| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:16 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:20 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:22 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:40 pm | |
| .................................... tebe ljubim trajno osecam se bajno jako si mi drag znaju detektivi za tebe se zivi ne treba im trag bice dobro vreme nece biti treme kada pridjes mi tacne su prognoze trebaju mi doze tvoje ljubavi!! jeli to zdravo da te volim tako jako ili je nenormalno to sto stalno mislim na tebe jeli to zdravo moje oko ''plavo'' sve si meni ti samoj sebi kazem bravo ZALJUBLJENA SI!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:51 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 11:03 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 1:42 am | |
| U oku jos stoji odraz tvoj, u sobi tvoji mirisi Srce nece da se smiri, hoce da ti oprosti Danima sam davala ljubav, poljupce i sne Na kraju ostalo je more da na tebe seca me U magli jos trazim tragove koji vode do tebe Al ne znam gde da trazim, noci vrele kriju te Znam da leto tada me mirisima podseca Vrati se, trebas mi, jer ja to osecam Kada shvatim da jos uvek te volim ja znam da kasno je da vratis se...
Sada znam da te trebam, sada znam da te volim i kada unapred gledam, bez tebe ja ne postojim!
Reci gde da nadjem mir bez tvojih dodira Gde da dane provodim sa vlaznim ocima? Znas da jos uvek cuvam talase u grudima molim te, vrati se, jer ti si moja sudbina!
Jos uvek ne znam da li zelis da vratis se Ja jos uvek volim te, srce boli me Zauvek, cekacu te, do poslednje stanice zivota Kada nestanu sve lepe stvari, kada srce ostari Postojace neko ko nikad nece moci da zaboravi Sve nase dane, suze i poljupce Dan kada prvi put si rekao da volis me! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 2:14 am | |
| jer da boljeg nema na celom svetu svaka od nas je bas toga svesna | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 7:30 pm | |
| pusti me da boli ublazim da te lakse prebolim jer volim te do bola pusti me bol da ublazim da te lakse prebolim jer si prava nocna mora | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 8:57 pm | |
| Zaljubljena, zaljubljena u tvoje usne, u pogled tvoj mada znam da nade nema ti nikad neces biti moj | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 9:02 pm | |
| nije mesecina to sto sja u noci to su tvoje oci pune ljubavi!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 9:22 pm | |
| ti si zelja mog zivota ti si zelja moga sna u zivotu u zivotu samo tebe imam ja uzmi moje dane noci uzmi sve to radi nas jer si zelja mog zivota jer si mojoj dusi spas!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 10:02 pm | |
| - wanja ::
- ti si zelja mog zivota ti si zelja moga sna
u zivotu u zivotu samo tebe imam ja uzmi moje dane noci uzmi sve to radi nas jer si zelja mog zivota jer si mojoj dusi spas!!! toooO | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 10:05 pm | |
| ti si mi sve na svetu sve na svetu sve u tebi jeee kad nema te ne zivi se ne zivi se cujes li me nestane me... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 10:08 pm | |
| vazdux koji disem ne treba mi ne kolko usne tvoje sto me ne ljube ne treba mi niko pustite me svi idite idite od mene pevajte pijte ljubite se idite idite u zivot njegovo nista meni je sve voda koju pijem ne treba mi ne kolko ruke tvoje sto me ne ljube ne treba mi niko pustite me svi idite idite od mene pevajte pijte ljubite se idite idite u zivot njegovo nista meni je sve | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 10:11 pm | |
| sto sto sto sto sta je to u tvojim venama sto te tera drugim zenama sta je to u muskoj cudi sto me tera da poludim | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 11:27 pm | |
- vazdux koji disem ne treba mi ne
kolko usne tvoje sto me ne ljube ne treba mi niko pustite me svi idite idite od mene pevajte pijte ljubite se idite idite u zivot njegovo nista meni je sve voda koju pijem ne treba mi ne kolko ruke tvoje sto me ne ljube ne treba mi niko pustite me svi idite idite od mene pevajte pijte ljubite se idite idite u zivot njegovo nista meni je sve | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 11:45 pm | |
- ti si mi sve na svetu sve na svetu sve u tebi jeee
kad nema te ne zivi se ne zivi se cujes li me nestane me... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 09, 2009 11:46 pm | |
| - taca-joca ::
- wanja ::
- vazdux koji disem ne treba mi ne
kolko usne tvoje sto me ne ljube ne treba mi niko pustite me svi idite idite od mene pevajte pijte ljubite se idite idite u zivot njegovo nista meni je sve voda koju pijem ne treba mi ne kolko ruke tvoje sto me ne ljube ne treba mi niko pustite me svi idite idite od mene pevajte pijte ljubite se idite idite u zivot njegovo nista meni je sve | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:02 am | |
| oduzi mi se poljupcima u momentu oduzi se za moju ljubav plati potrosi na me minut ko na cigaretu i zauvek ko dim cu nestati duzi mi se poljupcima ti... oduzi mi se... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:12 am | |
| volim te,tako te ludo volim al reci sve ne mogu reci sve kolko bi rekle usne kad bi te ljubile | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 10, 2009 12:16 am | |
| xajde malo malo malo ti meni dodji da me mazis da me pazis o mili moj xajde malo malo malo prstima prodji gore dole levo desno po telu mom | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|