| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 2:37 pm | |
| Zelim te, tako te silno zelim Al reci dve, nemogu reci sve Koliko bi rekle usne Kad bi te ljubile x2
Volim te, tako te ludo volim Al reci dve, nemogu reci sve Koliko bi rekle ruke kad bi te grlile x2
Trebas mi, tako mi jako trebas Al reci dve, nemogu reci sve Koliko bi reklo telo Kad bi te volelo x2
Volim te, tako te ludo volim Al reci dve, nemogu reci sve Koliko bi rekle ruke kad bi te grlile x2
Veruj mi tebi cu dati sve Dodji sto pre, srce mi umire Noci su moje hladne Dodji i uzmi me
Volim te, tako te ludo volim Al reci dve, nemogu reci sve Koliko bi rekle ruke kad bi te grlile x2 | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 2:39 pm | |
| Nisam tada spreman bio ja, da se tebi nesebicno dam, mamila me gorka pilula slobode, opio me lazni sjaj, ciljao sam promasaj, pustio ludake pametnog da vode.
I zato sada kad si opet tu, necu novu priliku, samo da pustim da k'o niz vetar ode.
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodir tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom.
Neki moji lazni drugovi, glavu su mi punili, da od tvojih tudje usne vise gode, u crno me zavili, nisu mi ni javili, kada je samoca izasla iz mode.
I zato sada kad si opet tu, necu novu priliku, samo da pustim da k'o niz vetar ode.
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodir tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 2:49 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Zelim te, tako te silno zelim
Al reci dve, nemogu reci sve Koliko bi rekle usne Kad bi te ljubile x2
Trebas mi, tako mi jako trebas Al reci dve, nemogu reci sve Koliko bi reklo telo Kad bi te volelo x2
Veruj mi tebi cu dati sve Dodji sto pre, srce mi umire Noci su moje hladne Dodji i uzmi me
Volim te, tako te ludo volim Al reci dve, nemogu reci sve Koliko bi rekle ruke kad bi te grlile x2 | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 2:50 pm | |
- Nisam tada spreman bio ja,
da se tebi nesebicno dam, mamila me gorka pilula slobode, opio me lazni sjaj, ciljao sam promasaj, pustio ludake pametnog da vode.
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodir tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom.
Neki moji lazni drugovi, glavu su mi punili, da od tvojih tudje usne vise gode, u crno me zavili, nisu mi ni javili, kada je samoca izasla iz mode.
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodir tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 3:07 pm | |
| Hteo bih negde da te vidim kao slucajno u kom dzepu ovaj grad te nocas sakrio
Sada ne mogu da zaspim nesto se dogodilo poludeo sam sasvim od kad mislim na tebe sve se izmenilo
Kad sam s tobom kao da hodam po vrelom asfaltu i taman kad se noge naviknu ti vise nisi tu
Sada ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe sve se izmenilo
Ref. Neko te ima nocas, neko te voli neko te ima, to nisam ja
Kad sam s tobom, kao da padam, a nikad ne padnem gde te sakrio ovaj grad, ne mogu da te pronadjem
I ne mogu da zaspim, nesto se dogodilo poludeo sam sasvim, od kad mislim na tebe sve se izmenilo
Ref. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 11:41 pm | |
| Bio si mi sjaj u oku sve sto imam sve sto zna,
kako srcu svom da prizna da bez tebe moram sad?
Bio si mi ljeto, zima sve sto srce zna da ima,
bio si mi noc i dan, sad bez tebe moram zna.
Ref:
Ti si zeja mog zivota, ti si zelja moga sna.
Ako hoces ti jos mozes da mi svoju ruku das.
U zivotu, u zivotu samo tebe imam ja.
Uzmi moje dane, noci. Uzmi sve to radi nas,
Jer si zelja mog zivota jer si mojoj dusi spas.
Sanjala sam oci plave, prijatelje tako slabe,
Ali zorom dusa zna, da bez tebe moram ja.
Ref:
Jer si zelja mog zivota jer si mojoj dusi spas. (2x) | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 11:43 pm | |
| od kad te sretoh ja nemam mira lepota tvoja mene opija a ti nezelis da vidis to jer imas ljubavi sto
zbog takvog zivota tvog moji se snovi ruse mrzim lepotu tvoju jer nemas srca jer nemas duse (2x)
tebi je lako kada te vole znam da te mnoge za ljubav mole al' znaj dobro doci ce dan kada ces ostati sam
zbog takvog zivota tvog moji se snovi ruse mrzim lepotu tvoju jer nemas srca jer nemas duse (2x)
ti nisi nikad zaljubljen bio ti nisi nikad suzu prolio ti neznas sta je ljubav ni bol prazan je zivot moj | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Feb 16, 2009 2:14 am | |
- Bio si mi sjaj u oku sve sto imam sve sto zna,
kako srcu svom da prizna da bez tebe moram sad?
Bio si mi ljeto, zima sve sto srce zna da ima,
bio si mi noc i dan, sad bez tebe moram zna.
Ref:
Jer si zelja mog zivota jer si mojoj dusi spas.
Sanjala sam oci plave, prijatelje tako slabe,
Ali zorom dusa zna, da bez tebe moram ja.
Ref:
Jer si zelja mog zivota jer si mojoj dusi spas. (2x) | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Feb 16, 2009 2:14 am | |
- od kad te sretoh ja nemam mira
lepota tvoja mene opija a ti nezelis da vidis to jer imas ljubavi sto
tebi je lako kada te vole znam da te mnoge za ljubav mole al' znaj dobro doci ce dan kada ces ostati sam
ti nisi nikad zaljubljen bio ti nisi nikad suzu prolio ti neznas sta je ljubav ni bol prazan je zivot moj | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Feb 16, 2009 2:47 am | |
| manta, manta, manta, sve mi se manta kad vidim te manta, manta, manta, dali i tebi manta se
neke ljubavi prolaze, neke nikad da se dese ova moja fenomen je, ko to moze dapodnese da voli samo tog s kim nije nasamo
obavezno dodi sam, dodi mi na noc, dodi mi na dan obavezno dodi sam, dodi mi na stan, dodi mi na dlan sedam bi od osam zena reklo ti, zbogom kraj sedam bi od osam bi reko bi bi bi, al ja sam osma znaj
neke ljubavi su vecne neke nikad da se dese ova moja fenomen je ko jos moze da podnese da voli samo tog s kime nije nasamo | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Feb 16, 2009 5:51 pm | |
| kada si usao sa njom onako lep i doteran pomislh boze da je moj makar na samo jedan dan a ona ko da vidi to uz tebe sva se privila ma nije mala naivna zna ona sta je dobila a ti od meda sladji si dok gledam te pored nje ref. hajde otprati je kuci brzo proci ce nam noc pogled tvoj ce me dotuci zovem votku u pomoc hajde vodi je da spava slazi da si umoran pa joj bar do jutra budi nevaran svud je po meni pogled tvoj i sve je jasno kao dan do kraja noci bices moj sutra za nju si slobodan a ona ko da vidi to uz tebe sva se privila ma nije mala naivna zna ona sta je dobila a ti od meda sladji si do gledam te pored nje | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| |
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| |
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Feb 19, 2009 1:31 am | |
| Nisi, nisi, nisi tiii | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Feb 19, 2009 1:31 am | |
| Niiiiiiiiiko kaaaaaaaaaaao tiii | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Feb 19, 2009 1:09 pm | |
| od kad te sretoh ja nemam mira lepota twoja mene opija... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Feb 19, 2009 3:50 pm | |
| luda za tobom sta se tu moze kad jos te cuvam ispod koze | |
|
| |
BeLmA Pocetnik
Broj poruka : 25 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.02.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 28, 2009 12:30 am | |
| ZA MOG JOCU....................NAJLEPSEG NA SVETU........I NAJSLADEG..
Ven y quédate conmigo, dame el corazón Vida mía estoy muriendo lento en mi prisión Anda dime lo que sientes quítate el pudor Y deja de sufrir escapa con mi amor Después te llevare hasta donde quieras Sin temor y sin fronteras, hasta donde sale el sol Contigo soy capaz de lo que sea No me importa lo que venga por que ya se a donde voy
Soy tu gitano, tu peregrino La única llave de tu destino El que te cuida más que a su vida Soy tu ladrón
Soy tu gitana tu compańera La que te sigue la que te espera Voy a quererte aunque me saquen el corazón.
Y aunque nos cueste la vida Y aunque duela lo que duela Esta guerra la ha ganado nuestro amor
Yo nací para tus ojos para nadie más Siempre voy a estar en tu camino Alma de mi alma corazón de tempestad Dime por donde ir, después te llevare hasta donde quieras Sin temor y sin fronteras hasta donde sale el sol Contigo soy capaz de lo que sea no me importa lo que venga Porque ya se a donde voy
Soy tu gitano tu peregrino La única llave de tu destino El que te cuida más que a tu vida soy tu ladrón
Soy tu gitana tu compańera La que te sigue la que te espera Voy a quererte aunque me sacen el corazón Y aunque nos cueste la vida Y aunque duela lo que duela Esta guerra la ha ganado nuestro amor
Y aunque nos cueste la vida y aunque duela lo que duela Esta guerra la ha ganado nuestro amor...........TE AMO JOCA...TE AMO MUCHO..CMOK | |
|
| |
BeLmA Pocetnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 28, 2009 12:31 am | |
| OVO JE PESMA IZ SERIJE ZORO..HEHEE.........NEKAKO MI JE LIJEPA PESMA PA SAM JE I OVDE NAPISALA....... | |
|
| |
BeLmA Pocetnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 28, 2009 12:33 am | |
| EVO JOS JEDNA POSVECENA MOM JOCI.......
Jos te volim, jos nisam nicija jos je u meni ljubav k'o eksplozija jos mi znacis, jos sve bih dala ja jos je u meni ljubav k'o eksplozija..................VOLIM TEEEE JOCA....SRCE MOJE SWATKO..VOLIM TE | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 01, 2009 10:15 pm | |
| - BeLmA ::
- EVO JOS JEDNA POSVECENA MOM JOCI.......
Jos te volim, jos nisam nicija jos je u meni ljubav k'o eksplozija jos mi znacis, jos sve bih dala ja jos je u meni ljubav k'o eksplozija..................VOLIM TEEEE JOCA....SRCE MOJE SWATKO..VOLIM TE | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Mar 06, 2009 1:08 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|