| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Feb 12, 2009 8:21 pm | |
| volim te tako te ludo volim...
mace moje ti si bog ne znam sta bih ja bez twog,bez twog osmeha u ocima...
ti si zelja mog zivota...
ko ti to grize obraze ciji to trag na vratu krijes...
da te bar mogu probuditi,kavu ti skuhati u krewet donijeti pa te poljubiti... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Feb 12, 2009 10:04 pm | |
| Moje maleno, ti si zivot moj Tuzno gledas me nisi srecan s njom niko nikad s pola srca nece voljeti da budes sa mnom ti, nije dao Bog sada i on zali sto nismo zajedno Ref. Moje maleno, ti si zivot moj sve dok zemljom hodam bicu samo tvoja moje maleno, znas ti to do posljednje kapi krvi bicu samo tvoja Za mnom je i Bog suzu pustio medju ljude s tobom srece nisam imala zivot ne zalim, sad bih umrla kad bi s tobom ja u raju bio ponovo Hej, maleno
Draga, sad ne mogu da pricam rijeci vise nemaju smisla ne mogu da budem sa tobom a nisam srecan s njom kunem se nikada je necu voljeti | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Feb 13, 2009 1:47 am | |
| - zaKiih ::
- Moje maleno, ti si zivot moj
Tuzno gledas me nisi srecan s njom niko nikad s pola srca nece voljeti da budes sa mnom ti, nije dao Bog sada i on zali sto nismo zajedno
Ref. Moje maleno, ti si zivot moj sve dok zemljom hodam bicu samo tvoja moje maleno, znas ti to do posljednje kapi krvi bicu samo tvoja
Za mnom je i Bog suzu pustio medju ljude s tobom srece nisam imala zivot ne zalim, sad bih umrla kad bi s tobom ja u raju bio ponovo
Hej, maleno
Draga, sad ne mogu da pricam rijeci vise nemaju smisla ne mogu da budem sa tobom a nisam srecan s njom kunem se nikada je necu voljeti
BRAVO ZAKI,ODUSEVLJENA SAM | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Feb 13, 2009 1:48 am | |
| MOJE MALENO MI JE OMILJENA PESMA.MOGAO BI I TI JOCKO DA PEVA | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Feb 13, 2009 2:23 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Feb 13, 2009 5:35 pm | |
| jole sanjam te sanjam skoro svake noci,samo si ti u srcu mom | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 2:10 am | |
| Sad ja uvek bicu tu, sreco volim te ja, veruj mi,jer ti si taj i dobro znas da mi nedostajes, sve teze postaje, kada nisi tu, ja sam uvek tuzna, moja ljubavi! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 2:27 pm | |
| Eh sto nisam sunce da ti grijem lice Da ti jutrom svedno porkivam Eh sto nisam mjesec da te nocu cuvam Da ti zvjeze sa neba poskidam | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 4:53 pm | |
| volim te,tako te ludo volim | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 5:20 pm | |
| od kad te sretoh ja nemam mira.. lepota tvoja mene opija a ti ne zeliss da vidis to jer imas ljubavi 100 | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 5:57 pm | |
| Niko nije kriv za to sto te volim toliko al' osmijeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 6:21 pm | |
| Pusti nocas lose vrijeme i zemaljske sve probleme zaboravi na guzve glasne i letove sto kasne
Stisaj nocas telefone nek nam samo srca zvone ugasit cemo svjetla sva samo mjesec nek nam sja
Ref. Nije mjesecina to sto sja u noci to su tvoje oci pune ljubavi nije mjesecina kriva nego okus vina i tvoje usne vrele sto me zavode
Nema nepozvanog gosta da pokuca po sol i secer za moju srecu bice dosta tvoje usne ovu vecer | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 7:16 pm | |
| kad potone sve kad izgubim pravac u noci ti nadjes se tu i ja vidim kroz tvoje oci i znam da nisam sama osjecam moj andjeo si ti | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 8:54 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 9:08 pm | |
| Dok me gledas tako ko da mi se volja lomi po telu mi klize tvoji ljubavni demoni
Jos ti ne znam ime ali znam sta bi hteo jos ti ne dam sve uzmi deo, po deo
Malo, malo pomalo zamalo sam pala za tebe i mene svoju bi mladost dala
Ref. A ti si lep, lep, lep, kao Bogom dan dodji u moj stan tako doteran i bicu opasna, malo zanosna za tebe stvorena, za greh
Dok me gledas tako ko da mi se ljubav vodi sama sam na brodu sto ka tvome srcu brodi
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 9:23 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Dok me gledas tako
ko da mi se volja lomi po telu mi klize tvoji ljubavni demoni
Ref. A ti si lep, lep, lep, kao Bogom dan dodji u moj stan tako doteran i bicu opasna, malo zanosna za tebe stvorena, za greh
Dok me gledas tako ko da mi se ljubav vodi sama sam na brodu sto ka tvome srcu brodi
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se lepa pesmica.ko to peva? | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 10:29 pm | |
| - taca_neca ::
- AnaMaria_94 ::
- Dok me gledas tako
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se lepa pesmica.ko to peva? jellena | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 11:15 pm | |
- taca_neca ::
- Dok me gledas tako
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se lepa pesmica.ko to peva? jellena ok.hvala | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Feb 14, 2009 11:16 pm | |
| - taca_neca ::
- zaKiih ::
- taca_neca ::
- Dok me gledas tako
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se lepa pesmica.ko to peva? jellena ok.hvala nema na cemu | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 12:45 pm | |
| Medju nama neceg ima sto iz mrtvila me cima sto mi mira ne da, kad me tvoje oko gleda... A kad me tvoj pogled stize zelim da si mi sve blize bas, poljubi me pred svima pa nek te onda ona ima... Napravi se lud, vodi me bilo kud ona ce spavati, i nikad nece saznati ne brini... Napravi se lud, gde bezis uzalud? Trebam tebi ja, to je cista hemija...
Ima neceg medju nama sto u korenu me slama sto mi srce lomi ja od zelje sam u komi... A kad me tvoj pogled stize zelim da si mi sve blize... bas, poljubi me pred svima pa nek te onda ona ima... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 12:46 pm | |
| Kad zima dodje i padne sneg Pahulje bele zaveju breg I kad gradom zavlada tama Pred kucom tebe cekacu sama
Dodji da mi ruke grejes Dodji da se samnom smejes U nocima dugim belim Da sa tobom srecu delim
Hladne su noci predug je sneg Dodji da samnom ti sanjas sne Bice mi hladno ljubavi moja Ako me ruka ne greje tvoja
Pozuri dodji cekam te ja Nek ljubav greje sad srca dva I ljubi nezno premilo moje Zimske su noci lepse u dvoje | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 12:47 pm | |
| Krv u meni vri, dok me gledas ti, u srcu si mom, napravio lom, eh sto nisi sam, usne da ti dam
Ref: Volim te i dalje volim te sve ludje, al to moram kriti, isto kao i ti
volim te, volim te, volim te sve ludje!
Taj tvoj osmeh blag, tako mi je drag, ne cujem ti glas, zagor oko nas, eh sto nisi sam, usne da ti dam
Daj mi oku znak, hajdemo u mrak, da priznam ti sve, nemoj reci ne, eh sto nisi sam, usne da ti dam | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 12:49 pm | |
| Krade mi te cesta kradu mi te ljudi svako pomalo od osmeha tvog posudi iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba niko nije kriv za to sto te volim toliko al osmeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
ref: Volim osmeh tvoj bas dobro ti stoi jos ti bolje stoje poljubci moji ma kriv je meni svako kom smijes se ti moja ljubavi Volim osmeh tvoj i nosi ga uvjek smij se samo dusu mi grij zauvjek i krivi su mi svi i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al nije krivo more niti so u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi niko nije kriv za to sto te volim toliko al osmeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 15, 2009 2:36 pm | |
- Krade mi te cesta
kradu mi te ljudi svako pomalo od osmeha tvog posudi iza svakog ugla stalno neko vreba da mi te ukrade kada malo srece treba niko nije kriv za to sto te volim toliko al osmeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas
ref: Volim osmeh tvoj bas dobro ti stoi jos ti bolje stoje poljubci moji ma kriv je meni svako kom smijes se ti moja ljubavi Volim osmeh tvoj i nosi ga uvjek smij se samo dusu mi grij zauvjek i krivi su mi svi i krivo mi je sve kad sam bez tebe
Al nije krivo more niti so u kosi niti nebo koje boju oka tvoga nosi niko nije kriv za to sto te volim toliko al osmeh tvoj je kriv da znas sto me osvajas | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|