| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 4:28 pm | |
| Ponovo si noćas mila Lagala da nisi bila s njim Ja to osetim... Ponovo su usne tvoje Drhtale ko da se boje Da ti ne oprostim
Zašto ti je to Trebalo zar nisi mogla ti Priznati
Chorus: Još su ti usne umorne I sve što kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu pise čija si Samo moja nisi Još su ti usne umorne I sve sto kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Napolju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu pise čija si
Uzalud mi kriješ lice Znam te oči izdajice Sve si odglumila Isprljana poljupcima Otrovana dodirima Znam da si lagala
Zašto ti je to Trebalo zar nisi mogla ti Priznati
Chorus [x2]: Još su ti usne umorne I sve što kažeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu piše čija si Samo moja nisi Još su ti usne umorne I sve što kazeš znam da nije Još su ti suve cipele Na polju znam da kiša lije Još su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Još ti na licu piše čija si | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 4:28 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- taca-joca ::
- AnaMaria_94 ::
- On je bio tako lep
jos u meni zivi san da ga volim beskrajno makar samo jedan dan (2x)
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja
Ref. 2x Dok sam nocu plakala vrtelo se sve u krug nista nije znao on bio mi je dobar drug
Tajne mi je pricao ljubav ga je mucila a ja sam ga volela a ja sam ga ljubila (2x)
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja
Ref. 2x
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 4:29 pm | |
| Sanjam da ti cujem glas a sve je nocas protiv nas sanjam pijesak, valove na prste stanem ljubim te
Sanjam gledas mi u dlan i kazes ovdje pripadam kroz smijeh te ljubim nocima sa zvijezdama u ocima
Al' probude me koraci razdvoje nas ljudi zli o zabranjena moja ljubavi
Ref. 2x Al' volim te u inat ljudima jer trebam te k'o zrak u grudima i ne dam te zauvijek bit cu tu za tebe znaj u dobru i u zlu
Al' probude me koraci razdvoje nas ljudi zli o zabranjena moja ljubavi!
Ref. 2x
I ne dam te zauvijek bit cu tu u dobru i u zlu | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 4:29 pm | |
| Zelim te, tako te silno zelim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle usne kad bi te ljubile (2x)
Ref. 2x Volim te, tako te ludo volim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle ruke kad bi te grlile
Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo (2x)
Ref. 2x
Veruj mi, tebi cu dati sve dodji sto pre, srce mi umire noci su moje hladne dodji i uzmi me (2x) | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 4:31 pm | |
| Kako se nadala, dobro se udala, zdrava je ziva je, nista joj nefali. Ima da popije, ima da pojede, ako i tuzna je na njoj se nevidi, ljubavi, ljubavi, reci sta treba ti, od duse odlamam, od srca kidam ti!
Refrain:
Ma neka kazu, da sam poludela, kad prodjem ulicom nek glavu okrenu. Niko ti od njih nije ni do kolena, zato ti ime po zlu i spominju. Pa neka kazu, da sam poludela, i da sam dobila sve sto sam trazila, lepse je meni sa tobom u mislima, nego njima sa njihovim lazima.
Kako se nadala, dobro se udala mazi je, pazi je, u snu je pokriva, danom nekisne, a nocu nemrzne, ako je nesrecna, dobro se folira. I ako nebudem, stobom u ljubavi, za sve cu druge, srce zatvoriti..
Refrain 2x :
Ma neka kazu, da sam poludela, kad prodjem ulicom nek glavu okrenu. Niko ti od njih nije ni do kolena, zato ti ime po zlu i spominju. Ma neka kazu, da sam poludela, i da sam dobila sve sto sam trazila, lepse je meni sa tobom u mislima, nego njima sa njihovim lazima.
Volim te, volim te moj si Kralj, zivot moj kada ti zatrazis umrecu, sa osmehom..
Srce je bez kljuca, prozora i vrata, i da si od rdje, za mene si zlatan, sve hocu i mogu, zbog tebe sam spremna bosa preko trnja, mokra naspram vetra!
Chorus 2x
Refrain :
Ma neka kazu, da sam poludela, kad prodjem ulicom ni glavu okrenu. Niko ti od njih nije ni do kolena, zato ti ime po zlu i spominju. ma neka kazu, da sam poludela, i da sam dobila sve sto sam trazila, lepsi je i meni san sa tobom u mislima, nego njima sa njihovim lazima. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 9:57 pm | |
| Kao Monte Carlo sija Montenegro brod u marini sedis sam za rulet stolom a u ruci ti suvi Martini
I moje srce na sto palo je crveni zeton to zna krupije a ja vec sada znam da znam da takvog videla nisam
Seksipilan, i tako atraktivan i tako elegantan plave krvi, visoke strane skole sarmantan i galantan
Crni smoking i like the way you're talking i like the way you're smoking neponovljiv k'o 007 pa mislim dok ga gledam
Ref. Napravi mi sina pod svetlima kazina bice dete srece sve ce da mu ide svi ce da mu zavide
Napravi mi sina pod svetlima kazina bice milioner bice smrt za zene kao ti za mene | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 9:59 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 10:01 pm | |
| Pisem ti da kazem ti kako sam vrijeme je da dobijes od mene neku vijest ovdje hladno je, pogledi putuju i prate me
Nosim te u vremenu sto proslo je povlacim sve rijeci, brisem tragove budim se u tudjim rukama a boli me, andjele
Ovdje hladno je, pogledi putuju i prate me vidim te u svakom licu koje smije se
Andjele, nosim te u vremenu sto proslo je povlacim sve rijeci, brisem tragove
Budim se na tudjim rukama, a boli me andjele, zar ne cujes da zovem te budim se na tudjim rukama, a boli me andjele... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 10:03 pm | |
| - wanja ::
- Pisem ti da kazem ti kako sam
vrijeme je da dobijes od mene neku vijest ovdje hladno je, pogledi putuju i prate me
Nosim te u vremenu sto proslo je povlacim sve rijeci, brisem tragove budim se u tudjim rukama a boli me, andjele
Ovdje hladno je, pogledi putuju i prate me vidim te u svakom licu koje smije se
Andjele, nosim te u vremenu sto proslo je povlacim sve rijeci, brisem tragove
Budim se na tudjim rukama, a boli me andjele, zar ne cujes da zovem te budim se na tudjim rukama, a boli me andjele... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 10:07 pm | |
| Nemam, nemam snage da izgovorim tvoje ime vise nikada ma ne vredi nemam, nemam volje da zaboravim mozda samo kada ostarim sve izbledi
Ne mogu vise, veruj mi da vidim, a da ne vidim da cujem, a da ne cujem i da ti verujem
Ref. Ko je ona devojka smeje ti se stalno kazes da je poznajes iz vidjenja samo
Ne pravi se naivan i ne gledaj me belo ja i tvoju dusu znam a ona samo telo
Nije, nije moje da presujudjem znam da nista ti ne dugujem to je vazno hajde, daj da se podvuce linija ionako mi se cini da sve je lazno | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 10:13 pm | |
- Nemam, nemam snage
da izgovorim tvoje ime vise nikada ma ne vredi nemam, nemam volje da zaboravim mozda samo kada ostarim sve izbledi
Ne mogu vise, veruj mi da vidim, a da ne vidim da cujem, a da ne cujem i da ti verujem
Ref. Ko je ona devojka smeje ti se stalno kazes da je poznajes iz vidjenja samo
Ne pravi se naivan i ne gledaj me belo ja i tvoju dusu znam a ona samo telo
Nije, nije moje da presujudjem znam da nista ti ne dugujem to je vazno hajde, daj da se podvuce linija ionako mi se cini da sve je lazno | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 10:21 pm | |
| Spojice se zemlja s nebom zaplakace stene kada cuju krik iz srca ostavljene zene 2x
Ref. 2x Ja pred tobom ko pred Bogom i klecim i molim iako me vise neces jos uvek te volim
Ljubim zemlju kojom gazis slavim tvoje ime i zivotom branim ljubav a ti ostavi me 2x
Ref. 2x
Za zdravlje ti svecu palim i za tvoju srecu prestao si da me volis a ja tebe necu 2x
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 10:26 pm | |
- Spojice se zemlja s nebom
zaplakace stene kada cuju krik iz srca ostavljene zene 2x
Ref. 2x Ja pred tobom ko pred Bogom i klecim i molim iako me vise neces jos uvek te volim
Ljubim zemlju kojom gazis slavim tvoje ime i zivotom branim ljubav a ti ostavi me 2x
Ref. 2x
Za zdravlje ti svecu palim i za tvoju srecu prestao si da me volis a ja tebe necu 2x
Ref. 2x | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 10:30 pm | |
| Samo se jednom moj glas jace od suza cuo samo jednom si ti sasvim zanemeo
Mogu da postanem zla da te povucem na dno da vise ne ustanes na sve bi ti pristao
Moze da padne i krv u ovome ludilu sve je to tebi okej samo da ne diram nju
Ref. Ma, pusti da ranim je za milost nek moli me za mene ne zivis, znam da li bi umro zbog nje
Al' necu, ne brini se jer ne bih podnela stid kad svojim telom zbog nje napravis zivi zid
Ta zena sto preti ti veruj mi, nisam to ja ovu nemocnu zver ona je stvorila | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 10:33 pm | |
| Ti bi da odes ali ja se nikuda ne zurim druga je kraj tebe osjecam a zurim bojis se da priznas sta te ovo cudi mogli bi se sutra rastati ko ljudi
Ref. Volim te i mrzim ne znam sta je jace steglo mi se srce samo sto ne zaplace reci bar jos nesto sasvim me povredi i tako sam zivot odredila tebi
Ti bi da odes ali ja se rastanka ne bojim srce ce mi stati minute dok brojim bojis se da priznas sta te ovo cudi mogli bi se sutra rastati ko ljudi | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 12:18 am | |
| Kosava,navikla sam na tu zimu volela sam u Beogradu. A bez tebe,bez tebe se srce sledi izgubi svaku nadu Lepa sam samo kraj tebe
zagrli me ti bar nemoras me nikad voleti...dar nemoras mi nikad kupiti ....daj samo zagrli me nesto slazi nocas kad me tuga potrazi... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 12:36 am | |
- Ti bi da odes ali ja se nikuda ne zurim
druga je kraj tebe osjecam a zurim bojis se da priznas sta te ovo cudi mogli bi se sutra rastati ko ljudi
Ref. Volim te i mrzim ne znam sta je jace steglo mi se srce samo sto ne zaplace reci bar jos nesto sasvim me povredi i tako sam zivot odredila tebi
Ti bi da odes ali ja se rastanka ne bojim srce ce mi stati minute dok brojim bojis se da priznas sta te ovo cudi mogli bi se sutra rastati ko ljudi | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 12:36 am | |
| - music is in the air ::
- Kosava,navikla sam na tu zimu
volela sam u Beogradu. A bez tebe,bez tebe se srce sledi izgubi svaku nadu Lepa sam samo kraj tebe
zagrli me ti bar nemoras me nikad voleti...dar nemoras mi nikad kupiti ....daj samo zagrli me nesto slazi nocas kad me tuga potrazi... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:13 am | |
| - AnaMaria_94 ::
- music is in the air ::
- Kosava,navikla sam na tu zimu
volela sam u Beogradu. A bez tebe,bez tebe se srce sledi izgubi svaku nadu Lepa sam samo kraj tebe
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:34 am | |
| On je bio ljubav moja, prva suza što je pala, Taj sam osmeh na dnu duše za sav život zaključala. ref. Pustite me da ga vidim, da ga vidim na tren samo, Jer nas dvoje još imamo jedno drugom šta da damo.
On je bio moja sreća prvi uzdah što se ote sad na njega sve podseća, o, nesrećni moj živote.
Otiš'o je ne znam kuda, čija li ga ljubav zvala, Al' znam samo da sam njemu cvet mladosti svoje dala. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:34 am | |
| Svud oko mene ljudi i žene Po zidu senke pripijene Pružaju ruke, idu ka meni U ludom ritmu zaneseni A ja, ko na pustom ostrvu. (2x) Nude mi piće i cigarete Malo im fali da polete A meni želje telo lome Ma, gde si ti u svemu tome A ja, ko na pustom otsrvu. (2x) Ref. Nije monotonija, što me noćas ubija Što mi srce razbija, na sitne komade To je melanholija, nije monotonija Bolest koja probija, sve moje blokade. Muzika svira, sve se ruši haos u glavi, haos u duši I sve me opet vuče ka tebi A ti se igraš, zašto i ne bi A ja, ko na pustom ostrvu. (2x) | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:35 am | |
| Dah na staklu kao magla vrhom prsta pesma draga i na kraju slova tvoga imena Srce kuca tika-taka ulica je puna mraka ja bih noćas samo tebe ljubila.
Veruj suze neću kriti to što bude, to će biti nema nade kad se lađe potope Jer za mene samo ti si tebi plove moje misli kad na satu kazaljke se poklope. ref. Znam nema nade, znam idu zime samo noćas da sam tvoja pa zauvek ostavi me Znam sve ce proći, znam nikad više jer te tvoje crne oči nose meni večne kiše. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:36 am | |
| Trazim drugog al' srce neće neće ni da zna. (2x) Ljubim drugog al' srce pati pati ko da zna. (2x) Ref. 2x Volela sam, volela volela sam ga čekala sam, čekala srce da mi da. (2x) Kog da tražim kad njemu dadoh sve i ostah sama? (2x) Šta da nudim kad njemu dadoh sve i ostah sama. (2x) Opet kad bih rodila se njemu sve bih dala. (2x) Još jednom kad bih ja da biram drugog ne bih zvala. (2x) | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:37 am | |
| Znam za jedan grad, zove se Beograd, Znam za jedno ime al ga ne spominjem Znam za jedan grad, gde si večno mlad, Znam i jedno srce, što ga proklinjem.
ref. Jednom sam probala, te tvoje usne od čemera i ko će ovo ludilo da otera? Jednom sam probala iz srca da te izbrišem, ali svako proleće na tebe miriše Znam mu boju košulje, ja je kupila, Znam mu ukus usana, ja ih ljubila. Znam i s kime vino noćas pije, Znam da i on zna kako mi je. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|