| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:47 pm | |
| Mozda jednom netko uspije naci sveti gral al' mene to ne zanima jer znam, ljubav vrata otvara
U najljepsu pjesmu, nosi me gdje je zaborav, zapjevaj nije vazno sto znaci kad iz srca pjevas pjesmu kad iz srca pjevas pjesma pobijed | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:47 pm | |
| Ne vjerujem ja u kipove ni takve k'o ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:48 pm | |
| Nisam ti ja tako dobra s njom da te ne bih takla ramenom ako ti se dopadam sutra ces od muke puci sto umesto poljupca rekao si vozim te kuci
Ref. 2x Prodji sa mnom kroz crveno bice moje sto je njeno vezi oci i ne koci prodji sa mnom kroz crveno
Znas sta mislim o takvim kao ti lepi, verni ali dosadni ako ti se dopadam sutra ces od muke puci sto umesto poljupca rekao si vozim te kuci | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:49 pm | |
| Ti mi se svidjas vise od svega pa biraj onda mene ili njega
Ref. 2x Ja tebe hocu sta ce mi on on nema mesta u srcu mom
S' tobom cu svuda za tebe sve ko bi ti sreco rekao ne 2x
Ja necu tebe sa njim da delim nikom te ne dam jer ja te zelim | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:50 pm | |
| Ja, pre bih ove svoje ruke zeljne svega vezala u cvor pre nego da ih grli, ljubi neki drugi drazi muski stvor pred vratima spavala ko pas kroz vekove gorela zbog nas
Ref. Kad bi bio ranjen krvi bih ti dala oba svoja oka, kad bi bio slep al' uzalud, bez duse si lep
Sve, bila sam ti ljubavnica ljubavnica i sestra i drug sve, dala sam ti svoja krila da preletis i sever i jug pred vratima spavala ko pas kroz vekove gorela zbog nas | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:50 pm | |
| Manta, manta, manta sve mi se manta kad vidim te manta, manta, manta da li i tebi manta se
Neke ljubavi prolaze neke nikad da se dese ova moja fenomen je ko jos moze da podnese da voli samo tog s kim nije nasamo
Ref. Obavezno dodji sam dodji mi na noc, dodji mi na dan obavezno dodji sam dodji mi na stan, dodji mi na dlan
Sedam bi od osam bi zena reklo ti reklo zbogom, kraj sedam bi od osam bi reklo bi mi bi al' ja sam osma, znaj
Neke ljubavi su vecne neke jedna noc odnese ova moja fenomen je ko jos moze da podnese da voli samo tog s kim nije nasamo
Ref.
Manta, manta, manta sve mi se manta kad vidim te manta, manta, manta da li i tebi manta se (2x) | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:52 pm | |
| On je bio ljubav moja prva suza sto je pala taj sam osmeh na dnu duse za sav zivot zakljucala
Ref. 2x Pustite me da ga vidim da ga vidim, na tren samo jer nas dvoje jos imamo jedno drugom, sta da damo
On je bio moja sreca prvi uzdah sto se ote sad na njega sve podseca o nesrecni moj zivote
Ref. 2x
Otiso je ne znam kuda cija li ga ljubav zvala al' znam samo da sam njemu cvet mladosti svoje dala | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:52 pm | |
| Zelim te, tako te silno zelim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle usne kad bi te ljubile (2x)
Ref. 2x Volim te, tako te ludo volim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle ruke kad bi te grlile
Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo (2x)
Ref. 2x
Veruj mi, tebi cu dati sve dodji sto pre, srce mi umire noci su moje hladne dodji i uzmi me | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 12:13 am | |
| - AnaMaria_94 ::
- Ja, pre bih ove svoje ruke
zeljne svega vezala u cvor pre nego da ih grli, ljubi neki drugi drazi muski stvor pred vratima spavala ko pas kroz vekove gorela zbog nas
Ref. Kad bi bio ranjen krvi bih ti dala oba svoja oka, kad bi bio slep al' uzalud, bez duse si lep
Sve, bila sam ti ljubavnica ljubavnica i sestra i drug sve, dala sam ti svoja krila da preletis i sever i jug pred vratima spavala ko pas kroz vekove gorela zbog nas | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 12:24 am | |
| Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 12:28 am | |
- Trebas mi, tako mi jako trebas
al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 3:39 pm | |
| Nosila je nasu ljubav, nasu srecu, prvi cvijet Bacila je sve niz rijeku i posla u drugi svijet.
Al' nocas ako slusa, nek cuje bol U pjesmi koju pjevam njemu, samo njemu | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 3:41 pm | |
| Proljece na moje rame slijece djurdjevak zeleni djurdjevak zeleni svima osim meni
Drumovi odose, a ja osta nema zvijezde Danice nema zvijezde Danice moje saputnice
Ej, kome sada moja draga na djurdjevak mirise na djurdjevak mirise meni nikad vise
Ref. 2x E, evo zore, evo zore Bogu da se pomolim evo zore, evo zore ej, Djurdjevdan je a ja nisam s onom koju volim
Njeno ime neka se spominje svakog drugog dana svakog drugog dana osim Djurdjevdana
Ref. 2x
A ja nisam s onom koju volim | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 3:41 pm | |
| Ima neka tajna veza tajna veza za sve nas ima neka tajna veza tajna veza za sve nas | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:01 pm | |
| volim te tako te ludo volim al reci te ne mogu reci sve kolko bi rekle usne kad bi te ljubile | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:44 pm | |
| Ti me gledaš belo ispod obrva a ja zurim u prazno daješ sve od sebe da ostanem nažalost ni pod razno.
Jer ti si sve naše tajne drugim ljudima odao a mene, mene si prodao. (2x) Ref. 2x Šta još možeš da mi daš ako Boga znaš kad mi ne trebaš Ti i ja smo suprotni polovi mi smo sever i jug za tebe me vežu samo bolovi ne možeš mi biti čak ni drug
Jer ti si sve moje tajne drugim ženama odao a mene, mene si prodao. (2x | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:45 pm | |
| Ja te volim čak i kad si u Parizu, u Njuork da odeš bio bi mi blizu Ja te volim čak i kad si u Londonu jer i u Londonu u mom si fazonu. ref. To, o, to je ta ljubav fatalna zbog nje više nisam ni ja normalna To, o, to je ta kulminacija sve su druge njena imitacija.
Ja te volim cak i kada si u Kini, jer na moje srce bacio si čini Kada si na brodu, vozu, avionu ja provodim dane gde, na telefonu. Ja te volim čak i kada mi to škodi jer to osećanje mome srcu godi Čak i kad se s drugom provodiš po svetu, ja te volim makar i na svoju štetu | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:45 pm | |
| Znam za jedan grad, zove se Beograd, Znam za jedno ime al ga ne spominjem Znam za jedan grad, gde si večno mlad, Znam i jedno srce, što ga proklinjem.
ref. Jednom sam probala, te tvoje usne od čemera i ko će ovo ludilo da otera? Jednom sam probala iz srca da te izbrišem, ali svako proleće na tebe miriše Znam mu boju košulje, ja je kupila, Znam mu ukus usana, ja ih ljubila. Znam i s kime vino noćas pije, Znam da i on zna kako mi je. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:46 pm | |
| Nisam ti ja tako dobra s njom da te ne bih takla ramenom Ako ti se dopadam sutra ćeš od muke pući što umesto poljupca rekao si:"Vozim te kući!" ref. Prođi samnom kroz crveno Biće moje što je njeno Veži oči i ne koči Prođi sa mnom kroz crveno Znas šta mislim o takvim kao ti Lepi, verni ali dosadni Ako ti se dopadam sutra ćešod muke pući što umesto poljupca rekao si:"Vozim te kući!" | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:47 pm | |
| Ja sam noćas jedna više s kojom nisi tu Zašto hoću da se vratim starom dobrom zlu? Da me mučiš,da me kinjiš ko sve robove Da me slomiš i potopiš zadnje brodove. ref. Neodoljiv, neumoljiv Voleh te i suviše Takvi kao ti me dušo ubiše! Satovi u mojoj duši idu unazad Jedno juče uzelo mi i sutra i sad Bol u duši ne prolazi niti jenjava Moje srce, još za tobom, još prokišnjava. ref. Neodoljiv, neumoljiv Voleh te i suviše Takvi kao ti me dušo ubiše! | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:48 pm | |
| On je bio ljubav moja, prva suza što je pala, Taj sam osmeh na dnu duše za sav život zaključala. (2x) ref. Pustite me da ga vidim, da ga vidim na tren samo, Jer nas dvoje još imamo jedno drugom šta da damo. (2x) On je bio moja sreća prvi uzdah što se ote sad na njega sve podseća, o, nesrećni moj živote. (2x)
Otiš'o je ne znam kuda, čija li ga ljubav zvala, Al' znam samo da sam njemu cvet mladosti svoje dala. (2x) | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:49 pm | |
| Nijedan nije ti bio ni blizu niti će ko, a ja sam sa svakim otišla predaleko al ne stigneš nigde kada te sruše i slome ti sve leti dalje sam, dole ne gledaj me moje suze prema tebi padaju moje suze prema tebi padaju moje suze padaju na gore | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 5:50 pm | |
| Onoga dana kad smo se sreli, beše nam jasno ljubav smo hteli I nikog nismo videli mi, samo smo bili, samo smo bili ja i ti. ref Zvao si me mala Liki, A ja tebe samo Miki Brojali smo poljupce U minutu sto, sto, sto, to Miki to oooooo!!! Naiđe tako to čudno doba, kada se želi ljubav da proba Naiđu tako godine lude Kad usne žele, kad usne žele da ljube.
Život je lep i nema kraja, pred nama vrata od samog raja. I nikog nismo videli mi, samo smo bili, samo smo bili ja i ti. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 6:38 pm | |
- Onoga dana kad smo se sreli,
beše nam jasno ljubav smo hteli I nikog nismo videli mi, samo smo bili, samo smo bili ja i ti. ref Zvao si me mala Liki, A ja tebe samo Miki Brojali smo poljupce U minutu sto, sto, sto, to Miki to oooooo!!! Naiđe tako to čudno doba, kada se želi ljubav da proba Naiđu tako godine lude Kad usne žele, kad usne žele da ljube.
Život je lep i nema kraja, pred nama vrata od samog raja. I nikog nismo videli mi, samo smo bili, samo smo bili ja i ti. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 13, 2009 8:23 pm | |
| - taca-joca ::
- AnaMaria_94 ::
- Onoga dana kad smo se sreli,
beše nam jasno ljubav smo hteli I nikog nismo videli mi, samo smo bili, samo smo bili ja i ti. ref Zvao si me mala Liki, A ja tebe samo Miki Brojali smo poljupce U minutu sto, sto, sto, to Miki to oooooo!!! Naiđe tako to čudno doba, kada se želi ljubav da proba Naiđu tako godine lude Kad usne žele, kad usne žele da ljube.
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|