| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:04 pm | |
| voli te volim vise od svega od sjajnog sunca od plavog neba volim tvoj OSMEX i noge bose i OCI TVOJE prepune rose... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:04 pm | |
| Nebo zna, kao ja, koliko puta sam ponovila, to nebo zna, baš kao ja, da je ime tvoje moja jedina molitva. "JOVAN" | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:05 pm | |
| Al Bogu ne mogu lagati sve dok se molim, a lažem ako kažem da te ne volim | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:05 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:06 pm | |
| sreco moja gde si sada poc tvoja meni treba da mu budem lepa mlada da ga volim sve do neba sreco moja gde si sada pomoc tvoja treba meni nadji ga na kraju grada neka dodje DA ME ZENI | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:06 pm | |
| Ja kada volim, volim do daske da ljubav glumim to nema sanse..
Ko krst i amin hvala i molim moramo biti jer ja te volim nezno me zagrli i poljubac daj mi kad ljubav uzmes ljubav i vrati | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:08 pm | |
| Pravo prve noci, Sve sto sam htela prvo sam sa tobom! Bio si moja karta za lepsu buducnost, Ja tebi samo nova devojka za zbogom. Srce od meda sutra da mi presade, Ne bi mogli zivot da mi zaslade! Ref:bila bih ti lepa mlada, Lepsa nego sve do sada. Rodjena da budem tvoja, Muko moja,muko moja.x2 2.zbog tebe sam i naglas Plakala pred svima, I vise nikom nisam dala Da me ima. Srce od meda,sutra da mi presade, Ne bi mogli zivot da mi zaslade. Ref:bila bih ti lepa mlada...x2 | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Ja ne mogu mila majko bez njega Bez njega mi ovaj zivot ne treba Suze teku mislim da cu umreti Moram ici,moram ga videti | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| ginem za tobom ljubavi ginem ko vojnik na nocnoj strazi ko covek koji srecu trazi ooo evo idem al samo za jedno jos brinem sto priznacu si sve ja kad ubiju me secanja!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:09 pm | |
| Kol'ko je moru kapi za jednu vise volim te ne trudi se da ih brojis nemoguce je
Kad mi neka druga pridje ne moze da dirne me niti da mi gori tijelo kljuca zbog tebe
Ref. Koliko volim te ne mogu ti reci za to ludilo nema prave rijeci, nijedne
Koliko volim te necu ni da pisem od broja najveceg za jedan broj je vise
Koliko na vedrom nebu nocu sija zvijezdica za jednu vise oci moje tebe volim ja
Cure nove i one bivse pod kozu mi ne ulaze k'o da na mom srcu pise kuca za tebe
Ref.
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:10 pm | |
| NA DAN KAD SI RODJEN, RODILO SE SVE NA SVETU STO VOLIM | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:10 pm | |
| ne daj mene za nju zlato za prasinu mog srca si sum i za um opijum ne daj usne za sol moju ljubav za bol na nebu na dnu ja sam tu ja sam tu... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:11 pm | |
| Ja tebe volim , volim ko boga Al srece nemam, nemam zbog toga Jer ti mene, ti mene ne volis
Od ove tuge ljeka mi nema Puklo bi srce i da je stjena Jer ti mene, ti mene ne volis
Odem li u venucu, ostanem li poludjecu Al sve mi je jdeno, zbog tebe svejedno umret cu Odem li u venucu, ostanem li poludjecu Al sve mi je jdeno, zbog tebe svejedno umret cu
Zbog tebe letim, zbog tebe padam I neznam cemu jos da se nadam Jer ti mene, ti mene ne volis
Srece mi nema pod nebom sivim U svjetu bola, strah me da zivim Jer ti mene, ti mene ne volis
Odem li u venucu, ostanem li poludjecu Al sve mi je jdeno, zbog tebe svejedno umret cu Odem li u venucu, ostanem li poludjecu Al sve mi je jdeno, zbog tebe svejedno umret cu
Al sve mi je jdeno, zbog tebe svejedno umret cu | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:17 pm | |
| kako cu ziveti s tim ako ti srecu pozelim s njom a volim te do bola kojim cu putem do dna to samo moja dusa zna napukla na pola... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:18 pm | |
| - zaKiih ::
- Ja tebe volim , volim ko boga
Al srece nemam, nemam zbog toga Jer ti mene, ti mene ne volis
Od ove tuge ljeka mi nema Puklo bi srce i da je stjena Jer ti mene, ti mene ne volis
Zbog tebe letim, zbog tebe padam I neznam cemu jos da se nadam Jer ti mene, ti mene ne volis
Srece mi nema pod nebom sivim U svjetu bola, strah me da zivim Jer ti mene, ti mene ne volis
Al sve mi je jdeno, zbog tebe svejedno umret cu | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 8:25 pm | |
| samo sam jednom ljubila jednom sam volela jednu sam ljubav imala u jedoj vatri gorela samo jednom srce voli samo jednom dusa boli sve ostalo sve je lazno sve ostalo nije vazno sve ostalo sve je lazno samo sam jednom volela jednom sam ljubila jednu sam ljubav imala jednom sve izgubila samo jednom srce voli samo jednom dusa boli sve ostalo sve je lazno sve ostalo nije vazno sve ostalo sve je lazno jednom sam snove sanjala jednom sam volela jednu sam ljubav imala nisam je jos prebolela samo jednom srce voli samo jednom dusa boli sve ostalo sve je lazno sve ostalo nije vazno sve ostalo sve je lazno | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:02 pm | |
| Da budes sretna, da budes voljena oduvijek samo to sam htio da nekog volis i taj neko da budem ja ali to nikad nisam bio
Od mene ostace znam samo sjena kad jednom kazes mu da za sva vremena
Ref. Kako cu zivjeti s tim ako ti srecu pozelim s njim, a volim te do bola kojim cu putem do dna to samo moja dusa zna ranjena, napukla na pola
Kako cu zivjeti s tim ako ti srecu pozelim s njim, a ja te volim vise al' vidim da nemam kud da na mom' srcu uzalud tvoje ime pise
Budi mi sretna i ja cu usnama osmijeh nakratko da vratim vremena imam, zivot je predamnom cijeli da za tobom patim
Od mene ostace znam samo sjena kad jednom kazes mu da za sva vremena
Ref. 3x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:03 pm | |
| Nekada u svakom drugom gradu sam imao po jednu ljubav bar svi ti gradovi sada su u tebi do njih me vodi tvoga oka far
A ti si nazalost drugome verna i citas samo kako se pise al' nesto jos treba da znas on te voli duze ja te volim vise
Ref. 9000 metara na nebu sam ja za tren kad mi osmeh das 9000 milja ispod mora na dnu sam ja kad me ne gledas
Nekada sve je bilo isto samo su se zene menjale sad je obratno sa tim sam na cisto jedna noc promenila je sve
A ti si nazalost drugome verna i citas samo kako se pise al' nesto jos treba da znas on te voli duze, ja te volim vise
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:04 pm | |
| Mogu da ti kazu da za tebe bas i briga me pricaju da s' jednom, drugom trecom spavam ubijam te
Da te cuvam najvise na svetu kada prevarim te ali kad ti kazu da te ne volim tad lazu te | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:05 pm | |
| Ozeni me i shvaticu te ozbiljno ako se stvarno volimo, sad mi dokazi ozeni me, bice ti zivot kao san medeni mesec svaki dan, obecavam | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:07 pm | |
| Dvesta sa sto pedeset pritisak mi skoci, dlanovi se znoje drzi me, pascu u nesvest mogu da me smire samo ruke tvoje
Ja imam jedno lice za sve ljude a drugo prema tebi i zivot da mi trazis ni jednog trena da ti dam razmisljala ne bih
Za sve druge hladna ali za tebe gorim u svakom trenu u tvome srcu hocu da zivim da sanjam na tvom ramenu
Ref. 2x Dvesta sa sto pedeset pritisak mi skoci kad si u blizini drzi me, pascu u nesvest nezno me poljubi, to me srecnom cini
Dvesta sa sto pedeset pritisak mi skoci, dlanovi se znoje drzi me, pascu u nesvest mogu da me smire, samo ruke tvoje
Ja imam mnogo zelja i vise manje svaku zovem imenom tvojim kad te vidim poletim a ti se pravis kao da i ne postojim | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:09 pm | |
| Prevaricu duso, prevaricu sve samo da me ljube usne medene skinucu sa neba sjajne zvezdice samo da me grlis moja srecice | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:12 pm | |
| - zaKiih ::
- Prevaricu duso, prevaricu sve
samo da me ljube usne medene skinucu sa neba sjajne zvezdice samo da me grlis moja srecice | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:14 pm | |
| kad si tu sve grmi i sjeva u meni sve plese i pjeva ti imas ljubav i za pola svijeta al sreca voli za tugom da seta!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 08, 2009 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|