| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 9:54 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
Budi dečko moj
|
| Treba mi osmeh tvoj treba mi ruka tvoja budi dečko moj ja devojka tvoja. Da me pratiš na igranke da dolaziš na sastanke da te pratim u armiju kad jesenje kiše liju. Ref. (2x) Da mi pišes, da ti pišem pisma nežna, duga da se hvališ drugovima da devojku mori tuga (budi dečko moj) Ja neću nekog drugog to neće duša moja budi dečko moj ja devojka tvoja. Da mi budes san i java kad me sunce obasjava da me gleda oko tvoje da ja nešto imam svoje. |
| |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 12:04 am | |
| - taca-joca ::
- AnaMaria_94 ::
Budi dečko moj
|
| Treba mi osmeh tvoj treba mi ruka tvoja budi dečko moj ja devojka tvoja. Da me pratiš na igranke da dolaziš na sastanke da te pratim u armiju kad jesenje kiše liju. Ref. (2x) Da mi pišes, da ti pišem pisma nežna, duga da se hvališ drugovima da devojku mori tuga (budi dečko moj) Ja neću nekog drugog to neće duša moja budi dečko moj ja devojka tvoja. Da mi budes san i java kad me sunce obasjava da me gleda oko tvoje da ja nešto imam svoje. |
| |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 3:26 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Ne moras da budes lep
da bi za mene bio pravi ne moras da budes moj svejedno bih te ukrala
Umetnik u ljubavi ako si onda mi se javi da po meni slikas ti pejsaze golim rukama
Ref. 2x Pomesaj ove noci crnu i zlatnu po mojoj kozi slikaj kao po platnu diraj me usnama po telu i vratu pa onda stavi me u ram da znam da tebi pripadam
Ne moras da budes jak ne treba ti brdo para ne moras da budes fin da bih te kuci vodila
Dovoljno je da si tu kada mi treba malo zara naslikaj me ponovo pa makar bila kopija | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:25 pm | |
| laku noc pameti idi na spavanje zvacu te ako mi treba spasavanje ugasi kocnice jer on je poseban s nogu me obara crni lepotan | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:27 pm | |
| molicu te stoput ispuni mi zelju samo jednu da sam blizo njemu da je moj u svemu... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:30 pm | |
| nema te ni desetak dana meni se cini godinama ti to znas ovde pripadas... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:33 pm | |
| kao dobrog galasa ptica oko ruke brojanica jedno davno obecanje nek ti kazu ko te voli i ko se za tebe moli svako vece pred spavanje milo moje pred spavanje... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:39 pm | |
| moje su oci plakale moje su usne drxtale a tebe nije bilo a tebe nije bilo zabranicu srcu da te voli zabranicu dusi da ti prasta i u susret novoj zori poletecu drugome ko lasta moje su grudi ceznule moje su ruze venule a tebe nije bilo a tebe nije bilo zabranicu srcu da te voli zabranicu dusi da ti prasta i u susret novoj zori poletecu drugome ko lasta moje su suze padale moje su ruke trazile a tebe nije bilo a tebe nije bilo zabranicu srcu da te voli zabranicu dusi da ti prasta i u susret novoj zori poletecu drugome ko lasta | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:40 pm | |
| Dodji i uzmi me grubo i nezno u jedan isti mah dodji i uzmi me zelim na vratu da osetim tvoj dah
Dodji i uzmi me ugasi zar na mojim usnama oprosticu ti sve dodji i uzmi me | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:41 pm | |
| Noc, pravo vreme za ljubav i sapat u dvoje za strast noc, moja postelja prazna i hladna je gde li si sad
Ref. Trebas mi, vrati se s tobom bih se ljubila ova teska samoca me dovodi do ludila
Zovem te, vrati se s tobom bih se budila ova teska samoca me dovodi do ludila
Noc, kao okov me steze i ranu mi otvara sad noc, kao lopov te krade i drugoj te odnosi, znam
Ref.
Druga zena s tobom ce nocas spavati mesto mene tebi ce usne davati druga zena kresnuce k'o varnica sve mi uze ta zmija, ta otrovnica | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:41 pm | |
| Kazes nisam dobra ljubavi da li stvarno verujes u to pitaj sta hoces, sve grehe priznacu ako sam kriva znaj da nestacu
Ref. Udari me jako da me zaboli mozda se i nismo bas uvek voleli sutra bice bolje, veruj mi
Udari da vidis od cega sam stvorena za tebe, kao stena sam idealno tvoja cela sam
Razni ljudi svasta govore pricaju mi i o tebi znaj svud' oko tebe lazni drugovi ja nisam kao svi, zar ne vidis | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:42 pm | |
| Ne treba nam, ne treba nam pice ni mrak moj dekolte, atmosfera ni miris jak da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi
Ovde je ponoc tacna, ovde su svetla mracna ovde je svako svakom ne par i par ovde se senke njisu i ubrzano disu ovde je svaka pesma nasa stvar ritam tuce, tebi me vuce, primeti me
Ref.
Tu vreme brzo tece ovde sam svako vece tu nikad nije lose ni dosadno muzika ovde nosi tu nije vazno ko si ovde je sve pomalo bezobrazno ritam tuce, tebi me vuce, primeti me
Ref.
Da bi ljubav vodili potrebni su samo mali impulsi | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:43 pm | |
| A tako bih te nocas pozvala da oteram od sebe jutra siva bicu sama ovog vikenda podseti me da sam ziva | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 7:44 pm | |
| U kafani punoj dima sedim tako s drugovima slusaju se nase pesme toci vino k'o iz cesme
Nisam znala da ces doci kad u neko doba noci dolazite ti i tvoja nova devojka
Nasminkana, doterana lazni osmeh na usnama privila ti se uz telo k'o da kaze sto je moje bilo, sad je njeno
Ref. 2x Sto me diras tu, tu u srce puno bola dovodis mi nju, dovodis do moga stola smiruju me svi da ne poludim da polomim sve vodi je sto pre
U kafani punoj dima ostavicu sve sto ima kroz po stola svi ce pasti ove noci kuca casti
Nisam znala da ces doci kad u neko doba noci dolazite ti i tvoja nova devojka
Nasminkana, doterana lazni osmeh na usnama privila ti se uz telo k'o da kaze sto je moje bilo, sad je njeno | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:38 pm | |
| evo uzmi sta ti drago dajem ti sve samo ledja ne okreci meni zbog nje znas da ona prica svima zeli samo da te ima da mi te ukrade noc il dve... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:39 pm | |
| reci ja reci ja reci ja da se zna da se zna da se zna da sam najbolja je jasno ko dva i dva reci ja reci ja reci ja... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| |
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:42 pm | |
| a ja bix srce mogla poklanjati svima toliko u meni jos ljubavi ima ti za to ne xajes i drugoj srce predajes... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:48 pm | |
| ima da gorim dok me skidas vrelim pogledom ima da znam da bi se nje zbog mene odreko ima da slutim da zbog toga nisam normalna bas mi se svidja tvoja devojka... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:51 pm | |
| sve do kraja sveta dalekix planeta za tobom bix isla ja prejaxala konja preplivala mora pobegla od vremena pa preko brda asir planina tebi na jastuk sletela pa preko neba ko ptica bela pa sve do sunca masala sanjam sanjam da sam s tobom sanjam rusim sve pred sobom sanjam u xiljadu boja sanjam da sam opet zaljubljena i tvoja... sanjam kako imam krila sanjam da sam tvoja bila sanjam poljupce u nizu sanjam da smo sasvim sasvim blizu mi... i kad sam budna sanjam... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:53 pm | |
| ima on sve lep lep je sav bez mane ali jos mu fali jedna kao ja da ga usnama svijum zapali... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:54 pm | |
| kao nikotin ti jos teces mojim venama jos uvek te volim znaj to nikad nisam prestala... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:56 pm | |
| ti si joco djavo ti si joco med cas si kao vatra cas si kao med ti si joco djavo ti si joco san cas si sivi oblak cas si vedar da ti si joco djavo ti si joco cek cas si cvrst i jak cas si nezan mek... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:57 pm | |
| od tebe nznm da se oporavim | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 9:59 pm | |
| gubim tlo pod nogama tako bix te probala makar bila samo broj moras biti moj xajde naruci pice i opusti se znas da mrzim mladica kojima crtam sve skupi xrabrost probaj me... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|