| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 4:59 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Vidjamo se u isto vreme
tolike godine pozdravimo, nastavimo i to bi bilo sve
A jos tu nesto ima u nasim ocima
REF. Zaljubi se u mene i reci glasno to nije ljubav - ljubav, kada o njoj cutimo Zaljubi se u mene okrenuce se sve promenice nam zivot te reci carobne te cet'ri reci zarobne
Uvek tuzni, uvek sami ne znam cemu to kad u lice svakog dana sreci gledamo
Jer, jos tu nesto ima u nasim ocima | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 5:22 pm | |
- Videla ga nisam,ja ne pamtim od kad
al jos mu nosim sliku,kad je bio mlad da me seti sta je bilo a sta mi se ucinilo s kim je i sta radi,to me se ne tice al zaborav ko cvet za noc ne nice jer mnogo vode ce proteci dok prebolim al to mu nemoj reci,nemoj reci
znam da neke ljubavi umiru jer odnese daleke, znam za njima ostace dve suze na dnu reke, znam da to je jedan grad sto zivece i onda kad sve stane, znam da zauvek je tu sa moje leve strane
poznala ga ne bih da ga sretnem sad al jos mu nosim sliku kad je bio mlad da me seti sta je bilo a sta mi se ucinilo mogu sva mesta na svetu da mi postanu dom al srce ce ici uvek ulicom tom gde na kraju pod svetlom cekas me ti u gradu izgubljenih ljubavi
ref
znam da to je jedan grad da to je jedna noc znam kad moje srce dam to bice zauvek | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| - wanja ::
- AnaMaria_94 ::
- Ja ljubim drugog jer tebe ne mogu
srce mi place volim te sve jace i dok mu ljubav priznajem u dusi tvoja ostajem, golube | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
- Da mi zlato
suvo nude da mi sunce sestra bude
Ref. 2x Nikog sreco htela nebi ja pripadam uvek tebi
Da me slavuj zorom budi da mi srebrom kite grudi
Ref. 2x
Da mi beru rajske ruze da mi celo carstvo pruze | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 5:23 pm | |
- AnaMaria_94 ::
- Vidjamo se u isto vreme
tolike godine pozdravimo, nastavimo i to bi bilo sve
A jos tu nesto ima u nasim ocima
REF. Zaljubi se u mene i reci glasno to nije ljubav - ljubav, kada o njoj cutimo Zaljubi se u mene okrenuce se sve promenice nam zivot te reci carobne te cet'ri reci zarobne
Uvek tuzni, uvek sami ne znam cemu to kad u lice svakog dana sreci gledamo
Jer, jos tu nesto ima u nasim ocima | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 5:23 pm | |
| Pogledom me miluje k'o da me dodiruje i svaki put kao da je prvi Ja stalno mislim prestat ce iz cista mira nestat ce al' pozuda ne prestaje ti si mi u krvi
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi
I ako te odvedu Cigani cergari ili te ukradu strasni haremski cuvari Ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim
Ako te odvedu sve ce da se srusi Pamti me k'o prijatelja, cuvaj me u dusi i onda kad mislis da je prekasno za snove za sve
Toliko dugih godina...
I ako te odvedu... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 5:45 pm | |
| - zaKiih ::
- Pogledom me miluje
k'o da me dodiruje i svaki put kao da je prvi Ja stalno mislim prestat ce iz cista mira nestat ce al' pozuda ne prestaje ti si mi u krvi
Toliko dugih godina uzimanja, davanja ostajem posljednji i prvi Zbog tebe sanjam Cigane i smisljam slatke prevare al' djavo se ne predaje ti si mi u krvi
I ako te odvedu Cigani cergari ili te ukradu strasni haremski cuvari Ako te odvedu ja cu da poludim bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim
Ako te odvedu sve ce da se srusi Pamti me k'o prijatelja, cuvaj me u dusi i onda kad mislis da je prekasno za snove za sve
Toliko dugih godina...
I ako te odvedu... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 6:24 pm | |
| ko je ta ko je ta sto te stalno bruka ko je ta dok te ljubi zar ti nije muka to je ta to je ta sto pre neko vece mali bice moj da se kladimo rece ko je ta... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 6:27 pm | |
- ko je ta ko je ta sto te stalno bruka
ko je ta dok te ljubi zar ti nije muka to je ta to je ta sto pre neko vece mali bice moj da se kladimo rece ko je ta... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 6:28 pm | |
| mladicu moj problem je tvoj sto si mi tako sladak mladicu moj problem je tvoj tako si mek i gladak mladicu moj problem je tvoj LUDUJU SVE ZA TOBOM mladicu moj problem je tvoj moram ti reci zbogom zbogom zbogom... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 6:30 pm | |
| obrati paznju tu sam pored tebe mala je odrasla nema vise tremu obrati paznju u pravome smeru razbij barijeru voli me ko zenu... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 6:32 pm | |
| luda za tobom sta se tu moze kad jos te cuvam ispod koze luda za tobom a tebi smeta sto bi zbog tebe i na kraj sveta luda za tobom sta se tu moze kad jos te cuvam ispod koze luda za tobom a tebe briga tebi je ljubav samo igra.... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:03 pm | |
- obrati paznju tu sam pored tebe
mala je odrasla nema vise tremu obrati paznju u pravome smeru razbij barijeru voli me ko zenu... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:04 pm | |
| Ovo je samo kraj i nista vise od toga mi smo se rastali i prije ovoga ovo je samo kraj mi vec odavno stradamo nijemo jer i kad cutimo, mi se razumijemo
Ref. 2x Gde god podjem tebi idem na tu stranu sve me vuce svi zive za svoje sutra a ja jos za svoje juce
Ovo je samo kraj mi vec odavno stradamo nijemo jer i kad pricamo mi se i ne cujemo | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:06 pm | |
| Ja imam snowe u njima ziwis ti! Ja imam zelje-zelim te ljubawi! Ja imam snage-ja cu da se borim! Ja imam razlog jel tebe WOLIM | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:06 pm | |
- Ovo je samo kraj i nista vise od toga
mi smo se rastali i prije ovoga ovo je samo kraj mi vec odavno stradamo nijemo jer i kad cutimo, mi se razumijemo
Ref. 2x Gde god podjem tebi idem na tu stranu sve me vuce svi zive za svoje sutra a ja jos za svoje juce
Ovo je samo kraj mi vec odavno stradamo nijemo jer i kad pricamo mi se i ne cujemo | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:07 pm | |
| Ponovo od nule pocinjem srusim sve pa onda podignem pobegnem da se od sebe sakrijem
Ne umem da te prebolim samo se u sebe zatvorim u cetiri zida sama izgubim
Ref. 2x Delirijum, delirijum uvek kad mi padnes na um srce lupa divlje dum-dum a u glavi delirijum
Kupujem, skupo, kupujem svaki tren da s' tobom ostanem za jednu laz dusu jeftino prodajes
Kasno je za tebe, za mene tu je kraj dalje se ne ide ne ide, a u meni tek pocinje | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:08 pm | |
| ne ne nedaj da te rade biraj najbolje komade... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:09 pm | |
| tip top sminka i frizura lepo telo i vitka figura...xexe | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:10 pm | |
| jos me boli svaki dodir kao prvi tebe cekam sa svix strana jos te nosim kao kletvu ja u krvi svake noci svakog dana... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:10 pm | |
| Vreme,samo vreme i bicemo isti u mrznji i ljubavi, ja i ti,zato bez suza polazi, bar jednom imaj milosti, neotezavaj mi stvari.
Vreme za ljubav istice, nas dvoje vise nikada, ni novi a ni stari.
Ako pozelis da mi se vratis gledaj da to nebude skoro, vremena daj mi da te prebolim, dodji kad prestanem da te volim.
Vreme,samo vreme i bicemo isti u mrznji i ljubavi, ja i ti,zato bez suza polazi, bar jednom imaj milosti, neotezavaj mi stvari. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:35 pm | |
| nek ti bude bolje bez mene nek te ona ljubi njeznije ja sam ti dala sve sto sam znala dala i propala... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 7:48 pm | |
| secas li se lepi grome moj nekada je tlo pod nama pucalo srce je u srcu kucalo ma reci gde je zapelo secas li se lepi grome moj pila sam ti kisu sa ramena i jos sam tvoja munja oganj tvoj udari opet grome moj... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 8:12 pm | |
- ko je ta ko je ta sto te stalno bruka
ko je ta dok te ljubi zar ti nije muka to je ta to je ta sto pre neko vece mali bice moj da se kladimo rece ko je ta... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 8:12 pm | |
- nek ti bude bolje bez mene
nek te ona ljubi njeznije ja sam ti dala sve sto sam znala dala i propala... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|