| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:35 pm | |
| Ona zna da si ti bio lud za mnom godinama ona zna, ona zna da sam umela jedino ja
Da te setam, grejem i hladim da te mazim i svasta ti radim da te kupim i prodam u isti mah ko nijedna
Ref. Ona to zna, zato me tako i gleda ona to zna, tebi ni blizu mi ne da ona to zna da moji te dodiri loze ona to zna, al' briga me, sta mi moze ona to zna, ona to zna, ona to zna ona to zna, ona to zna, ona to zna znam da ona to zna
Ona zna, nisam ja bilo ko kad se pogledamo ona zna da bi ti bio moj ako pozelim to
Ispod oka me gleda sa strane ne bi li mi uocila mane da ti kaze da bolja je nego ja sala mala
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:42 pm | |
| Zasto me u obraz ljubis necu da mi budes drug promasi bar milimetar i poljubac ce biti dug
Ti mi tajne pricas sve devojke ti znam i savete mi delis al' ja te ne slusam
Jer pesak u tvom glasu mi pali stopala u tom bi pesku s tobom danima lezala
Ref. Zasto me u obraz ljubis necu da mi budes drug promasi bar milimetar i poljubac ce biti dug.
Zasto me u obraz ljubis takvih mi je spisak dug sto me ljube prijateljski ja necu da mi budes drug
Kad mi kazes zdravo ja razbolim se i u oci pravo ne gledam te, ne
Jer pesak u tvom glasu mi pali stopala u tom bi pesku s tobom danima lezala
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:44 pm | |
| Pogledom me milujes k'o da me dodirujes i svaki put kao da je prvi
Ja stalno mislim prestat ce iz cista mira nestace al' pozuda ne prestaje ti si mi u krvi
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi
Ref. Ako te odvedu Cigani cergari ili te ukradu strasni Haremski cuvari ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim
Ako te odvedu sve ce da se srusi pamti me k'o prijatelja cuvaj me u dusi i onda kad mislis da je prekasno za snove, za sve
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:50 pm | |
| Saljem poruke niko ne odgovara kucam na vrata niko ih ne otvara
Pitam za tebe sve prijatelje nase svi beze od mene istine se plase
Ref. Javite mi, javite je li s drugom ili sam istinu mi recite da o njemu nesto znam
Javite mi, javite s drugom kad ga vidite bicu jaka, sve izdrzacu ne lazite
Mojim si zeljama ti najdrazi plen vrati se ljubavi makar i na tren
Pitam za tebe sve prijatelje nase svi beze od mene istine se plase
Ref. 2x
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:51 pm | |
| Sa njim je bila kad sam je sreo u casu kap mi dolila k'o da me hladnom vodom tad po celu polila
On je ljubi i ona njega nisu se stidjeli samo su stegli tijelo uz tijelo kad su me vidjeli
Ref. Hej, kosaci, ne kosite travu gdje je ona gazila tu su negdje njene stope jos tu su, kad je odlazila
Hej, kosaci, ne kosite cvijece na nju nek mirise ja i tako nemam srece rane me ubise, to mi je previse
Jos je lijepa, takvu je pamtim u krvi jos mi stanuje i dalje patim za njenom sjenom jos jednom da mi je
On je ljubi i ona njega nisu se stidjeli samo su stegli tijelo uz tijelo kad su me vidjeli
Ref.
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:51 pm | |
| Nepristojno hodas radis to najbolje musko ti je srce pista za nevolje bas si onih dana na moje sletjela pricas kako dugo decka nisi imala
Ref. 2x U oci me gledas opako, a to mi prija gledas me, a ne das to je provokacija kazi sta bi htjela, koji dio moga tjela kad si tako smjela, sto si pocrvenjela
Nisu duge noge na tebi najbolje nisu vrele usne mamac za nevolje nesto me ka tebi sve vise privlaci bez dodira to me svlaci i oblaci
Ref. 2x
U oci me gledas gledas me a ne das to je provokacija kazi sta bih htjela kad si tako smjela
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:57 pm | |
| U venama m0jim jos su vatre njeq0vih p0ljubaca na jastuku m0me miris njeq0ve k0se b0je zlata
P0nesi mu, ptic0 bela pesmu ceznje srca m0qa tam0 qde je 0n tam0 stanuje i dusa m0ja
P0zdravi mi sve m0re, planine 0kupane mesecinom pre z0re ljubav jedinu, m0qa JOVANA zb0q cije lep0te venu m0je q0re
P0zdravi mi qa, reci mu da zna svake n0ci sanjam ruke da mu pruzam miris k0ze njen ne zab0ravljen nezan ka0 bele latice 0d ruza
I st0 puta da se r0dim srce ne bih druq0m dala luda bi bila kad bih kraj njeqa ja u druq0q p0qledala
Jer sam0 je ljubav njeq0va sveti0nik m0q ziv0ta tajn0 skl0niste 0d tuqe ne presusna ta dobr0ta | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:59 pm | |
| Treba mi osmeh tvoj treba mi ruka tvoja budi decko moj ja devojka tvoja
Da me pratis na igranke da dolazis na sastanke da te pratim u armiju kad jesenje kise liju
Ref. 2x Da mi pises, da ti pisem pisma nezna, duga da se hvalis drugovima da devojku mori tuga (budi decko moj)
Ja necu nekog drugog to nece dusa moja budi decko moj ja devojka tvoja
Da mi budes san i java kad me sunce obasjava da me gleda oko tvoje | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 12:59 pm | |
| Sinoc sam iz pepela malo vatre ukrala i bas kao nekada s tvojom slikom zaspala
Ja jos spavam po navici u tvojoj majici, u tvojoj majici ja jos spavam po navici u tvojoj majici, tvojoj majici ja jos spavam
Sinoc sam otvorila prozore u grudima i bas kao nekada prepustila se cudima
Sinoc sam poletela sve do tvojih odaja na tvoje rame sletela to se zove predaja | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 1:00 pm | |
| Ja, pre bih ove svoje ruke zeljne svega vezala u cvor pre nego da ih grli, ljubi neki drugi drazi muski stvor pred vratima spavala ko pas kroz vekove gorela zbog nas
Kad bi bio ranjen krvi bih ti dala oba svoja oka, kad bi bio slep al' uzalud, bez duse si led
Sve, bila sam ti ljubavnica ljubavnica i sestra i drug sve, dala sam ti svoja krila da preletis i sever i jug pred vratima spavala ko pas kroz vekove gorela zbog nas | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 1:01 pm | |
| Otkad te sretoh ja nemam mira lepota tvoja mene opija a ti ne zelis da vidis to jer imas ljubavi sto (2x) Zbog takvog zivota tvog moji se snovi ruse i mrzim lepotu tvoju jer nemas srca, jer nemas duse
Tebi je lako kada te vole sada te mnoge za ljubav mole a znaj ti dobro doci ce dan kada ces ostati sam (2x) Ti nisi nikad zaljubljen bio ti nisi nikad suzu prolio ti ne znas sta je ljubavni bol prazan je zivot moj (2x) | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 1:01 pm | |
| Vazduh koji disem ne treba mi, ne kol'ko usne tvoje sto me ne ljube
Ref. Ne treba mi niko pustite me svi idite, idite od mene pevajte, pijte, ljubite se idite, idite u zivot njegovo nista meni je sve
Voda koju pijem ne treba mi, ne kol'ko ruke tvoje sto me ne grle | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 1:02 pm | |
| Trazio si sve, sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam
Zaveo si me, lepo si to znao ljubila sam te, srce si mi krao jasno mi je sve sad kad ostavljas me
Ref. Ja te volim, od ljubavi sva gorim paticu i plakacu, al' necu da molim ja svoje srce i sve sam ti dala a od tebe ni oprosti, ni hvala
Ja te ljubim, al' znam da te gubim jos uvek sanjam da srecna se budim s gorkim suzama, s mukom se bori umrecu radje, al' necu da molim
Trazio si sve, sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam
Zaklinj'o si se, ljubav obecav'o nadala sam se, snagu si mi dav'o kao nekad pre sanjala sam nestvarne sne
Uzeo si sve, lazi si mi dao izgubila sam sve i nije mi zao imala sam bar jedno ludo mastanje i zar
Ref.
Trazio si sve, sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 1:25 pm | |
| - zaKiih ::
- Trazio si sve, sve sam ti dala
tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam
Zaveo si me, lepo si to znao ljubila sam te, srce si mi krao jasno mi je sve sad kad ostavljas me
Ref. Ja te volim, od ljubavi sva gorim paticu i plakacu, al' necu da molim ja svoje srce i sve sam ti dala a od tebe ni oprosti, ni hvala
Ja te ljubim, al' znam da te gubim jos uvek sanjam da srecna se budim s gorkim suzama, s mukom se bori umrecu radje, al' necu da molim
Trazio si sve, sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam
Zaklinj'o si se, ljubav obecav'o nadala sam se, snagu si mi dav'o kao nekad pre sanjala sam nestvarne sne
Uzeo si sve, lazi si mi dao izgubila sam sve i nije mi zao imala sam bar jedno ludo mastanje i zar
Ref.
Trazio si sve, sve sam ti dala tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 4:19 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- zaKiih ::
- Trazio si sve, sve sam ti dala
tebi reci ne nikad nisam znala citav moj si svet za druge necu da znam
Ref.
|
| |
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 5:10 pm | |
| Sve do kraja sveta dalekih planeta sa tobom bih isla ja
Prejahala polja preplivala mora pobegla od vremena
Pa preko brda asik planina tebi na jastuk sletela
Pa preko neba ko ptica bela pa sve do sunca masala
Sanjam, sanjam da sam s tobom sanjam, rusim sve pred sobom
Sanjam, u hiljadu boja sanjam, da sam opet zaljubljena i tvoja
Sanjam, kako imam krila sanjam, da sam tvoja vila sanjam, poljupce u nizu
Sanjam, da smo sa svim sa svim blizu mi i kad sam budna sanjam | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 6:49 pm | |
| - music is in the air ::
- Sve do kraja sveta
dalekih planeta sa tobom bih isla ja
Prejahala polja preplivala mora pobegla od vremena
Pa preko brda asik planina tebi na jastuk sletela
Pa preko neba ko ptica bela pa sve do sunca masala
Sanjam, sanjam da sam s tobom sanjam, rusim sve pred sobom
Sanjam, u hiljadu boja sanjam, da sam opet zaljubljena i tvoja
Sanjam, kako imam krila sanjam, da sam tvoja vila sanjam, poljupce u nizu
Sanjam, da smo sa svim sa svim blizu mi i kad sam budna sanjam | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Mar 31, 2009 6:50 pm | |
| Ja te ne bih dala ni za carstva dva ni za trista kula ni gradova zbog tebe bih dragi napustila sve samo da si kraj mene
Ref. 2x I vino, i pesmu, i ljubavi sve napustila sve bih zbog tebe i mladost, i srecu, i sav zivot svoj sve bih dala da si moj
Tvoje usne vrede vise no sav svet oci su ti lepse no i ptica let sa tobom bih prosla i dobro i zlo samo kad bi hteo to
Ref. 2x
Ja bih s tobom bila sve do vecnosti citav vek ti dala za tren neznosti nasoj sreci ne bih ucinila kraj ni za sta na svetu znaj
Ref. 2x | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Apr 01, 2009 11:58 am | |
| Ove noci moje zlato luduje u kafani sve do zore lumpuje
Ref. 2x Djavolu bi dusu dao za merak ja ga volim sto je takav veseljak
Ili njega sad ne sluzi secanje ili ne zna kako boli cekanje
Ref. 2x
Kaze srce, a i suza poneka da veseljak on ce biti doveka
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Apr 01, 2009 1:38 pm | |
| - wanja ::
- Ove noci moje zlato luduje
u kafani sve do zore lumpuje
Ref. 2x Djavolu bi dusu dao za merak ja ga volim sto je takav veseljak
Ili njega sad ne sluzi secanje ili ne zna kako boli cekanje
Ref. 2x
Kaze srce, a i suza poneka da veseljak on ce biti doveka
Ref. 2x | |
|
| |
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Apr 01, 2009 3:38 pm | |
| Jesen u mom sokaku, lisce pada ne sve strane, On sedi pod prozorom sam, ceka mene dok ne svane.
Ljubavi moja, tuqo, ti sto mucis srce moje, Zar ti ne znas sta su boli, kad se voli, kad se voli.
Ja sa svojim drustvom starim, u kafani punoj dima, Slusam pesmu uz neku qitaru, praznim case rujnog vina.
Ja znam da me on voli, njeqovo srce mene trazi, Sviraj druze na staroj gitari,tvoja pesma moj nemir blazi. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Apr 01, 2009 3:40 pm | |
| Sreli smo se u prolece rano, Kad se cvece livadama cvalo. Najlepse sam ruze tebi poklanjala I svu ljubav od srca ti dala. Najlepse sam ruze tebi poklanjala I svu ljubav od srca ti dala.
ti si decko koqa ludo volim I kome se moje srce nada, Da ce opet sa prolecem ranim U moj zivot doci iznenada.
Zaboravit' nikad necu moci Jedno leto provedeno s tobom. Stisak ruke, suze u ocima Na rastanku kad smo rekli zboqom.
Ti ces vecno biti u mom srcu Iako si daleko od mene. Cujem s druqom srecu nisi nasao, Zato dodji i budi uz mene. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Apr 01, 2009 8:56 pm | |
| Ne moras biti bogat i lijep samo budi dobar i pokloni mi cvijet ne moras biti snazan i grub da budes sav moj svijet
Ti si momak za pobjede dvije prave rijeci bit ce dovoljne plava zvijezda na nebu sja ti si onaj koji tajnu zna
Ref. Hajde da ludujemo ove noci hajde zaljubi se u moje oci tvoje su usne kao cokolada to mi se dopada | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Apr 01, 2009 9:10 pm | |
| Dok me gledas tako ko da mi se volja lomi po telu mi klize tvoji ljubavni demoni
Jos ti ne znam ime ali znam sta bi hteo jos ti ne dam sve uzmi deo, po deo
Malo, malo pomalo zamalo sam pala za tebe i mene svoju bi mladost dala
Ref. A ti si lep, lep, lep, kao Bogom dan dodji u moj stan tako doteran i bicu opasna, malo zanosna za tebe stvorena, za greh
Dok me gledas tako ko da mi se ljubav vodi sama sam na brodu sto ka tvome srcu brodi
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se
Ref. 2x | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|