|
|
| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters | |
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Maj 04, 2009 10:02 pm | |
| | |
| | | taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Maj 04, 2009 10:58 pm | |
| | |
| | | wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Maj 04, 2009 11:58 pm | |
| | |
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Maj 04, 2009 11:58 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 12:15 am | |
| | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 12:16 am | |
| | |
| | | zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 12:46 pm | |
| Znas da necu imat' mira dok te nazad ne vratim kog cu voljet srce bira a ja se prepustim
Kazes spusti kljuc i kreni a zivot sam poklonila sto je to u svakoj zeni da se nada do kraja ti znas
Sve u meni jos zadrhti kad me pogledas pamti sve sto bilo je kad nas ceste razdvoje
Ref. Oprosti mi oprosti mi za sve ja ne mogu vise s tobom a bez tebe ne ide
Oprosti mi oprosti mi za to sto je zivot mene na tvoj put jednog dana doveo oprosti mi | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 3:58 pm | |
| - zaKiih ::
- Znas da necu imat' mira
dok te nazad ne vratim kog cu voljet srce bira a ja se prepustim
Kazes spusti kljuc i kreni a zivot sam poklonila sto je to u svakoj zeni da se nada do kraja ti znas
Sve u meni jos zadrhti kad me pogledas pamti sve sto bilo je kad nas ceste razdvoje
Oprosti mi oprosti mi za to sto je zivot mene na tvoj put jednog dana doveo oprosti mi | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 6:14 pm | |
| - wanja ::
- zaKiih ::
- Znas da necu imat' mira
dok te nazad ne vratim kog cu voljet srce bira a ja se prepustim
| | | Princessa Pocetnik
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : novi beograd Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 6:26 pm | |
| Kad pusti glas, i zapeva iz grla svog, pocne da ga slusa i sam gospod Bog. Prvi,oraspolozi sve, svi na noge stanu, njegova pesma umiruje leci na srcu ranu. Zacas veselje unese njegova pesma tugu sklanja, coveku srecu donese, spasi ga ocajanja. Od suza i zalosti nastane osmeh i veselje, a to su ustvari svih ljudi zelje. Pevaj samo tako, pobeda te ceka, uspeha u zivotu bice puna reka. Svi su uz tebe, glasamo cesto, uz nasu pomoc ceka te presto. Ceka te kruna ZVEZDE GRANDA da ces pobediti siguran budi samo tako nastavi i puno se trudi. NEK TI SRECU DRZI CVRST STUB, SVE NAJBOLJE TI ZELI TVOJ "FAN KLUB" | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 6:36 pm | |
| - Princessa ::
- Kad pusti glas,
i zapeva iz grla svog, pocne da ga slusa i sam gospod Bog. Prvi,oraspolozi sve, svi na noge stanu, njegova pesma umiruje leci na srcu ranu. Zacas veselje unese njegova pesma tugu sklanja, coveku srecu donese, spasi ga ocajanja. Od suza i zalosti nastane osmeh i veselje, a to su ustvari svih ljudi zelje. Pevaj samo tako, pobeda te ceka, uspeha u zivotu bice puna reka. Svi su uz tebe, glasamo cesto, uz nasu pomoc ceka te presto. Ceka te kruna ZVEZDE GRANDA da ces pobediti siguran budi samo tako nastavi i puno se trudi. NEK TI SRECU DRZI CVRST STUB, SVE NAJBOLJE TI ZELI TVOJ "FAN KLUB" extra svaka cast | |
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 6:40 pm | |
| - taca-joca ::
- Princessa ::
- Kad pusti glas,
i zapeva iz grla svog, pocne da ga slusa i sam gospod Bog. Prvi,oraspolozi sve, svi na noge stanu, njegova pesma umiruje leci na srcu ranu. Zacas veselje unese njegova pesma tugu sklanja, coveku srecu donese, spasi ga ocajanja. Od suza i zalosti nastane osmeh i veselje, a to su ustvari svih ljudi zelje. Pevaj samo tako, pobeda te ceka, uspeha u zivotu bice puna reka. Svi su uz tebe, glasamo cesto, uz nasu pomoc ceka te presto. Ceka te kruna ZVEZDE GRANDA da ces pobediti siguran budi samo tako nastavi i puno se trudi. NEK TI SRECU DRZI CVRST STUB, SVE NAJBOLJE TI ZELI TVOJ "FAN KLUB" extra svaka cast | |
| | | Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 10:13 pm | |
| Desilo se ono sto niko ocekivao nije, Mnogo je devojaka pocelo suze da lije. Sasa Popovic nije izgovorio njegovo ime, Niko nije mogao da se pomiri sa time. Bilo je Joci krivo, nije mogao to da krije, Ali sad je jaci, odustao nikako nije. U subotu je privremeno takmicenje napustio, Ali od njegovih fanova niko nije popustio. Bili smo na pocetku u ogromnom soku, Ali pripreme za baraz vec su u toku. Kartice se kupuju, glasaca je sve vise, Jer uvek dolazi I sunce posle kise. Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli, A mi smo njegovim padom samo vise stekli. Podrsku bezuslovnu ima od nas fanova, Na forumu raste iz dana u dan broj clanova. Pruzaju mu pomoc, daju predloge za pesme, Ako treba radice cak I ono sto se ne sme. Najbolji takmicar, uskoro se vraca A ljubomorni mogu da pricaju da mu tata placa. Mogu svi da dobijaju prolazne ocene, i petice, sestice, Ipak je Joca zvezda, a oni su zvezdice.
Pobeda nema cenu, svim snagama *JOCA U ARENU*
By malecka | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 10:31 pm | |
| - Gaga ::
- Desilo se ono sto niko ocekivao nije,
Mnogo je devojaka pocelo suze da lije. Sasa Popovic nije izgovorio njegovo ime, Niko nije mogao da se pomiri sa time. Bilo je Joci krivo, nije mogao to da krije, Ali sad je jaci, odustao nikako nije. U subotu je privremeno takmicenje napustio, Ali od njegovih fanova niko nije popustio. Bili smo na pocetku u ogromnom soku, Ali pripreme za baraz vec su u toku. Kartice se kupuju, glasaca je sve vise, Jer uvek dolazi I sunce posle kise. Izgubljeno je samo ono cega smo se odrekli, A mi smo njegovim padom samo vise stekli. Podrsku bezuslovnu ima od nas fanova, Na forumu raste iz dana u dan broj clanova. Pruzaju mu pomoc, daju predloge za pesme, Ako treba radice cak I ono sto se ne sme. Najbolji takmicar, uskoro se vraca A ljubomorni mogu da pricaju da mu tata placa. Mogu svi da dobijaju prolazne ocene, i petice, sestice, Ipak je Joca zvezda, a oni su zvezdice.
Pobeda nema cenu, svim snagama *JOCA U ARENU*
By malecka | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 10:47 pm | |
| ae ovako draqe moje neznanke..posto je meni sutra rodjendan imam jednu poruku za vas..xD..
Ko to ovde svira neke srecne pesme s' kojim pravom nesrecu mi kvari ja dosla sam tu da na miru patim nece pesma promeniti stvari
Starija za leto bicu bas u ponoc ide zivot ali staje srce ne tesite me, gorko vino dajte gorko vino za nas sladokusce
Hej, tugo
Ref. Poklonite mi njega (JOVANA) za rodjendan ako ljubav moze da se kupi il' ostavite me u suzama navik'o sam necu da se ljutim
Poklonite mi njega (JOVANA) za rodjendan da ga vidim makar ove noci znam da najlepsi je i zauzet al' poklon se ne gleda u oci
Ko to ovde peva neke nezne reci o ljubavi koja vecno traje bolje mu je da zauvek uciti nesrecnoj savet se ne daje
Starija za leto bicu bas u ponoc ide zivot ali staje srce ne tesite me, gorko vino dajte gorko vino za nas sladokusce | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Uto Maj 05, 2009 10:52 pm | |
| Maleni, nocas srusio se svet maleni, sve je tako qlupo bez tebe sad kad je stvarno kraj Boze, snaqe mi daj samo da prodje ova noc tako prokleta sam cekam novi dan prvu subotu bez tebe Maleni, oduvek si znao ko sam ja maleni, ne moqu ja bez svojih oblaka sad svi pokusavaju da budu kao ti sve se smeju ko ti kako su lepi, samo da znas sve me ljube ko ti, sve mi lazu ko ti i svi su moji, a tako sam sama Maleni, kako cu bez tebe sutra maleni, hvali ce mi s tobom jutra ima druqih, al' nema boljih i nebo zna samo ti si moj maleni! Maleni, nocas srusio se svet | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Maj 06, 2009 12:01 am | |
| ae ovako draqe moje neznanke..posto je meni sutra rodjendan imam jednu poruku za vas..xD..
Ko to ovde svira neke srecne pesme s' kojim pravom nesrecu mi kvari ja dosla sam tu da na miru patim nece pesma promeniti stvari
Starija za leto bicu bas u ponoc ide zivot ali staje srce ne tesite me, gorko vino dajte gorko vino za nas sladokusce
Hej, tugo
Ref. Poklonite mi njega (JOVANA) za rodjendan ako ljubav moze da se kupi il' ostavite me u suzama navik'o sam necu da se ljutim
Poklonite mi njega (JOVANA) za rodjendan da ga vidim makar ove noci znam da najlepsi je i zauzet al' poklon se ne gleda u oci
Ko to ovde peva neke nezne reci o ljubavi koja vecno traje bolje mu je da zauvek uciti nesrecnoj savet se ne daje
Starija za leto bicu bas u ponoc ide zivot ali staje srce ne tesite me, gorko vino dajte gorko vino za nas sladokusce | |
| | | | taca-joca Zvezda granda
| | | | zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Maj 06, 2009 7:20 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Maj 06, 2009 7:39 pm | |
| Prolece na moje rame slece, djurdjevak zeleni, djurdjevak zeleni, svima osim meni.
Drumovi odose a ja osta, nema zvezde Danice, nema zvezde Danice, moje saputnice.
Hej, kome sada moj dragi, na djurdjevak mirise, na djurdjevak mirise, meni nikad vise.
Evo zore, evo zore, bogu da se pomolim, evo zore, evo zore, hej, Djurdjevdan je, a ja nisam, s onim koga volim. (JOCA STEFANOViiC)
Njegovo ime neka se spominje, svakog drugog dana, svakog drugog dana, osim Djurdevdana. | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Maj 06, 2009 8:18 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Maj 06, 2009 8:19 pm | |
- Prolece na moje rame slece,
djurdjevak zeleni, djurdjevak zeleni, svima osim meni.
Drumovi odose a ja osta, nema zvezde Danice, nema zvezde Danice, moje saputnice.
Hej, kome sada moj dragi, na djurdjevak mirise, na djurdjevak mirise, meni nikad vise.
Evo zore, evo zore, bogu da se pomolim, evo zore, evo zore, hej, Djurdjevdan je, a ja nisam, s onim koga volim. (JOCA STEFANOViiC)
Njegovo ime neka se spominje, svakog drugog dana, svakog drugog dana, osim Djurdevdana. | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Maj 06, 2009 8:44 pm | |
- Maleni, nocas srusio se svet
maleni, sve je tako qlupo bez tebe sad kad je stvarno kraj Boze, snaqe mi daj samo da prodje ova noc tako prokleta sam cekam novi dan prvu subotu bez tebe
Maleni, oduvek si znao ko sam ja maleni, ne moqu ja bez svojih oblaka sad svi pokusavaju da budu kao ti sve se smeju ko ti kako su lepi, samo da znas sve me ljube ko ti, sve mi lazu ko ti i svi su moji, a tako sam sama
Maleni, kako cu bez tebe sutra maleni, hvali ce mi s tobom jutra ima druqih, al' nema boljih i nebo zna samo ti si moj maleni!
Maleni, nocas srusio se svet | |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Maj 06, 2009 10:10 pm | |
| - wanja ::
- zaKiih ::
- Prolece na moje rame slece,
djurdjevak zeleni, djurdjevak zeleni, svima osim meni.
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
| | | | Pesme posvecene Jowanu | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|