| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 10:00 pm | |
| miris tvoje kose vetrovi mi nose na jug nebo mi se smeje prkose mi oblaci dugo mi nisi u narucju drzao ti i jos pomislim na tren da si moj da nisi njen samo da ti cujem glas pa neka me nema vise nikada... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 10:02 pm | |
| ne treba mi nista vise da me podseca prazna sam bez tebe duso i to se oseca | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 10:04 pm | |
| budi moj budi moj budi moj od tebe samo jedno zelim budi moj budi moj budi moj da se opet malo veselim budi moj budi moj budi moj sad je samo jedno vazno kao da me volis zagrli me makar bilo lazno...badi moj... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 10:07 pm | |
| ti ljubis bezobrazno a ja volim to opasno i nznm gde gde je tu granica dali sam kuca il stanica s tobom tesko a bez tebe najteze KO TI SE NIKO NE LJUBI!!!!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 10:51 pm | |
| - wanja ::
- gubim tlo pod nogama tako bix te probala
makar bila samo broj moras biti moj xajde naruci pice i opusti se znas da mrzim mladica kojima crtam sve skupi xrabrost probaj me... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Mar 11, 2009 10:52 pm | |
- miris tvoje kose vetrovi mi nose na jug
nebo mi se smeje prkose mi oblaci dugo mi nisi u narucju drzao ti i jos pomislim na tren da si moj da nisi njen samo da ti cujem glas pa neka me nema vise nikada... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 3:58 pm | |
| - zaKiih ::
- wanja ::
- miris tvoje kose vetrovi mi nose na jug
nebo mi se smeje prkose mi oblaci dugo mi nisi u narucju drzao ti i jos pomislim na tren da si moj da nisi njen samo da ti cujem glas pa neka me nema vise nikada... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 5:17 pm | |
| Danima te slijedim i kosu ja blijedim samo da me malo gledaju te tvoje oci ko kraljice noci nocas ce da se predaju
Ref. 2x A bices moj, ovo je tvoj zadnji broj bices moj, cujes strazu ustani, stoj i kada vidim da mi prilazis to je mjesto, s mjesta silazis
Zaustavicu sve, zene ko brodove da te rijekom zivota ne nose i u plescu te tu u paukovu mrezu u uvojke svoje duge kose | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 5:18 pm | |
| Slazem se, da se nisam potrudila da nas spasim od ludila a i da jesam dogodilo bi se
Slazem se, da sam se dugo pretvarao i oboje razocarao a i da nisam dogodilo bi se
Ref. Jer sto te ceka uv(ij)ek ceka te i kad se ne da onda ne da se i uv(ij)ek jedan od nas kvari sve sto drugi ul(j)epsava
I kad je tako onda tako je i sto je tesko drugom lako je i uv(ij)ek jedan od nas pocinje gd(j)e drugi zavrsava
Slazem se, kraj sam dugo oblagao i sutra nade polagao ali da nisam dogodilo bi se
Slazem se, da nisam imala hrabrosti da lijecim sve svoje slabosti a i da jesam dogodilo bi se | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 5:18 pm | |
| Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se tuzna sam bez tebe ti si mi sve znas li da za tobom umirem
Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se negdje daleko ti si sad njen znas li da za tobom tugujem
Ref. O kako cu ja kroz zivot sama u dugim nocima o kako cu ja bez tvojih dodira, tvoga mirisa u suzama, u mukama neka sam zauvijek prokleta ako si sada u tudjim rukama
Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se tuzna sam bez tebe ti si mi sve znas li da za tobom umirem
Ref. 2x
U suzama, u mukama neka sam zauvijek prokleta ako si sada u tudjim rukama | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 5:25 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Ljubavi jedina, volim te
dodji sto prije, vrati se tuzna sam bez tebe ti si mi sve znas li da za tobom umirem
Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se negdje daleko ti si sad njen znas li da za tobom tugujem
Ref. O kako cu ja kroz zivot sama u dugim nocima o kako cu ja bez tvojih dodira, tvoga mirisa u suzama, u mukama neka sam zauvijek prokleta ako si sada u tudjim rukama
Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se tuzna sam bez tebe ti si mi sve znas li da za tobom umirem
Ref. 2x
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 5:43 pm | |
makar bila samo broj moras biti moj xajde naruci pice i opusti se znas da mrzim mladica kojima crtam sve skupi xrabrost probaj me... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 6:01 pm | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 6:07 pm | |
dodji sto prije, vrati se tuzna sam bez tebe ti si mi sve znas li da za tobom umirem
Ref. 2x
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 6:13 pm | |
- AnaMaria_94 ::
Ref. 2x
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 6:17 pm | |
| Volim tebe osmjeh tvoj vise nego zivot svoj sto te volim nisam kriva voljet cu te dok sam ziva!
Volim tebe i tvoj stas, tvoje oci i tvoj glas, sto te volim nisam kriva, voljet cu te, dok sam ziva. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 6:18 pm | |
| ref. Zivot svoj nevolim ko tebe ja. Zivot moj bez tebe samo stvar je prolazna. Bez tebe se na mom dlanu nevidi. Zivot moj i zato nikad ne idi.
(Daniel) Otvori malo prozor da izadje sve ruzno napolje. Svi rastanci i tuge i one nase stare nevolje. Otvori malo vrata da udju ona lepa secanja da kad te vidim gledam gledam te bez trunke kajanja.
(Dragana) Heeeey... Nemoj da ti bude zao bas si ljubav ti upoznao.
ref. Zivot svoj nevolim ko tebe ja. Zivot moj bez tebe samo stvar je prolazna. Bez tebe se na mom dlanu nevidi. Zivot moj i zato nikad ne idi.
(Dragana) Otvori malo prozor da uspomena miris oseti. Da usnama od svile opet me na sebe podseti. Otvori malo vrata da izadju moji nemiri da nikada me vise bez tebe jutro neuznemiri.
(Daniel) Heeeey... Nemoj da ti bude zao ljubav sam ti ja pokazao.
ref. Zivot svoj nevolim ko tebe ja. Zivot moj bez tebe samo stvar je prolazna. Bez tebe se na mom dlanu nevidi. Zivot moj i zato nikad ne idi.
Zivot svoj nevolim ko tebe ja. Zivot moj bez tebe samo stvar je prolazna. Bez tebe se na mom dlanu nevidi. Zivot moj i zato nikad ne idi. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 6:28 pm | |
| i don't need money i don't need cars boy, you're my all | |
|
| |
BeLmA Pocetnik
Broj poruka : 25 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.02.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 7:24 pm | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 8:10 pm | |
- ref.
Zivot svoj nevolim ko tebe ja. Zivot moj bez tebe samo stvar je prolazna. Bez tebe se na mom dlanu nevidi. Zivot moj i zato nikad ne idi.
(Daniel) Otvori malo prozor da izadje sve ruzno napolje. Svi rastanci i tuge i one nase stare nevolje. Otvori malo vrata da udju ona lepa secanja da kad te vidim gledam gledam te bez trunke kajanja.
(Dragana) Heeeey... Nemoj da ti bude zao bas si ljubav ti upoznao.
(Dragana) Otvori malo prozor da uspomena miris oseti. Da usnama od svile opet me na sebe podseti. Otvori malo vrata da izadju moji nemiri da nikada me vise bez tebe jutro neuznemiri.
(Daniel) Heeeey... Nemoj da ti bude zao ljubav sam ti ja pokazao.
Zivot svoj nevolim ko tebe ja. Zivot moj bez tebe samo stvar je prolazna. Bez tebe se na mom dlanu nevidi. Zivot moj i zato nikad ne idi. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 8:35 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 8:36 pm | |
| ON JOCA JE ZVEZDA STO ii DANJU SJA!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 9:50 pm | |
- ON JOCA JE ZVEZDA STO ii DANJU SJA!!
| |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:45 pm | |
| Ma sto da zelim sve je tako daleko i sad mi zao sve bi opet ponovo najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
Ptice u bijegu tisina gradi zidove zvoni zbogom rijeci kazne Bozije te tvoje usne opojne jos uvijek sanjam kako su me ljubile
Ref. Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej,rano moja, hej
S kime sada putujes ma sto da bilo nemoj da mi tugujes najljepsu pjesmu tebi bi' pjevao hej kamo srece da sam pjevat' mogao
Ref.
Jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe
Jesen u meni caruje a u tebi proljece ni sunce ne moze ne moze kroz oblake hej, rano moja, hej | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Mar 12, 2009 11:47 pm | |
| Tko bi moje grijehe mjesto mene brojao kada nitko drugi ne zna gdje sam grijesio zivis dan za danom i mislis ima vremena al' odjednom iza ugla vrijeba nevolja
Ref. Jer godine su stisle i nisi vise nisi za sve al' tjesi te, kad pozvonis tebi ljubav vrata otvori u san
U najljepsu pjesmu, nosi me gdje je zaborav, zapjevaj nije vazno sto znaci kad iz srca pjevas pjesmu kad iz srca pjevas pjesma pobijedi
Stisne mi se grlo kad se vrate sjecanja izbor je bio moj nema kajanja malo dalje vidis i malo vise znas al' nisi, sasvim sretan kad se pogledas | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|