| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:37 am | |
| Ja te volim čak i kad si u Parizu, u Njuork da odeš bio bi mi blizu Ja te volim čak i kad si u Londonu jer i u Londonu u mom si fazonu. ref. To, o, to je ta ljubav fatalna zbog nje više nisam ni ja normalna To, o, to je ta kulminacija sve su druge njena imitacija.
Ja te volim cak i kada si u Kini, jer na moje srce bacio si čini Kada si na brodu, vozu, avionu ja provodim dane gde, na telefonu. Ja te volim čak i kada mi to škodi jer to osećanje mome srcu godi Čak i kad se s drugom provodiš po svetu, ja te volim makar i na svoju štetu | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:38 am | |
| Ja pre bih ove svoje ruke željne svega vezala u čvor pre nego da ih grli, ljubi neki drugi draži muški stvor Pred vratima spavala ko pas kroz vekove gorela zbog nas. Ref. Kad bi bio ranjen, krvi bih ti dala oba svoja oka, kad bi bio slep al uzalud, bez duše si led. (2x) Sve, bila sam ti ljubavnica ljubavnica i sestra i drug sve, dala sam ti svoja krila da preletiš i sever i jug Pred vratima spavala ko pas kroz vekove gorela zbog nas | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:32 pm | |
| - wanja ::
- Ti bi da odes ali ja se nikuda ne zurim
druga je kraj tebe osjecam a zurim bojis se da priznas sta te ovo cudi mogli bi se sutra rastati ko ljudi
Ref. Volim te i mrzim ne znam sta je jace steglo mi se srce samo sto ne zaplace reci bar jos nesto sasvim me povredi i tako sam zivot odredila tebi
Ti bi da odes ali ja se rastanka ne bojim srce ce mi stati minute dok brojim bojis se da priznas sta te ovo cudi mogli bi se sutra rastati ko ljudi | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:33 pm | |
| - music is in the air ::
- Kosava,navikla sam na tu zimu
volela sam u Beogradu. A bez tebe,bez tebe se srce sledi izgubi svaku nadu Lepa sam samo kraj tebe
zagrli me ti bar nemoras me nikad voleti...dar nemoras mi nikad kupiti ....daj samo zagrli me nesto slazi nocas kad me tuga potrazi... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| - AnaMaria_94 ::
- On je bio ljubav moja,
prva suza što je pala, Taj sam osmeh na dnu duše za sav život zaključala. ref. Pustite me da ga vidim, da ga vidim na tren samo, Jer nas dvoje još imamo jedno drugom šta da damo.
On je bio moja sreća prvi uzdah što se ote sad na njega sve podseća, o, nesrećni moj živote.
Otiš'o je ne znam kuda, čija li ga ljubav zvala, Al' znam samo da sam njemu cvet mladosti svoje dala. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| 1) radije cu sedeti u kuci, Da sakrijem tuzan zivot svoj. Necu da me pitaju za tebe, I zasto nisi vise moj.
2) tesko mi je kada gledam one, Sto s' osmehom dele svaki dan. Jos teze mi pada sto ja gubim, I tebe i najlepsi san.
3) radije cu plakati u sobi, Da ne vidis ti i bilo ko. Vreme ce mi obrisati suze, I doneti sasvim zivot nov.
R) molim te, pusti me da nadjem srcu lek. Shvati me, necu vise da ti budem druga. A tako zelim cvrsto da te zagrlim. I bar jos jednom oci da ti poljubim. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:34 pm | |
| Ostao je bele zore trag odlazis, a tako si mi drag mirim se sa tim, s' tobom gubim sve jos me bole zadnje reci te
Ref. Zagrli me ti i oprosti mi stegni srce, nemoj plakati
Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolece sada proslo je, proslo sve
Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolece sada proslo je, shvati molim te
U tvom srcu umrlo je sve nema vise mesta za mene ljubavi ce, znam, biti i bez nas nisi tu al' jos ti cujem glas
Ref.
Umorna i budna cekam dan k'o da s' tobom ode i moj san tuzne pesme stih sad mi znaci sve i kroz pesmu cujem reci te
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 1:34 pm | |
| Znam da ipak mislis da sam kriva ja za sve i da moja sreca tvoju uzela je
Kako zbog mene nemas sve sto imam ja i kako je tuzna samo tvoja sudbina
A ne znas da nisam ni ja sretna s njim i kako se svako jutro sjetna probudim
Pa mi dodje da te jos jednom pitam ja ima li nade za nas
Ref. A cini mi se da bih i ja dao pola zivota svog da sam opet duso samo dio srca tvog
Jer nema dana kada na te ne pomislim kako da se onda i ja s tim pomirim
Jer dao bih sve godine, mladost i sne da si opet kraj mene
A ne znas da nisam ni ja sretna s njim i kako se svako jutro sjetna probudim
Pa mi dodje da te jos jednom pitam ja ima li nade za nas
Ref.
Budi kraj mene
Ref.
Da si opet kraj mene | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:21 pm | |
| Zadnji mjesec mi je otet izbrisala mi je portret posljednju je crtu povukla ali nisam slab ni proklet zivot meni hoda opet boja se u lice vratila
Sreca ima lice zene sada samo ona mene
Ref. 2x Zove, zove zove ona mene zove, zove, zove Jole, Jole neka, neka mene ona mene zove oko moje gotovo je
Mada stizu tridesete ja sam sretan kao dijete imam zelju da me poljubi neka pravo mi budi svakakvih nas ima ljudi nek se sada ona potrudi | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:23 pm | |
- Zadnji mjesec mi je otet
izbrisala mi je portret posljednju je crtu povukla ali nisam slab ni proklet zivot meni hoda opet boja se u lice vratila
Ref. 2x Zove, zove zove ona mene zove, zove, zove Jole, Jole neka, neka mene ona mene zove oko moje gotovo je
Mada stizu tridesete ja sam sretan kao dijete imam zelju da me poljubi neka pravo mi budi svakakvih nas ima ljudi nek se sada ona potrudi | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:24 pm | |
| - taca-joca ::
- wanja ::
- Zadnji mjesec mi je otet
izbrisala mi je portret posljednju je crtu povukla ali nisam slab ni proklet zivot meni hoda opet boja se u lice vratila
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:30 pm | |
| OWO JOCA PEWA SWIM PLAWUSAMA: Zelena je trava srce nam probudila jedna mala plava cijelu noc me ljubila Cijelu noc me ljubila pa se je umorila cijelu noc me ljubila pa je jadna zaspala Ref. Jedna mala plava na ramenu mi spava na ramenu mi spava jedna mala plava mala plava Sakrio se mjesec iza crnog oblaka sakrio se mjesec pa se nije stidjela Cijelu noc me ljubila pa se je umorila cijelu noc me ljubila pa je jadna zaspala | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:34 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:42 pm | |
| I u dobru i u zlu Ljudi jedva cekaju Da ti zemlju pomaknu Grijeh za srce zataknu
Na daleko cuje se Da si brat od nevolje Nevolje Ali, ali meni si Med i mlijeko ljubavi
Ako poludim i podjem za tebe Reci ce ljudi sve o meni najgore Jer ne znaju da ti za me bio si Za me bio si jedino jutro ljubavi
Ako poludim i podjem za tebe Jer ne znaju da ti za me bio si Za me bio si jedino jutro ljubavi
Stavi ruku na mene da me prodju brige sve Ruka tvoja miluje nosi prst od sudbine | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:42 pm | |
- I u dobru i u zlu
Ljudi jedva cekaju Da ti zemlju pomaknu Grijeh za srce zataknu
Na daleko cuje se Da si brat od nevolje Nevolje Ali, ali meni si Med i mlijeko ljubavi
Ako poludim i podjem za tebe Reci ce ljudi sve o meni najgore Jer ne znaju da ti za me bio si Za me bio si jedino jutro ljubavi
Ako poludim i podjem za tebe Jer ne znaju da ti za me bio si Za me bio si jedino jutro ljubavi
Stavi ruku na mene da me prodju brige sve Ruka tvoja miluje nosi prst od sudbine | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:45 pm | |
- I u dobru i u zlu
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:50 pm | |
- wanja ::
- I u dobru i u zlu
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:51 pm | |
| - zaKiih ::
- Ostao je bele zore trag
odlazis, a tako si mi drag mirim se sa tim, s' tobom gubim sve jos me bole zadnje reci te
Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolece sada proslo je, proslo sve
Jedno drugom smo bili sve prva ljubav, sreca i prolece sada proslo je, shvati molim te
U tvom srcu umrlo je sve nema vise mesta za mene ljubavi ce, znam, biti i bez nas nisi tu al' jos ti cujem glas
Ref.
Umorna i budna cekam dan k'o da s' tobom ode i moj san tuzne pesme stih sad mi znaci sve i kroz pesmu cujem reci te
Ref. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:52 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- zaKiih ::
odlazis, a tako si mi drag mirim se sa tim, s' tobom gubim sve jos me bole zadnje reci te
Ref.
Ref. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 10:53 pm | |
- AnaMaria_94 ::
- zaKiih ::
Ref.
Ref. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 11:01 pm | |
| Ljubi me dok tisina nam svira s tobom bi dragi bila cuvaj me, skini vjetar mi s krila
Nisam ti usne probala davno sjeti me kako je to poslje tog znam da sve mi je ravno
Ref. Ovisi o tebi, dal' sutra zivot ce moj pratit' srecu ili dignut' pozdrav njoj jer na dane slike vrate se davne
Gdje sam ja, gdje si ti jos zvjezde pamte nam oci jos se ljubav zove isto k'o mi jer na dane slike vrate se davne | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 11:05 pm | |
| Ja se osjecam lose na dane ko bi sa mnom zamjenio strane moja vojska suza ranjena jos se nije povukla
Ja te sretnoga sanjam na dane pa mi kapa samoca na rame kako samo mi nedostajes ni ne pitas se da l' smijes
Ko led u kosti ljubav se uvukla zelja za tobom skroz me dotukla
Ref. Kad bi bio blizu bio blizu kraj mene jednu noc bez suza dugujes mi najmanje
Ja se ponadam tebi na dane sirom otvorim oci ko lane onda biram ruz i haljine koje volis najvise | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 11:08 pm | |
- Ja se osjecam lose na dane
ko bi sa mnom zamjenio strane moja vojska suza ranjena jos se nije povukla
Ja te sretnoga sanjam na dane pa mi kapa samoca na rame kako samo mi nedostajes ni ne pitas se da l' smijes
Ko led u kosti ljubav se uvukla zelja za tobom skroz me dotukla
Ref. Kad bi bio blizu bio blizu kraj mene jednu noc bez suza dugujes mi najmanje
Ja se ponadam tebi na dane sirom otvorim oci ko lane onda biram ruz i haljine koje volis najvise | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 11:10 pm | |
| Samo ovu noc i nema vise samo ovu noc i svijet se brise ako imas srca ti, smiluj se i ostani
Nebo dugo vec nije za nas sutra vise jos nego danas uvecer i ujutro jasno mi je da je sve gotovo
Ref. Necu plakat' namjerno a ljubav si zivota mog ziva rana, ziva bol sto je dao Bog
Necu plakat' namjerno ja prezivjet cu i to tebe sto si prodao sto se prodat' imalo svete stvari sve, sebe i mene | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Mar 30, 2009 11:19 pm | |
| Ne pitaj ni za ime, ni za godine i strancima se nekad staze ukrste ne pitaj ko sam i jel' ovo sudbina ja sam neznanka
Do zadnjeg daha cu te nocas voleti ne vezuj se jer ovo nece trajati moja adresa to je put za nikuda ja sam neznanka
Ref. Ne gledaj na vreme, pusti me u vene ostacu ti tu kao trag secanja pogledaj u mene, samo neka krene budi stranac moj a ja tvoja neznanka
Ja juce nemam, sutra jos je daleko zivim za danas, to je moje pravilo a ko te pita dal' te neka volela reci neznanka
Ref. 2x
Ja sam tvoja neznanka samo tvoja neznanka | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|