|
|
| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters | |
Autor | Poruka |
---|
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 23, 2009 1:47 am | |
| Otis'o je na kraj sveta nek' mu je sa srecom castit ce i tebe nebo srecom vecom
Da poludis, da se predas reci mi da ne bi naci ces si nekog slicnog sebi
Na zemlji toj mnoge su duse ocajne i u njima zive adrese ljubavne
Ref. Kad ostanes bez para, bez srece i drugara jos uvek nesto lepo moze da se desi kad najmanje se nadas, u depresiju padas jos uvek nesto lepo moze da se desi kad sretnemo se jednom na ljubavnoj adresi
Nigdje nikog oko tebe pa ti se ne zivi sakrili ti sunce svi oblaci sivi
Glavu gore, bice bolje sred nebeskog gnezda i za tebe jedna sija zvezda
Na zemlji toj mnoge su duse ocajne i u njima zive adrese ljubavne | |
| | | ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 23, 2009 2:17 am | |
| Avlije, avlije pune behara saljem ti pozdrav preko drugara (2x)
Ref. 2x Tebe sam volela, tebe i nikog vise dusu da otvore moju i tamo ime ti pise
Avlije, avlije u toploj noci srce se pita da li ces doci (2x)
Ref. 2x
Avlije, avlije cvetne zelene da li jos uvek mislis na mene
Poslednji izmenio AnaMaria_94 dana Ned Maj 31, 2009 4:08 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 23, 2009 1:59 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Nismo smeli nasu ljubav tako izdati
i zidove medju nama sami zidati dijele nas, kroz njih ne mogu ti cuti vise glas
Nas je dvoje uvijek samo srce vodilo i dobro i lose sve nam se dogodilo ne zalim, htio bih jos jednom sve da ponovim, da ponovim, ponovim
Ref. 2x Steta bas, steta je sto sve dobro kratko je zasto je najteze cuvat' ono najdraze steta za oboje, steta je lijepo sve, bilo je
Igrali smo mi na ljubav, nije uspijelo koliko se dalo, toliko se uzelo ne zalim, htjela bih jos jednom sve da ponovim
Nas je dvoje uvijek samo srce vodilo i dobro i lose sve nam se dogodilo ne zalim, htio bih jos jednom sve da ponovim, da ponovim, ponovim | |
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 23, 2009 1:59 pm | |
- Otis'o je na kraj sveta
nek' mu je sa srecom castit ce i tebe nebo srecom vecom
Da poludis, da se predas reci mi da ne bi naci ces si nekog slicnog sebi
Na zemlji toj mnoge su duse ocajne i u njima zive adrese ljubavne
Ref. Kad ostanes bez para, bez srece i drugara jos uvek nesto lepo moze da se desi kad najmanje se nadas, u depresiju padas jos uvek nesto lepo moze da se desi kad sretnemo se jednom na ljubavnoj adresi
Nigdje nikog oko tebe pa ti se ne zivi sakrili ti sunce svi oblaci sivi
Glavu gore, bice bolje sred nebeskog gnezda i za tebe jedna sija zvezda
Na zemlji toj mnoge su duse ocajne i u njima zive adrese ljubavne | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 23, 2009 2:00 pm | |
- Avlije, avlije pune behara
saljem ti pozdrav preko drugara (2x)
Ref. 2x Tebe sam volela, tebe i nikog vise dusu da otvore moju i tamo ime ti pise
Avlije, avlije u toploj noci srce se pita da li ces doci (2x)
Ref. 2x
Avlije, avlije cvetne zelene da li jos uvek mislis na mene | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 23, 2009 2:05 pm | |
| U venama mojim jos su vatre njeqovih poljubaca, na jastuku mome miris njeqove kose boje zlata... Ponesi mu ptico bela pesmu ceznje srca moqa, tamo gde je on,tamo stanuje dusa moja...
Pozdravi mi sve,more,planine okupane mesecinom pre zore,ljubav jedinu,moqa JOVANA zbog cije lepote vene moje qore...Pozdravi mi qa,reci mu da znam,svake noci sanjam ruke da mu pruzam, miris koze njeqove,ne zaboravljen,nezan kao bele latice od ruza
I sto puta da se rodim srce ne bih druqom dala, luda bih bila kad bi kraj njeqa ja u druqoq poqledala... Jer samo je ljubav njeqova svetionik moq zivota, tajno skloniste od tuge nepresusna ta dobrota... | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 23, 2009 8:03 pm | |
| - zaKiih ::
- U venama mojim jos su vatre njeqovih poljubaca,
na jastuku mome miris njeqove kose boje zlata... Ponesi mu ptico bela pesmu ceznje srca moqa, tamo gde je on,tamo stanuje dusa moja...
Pozdravi mi sve,more,planine okupane mesecinom pre zore,ljubav jedinu,moqa JOVANA zbog cije lepote vene moje qore...Pozdravi mi qa,reci mu da znam,svake noci sanjam ruke da mu pruzam, miris koze njeqove,ne zaboravljen,nezan kao bele latice od ruza
I sto puta da se rodim srce ne bih druqom dala, luda bih bila kad bi kraj njeqa ja u druqoq poqledala... Jer samo je ljubav njeqova svetionik moq zivota, tajno skloniste od tuge nepresusna ta dobrota... | |
| | | wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 23, 2009 8:21 pm | |
- zaKiih ::
- U venama mojim jos su vatre njeqovih poljubaca,
na jastuku mome miris njeqove kose boje zlata... Ponesi mu ptico bela pesmu ceznje srca moqa, tamo gde je on,tamo stanuje dusa moja...
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 24, 2009 12:55 am | |
| Kada si usao sa njom onako lep i doteran pomislih Boze da je moj makar na samo jedan dan
A ona ko da vidi to uz tebe sva se privila ma nije mala naivna zna ona sta je dobila a ti od meda sladji si dok gledas me preko nje
Ref. Hajde otprati je kuci brzo, proci ce nam noc pogled tvoj ce me dotuci zovem votku upomoc
Hajde vodi je da spava slazi da si umoran pa joj bar do jutra budi neveran
Svud je po meni pogled tvoj i sve je jasno kao dan do kraja noci bices moj sutra za nju si slobodan | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 24, 2009 2:31 pm | |
- Kada si usao sa njom
onako lep i doteran pomislih Boze da je moj makar na samo jedan dan
A ona ko da vidi to uz tebe sva se privila ma nije mala naivna zna ona sta je dobila a ti od meda sladji si dok gledas me preko nje
Ref. Hajde otprati je kuci brzo, proci ce nam noc pogled tvoj ce me dotuci zovem votku upomoc
Hajde vodi je da spava slazi da si umoran pa joj bar do jutra budi neveran
Svud je po meni pogled tvoj i sve je jasno kao dan do kraja noci bices moj sutra za nju si slobodan | |
| | | JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 25, 2009 10:13 pm | |
| Bol boluje lijepa Anka pojila je vodom majka bistrom vodom sa izvora sa korita Ivanova Lijecili je svi ljekari i vracare i travari ali Anka cezne, vene zbog ljubavi izgubljene Ne pomaze voda, majko sa korita Ivanova ni ljekari ni travari ne pomaze voda, majko sa korita Ivanova lijek su mi, stara moja medna usta JOVANOVA Zaplakala stara majka ozdraviti nece Anka uvenuce zumbul plavi umrijece od ljubavi Ti ne placi, majko stara lijepa Anka progovara u snu mi se JOVA javi ozdravicu od ljubavi | |
| | | | zaKiih Zvezda granda
| | | | taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 26, 2009 10:26 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 26, 2009 10:30 pm | |
| Trazim drugog, al srce nece Nece ni da zna, nece ni da zna Ljubim drugog, al srce pati Pati ko da zna, pati ko da zna
Volela sam, volela, volela sam ga Cekala sam , cekala Srce da mi da x2
Kog da trazim kad njemu dadoh Sve i ostah sama, sve i ostah sama Sta da nudim kad njemu dadoh Sve i ostah sama, sve i ostah sama
Opet kad bih rodila se Njemu sve bih dala, njemu sve bih dala Jos jednom kad bih ja da biram Drugog ne bih zvala, drugog nebi zvala
Volela sam, volela, volela sam ga Cekala sam , cekala Srce da mi da x2 | |
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 26, 2009 10:38 pm | |
| ti si jedini od swix koji dodje kada treba ti si sunce moga neba tebi mogu reci swe ti si jedini od swix koji tajne moje cuwa ti si moja ljubaw prwa samnom podjes bilo gdeee... | |
| | | taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 26, 2009 11:03 pm | |
| neodoljiv neumoljiv volim ga i suvise takvi kao jole mene ubise ________________ | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 26, 2009 11:06 pm | |
| - taca-joca ::
- neodoljiv neumoljiv
volim ga i suvise takvi kao jole mene ubise ________________ | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 26, 2009 11:32 pm | |
| - zaKiih ::
- Trazim drugog, al srce nece
Nece ni da zna, nece ni da zna Ljubim drugog, al srce pati Pati ko da zna, pati ko da zna
Kog da trazim kad njemu dadoh Sve i ostah sama, sve i ostah sama Sta da nudim kad njemu dadoh Sve i ostah sama, sve i ostah sama
Opet kad bih rodila se Njemu sve bih dala, njemu sve bih dala Jos jednom kad bih ja da biram Drugog ne bih zvala, drugog nebi zvala
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 26, 2009 11:46 pm | |
- zaKiih ::
- Trazim drugog, al srce nece
Nece ni da zna, nece ni da zna Ljubim drugog, al srce pati Pati ko da zna, pati ko da zna
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 27, 2009 12:38 am | |
| Zelim ti zabavan dan najuzbudljiviji san nikad da ne budes sam druge da setas, meni da smetas
Zelim ti uspeh i moc najludji provod uz noc ceo svet neka je tvoj druge da imas naravno, mene da nemas
Ref. Mladicu moj, problem je tvoj sto si mi tako sladak mladicu moj, problem je tvoj tako si mek i gladak
Mladicu moj, problem je tvoj luduju sve za tobom mladicu moj, problem je tvoj moram ti reci zbogom, zbogom, zbogom | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 27, 2009 12:45 am | |
| Ti volis sladak zivot, vidi se i zna i ne fali ti nista, nista, samo ja kakao, mleko, puter, jagoda za kraj tvoj mali sam slatki zalogaj
Zemlja porekla egzoticna je moj miris te mami, erotican je kazes nervozan si neraspolozen si pa sta
Ref. Dacu ti gram po gram ti samo reci "am" tvoja sam od cokolade devojka pod rukom lepim se topim u ustima to sam ja
Dacu ti gram po gram jer neces moci sam odjednom sve zato polako sa mnom ti i nesto malo bar za sutra ostavi, ostavi
Ja vodim sladak zivot, a on vodi me pravo u tvoja usta, hajde uzmi me kakao, mleko, puter, jagoda za kraj tvoj mali sam slatki zalogaj
Zemlja porekla egzoticna je moj miris te mami, erotican je kazes nervozan si neraspolozen si pa sta | |
| | | taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 27, 2009 1:25 am | |
| - wanja ::
- Ti volis sladak zivot, vidi se i zna
i ne fali ti nista, nista, samo ja kakao, mleko, puter, jagoda za kraj tvoj mali sam slatki zalogaj
Zemlja porekla egzoticna je moj miris te mami, erotican je kazes nervozan si neraspolozen si pa sta
Ref. Dacu ti gram po gram ti samo reci "am" tvoja sam od cokolade devojka pod rukom lepim se topim u ustima to sam ja
Dacu ti gram po gram jer neces moci sam odjednom sve zato polako sa mnom ti i nesto malo bar za sutra ostavi, ostavi
Ja vodim sladak zivot, a on vodi me pravo u tvoja usta, hajde uzmi me kakao, mleko, puter, jagoda za kraj tvoj mali sam slatki zalogaj
Zemlja porekla egzoticna je moj miris te mami, erotican je kazes nervozan si neraspolozen si pa sta | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 27, 2009 1:57 am | |
| Kad svedem sve racune posle nase ljubavi voleo se niko nije kao ja i ti
Previse su toga htele nase mlade godine putevi se nasi dele uzalud je sve
Ref. Izdali smo nasu ljubav oboje smo krivi odlazimo kao stranci a jedno smo bili
Izdali smo nasu ljubav pustili da prodje lutacemo kao senke stazama samoce
Kada vidim kako traju neki losi parovi mi smo pukli, a za njima idu svatovi
Da li je to pravda Boze il je samo sudbina ne mogu iz ove koze to me ubija | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 27, 2009 2:11 pm | |
| - taca-joca ::
- wanja ::
- Ti volis sladak zivot, vidi se i zna
i ne fali ti nista, nista, samo ja kakao, mleko, puter, jagoda za kraj tvoj mali sam slatki zalogaj
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
| | | | Pesme posvecene Jowanu | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |