| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Jun 16, 2009 11:43 am | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Jun 17, 2009 2:04 am | |
| Pod onom gorom zelenom ovce cuva coban i cobanka po imenu Jovan i Jovanka Pod onom gorom zelenom oj Jovane ti cobane mladi Jovanka te za jagnje prevari Pod onom gorom zelenom ja sam njojzi to jagnje darivo ne bi li je ja mladjan celivo Jovanka mi jagne uzvracala ne bi li se za mene udala hahahahaha | |
|
| |
tanjakn Pripravnik
Broj poruka : 370 Godina : 28 Lokacija : BOGATIC Koliko volite Jovana : Ikonica : JOCA IS THE BEST Datum upisa : 15.06.2009
| |
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Jun 17, 2009 4:35 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jun 19, 2009 1:31 am | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jun 19, 2009 11:51 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 20, 2009 1:15 am | |
| | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| |
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jun 21, 2009 9:38 pm | |
| | |
|
| |
Veka:) Zvezda granda
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jun 21, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 22, 2009 1:35 pm | |
| | |
|
| |
cupka93 Pripravnik
Broj poruka : 306 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.12.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jun 26, 2009 1:55 pm | |
| - cupka93 ::
- Kazi mi kako da izgovorim nisi najbolji?Kako da izgovorim Ti imas mane,kad svaki put kad zapevas srce na trenutak stane,i kad ces sledeci put da zapevas ja brojim dane.A taj tvoj glas,taj nezni glas tera da nestane sve,da vreme zaustavi se,ta tvoja boja glasa daje nadu,kad sve nestane i ostanes samo ti i ja koja te slusam,ta tvoja boja glasa daje smisao zivotu u ovom prljavom gradu.A kako da izgovorim nisi najlepsi?Kad tvoje oci sjaje kao sve zvezde sa ovoga neba,a za tebe bih veruj zvezde skinula ako treba.I taj tvoj osmeh tera da srce zalupa tako snazno,tako jako,ujedno i tako nezno,taj osmeh tera da gubim razum polako.A ni hiljadu reci ni slova ne bi mogli da opisu tebe i tvoj glas,i kolika je snazna zelja ova da te vidim pa makar trajalo samo i jedan cas.Jer malo je rechi za takvu osobu,da kazem da si savrsen opet dovoljno ne bi bilo,ne,gde da nadjem te reci da te opisem a da o tebi kazem bas sve.I zapamti sta god da se desi,sta god da bude,sva srca Srbije koja te vole ce s tobom biti do pobede!!
| |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jun 26, 2009 11:43 pm | |
| Mene zanima da li ima neko himnu neznanki???????? | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 27, 2009 10:46 am | |
| - Natasa93 ::
- Mene zanima da li ima neko himnu neznanki????????
pa jel postoji himna neznanki ? ako ne mogli bi da napisemo | |
|
| |
cupka93 Pripravnik
Broj poruka : 306 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.12.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 27, 2009 3:10 pm | |
| stwarno ja nznm da postoji.....ako ne mozemo stwarno da napisemoo... | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jun 28, 2009 1:28 pm | |
| Ja mislim da bi bilo najbolje da je napisemo i onda to da postavimo na pozadinu ovog foruma...Da li se slazete??? | |
|
| |
tanjakn Pripravnik
Broj poruka : 370 Godina : 28 Lokacija : BOGATIC Koliko volite Jovana : Ikonica : JOCA IS THE BEST Datum upisa : 15.06.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jun 28, 2009 6:16 pm | |
| daaaaaaaaaaaaaaaaaa extra ti je ideja Natasa........ | |
|
| |
Natasa93 Moderator
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 29, 2009 4:53 pm | |
| E super...Ja cu sad da otvorim temu za to... Da ne bismo ovde chatovali u vezi toga... | |
|
| |
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jul 19, 2009 1:24 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jul 24, 2009 12:27 am | |
| - zaKiih ::
- Sanjala sam da si kraj mene
i da mi opet pripadas sav sanjala sam to i molila nebo da me ne budi is sna.
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno
Ref. Sve mi tvoje nedostaje odkad se bez tebe budim sve mi tvoje nedostaje bojim se da ne poludim sve mi tvoje nedostaje trazim oci kao tvoje sve mi tvoje nedostaje vrati mi se milo moje
A cinila sam gluposti mnoge da oteram te od sebe ja ni slutila nisam da volim te vise od zivota maleni
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno | |
|
| |
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jul 24, 2009 12:49 am | |
| - ZmAjChE_94 ::
- zaKiih ::
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno
Ref. Sve mi tvoje nedostaje odkad se bez tebe budim sve mi tvoje nedostaje bojim se da ne poludim sve mi tvoje nedostaje trazim oci kao tvoje sve mi tvoje nedostaje vrati mi se milo moje
A cinila sam gluposti mnoge da oteram te od sebe ja ni slutila nisam da volim te vise od zivota maleni
Sad odlazim pod prozore tvoje da ugledam te samo na tren da ogrejem dusu, da oteram tugu da kroz san i ostavljena nisam nasla mir ni sa jednim od sto samo dublji je vir sto me vuce na dno | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jul 24, 2009 11:17 pm | |
| - rancika ::
- ZmAjChE_94 ::
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jul 24, 2009 11:18 pm | |
| - taca-joca ::
- rancika ::
- ZmAjChE_94 ::
|
| |
tanjakn Pripravnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jul 25, 2009 1:03 am | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jul 25, 2009 1:12 am | |
| ne pitaj ni za ime ni za godine i strancima se nekad staze ukrste..ne pitaj ko sam ? i jel owo sudbina? jer ja sam NEZNANKA.....ne gledaj na wreme ni na godine....pusti me u wene,ostacu ti tu kao trag secanja...pogledaj u mene samo neka krene....BUDI STRANAC MOJ A JA TWOJA NEZNANKA | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|