| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 8:15 pm | |
| ostavi me nece boleti nekako cu vec preboleti kasno je da se menja sve idi sad bilo gde tako je najbolje... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 8:19 pm | |
| Kazni me kazni (2x)
Ne moras reci znam da je kraj necu te moliti sad za oprostaj njega sam imala to ne krijem al' kao tebe ga voleti ne umem
Znam da je krivo vino crveno celu me je opilo njegova slatka prica pijana ma bas sam bila naivna
Ref. 2x Kazni me, slomi i razocaraj, kazni me ne ljubi me vise sa mnom ne razgovaraj k'o pravi smeker varaj, drugu ocaraj, kazni me samo me ne ostavljaj
Na vrele usne milovanja s' njim slaba sam bila ne mogu da prezalim ti samo misli luda sam za njim al' niko k'o tebe tako ne volim
Ref. 2x
Kazni me
Kazni me, slomi i razocaraj ne ljubi me vise sa mnom ne razgovaraj k'o pravi smeker varaj, drugu ocaraj samo me ne ostavljaj
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 8:20 pm | |
| Samo tako bolje bice, vidi kako zora svice Ljubi me do mile volje sad
Samo tako bice bolje, samo da si dobre volje Daj, ma ne foliraj!
Ref. Ti, samo ti, samo ti, hocu tvoj uzdah vreli Ja, ne dam ja, drugoj noc, s tobom da deli Daj pusti da, budem ja, tvoja igracka mala Ostavi pice, dacu ti znak Uzmi me odmah, vodi u mrak
Ti, samo ti, samo ti, hocu tvoj uzdah vreli Ja, ne dam ja, drugoj noc, s tobom da deli Ti, samo ti, samo ja, tvoja igracka mala Nocas je pravo vreme za to Nocas je vreme stalo, al za malo
Samo tako malo treba, da me vodis sve do neba I da budem samo tvoja sva
Samo tako treba malo, da ti je do mene stalo Daj, ma ne foliraj!
Ref.
Ti, Ti, Ti Ja, Ja, Ja
Ref. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 9:36 pm | |
| - zaKiih ::
- Samo tako bolje bice,
vidi kako zora svice Ljubi me do mile volje sad
Samo tako bice bolje, samo da si dobre volje Daj, ma ne foliraj!
Ref. Ti, samo ti, samo ti, hocu tvoj uzdah vreli Ja, ne dam ja, drugoj noc, s tobom da deli Daj pusti da, budem ja, tvoja igracka mala Ostavi pice, dacu ti znak Uzmi me odmah, vodi u mrak
Ti, samo ti, samo ti, hocu tvoj uzdah vreli Ja, ne dam ja, drugoj noc, s tobom da deli Ti, samo ti, samo ja, tvoja igracka mala Nocas je pravo vreme za to Nocas je vreme stalo, al za malo
Samo tako malo treba, da me vodis sve do neba I da budem samo tvoja sva
Samo tako treba malo, da ti je do mene stalo Daj, ma ne foliraj!
Ref.
Ti, Ti, Ti Ja, Ja, Ja
Ref. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 10:18 pm | |
| Oprostio sam sve i zato molim se oprostio sam laz bar ljepa bila je
Znam da nisam tvoj otrovni ljek znam da nikad necu biti tvoj zauvjek
Znam da nisam tvoj otrovni ljek znam da nikad necu biti tvoj za uvjek
Ref: Ja ne pijem da te prebolim pijem da prezivim jer me vise ne volis
Ja ne pijem da te prebolim pijem da prezivim jer me vise ne volis
Probao sam sve ali ne ide probao sam sve moje oci ljepsu ne vide bio sam tvoj kralj i sluga bio sam bila si mi ljubav moja tuga bila si
Bio sam tvoj kralj i sluga bio sam bila si mi ljubav moja tuga bila si
2x Ref:
4x halolajlolajlolaj
Ja ne pijem
4x halolajlolajlolaj | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 10:20 pm | |
| Sta se ovo majko moja sa mnom dogodi Slomilo se sve u meni grom me pogodi
Kao da sam lutka koja bol ne osjeca Ostavi me ljubav moja usred proljeca
Preko polja za mnom idu dvije muzike Jedna uvijek tugu svira da me ubije
Druga samo jednu pjesmu, pjesmu ljubavi Pjesmu koju necu moci ja preboljeti
Refrain:
Oprosti mi sto te volim, Bog me kaznio Dao mi je da te vidim pa te uzeo
A u mome srcu samo teku otrovi U njima me nema vise u njima si ti
Preko polja za mnom idu dvije muzike Jedna uvijek tugu svira da me ubije
Pustio sam jednu suzu pusku najtezu Pustio i sa njom dusu, dusu ranjenu
Refrain:
Oprosti mi sto te volim, Bog me kaznio Da...
Refrain:
Oprosti mi sto te volim,...
U njima me nema vise u njima si ti! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 10:22 pm | |
| Nije mi do tebe stalo i ne trepnem kad to kazem a u sebi glas cujem mili Boze, kako lazem
Refren A jesam te, jesam, jesam volio i nisam te, nisam jos prebolio i opet bih, opet tebi dao sve samo da si kraj mene
A jesam te, jesam, jesam volio i nisam te, nisam jos prebolio i opet bih, opet tebi dao sve samo da sam kraj tebe
Bolje mi je sad bez tebe drugovima jos se hvalim a u dusi znam dobro kako mi je, kol’ko zalim
Refren | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 10:30 pm | |
| krava kravi kaze mua ja tebi i love youkoza koza kaze me a ja tebi volim tesvinja svinji kaze roka ja tebi saljem cmok...xexe | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 10:34 pm | |
| Dvesta sa sto pedeset pritisak mi skoci, dlanovi se znoje drzi me, pascu u nesvest mogu da me smire samo ruke tvoje
Ja imam jedno lice za sve ljude a drugo prema tebi i zivot da mi trazis ni jednog trena da ti dam razmisljala ne bih
Za sve druge hladna ali za tebe gorim u svakom trenu u tvome srcu hocu da zivim da sanjam na tvom ramenu
Ref. 2x Dvesta sa sto pedeset pritisak mi skoci kad si u blizini drzi me, pascu u nesvest nezno me poljubi, to me srecnom cini
Dvesta sa sto pedeset pritisak mi skoci, dlanovi se znoje drzi me, pascu u nesvest mogu da me smire, samo ruke tvoje
Ja imam mnogo zelja i vise manje svaku zovem imenom tvojim kad te vidim poletim a ti se pravis kao da i ne postojim | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 10:46 pm | |
| Tamo negde iza duge gde su vecna proleca ova nasa ljubav stanuje
Tamo gde su bistre reke neba plavetna zivecemo u pesmi ti i ja
Ref. I pod sjajem ruzicastih zvezda zelim vecno da te ljubim ja ko toplina sokolovog gnezda moja dusa da ti bude spas
Moje srce zaljubljeno tajni zamak ljubavi sakrice te za vremena sva
Od oluja i od kise od snegova i od zime jer te duso volim najvise | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 10:48 pm | |
| Vec dugo se znamo skoro od detinstva i sve si mi lepsa a u dusi ista
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva
Ref. 2x Svidjas mi se svidjas to ne mogu kriti lepoj zeni ne znam prijatelj ja biti
Vec dugo se znamo skoro od rodjenja ti ostajes ista sve se drugo menja
Ref. 2x
Vec dugo se znamo jos od malih nogu a ja bih zbog tebe u vatru i vodu
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Mar 14, 2009 11:46 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Vec dugo se znamo
skoro od detinstva i sve si mi lepsa a u dusi ista
Ref. 2x Svidjas mi se svidjas to ne mogu kriti lepoj zeni ne znam prijatelj ja biti
Vec dugo se znamo skoro od rodjenja ti ostajes ista sve se drugo menja
Ref. 2x
Vec dugo se znamo jos od malih nogu a ja bih zbog tebe u vatru i vodu
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 12:26 am | |
| - AnaMaria_94 ::
- Tamo negde iza duge
gde su vecna proleca ova nasa ljubav stanuje
Ref. I pod sjajem ruzicastih zvezda zelim vecno da te ljubim ja ko toplina sokolovog gnezda moja dusa da ti bude spas
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 12:59 am | |
- Dvesta sa sto pedeset
pritisak mi skoci, dlanovi se znoje drzi me, pascu u nesvest mogu da me smire samo ruke tvoje
Ja imam jedno lice za sve ljude a drugo prema tebi i zivot da mi trazis ni jednog trena da ti dam razmisljala ne bih
Za sve druge hladna ali za tebe gorim u svakom trenu u tvome srcu hocu da zivim da sanjam na tvom ramenu
Ref. 2x Dvesta sa sto pedeset pritisak mi skoci kad si u blizini drzi me, pascu u nesvest nezno me poljubi, to me srecnom cini
Dvesta sa sto pedeset pritisak mi skoci, dlanovi se znoje drzi me, pascu u nesvest mogu da me smire, samo ruke tvoje
Ja imam mnogo zelja i vise manje svaku zovem imenom tvojim kad te vidim poletim a ti se pravis kao da i ne postojim | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 2:49 pm | |
| - wanja ::
- AnaMaria_94 ::
- Tamo negde iza duge
gde su vecna proleca ova nasa ljubav stanuje
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 3:46 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 4:42 pm | |
| pevam a dusa mi place patim a volim te sve jace zivim a zivot mi se rusi nosices me ti na dusi... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 4:42 pm | |
- pevam a dusa mi place
patim a volim te sve jace zivim a zivot mi se rusi nosices me ti na dusi... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 4:43 pm | |
| Trazim drugog, al srce nece Nece ni da zna, nece ni da zna Ljubim drugog, al srce pati Pati ko da zna, pati ko da zna
Volela sam, volela, volela sam ga Cekala sam , cekala Srce da mi da x2
Kog da trazim kad njemu dadoh Sve i ostah sama, sve i ostah sama Sta da nudim kad njemu dadoh Sve i ostah sama, sve i ostah sama
Opet kad bih rodila se Njemu sve bih dala, njemu sve bih dala Jos jednom kad bih ja da biram Drugog ne bih zvala, drugog nebi zvala
Volela sam, volela, volela sam ga Cekala sam , cekala Srce da mi da x2 | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 5:06 pm | |
- Trazim drugog, al srce nece
Nece ni da zna, nece ni da zna Ljubim drugog, al srce pati Pati ko da zna, pati ko da zna
Kog da trazim kad njemu dadoh Sve i ostah sama, sve i ostah sama Sta da nudim kad njemu dadoh Sve i ostah sama, sve i ostah sama
Opet kad bih rodila se Njemu sve bih dala, njemu sve bih dala Jos jednom kad bih ja da biram Drugog ne bih zvala, drugog nebi zvala
Volela sam, volela, volela sam ga Cekala sam , cekala Srce da mi da x2 | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 5:08 pm | |
| ostani owu noc kad swi mi prete ostani zagli me kao dete ostani kad swa si ljubaw moja samo tiiiiiiiiii ostani da me cuwas kada zaspu andjeli!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 5:16 pm | |
- ostani owu noc kad swi mi prete
ostani zagli me kao dete ostani kad swa si ljubaw moja samo tiiiiiiiiii ostani da me cuwas kada zaspu andjeli!!! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 5:30 pm | |
| ja nisam ta nisam ta sto ti treba al mogu bar da ti ostavim moj br... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Mar 15, 2009 5:36 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|