| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:03 pm | |
| KOLiiKO ZELiiM TE TOLiiKO NEMAM TE..ii SVAKii KORAK S'NJiiM KA TEBii VRATii ME JOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:03 pm | |
| Nikada ti nisam priznala da sam te ludo voljela da sam za tebe zivjela ja sam precutala
Nikada nisi znao to kao drug si me gledao o svojim vezama mi pricao a nisi ni slutio
Ref. Da sam ja uvijek tvoja bila kad te vidim sva zablistam plakala sam dok si s drugom sad se kajem a sta bi drugo
Kao da sam njema bila ljubav sam od tebe krila kad bi vrijeme vratila sve bi tebi priznala
Nikad ti nisam priznala kolko sam jako zeljela da mi kazes volim te mjesto moja drugarice
Nikada nisi znao to kao drug si me gledao o drugim zenama mi pricao a nisi ni slutio
Ref.
Sve bi tebi priznala (2x)
Ref. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:05 pm | |
| idealan plen pravi maco men kad te vidim s drugom zenom obuzme me gnev ne cekam ni tren krecem ja u lov nema boga nema sile uzecu te njoj... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:07 pm | |
| - wanja ::
- idealan plen pravi maco men
kad te vidim s drugom zenom obuzme me gnev ne cekam ni tren krecem ja u lov nema boga nema sile uzecu te njoj... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:14 pm | |
| ti si socan ti si mocan ti si fatalan i bas oduvek sam na takve momke padala al da ti sebe predam odmax ja bix plakala jer bi pomislio sigurno da laka sam zato bezim malo rezim a ti juris me i sa drugim momcima za mene boris se a ja te volim duso ali samo pravim se jer ovako kada nemas me ja imam te... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:15 pm | |
| Manta, manta, manta, sve mi se manta kad vidim te, manta, manta, manta da li i tebi manta se Neke ljubavi prolaze, neke nikad da se dese, ova moja fenomen je, ko to može da podnese da voli samo tog s kim nije nasamo. Ref. Obavezno dođi sam, dođi mi na noć, dođi mi na dan dođi mi na stan, dođi mi na dlan Sedam bi od osam bi žena reklo ti, reklo, zbogom, kraj Sedam bi od osam bi, bi, bi, al ja sam osma znaj. Neke ljubavi su večne, neke nikad da se dese, ova moja fenomen je, ko još može da podnese da voli samo tog s kim nije nasam | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:15 pm | |
| Sinoć sam iz pepela, malo vatre ukrala. I baš kao nekada, s tvojom slikom zaspala. ref. Ja još spavam po navici u tvojoj majici, tvojoj majici.... Sinoć sam otvorila, prozore u grudima. I baš kao nekada, prepustila se čudima.
Sinoć sam poletela, sve do tvojih odaja. Na tvoje rame sletela, to se zove predaja. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:16 pm | |
| Tražio si sve, sve sam ti dala Tebi reći ne nikad nisam znala Čitav moj si svet za drugi neću da znam Zaveo si me lepo si to znao ljubila sam te srce si mi krao jasno mi je sve sad kad ostavljas me. ref. Ja te volim od ljubavi sva gorim patiću i plakaću al neću da molim Ja svoje srce i sve sam ti dala a od tebe ni oprosti ni hvala ja te ljubim al znam da te gubim još uvek sanjam da srećna se budim s gorkim suzama s mukom se borim umrecu radje al necu da molim. Zaklinjo si se ljubav obećav'o nadala sam se snagu si mi dav'o kao nikad pre sanjala sam nestvarne sne. Uzeo si sve laži si mi dao izgubila sam sve i nije mi žao imala sam bar jedno ludo maštanje i žar | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| - wanja ::
- ti si socan ti si mocan ti si fatalan
i bas oduvek sam na takve momke padala al da ti sebe predam odmax ja bix plakala jer bi pomislio sigurno da laka sam zato bezim malo rezim a ti juris me i sa drugim momcima za mene boris se a ja te volim duso ali samo pravim se jer ovako kada nemas me ja imam te... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| - AnaMaria_94 ::
- Manta, manta, manta, sve mi se manta kad vidim te,
manta, manta, manta da li i tebi manta se Neke ljubavi prolaze, neke nikad da se dese, ova moja fenomen je, ko to može da podnese da voli samo tog s kim nije nasamo. Ref. Obavezno dođi sam, dođi mi na noć, dođi mi na dan dođi mi na stan, dođi mi na dlan Sedam bi od osam bi žena reklo ti, reklo, zbogom, kraj Sedam bi od osam bi, bi, bi, al ja sam osma znaj. Neke ljubavi su večne, neke nikad da se dese, ova moja fenomen je, ko još može da podnese da voli samo tog s kim nije nasam | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:17 pm | |
| Mesec dana spavam sama šta bi ti na mestu mom? Zašto da mi bude sveto što je tebi dobro s njom? Plave noći u satenu i mleko od kokosa Bolje bi ti bilo sa mnom al ti nemaš ukusa! ref. Ti voliš nju, a tebe ja! O, da li to, ona zna? Ma i da zna, nek mi te da, jer noćas sam nevaljala! Svako veče s duhovima spavam i kad imam s kim jer iz ove lude glave ne znam da te izbacim Plave noći u satenu i mleko od kokosa Bolje bi ti bilo samnom al ti nemaš ukusa. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:17 pm | |
| Dužan si mi brdo para, za vremena dobra stara, al' ćeš se za dlaku spasti noćas kuća časti. Dužan si mi ti bogatstvo za propalo naše carstvo al' ćeš se za dlaku spasti noćas kuća časti | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:18 pm | |
| 2. On je bio ljubav moja, prva suza što je pala, Taj sam osmeh na dnu duše za sav život zaključala. (2x) ref. Pustite me da ga vidim, da ga vidim na tren samo, Jer nas dvoje još imamo jedno drugom šta da damo. (2x) On je bio moja sreća prvi uzdah što se ote sad na njega sve podseća, o, nesrećni moj živote. (2x)
Otiš'o je ne znam kuda, čija li ga ljubav zvala, Al' znam samo da sam njemu cvet mladosti svoje dala. (2x) | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:19 pm | |
- Mesec dana spavam sama
šta bi ti na mestu mom? Zašto da mi bude sveto što je tebi dobro s njom? Plave noći u satenu i mleko od kokosa Bolje bi ti bilo sa mnom al ti nemaš ukusa! ref. Ti voliš nju, a tebe ja! O, da li to, ona zna? Ma i da zna, nek mi te da, jer noćas sam nevaljala! Svako veče s duhovima spavam i kad imam s kim jer iz ove lude glave ne znam da te izbacim Plave noći u satenu i mleko od kokosa Bolje bi ti bilo samnom al ti nemaš ukusa. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:21 pm | |
| Ne daj me tuđim rukama, ne daj im da me miluju, ne daj me tuđim usnama, ne daj im da me otruju. ref. Svi bi hteli avanturu, svak za ljubav moli, ti me ne daj il brani me, tebe srce voli. (2x) Ne daj me tuđim očima, ne daj im da me gledaju, ne daj me tuđim očima, ne daj im da me varaju. (2x) Ne daj me tuđim lažima, ne daj im da me zavedu, ne daj me nigde od sebe ne daj im da me odvedu. (2x) | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:21 pm | |
| Od kad te sretoh ja nemam mira Lepota tvoja mene opija A ti ne želiš da vidiš to Jer imaš ljubavi sto. (2x) ref. Zbog takvog života tvog Moji se snovi ruše I mrzim lepotu tvoju Jer nemaš srca, jer nemaš duše. (2x)
Tebi je lako kada te vole kada te mnoge za ljubav mole Ali znaj ti dobro doći će dan Kada ćeć ostati sam. (2x)
Ti nisi nikad zaljubljen bio Ti nisi nikad suzu prolio Ti ne znaš sta je ljubavni bol Prazan je život moj. (2x) | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:22 pm | |
| Budi dečko moj
|
| Treba mi osmeh tvoj treba mi ruka tvoja budi dečko moj ja devojka tvoja. Da me pratiš na igranke da dolaziš na sastanke da te pratim u armiju kad jesenje kiše liju. Ref. (2x) Da mi pišes, da ti pišem pisma nežna, duga da se hvališ drugovima da devojku mori tuga (budi dečko moj) Ja neću nekog drugog to neće duša moja budi dečko moj ja devojka tvoja. Da mi budes san i java kad me sunce obasjava da me gleda oko tvoje da ja nešto imam svoje. |
| |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:23 pm | |
- Od kad te sretoh ja nemam mira
Lepota tvoja mene opija A ti ne želiš da vidiš to Jer imaš ljubavi sto. (2x) ref. Zbog takvog života tvog Moji se snovi ruše I mrzim lepotu tvoju Jer nemaš srca, jer nemaš duše. (2x)
Tebi je lako kada te vole kada te mnoge za ljubav mole Ali znaj ti dobro doći će dan Kada ćeć ostati sam. (2x)
Ti nisi nikad zaljubljen bio Ti nisi nikad suzu prolio Ti ne znaš sta je ljubavni bol Prazan je život moj. (2x) | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:24 pm | |
Budi dečko moj
|
| Treba mi osmeh tvoj treba mi ruka tvoja budi dečko moj ja devojka tvoja. Da me pratiš na igranke da dolaziš na sastanke da te pratim u armiju kad jesenje kiše liju. Ref. (2x) Da mi pišes, da ti pišem pisma nežna, duga da se hvališ drugovima da devojku mori tuga (budi dečko moj) Ja neću nekog drugog to neće duša moja budi dečko moj ja devojka tvoja. Da mi budes san i java kad me sunce obasjava da me gleda oko tvoje da ja nešto imam svoje. |
| |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:24 pm | |
Budi dečko moj
|
| |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:25 pm | |
| Prava, ona misli da je prava i sa tobom bi da spava a ne zna da si moj
Plava, zar je vazno sto je plava kad svaki pramen moje crne kose postace joj nespokoj
Ref. Da l' ona zna ko sam ti ja sta sam ti znacila da sam ti dane vedrila i oblacila
Da l' ona zna kog ne voli kom se suprotstavlja i da sam ja ona koja ostavlja
Drama, zivot postace joj drama ostace na stubu srama kad shvati da si moj
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:25 pm | |
| dodjiiiiiiiiiiiii iiii uzmiiiiii meeeeeeeeeeeeeeee | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:32 pm | |
| Ne moras da budes lep da bi za mene bio pravi ne moras da budes moj svejedno bih te ukrala
Umetnik u ljubavi ako si onda mi se javi da po meni slikas ti pejsaze golim rukama
Ref. 2x Pomesaj ove noci crnu i zlatnu po mojoj kozi slikaj kao po platnu diraj me usnama po telu i vratu pa onda stavi me u ram da znam da tebi pripadam
Ne moras da budes jak ne treba ti brdo para ne moras da budes fin da bih te kuci vodila
Dovoljno je da si tu kada mi treba malo zara naslikaj me ponovo pa makar bila kopija | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 9:37 pm | |
| - zaKiih ::
- Prava, ona misli da je prava
i sa tobom bi da spava a ne zna da si moj
Plava, zar je vazno sto je plava kad svaki pramen moje crne kose postace joj nespokoj
Ref. Da l' ona zna ko sam ti ja sta sam ti znacila da sam ti dane vedrila i oblacila
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 9:43 pm | |
| - taca-joca ::
- zaKiih ::
- Prava, ona misli da je prava
i sa tobom bi da spava a ne zna da si moj
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |