| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Jun 11, 2009 12:47 am | |
| - wanja ::
- Odkad me ne volis
san mi ne dolazi zivim od proslosti jer ljubav nam odlazi
Ref. 2x Mozes li da osetis da dusu mi lomis kao klas umrecu zbog tebe, umrecu zbog nas ako ti ne cujem glas
Koliko straha mi donose dani svi zivim od proslosti placem zbog ljubavi | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Jun 11, 2009 12:49 am | |
| Pitas li se bar ponekad za kim zvona zvone za kim nebo tiho jeca kao noci one
Da li za mnom, il' za tobom il' sto zora svice recice se tebi samo ali kasno bice
Ref. Tugo mojih dana dublja od svi okeana jutra su mi najbolnija da li su i tvoje zore uzburkane kao more more tuge u mojim ocima
Sto ja nemam novu ljubav ni razlog da zivim ne kajem se, ne plasim se nikoga ne krivim
Ni subotu, ni nedelju ni ostale dane sve sto imam u zivotu u suzu mi stane | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Jun 11, 2009 12:50 am | |
- Pitas li se bar ponekad
za kim zvona zvone za kim nebo tiho jeca kao noci one
Da li za mnom, il' za tobom il' sto zora svice recice se tebi samo ali kasno bice
Ref. Tugo mojih dana dublja od svi okeana jutra su mi najbolnija da li su i tvoje zore uzburkane kao more more tuge u mojim ocima
Sto ja nemam novu ljubav ni razlog da zivim ne kajem se, ne plasim se nikoga ne krivim
Ni subotu, ni nedelju ni ostale dane sve sto imam u zivotu u suzu mi stane | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Jun 11, 2009 12:57 am | |
| Svaki put kad vidim da se negde setas s' njom krajem oka stalno gledas ti u pravcu mom
Dodji mi kad budes sam i stvarno nemas gde a vidi svako normalan da bolja sam od nje
Bas me briga sta ko misli necu ni da znam meni trebas samo ti jer tebi pripadam
Dodji mi kad budes sam i stvarno nemas gde a vidi svako normalan da bolja sam od nje
Ref. Ti kraj mene imas sve i bolja sam ti ja nego druge dve i videces da ti kraj mene imas sve i bolja sam ti ja nego druge dve
Dodji mi kad budes sam i stvarno nemas gde a vidi svako normalan da bolja sam od nje | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Jun 11, 2009 11:05 am | |
- Svaki put kad vidim
da se negde setas s' njom krajem oka stalno gledas ti u pravcu mom
Ref. Ti kraj mene imas sve i bolja sam ti ja nego druge dve i videces da ti kraj mene imas sve i bolja sam ti ja nego druge dve
Dodji mi kad budes sam i stvarno nemas gde a vidi svako normalan da bolja sam od nje | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Jun 11, 2009 4:24 pm | |
| Lepotom te mladost kiti U mom oku uvek ti si Ja te volim kao niko A jos me poljubio nisi
Ocima te pijem Kao sunce kapi rose Volela bih da zanosis U mirisu moje kose
O, dali ce snovi moji Jednom java da postanu? Te smedje oci tvoje Sa mnom da zauvek ostanu | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 13, 2009 2:24 am | |
| Ima jedan dečak u školi, Jowan se zove, svako ga voli, Al samo jedno srce postoji Što kuca za njega posle svega. Kad me sretne Jowan crveni, Posle je krivo i njemu i meni, Za jedan pogled njegov dala bih sve, Al Jowan kad prođe, ne okreće se.
Ref:Jowane, molim te (zove te zove), Jednom okreni se ( čuj se reči ove), Evo već treći čas na tebe mislim ja. Jowane molim te (ljubav se rađa), Jednom okreni se ( sve slađa i slađa), Jowane, molim te, mislim da volim te.
Zašto Jowan poglede krije, Nikom u školi to jasno nije; Al juče jedna poruka stiže, Jowan ka meni glavu diže. Sad se samo šašavo smeši, Zašto – ne znam, možda i grešim, Al novu pesmu ispevah ja Zbog slatkog, tajnog pogleda.
Ref: Jowane, molim te (zove te zove), Jednom okreni se ( čuj se reči ove), Evo već treći čas na tebe mislim ja. Jowane, molim te (ljubav se rađa), Jednom okreni se ( sve slađa i slađa), Jowane, molim te, mislim da volim te.
Jowane, molim te, ove su rime Pisane za tebe još prošle zime, Jowane, molim te, sad znam da volim te. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 13, 2009 2:46 am | |
| hahah ana joca vise ne ide u skolu | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 13, 2009 3:11 am | |
- hahah ana joca vise ne ide u skolu
haha nema weze,al ide u lift | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 13, 2009 3:20 am | |
| haha tu sigurno | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 13, 2009 2:55 pm | |
- haha tu sigurno
ko zna skim je sinoc bio u liftu hehe | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 13, 2009 4:51 pm | |
| haha samnom | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 13, 2009 4:53 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| |
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jun 13, 2009 5:29 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- a mene nisi zwala hehe
ti si rekla da ces ga obraditi na ulici | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| |
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jun 14, 2009 10:58 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jun 14, 2009 11:43 pm | |
| to je onda jovana rekla | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 15, 2009 12:37 am | |
- to je onda jovana rekla
A ti slusas jowanu | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 15, 2009 1:11 am | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 15, 2009 1:14 am | |
| ae dodji kod mene pa jole swraca po nas,kaze ima neki nowi lift hehe | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 15, 2009 1:16 am | |
| o super...nadam se da je veliki da sve stanemo | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 15, 2009 1:17 am | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 15, 2009 2:37 am | |
| hahah nadam se | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jun 15, 2009 2:48 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|