| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 27, 2009 3:54 pm | |
| - zaKiih ::
- taca-joca ::
- wanja ::
- Ti volis sladak zivot, vidi se i zna
i ne fali ti nista, nista, samo ja kakao, mleko, puter, jagoda za kraj tvoj mali sam slatki zalogaj
Zemlja porekla egzoticna je moj miris te mami, erotican je kazes nervozan si neraspolozen si pa sta
Ref. Dacu ti gram po gram ti samo reci "am" tvoja sam od cokolade devojka pod rukom lepim se topim u ustima to sam ja
Dacu ti gram po gram jer neces moci sam odjednom sve zato polako sa mnom ti i nesto malo bar za sutra ostavi, ostavi
Ja vodim sladak zivot, a on vodi me pravo u tvoja usta, hajde uzmi me kakao, mleko, puter, jagoda za kraj tvoj mali sam slatki zalogaj
Zemlja porekla egzoticna je moj miris te mami, erotican je kazes nervozan si neraspolozen si pa sta
| |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 27, 2009 11:30 pm | |
| Useli se kod mene i ostavi joj sve ma, ne brini se, imam u steku vise nego banke dve useli se kod mene, u ovaj mali raj i pocni od pocetka, u zivotu uzivaj | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 27, 2009 11:32 pm | |
| Samo kad te pogledam ja ponovo progledam u po dana, u po noci lek si mi za dusu i za oci 2x
Ref. 2x Seceru, seceru, ti si mi po meri dodji, dodji seceru, pa mi zivot zaseceri
Samo kad te zagrlim ja bez krila poletim bilo kada, bilo kuda ja bih posla s tobom uvek svuda 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 2:07 am | |
| - wanja ::
- Samo kad te pogledam
ja ponovo progledam u po dana, u po noci lek si mi za dusu i za oci 2x
Ref. 2x Seceru, seceru, ti si mi po meri dodji, dodji seceru, pa mi zivot zaseceri
Samo kad te zagrlim ja bez krila poletim bilo kada, bilo kuda ja bih posla s tobom uvek svuda 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 1:24 pm | |
| Znam za jedan grad, zove se Beograd. Znam za jedno ime, al ga ne spominjem. Znam za jedan grad, gde si vecno mlad. Znam za jedno srce sto ga proklinje.
Ref.: Jednom sam probala te tvoje usne od cemera i ko ce ovo ludilo da odtera. Jednom sam probala iz srca da te izbrisem, al svako prolece na tebe mirise.
2.Strophe Znam mu boju kosulje ja je kupila. Znam mu ukus usana, ja ih ljubila. Znam i skime vino nocas pije. Znam da i on zna kako mi je.
Ref.
3x Ovo secanje rusi meni sve, moj Beograde zagrli me. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 1:26 pm | |
| Sanjala sam da si kraj mene i da mi opet pripadas sav sanjala sam to i molila nebo da me ne budi is sna.
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno
Ref. Sve mi tvoje nedostaje odkad se bez tebe budim sve mi tvoje nedostaje bojim se da ne poludim sve mi tvoje nedostaje trazim oci kao tvoje sve mi tvoje nedostaje vrati mi se milo moje
A cinila sam gluposti mnoge da oteram te od sebe ja ni slutila nisam da volim te vise od zivota maleni
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 1:29 pm | |
| a jesam te, jesam, jesam v0lela, i nisam te, nisam j0s preb0lela, i 0pet bih 0pet TEBii dala sve, SAM0 DA SI KRAJ MENE!!x3 | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 1:31 pm | |
| Reskiraj ove noci poveruj da je ljubav dosla sama reskiraj padni mi u zagrljaj ko da znas me godinama
Reskiraj poveri mi nocas sve svoje male muske tajne strahove,istine i zelje potajne
Stavi, stavi na mene sve Ruke,usne,miris tvoj nije vazno koja sam poredu al srecan sam ti broj
Stavi,stavi na mene sve ko sam,sta sam nepitaj reci necu odigraj na srecu samnom reskiraj
Reskiraj ove noci poveruj da je doslo vreme cuda reskiraj ove ruke meni daj pusti da te vodim svuda
Reskiraj poveri mi nocas sve svoje male muske tajne strahove,istine i zelje potajne
Stavi, stavi na mene sve Ruke,usne,miris tvoj nije vazno koja sam poredu al srecan sam ti broj
Stavi,stavi na mene sve ko sam,sta sam nepitaj reci necu.odigraj na srecu samnom reskiraj
Stavi,stavi na mene sve ko sam,sta sam nepitaj reci necu odigraj na srecu samnom reskiraj .. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 1:31 pm | |
| Danas zenim drugu zenu a tebe sam zenit' hteo zavaravam samog sebe lazem da sam preboleo zavaravam samog sebe lazem da sam preboleo
Krijem suzu izdajicu roman srece u njoj pise tvoju burmu drugoj dajem a iz oka liju kise (2x)
Zasvirase pesmu nasu zanemese usne moje nemam snage da zapevam u pesmi je ime tvoje nemam snage da zapevam u pesmi je ime tvoje
Krijem suzu izdajicu roman srece u njoj pise tvoju burmu drugoj dajem a iz oka liju kise (4x) | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 11:20 pm | |
- Znam za jedan grad,
zove se Beograd. Znam za jedno ime, al ga ne spominjem. Znam za jedan grad, gde si vecno mlad. Znam za jedno srce sto ga proklinje.
Ref.: Jednom sam probala te tvoje usne od cemera i ko ce ovo ludilo da odtera. Jednom sam probala iz srca da te izbrisem, al svako prolece na tebe mirise.
2.Strophe Znam mu boju kosulje ja je kupila. Znam mu ukus usana, ja ih ljubila. Znam i skime vino nocas pije. Znam da i on zna kako mi je.
Ref.
3x Ovo secanje rusi meni sve, moj Beograde zagrli me. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 11:20 pm | |
- Sanjala sam da si kraj mene
i da mi opet pripadas sav sanjala sam to i molila nebo da me ne budi is sna.
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno
Ref. Sve mi tvoje nedostaje odkad se bez tebe budim sve mi tvoje nedostaje bojim se da ne poludim sve mi tvoje nedostaje trazim oci kao tvoje sve mi tvoje nedostaje vrati mi se milo moje
A cinila sam gluposti mnoge da oteram te od sebe ja ni slutila nisam da volim te vise od zivota maleni
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 28, 2009 11:21 pm | |
| Vidjamo se u isto vreme tolike godine pozdravimo, nastavimo i to bi bilo sve
A jos tu nesto ima u nasim ocima
REF. Zaljubi se u mene i reci glasno to nije ljubav - ljubav, kada o njoj cutimo Zaljubi se u mene okrenuce se sve promenice nam zivot te reci carobne te cet'ri reci zarobne
Uvek tuzni, uvek sami ne znam cemu to kad u lice svakog dana sreci gledamo
Jer, jos tu nesto ima u nasim ocima | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 12:05 am | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 1:00 am | |
| | |
|
| |
NiiiNa Pripravnik
Broj poruka : 352 Godina : 29 Lokacija : ljubljana Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 1:05 am | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 2:23 pm | |
- Danas zenim drugu zenu
a tebe sam zenit' hteo zavaravam samog sebe lazem da sam preboleo zavaravam samog sebe lazem da sam preboleo
Krijem suzu izdajicu roman srece u njoj pise tvoju burmu drugoj dajem a iz oka liju kise (2x)
Zasvirase pesmu nasu zanemese usne moje nemam snage da zapevam u pesmi je ime tvoje nemam snage da zapevam u pesmi je ime tvoje
Krijem suzu izdajicu roman srece u njoj pise tvoju burmu drugoj dajem a iz oka liju kise (4x) | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 2:24 pm | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 2:25 pm | |
- zaKiih ::
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 2:27 pm | |
| Krade mi te cesta kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmjeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref. Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom smijes se ti, moja ljubavi
Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij se samo, dusu mi grij' zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al' nije krivo more niti sol u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref.
Ref.
I krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 2:29 pm | |
| Nisam tada spreman bio ja, da se tebi nesebicno dam, mamila me gorka pilula slobode, opio me lazni sjaj, ciljao sam promasaj, pustio ludake pametnog da vode.
I zato sada kad si opet tu, necu novu priliku, samo da pustim dak'o niz vetar ode.
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodit tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom.
Neki moji lazni drugovi, glavu su mi punili, da od tvojih tudje usne vise gode, u crno me zavili, nisu mi ni javili, kada je samoca izasla iz mode.
I zato sada kad si opet tu, necu novu priliku, samo da pustim dak'o niz vetar ode.
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodit tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 2:48 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Krade mi te cesta
kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmjeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref. Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom smijes se ti, moja ljubavi
Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij se samo, dusu mi grij' zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref.
Ref.
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 2:49 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Nisam tada spreman bio ja,
da se tebi nesebicno dam, mamila me gorka pilula slobode, opio me lazni sjaj, ciljao sam promasaj, pustio ludake pametnog da vode.
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodit tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom.
Neki moji lazni drugovi, glavu su mi punili, da od tvojih tudje usne vise gode, u crno me zavili, nisu mi ni javili, kada je samoca izasla iz mode.
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodit tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom. | |
|
| |
NiiiNa Pripravnik
Broj poruka : 352 Godina : 29 Lokacija : ljubljana Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 3:37 pm | |
- AnaMaria_94 ::
- Krade mi te cesta
kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Ref.
Ref.
|
| |
NiiiNa Pripravnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 3:38 pm | |
- Nisam tada spreman bio ja,
da se tebi nesebicno dam, mamila me gorka pilula slobode, opio me lazni sjaj, ciljao sam promasaj, pustio ludake pametnog da vode.
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 29, 2009 4:26 pm | |
| - taca-joca ::
- On je bio tako lep
jos u meni zivi san da ga volim beskrajno makar samo jedan dan (2x)
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja
Ref. 2x Dok sam nocu plakala vrtelo se sve u krug nista nije znao on bio mi je dobar drug
Tajne mi je pricao ljubav ga je mucila a ja sam ga volela a ja sam ga ljubila (2x)
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja
Ref. 2x
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|