| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 9:21 pm | |
| Pozelim da me tjese ruke njegove da me nasmijan docekuje preko praga nosi me pozelim da na hodnik udjem kao mrak a on ceka kao izabran cist ko suza, lijep ko dan i reci, cujes, cujes li me
Ref. Gospe moja, obuci mi bilo to mi dobro stoji pa da sa njim budem jedno tilo ucini ga mojim molit cu te stoput, ispuni mi zelju samo jednu, da sam blizu njemu da je moj u svemu
Pozelim da je oko mene dragi svit a ja razlog sto se raduje da ga svima pokazem pozelim da me tjese ruke njegove da me nasmijan docekuje preko praga nosi me i reci, cujes, cujes li me
Ref. 2x | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 9:27 pm | |
| Vatreni znak na nebu jak i nocni vetar lud i vreo prevari me, uspavaj me dobro si poceo
Ref. Romale, romali, samo to reci mi romale, romali, i ja skidam kais na sandali romale, romali, pojas na haljini na te reci carobne
Hej, romali, romale, romali svaku tacku na telu mi nocas ljubi hej, romali, romale, romali u ovu macku se ti sto pre zaljubi
Hajde, vodi me, sada znam i gde tamo gde bolu mesto nije da nas przi led gde je mesec u znaku vodolije
Ref.
Stavljam prste u med da ovaj zasladim san al' bez tebe je med kao i suze slan | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 9:42 pm | |
| Jos jednom da zivim prebolela ne bi ti si vec sa drugom lako je lako tebi (2x)
Opet da se rodim drugog htela ne bi a ti znas da zivis lako je lako tebi (2x)
Da umrem od tuge zalio me ne bi ti ne znas da patis lako je lako tebi (2x) | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 9:47 pm | |
| - wanja ::
- Jos jednom da zivim
prebolela ne bi ti si vec sa drugom lako je lako tebi (2x)
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 9:47 pm | |
| - taca-joca ::
- wanja ::
- Jos jednom da zivim
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 9:48 pm | |
| Znam, proslo je sve kao san a moglo je bolje dan, kad sam te sreo kleo sam pa nemam volje kako boli me, kako bolujem
Ref. 2x Bila si moj nemir bio sam ti hir zasto ode zdrugim sto me ostavi
Ako, ikad mislis da se vratis ucini to sto pr'je jer, moje srce bez tebe nece, ne umije kako boli me, kako bolujem
Ref. 2x
Znaj, jos uvjek sanjam isti san a tebe nema dan, sto dolazi prazan je i nista ne donosi kako boli me, kako bolujem | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 9:58 pm | |
- Znam, proslo je sve kao san
a moglo je bolje dan, kad sam te sreo kleo sam pa nemam volje kako boli me, kako bolujem
Ref. 2x Bila si moj nemir bio sam ti hir zasto ode zdrugim sto me ostavi
Ako, ikad mislis da se vratis ucini to sto pr'je jer, moje srce bez tebe nece, ne umije kako boli me, kako bolujem
Ref. 2x
Znaj, jos uvjek sanjam isti san a tebe nema dan, sto dolazi prazan je i nista ne donosi kako boli me, kako bolujem | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 10:01 pm | |
- Da zavodis znas i animiras bas
al' ne pogubno ko ja impresivan si za sve al' ne za mene
Zvezde sve ti skinuces pre al' mene ne i ne nedostizna sam ti ja zauvek
Samo jednim prstom pozvah te ti si dotrco ko pas zamisli tek sta bih sve sa deset znala
Ref. Mala, fatalna i plava zena tvojih snova slatka nocna mora laku noc i sanjaj
Mala, fatalna i plava zena tvojih snova slatka nocna mora laku noc i sanjaj me | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 10:10 pm | |
| Halo, ja sam, zovem samo da ti cujem glas da ti kazem, ne prestajem da mislim na nas
Ruka bjezi na tvoj broj jedini si porok moj od tebe sam zavistan moja jedina
Ref. Ti si mi, znaj, na srcu kvar sve prije tebe su cist promasaj ti si mi, znaj, na srcu kvar vjeruj, za druge necu da znam
Znam da spavas nocas mislis isto sto i ja zelis da ti moja ruka jastuk namjesta
U san da ti budem gost sa mnom da provedes noc znam da sam i tebi ja zelja najveca | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Apr 03, 2009 10:16 pm | |
| Podji od toga da si mom zivotu sve i da bez tebe moja dusa umire jer ja bez tebe vise ne mogu ni dan samo je tvoje ime, vjeruj, sve sto znam
Ref. Srce u vatru palo, hoce da poludi a tijelo samo bi kraj tebe da se budi i evo k'o pred Bogom priznacu pred svima da jednu jedinu na svijetu ljubav imam a to si ti, jedina moja ljubavi
Nikoga kao tebe nisam volio nikog kraj sebe tako zelio s tobom mi pocne, a i zavrsi se dan da ljubav mog zivota ti si, sada znam | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 1:03 am | |
- Jos jednom da zivim
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 1:16 am | |
- Podji od toga da si mom zivotu sve
i da bez tebe moja dusa umire jer ja bez tebe vise ne mogu ni dan samo je tvoje ime, vjeruj, sve sto znam
Ref. Srce u vatru palo, hoce da poludi a tijelo samo bi kraj tebe da se budi i evo k'o pred Bogom priznacu pred svima da jednu jedinu na svijetu ljubav imam a to si ti, jedina moja ljubavi
Nikoga kao tebe nisam volio nikog kraj sebe tako zelio s tobom mi pocne, a i zavrsi se dan da ljubav mog zivota ti si, sada znam | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 1:17 am | |
i da bez tebe moja dusa umire jer ja bez tebe vise ne mogu ni dan samo je tvoje ime, vjeruj, sve sto znam
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 1:29 am | |
| - zaKiih ::
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 1:44 am | |
- zaKiih ::
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 1:45 am | |
| - AnaMaria_94 ::
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 3:48 pm | |
- AnaMaria_94 ::
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 5:16 pm | |
- Jos jednom da zivim
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 5:28 pm | |
| Kad bi mi dao Bog da te prebolim za tvojim usnama da ne izgorim
Istoga dana bi na moje lice sleteo osmeh ko sa razglednice jer sa tobom je kao i bez tebe samo godine uzalud prolaze
Ref. Da nije ovo srce u grudima da mogu odmah novo bi kupila jer ovo koje imam me izdalo i tebi pripalo a ti ne maris za to ni malo | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 5:29 pm | |
| Pameti je mojoj zdravo uvek kada si mi blizu jer ti tako dobro ljubis htela bih reprizu
Zato hajde, sto si stao kuci me povedi osmehom me razoruzaj a usnama zavedi
Ref. 2x Hajde malo, malo, malo ti meni dodji da me mazis, da me pazis o, mili moj
Hajde malo, malo, malo prstima prodji gore, dole, levo, desno po telu mom
Ti si moje malo cudo i ljubavnik iz snova pored tebe ja se uvek osecam k'o nova
Kao cvet si nezno pao na prag moje duse i zato negde me povedi a usnama zavedi | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 5:36 pm | |
| Sve sam ti dala u ovom svetu stradanja sve sam ti dala i prosjak postala pijanica bez nadanja
Ref. Poljem se siri miris tamjana mirise cvece na moga JOWANA a male laste s juga dolaze ko da mi tvoju ljubav donose
U ovom gradu ja nemam nikoga umrecu duso ako si njegov neka te prate stotine tambura umrecu duso na tvojim rukama
Ja nista necu sto sam ti dala od srca ja nista necu jer ne znam da li si muskarac il' svetac | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 6:06 pm | |
- Sve sam ti dala
u ovom svetu stradanja sve sam ti dala i prosjak postala pijanica bez nadanja
Ref. Poljem se siri miris tamjana mirise cvece na moga JOWANA a male laste s juga dolaze ko da mi tvoju ljubav donose
U ovom gradu ja nemam nikoga umrecu duso ako si njegov neka te prate stotine tambura umrecu duso na tvojim rukama
Ja nista necu sto sam ti dala od srca ja nista necu jer ne znam da li si muskarac il' svetac | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 6:07 pm | |
- Kad bi mi dao Bog
da te prebolim za tvojim usnama da ne izgorim
Istoga dana bi na moje lice sleteo osmeh ko sa razglednice jer sa tobom je kao i bez tebe samo godine uzalud prolaze
Ref. Da nije ovo srce u grudima da mogu odmah novo bi kupila jer ovo koje imam me izdalo i tebi pripalo a ti ne maris za to ni malo | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Apr 04, 2009 6:11 pm | |
- Pameti je mojoj zdravo
uvek kada si mi blizu jer ti tako dobro ljubis htela bih reprizu
Zato hajde, sto si stao kuci me povedi osmehom me razoruzaj a usnama zavedi
Ref. 2x Hajde malo, malo, malo ti meni dodji da me mazis, da me pazis o, mili moj
Hajde malo, malo, malo prstima prodji gore, dole, levo, desno po telu mom
Ti si moje malo cudo i ljubavnik iz snova pored tebe ja se uvek osecam k'o nova
Kao cvet si nezno pao na prag moje duse i zato negde me povedi a usnama zavedi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|