| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:06 am | |
| Koliko zelim te toliko nemam te i svaki korak sa njom ka tebi vrati me,nikome ni rec kad potonem u bol,da voleo sam te,a nisam bio tvoj,nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te a nisam bio tvoj! I sta nam ostaje,od ove ljubavi,kad ono najlepse nismo doziveli,nikome ni rec,kad potonem u bol,da voleo sam te a nisam bio tvoj,nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te a nisam bio tvoj! Da izdrzim ovaj mrak,da prezivim ovu noc,ne bi mi u svanulo,bez tebe osvanulo,nikome ni rec kad potonem u bol,kad potonem u bol,da volep sam te a nisam bio tvoj,nikome kad znas da nisam bio jak samo laku noc pozeli mi kraj! Nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te a nisam bio tvoj,nikome kad znas da nisam bio jak,samo laku noc pozeli mi za kraj...HVALA TI STO POSTOJIS..nikome kad znas da nisam bio jak,samo laku noc pozeli mi za kraj...!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:07 am | |
| - zaKiih ::
- Koliko zelim te toliko nemam te i svaki korak sa njom ka tebi vrati me,nikome ni rec kad potonem u bol,da voleo sam te,a nisam bio tvoj,nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te a nisam bio tvoj!
I sta nam ostaje,od ove ljubavi,kad ono najlepse nismo doziveli,nikome ni rec,kad potonem u bol,da voleo sam te a nisam bio tvoj,nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te a nisam bio tvoj! Da izdrzim ovaj mrak,da prezivim ovu noc,ne bi mi u svanulo,bez tebe osvanulo,nikome ni rec kad potonem u bol,kad potonem u bol,da volep sam te a nisam bio tvoj,nikome kad znas da nisam bio jak samo laku noc pozeli mi kraj! Nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te a nisam bio tvoj,nikome kad znas da nisam bio jak,samo laku noc pozeli mi za kraj...HVALA TI STO POSTOJIS..nikome kad znas da nisam bio jak,samo laku noc pozeli mi za kraj...!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:09 am | |
| Još tvojom bodriš me lepotom Za druge slep sam, o tom potom jer znam, zauvek blizu si
[Sve je k’o pre moj si anđeo Jedini si kojeq sam volela i kojeq cu ZAUVEEEEEK voleti] | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:11 am | |
- Još tvojom bodriš me lepotom
Za druge slep sam, o tom potom jer znam, zauvek blizu si
[Sve je k’o pre moj si anđeo Jedini si kojeq sam volela i kojeq cu ZAUVEEEEEK voleti] extra bas za joleta | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:13 am | |
| Odavno ne idem za životom Za ljubav lenj sam, o tom potom jer znam, tu negde postojiš ti. Još tvojom bodriš me lepotom Za druge slepa sam, o tom potom jer znam, zauvek blizu si. JOLEEEEEEEE OBOZAVAM TEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:15 am | |
| Samo su moje, ulice puste djestava svetlost mokrih trotoara a mene proganja jedan cudan decko jedan Jovan, kojeq vise nema
Ref. 2x O gde si Jovane, da mi srce smiris da u ovoj noci malo dusom dahnem neko prokletstvo, sudbina sta li je moram da lutam, ne mogu da stanem
Padaju kise nad mojim pragom koracam ulicom mokrih trotoara i jos me proganja jedan cudan decko jedan Jovan, kojeq vise nema
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:16 am | |
| Vazduh koji disem ne treba mi, ne Kol'ko usne tvoje sto me ne ljube Ne treba mi niko, pustite me svi
Idite, idite od mene Pevajte, pijte, ljubite se Idite, idite u zivot Njegovo nista meni je sve (2x)
Voda koju pijem ne treba mi, ne Kol'ko ruke tvoje sto me ne grle Ne treba mi niko, pustite me svi
Idite idite od mene Pevajte, pijte, ljubite se Idite, idite u zivot Njegovo nista meni je sve (2x) | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:17 am | |
| Gresan sam prema tebi bio jos uvek skupo placam ceh bez cilja lutam, pogresne ljubim idem iz greha u greh
K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ja sam onaj sto uvek uci na greskama svojim
Ref. 2x Rado te se setim ljubavi stara jer me svaka nova ljubav razocara jos zaborav vreme donelo mi nije jos o tebi mastam moje najmilije
Pola zivota ja bih dao zalio ne bih jedan tren da opet ljubim te oci crne bez njih sam ja izgubljen
K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ti si jedini razlog da zivim i postojim
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:18 am | |
| Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te
Pogledaj moje oci sve ti govore kada te nema uvek pomislim na najgore
I telo grci se i ruke znoje se a u stvari znam da volis me
Pogledaj kako drhtim kada gledam te i kao da si poslednja na svetu ne dam te
I telo grci se i ruke znoje se a ustvari znam da volis me
Ref. 2x Trebas mi, trebas mi ni sunce zemlji kao ti meni, meni i hajde, dodji, pa me uveri, uveri da sumnje ne bude u meni ( trebas mi, trebas mi )
Zamisli kako mi je kad se probudim kako mi srce lupa kad na tebe pomislim
I sumnja javi se sa srcem bori se a ustvari znam da volis me
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:20 am | |
| Tvoja ljubav sladja je i od meda a ljepota sto se jednom gleda ti kad mi pridjes prestajem da disem sta da radim, ja ne mogu vise
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva
Kao vatra bez plamena palis od poljupca pocinjem da gorim a jedan dodir dovoljan je samo da zapali i da sav izgorim
Ref. Sve sto imam tebi dacu samo tebe svojom zvacu da mi sebe das, da ne razmisljas
Da te volim, da te zelim dusom cijelom, srcem cijelim da ti sebe dam, da ne razmisljam
Milion puta cu ti ponoviti nesto sto najvise volis da cujes "volim te"
Volim te, sreco moja volim te, zivote moj
I sve dok disem voljecu te i bicu samo tvoj a ti ostani takva kakva si zivote moj
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva (2x) | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:50 am | |
| Kad zima dodje i padne sneg Pahulje bele zaveju breg I kad gradom zavlada tama Pred kucom tebe cekacu sama
Dodji da mi ruke grejes Dodji da se samnom smejes U nocima dugim belim Da sa tobom srecu delim
Hladne su noci predug je sneg Dodji da samnom ti sanjas sne Bice mi hladno ljubavi moja Ako me ruka ne greje tvoja
Pozuri dodji cekam te ja Nek ljubav greje sad srca dva I ljubi nezno premilo moje Zimske su noci lepse u dvoje | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:51 am | |
| Umoran od noci slomljen od zivota na mome odelu tragovi od kise javi se ljubavi ja ne mogu vise
Ref. Otvori mi svoja vrata ja sam covek koji kuca verni sluga sto te moli zarobljenik sto te voli ti kraljice moga srca otvori mi svoja vrata
Ljubavi su mnoge kroz moj zivot prosle ali ti si bila jedina i prava umoram sam ljubavi i meni se spava
Ref.
Trazim te u kuci gde si nekad bila prozori su tvoji nocas otvoreni javi se ljubavi znaj tesko je meni
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:52 am | |
| U meni 300 stepeni, gorim, nisam pri sebi kad na tebe pomislim. Pa kao ludak po danu nosim tvoju pidzamu, kad me tuga pobedi. Taman kad lazi precutim i hrabrosti skupim da ti ime precrtam, radim sto najbolje umem, pustam ljubav da umre neki drugi dan.
U minus fazi budem ja, uglavnom kad me ljubav napravi budalom, ne izlazim preko simsa, sebi jer sam kriva. Da oprostim to znas da nikom ne bi, greske oprastamo samo sebi, zbog tvoje greske sam ostala poluziva. Jer jos te volim, a ti ne znas to ljubavi...
U meni 300 stepeni, gorim, nisam pri sebi kad na tebe pomislim. Pa kao ludak po danu nosim tvoju pidzamu, kad me tuga pobedi. Taman kad lazi precutim i hrabrosti skupim da ti ime precrtam, radim sto najbolje umem, pustam ljubav da umre neki drugi dan.
Da sam tvoja, to sam uvek znala, za tvoje dobro zivot ja bih dala. Ludim skroz, gledam kroz zatvorena vrata. Tesim se da sutra bice bolje, da za nas jos uvek imas volje, da ljubis me kao pre svima iz inata. Jer jos te volim, a ti ne znas to ljubavi...
U meni 300 stepeni, gorim, nisam pri sebi kad na tebe pomislim. Pa kao ludak po danu nosim tvoju pidzamu, kad me tuga pobedi. Taman kad lazi precutim i hrabrosti skupim da ti ime precrtam, radim sto najbolje umem, pustam ljubav da umre neki drugi dan. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:54 am | |
| Na dan kad si rodjena rodilo se sve na svijetu sto volim 2x
Rani ove grudi jer od tvoje ruke nikada ne boli rani ove grudi pa od suza pravi melem, ostace bjeleg da tu si bila u srcu mila
Da li si iz moga oka kanula da l' si dio duse ona strana crna na dan kad si rodjena rodilo se sve na svijetu sto volim
Ref. 2x Volim kada osjetim da boli znak je da sam ziv i da cu mozda jos jednom da te vidim (pa makar zadnje mi bilo to)
Ako ti je stalo nemoj druge da ljubis, budi sama ako ti je stalo ti me zali u samoci, budi dama proci ce rana za mjesec dana
Nema te vec dugo zuta jesen se tiho spusta do srca nema te vec dugo ali cuva prosla zima tragove male da tu si bila u srcu mila
Da li si iz moga oka kanula da l' si dio duse ona strana crna na dan kad si rodjena rodilo se sve na svijetu sto volim
Ref. 3x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:55 am | |
| Disem za tebe, nikad neces znati to daljina nas dijeli sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref. I sklapam oci, jasno vidim kao da si tu tudjim imenom me zoves, pruzas ruku i polako dan se dani, jutro sprema tudjim imenom me zoves, mene nema
Sve ti dajem, ali nikad necu bol njega ljubomorno cuvam sanjam i lutam, nigdje nisam stigao kradem od noci dio puta
Ref.
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 1:57 am | |
| Nikada me nisi pred svetom drzao za ruku nikada me nisi poljubio kako opet tvoje suze zbog nje da me dotuku kad odavno si me ubio
Nikada me nisi pred svetom nazvao svojom kad bi znao kako boli to cak i kada zbog nje pijes ja se osecam tvojom valjda mi je tako sudjeno
Ref. 2x Da ne vidi ona, da ne vide drugi opet pristajem na sve jos samo veceras me iskreno ljubi mozda sutra mi ne osvane
Nikada me nisi pred svetom nazvao svojom kad bi znao kako boli to cak i kada zbog nje pijes ja se osecam tvojom valjda mi je tako sudjeno
Ref. 1x
Ako vidis da se mucim i da tesko disem ti u drugu stranu pogledaj ako primetis da srce kuca mi sve tise nista me o tome ne pitaj
Ref. 2x | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 2:20 am | |
- Tvoja ljubav sladja je i od meda
a ljepota sto se jednom gleda ti kad mi pridjes prestajem da disem sta da radim, ja ne mogu vise
Kao vatra bez plamena palis od poljupca pocinjem da gorim a jedan dodir dovoljan je samo da zapali i da sav izgorim
Ref. Sve sto imam tebi dacu samo tebe svojom zvacu da mi sebe das, da ne razmisljas
Da te volim, da te zelim dusom cijelom, srcem cijelim da ti sebe dam, da ne razmisljam
Milion puta cu ti ponoviti nesto sto najvise volis da cujes "volim te"
Volim te, sreco moja volim te, zivote moj
I sve dok disem voljecu te i bicu samo tvoj a ti ostani takva kakva si zivote moj
Ljepota me tvoja opija bices moja, samo moja sva (2x) | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 2:45 pm | |
| Si tuviera que vivir sin tus caricias habrá melancolía yo sé que habrá dolor al fin del mundo yo te seguiría no puedo estár sin tu calor pues sin tí no sé quien soy jamás podré dejar tu amor no dudes nunca por favor bésame te amaré no sabré llenar tu espacio
nada cambiara mi amor por tí siempre sentirás que yo te amo no quiero que te vayas te quiero así cada mañana nada cambiara mi amor por tí siempre sentirás que yo te amo no puedo ver sin ver tus ojos nada cambiara mi amor por tí
sólo con mirarte fue tan facil abrir así mi corazon fue tan natural sólo con besarte fue imposible no dejarte de pensar te quiero cada día más
jamás podré dejar tu amor no dudes nunca por favor bésame te amaré no sabré llenar tu espacio
nada cambiara mi amor por tí siempre sentirás que yo te amo no quiero que te vayas te quiero así cada mañana nada cambiara mi amor por tí siempre sentirás que yo te amo no puedo ver sin ver tus ojos
nada cambiara mi amor por tí..... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 3:33 pm | |
| krava kravi kaze mua ja tebi i love youkoza kozi kaze mea ja tebi volim tesvinja svinji kaze roka ja tebi saljem cmok...xexe | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 4:30 pm | |
| Ja ljubim drugog jer tebe ne mogu srce mi place volim te sve jace i dok mu ljubav priznajem u dusi tvoja ostajem, golube | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 4:31 pm | |
| Videla ga nisam,ja ne pamtim od kad al jos mu nosim sliku,kad je bio mlad da me seti sta je bilo a sta mi se ucinilo s kim je i sta radi,to me se ne tice al zaborav ko cvet za noc ne nice jer mnogo vode ce proteci dok prebolim al to mu nemoj reci,nemoj reci
znam da neke ljubavi umiru jer odnese daleke, znam za njima ostace dve suze na dnu reke, znam da to je jedan grad sto zivece i onda kad sve stane, znam da zauvek je tu sa moje leve strane
poznala ga ne bih da ga sretnem sad al jos mu nosim sliku kad je bio mlad da me seti sta je bilo a sta mi se ucinilo mogu sva mesta na svetu da mi postanu dom al srce ce ici uvek ulicom tom gde na kraju pod svetlom cekas me ti u gradu izgubljenih ljubavi
ref
znam da to je jedan grad da to je jedna noc znam kad moje srce dam to bice zauvek | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 4:31 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Ja ljubim drugog jer tebe ne mogu
srce mi place volim te sve jace i dok mu ljubav priznajem u dusi tvoja ostajem, golube | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 4:34 pm | |
| Da mi zlato suvo nude da mi sunce sestra bude
Ref. 2x Nikog sreco htela nebi ja pripadam uvek tebi
Da me slavuj zorom budi da mi srebrom kite grudi
Ref. 2x
Da mi beru rajske ruze da mi celo carstvo pruze | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 4:35 pm | |
| Nije on, nije on a nisam bogami ni ja za boljeg ti si rodjena
Zbog jedne uplakane male protiv sebe nocas radim vidi se, hoce da je tesim a ja je celo vece hladim
I savete joj delim k'o da sam joj tata ja a Boga molim da ne poslusa
Ref. Nije on, nije on ono sto ti treba a nisam bogami ni ja nema ti, nema ti od nas dvoje hleba za boljeg ti si rodjena
Hoce on, hoce on samo da te skine a hocu bogami i ja a sa mnom ti ne ginu najludje vestine bar biraj manje od dva zla
Zbog jedne uplakane male srce mi se nocas cepa pa kao dzentlmen ja vadim maramicu iz svog dzepa
I savete joj delim k'o da sam joj tata ja a Boga molim da ne poslusa
Ref.
Nije on, nije on ono sto ti treba nema ti, nema ti od nas dvoje hleba | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 4:36 pm | |
| Vidjamo se u isto vreme tolike godine pozdravimo, nastavimo i to bi bilo sve
A jos tu nesto ima u nasim ocima
REF. Zaljubi se u mene i reci glasno to nije ljubav - ljubav, kada o njoj cutimo Zaljubi se u mene okrenuce se sve promenice nam zivot te reci carobne te cet'ri reci zarobne
Uvek tuzni, uvek sami ne znam cemu to kad u lice svakog dana sreci gledamo
Jer, jos tu nesto ima u nasim ocima | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|