| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jul 25, 2009 1:16 pm | |
| - ZmAjChE_94 ::
- ne pitaj ni za ime ni za godine i strancima se nekad staze ukrste..ne pitaj ko sam ? i jel owo sudbina? jer ja sam NEZNANKA.....ne gledaj na wreme ni na godine....pusti me u wene,ostacu ti tu kao trag secanja...pogledaj u mene samo neka krene....BUDI STRANAC MOJ A JA TWOJA NEZNANKA
| |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jul 25, 2009 11:05 pm | |
| - rancika ::
- ZmAjChE_94 ::
- ne pitaj ni za ime ni za godine i strancima se nekad staze ukrste..ne pitaj ko sam ? i jel owo sudbina? jer ja sam NEZNANKA.....ne gledaj na wreme ni na godine....pusti me u wene,ostacu ti tu kao trag secanja...pogledaj u mene samo neka krene....BUDI STRANAC MOJ A JA TWOJA NEZNANKA
| |
|
| |
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jul 26, 2009 12:31 am | |
| - ZmAjChE_94 ::
- rancika ::
| |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Jul 28, 2009 4:20 pm | |
moja omiljena pesma | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jul 31, 2009 9:05 pm | |
- zaKiih ::
- Sanjala sam da si kraj mene
i da mi opet pripadas sav sanjala sam to i molila nebo da me ne budi is sna.
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno
Ref. Sve mi tvoje nedostaje odkad se bez tebe budim sve mi tvoje nedostaje bojim se da ne poludim sve mi tvoje nedostaje trazim oci kao tvoje sve mi tvoje nedostaje vrati mi se milo moje
A cinila sam gluposti mnoge da oteram te od sebe ja ni slutila nisam da volim te vise od zivota maleni
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Avg 19, 2009 2:16 am | |
| - taca-joca ::
moja omiljena pesma i moja.... | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| |
| |
tanjakn Pripravnik
Broj poruka : 370 Godina : 28 Lokacija : BOGATIC Koliko volite Jovana : Ikonica : JOCA IS THE BEST Datum upisa : 15.06.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Avg 19, 2009 3:26 pm | |
| | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Avg 19, 2009 9:26 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Avg 26, 2009 10:18 pm | |
| | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Avg 26, 2009 11:49 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|