| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:18 am | |
| ja te ne bih dala ni za carstva sva ni za trista kula ni gradova zbog tebe bih sreco napustila sve samo da si kraj mene | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:37 am | |
| tebe nema nema nema te dax se ledi zivot prestaje moja nada s tobom nestaje samo pusta zelja ostaje... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:39 am | |
| - wanja ::
- tebe nema nema nema te
dax se ledi zivot prestaje moja nada s tobom nestaje samo pusta zelja ostaje... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:49 am | |
| sve bi seke ljubile jovana ali mame mame brane to svoje male usne bi mu dale kad bi samo samo smele to brate mili kazi kazi joj da ne bude srca kamenog moj je joca sam na oceanu tamo nema nema nikog svog... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:51 am | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:57 am | |
| nisi mi sudjen to znam vecno ces biti moj san zivot me ranio zivot me kaznio sve mi zabranio ja ljubim drugog jer tebe ne mogu srce mi place volim te sve jace i dok mu ljubav priznajem u dusi tvoja ostajem JOVANE nisi mi sudjen to znam tuzan je svaki moj dan jednom sam planula sreca me zanela pa me obmanula ja ljubim drugog jer tebe ne mogu srce mi place volim te sve jace i dok mu ljubav priznajem u dusi tvoja ostajem JOVANE | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 1:21 am | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 1:21 am | |
- nisi mi sudjen to znam
vecno ces biti moj san zivot me ranio zivot me kaznio sve mi zabranio ja ljubim drugog jer tebe ne mogu srce mi place volim te sve jace i dok mu ljubav priznajem u dusi tvoja ostajem JOVANE nisi mi sudjen to znam tuzan je svaki moj dan jednom sam planula sreca me zanela pa me obmanula ja ljubim drugog jer tebe ne mogu srce mi place volim te sve jace i dok mu ljubav priznajem u dusi tvoja ostajem JOVANE | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 1:23 am | |
| voli me kosto nikog nisi pre ljubi me slatko najsladje pricaj mi da sam tebi najlepsa bas ja jer ljubav mi je potrebna!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 1:27 am | |
- voli me kosto nikog nisi pre ljubi me slatko najsladje
pricaj mi da sam tebi najlepsa bas ja jer ljubav mi je potrebna!!! zaaaqrlii me, poljuuuubii me..SAMA SAM VOLI ME JOLEEEE | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 1:27 am | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 1:29 am | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 6:32 pm | |
| Krade mi te cesta kradu mi te ljudi svako pomalo od osmjeha tvog posudi
Iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
Ref. Volim osmijeh tvoj bas dobro ti stoji jos ti bolje stoje poljupci moji ma kriv je meni svako kom' smijes se ti, moja ljubavi
Volim osmijeh tvoj i nosi ga uvijek smij' se samo, dusu mi grij' zauvijek i krivi su mi svi, i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al' nije krivo more niti sol u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi
Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 6:33 pm | |
| On je bio tako lep jos u meni zivi san da ga volim beskrajno makar samo jedan dan (2x)
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja
Ref. 2x Dok sam nocu plakala vrtelo se sve u krug nista nije znao on bio mi je dobar drug
Tajne mi je pricao ljubav ga je mucila a ja sam ga volela a ja sam ga ljubila (2x)
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja
Ref. 2x
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 6:45 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- On je bio tako lep
jos u meni zivi san da ga volim beskrajno makar samo jedan dan (2x)
Ref. 2x Dok sam nocu plakala vrtelo se sve u krug nista nije znao on bio mi je dobar drug
Tajne mi je pricao ljubav ga je mucila a ja sam ga volela a ja sam ga ljubila (2x)
Ref. 2x
A nije, nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 7:28 pm | |
| oprosti mi oprosti mi to sto moram te voleti oprosti mi oprosti mi sto te nznm preboleti oprosti mi oprosti mi to sto krv si u telu mom oprosti mi oprosti mi sto jos zelim te dusom svom... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 7:35 pm | |
| Nmg tebi ja da ljubav naredim
Da tvome oku vratim izgubljeni sjaj
Nmg da ti srce ceznjom zarobim
A xtela bix...
Nmg ja u tvoje snove nezvana
Na druge da se ljutim sto te nemam ja
Nmg da ti budem vaznija od svix
A xtela bix...
Xeej sareni leptiru mog sivila
Ne idu ni nevini sa krivima
Sata cu i ja medju zivima
To sto me ne volis
To je tvoje pravo moja sudbina
Ceo zivot pogresne sam ljubila
Sto bi izuzetak bio ti
To sto me ne volis
Zauvek je srusilo moj svet
Sada letim poslednji svoj let
Sklopljenim krilima... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 7:43 pm | |
| - taca-joca ::
- AnaMaria_94 ::
- On je bio tako lep
jos u meni zivi san da ga volim beskrajno makar samo jedan dan (2x)
Ref. 2x
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 7:43 pm | |
- Nmg tebi ja da ljubav naredim
Da tvome oku vratim izgubljeni sjaj
Nmg da ti srce ceznjom zarobim
A xtela bix...
Nmg ja u tvoje snove nezvana
Na druge da se ljutim sto te nemam ja
Nmg da ti budem vaznija od svix
A xtela bix...
Xeej sareni leptiru mog sivila
Ne idu ni nevini sa krivima
Sata cu i ja medju zivima
To sto me ne volis
To je tvoje pravo moja sudbina
Ceo zivot pogresne sam ljubila
Sto bi izuzetak bio ti
To sto me ne volis
Zauvek je srusilo moj svet
Sada letim poslednji svoj let
Sklopljenim krilima... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 7:49 pm | |
| trazio si sve sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za drugi necu da znam... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 7:50 pm | |
| ZiiVOT SVOJ NE VOLiiM KO TEBE JA!!! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 7:53 pm | |
| da li mirno spavas luce moje ovo vece dok te savest pece govoris li u snu ime moje... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:00 pm | |
| zazmuri broj do 100, to bice dovoljno..da probam nekako da odem bezbolno ja NECU VOLETii POSLE TEBE Nii U SNUUUUU.. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 8:01 pm | |
| ON JE LEPSii OD NOCii NJEGOV MiiRiiS U KOSii DO NEBA ME NOSii ii ZANOSii.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|