| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 10:59 am | |
| Utorkom i petkom i ponedeljkom ne krijes, ne krijes da spavas s njom sredom i cetvrtkom spavas kod mene a vikenda svakog sa obadve
Ona zna za mene i ja znam za nju nema tu, nema tu sujeti mesta jer da boljeg nema na celom svetu svaka od nas je bas toga svesna
Vreo ko Afrika, jak ko Amerika koja ne bi pristala da te sa drugom deli kad s tobom ima sve sto pozeli
Pun kao Svajcarska, sirok ko Aljaska to nije interes, dragi, daleko bilo a to je ljubav ma sto to znacilo
Znam da izgled vara, ali njegov ne nema tu prevare, nema lazi lep na prvi pogled, na drugi jos bolji na treci das mu sve sto zasluzi | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 8:21 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Utorkom i petkom i ponedeljkom
ne krijes, ne krijes da spavas s njom sredom i cetvrtkom spavas kod mene a vikenda svakog sa obadve
Ona zna za mene i ja znam za nju nema tu, nema tu sujeti mesta jer da boljeg nema na celom svetu svaka od nas je bas toga svesna
Vreo ko Afrika, jak ko Amerika koja ne bi pristala da te sa drugom deli kad s tobom ima sve sto pozeli
Pun kao Svajcarska, sirok ko Aljaska to nije interes, dragi, daleko bilo a to je ljubav ma sto to znacilo
Znam da izgled vara, ali njegov ne nema tu prevare, nema lazi lep na prvi pogled, na drugi jos bolji na treci das mu sve sto zasluzi | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 8:28 pm | |
| vec danima ledene kise liju i sunca sjaj oblaci tamni kriju i bice jos gore kazu vesti na radiju nisu to kise to nebo place nad mojom sudbinom jer moja ljubav ne zeli vise ni dobro ni zlo da delimo u jatima ptice ka jugu beze od olova ovo je nebo teze a najteze srcu mome bez JOCE ne moze nisu to kise to nebo place nad mojom sudbinom jer moja ljubav ne zeli vise ni dobro ni zlo da delimo | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 8:34 pm | |
| Sama u velikom gradu sama, raspolozenje u padu mislim na tebe, u srcu lom znam da si s' njom A ja sam tako sama a ti pred ocima mojim sate do naseg susreta brojim na virus ljubavi nisam imuna u to sam sigurna Zaljubljena, zaljubljena u tvoje usne, u pogled tvoj mada znam da nade nema ti nikad neces biti moj Zaljubljena, zaljubljena daleko si mi k'o zemlja od sunca sama u velikom gradu jos jedna devojka ukradenog srca Sama, ne zelim nikog da vidjam sama, mada se mnogima svidjam cuvam ti mesto u srcu svom znam da si s' njom | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 8:39 pm | |
| poljubi me i budi tu da sklopim oci na tvom toplom ramenu poljubi me i budi tu nek srce lupa kao da je prvi put poljubi me pomoli se sve svijece sveta nek se za nas upale ostani ovu noc kad svi mi prijete ostani zagrli me kao dijete ostani kad sva si ljubav moja samo ti ostani da me cuvas kada zaspu andjeli!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 8:47 pm | |
| postacu plava i bicu kucka prava leci cu sa njim da te ponizim tebi tesko bice ja poslacu ti pice na njemu posveta bas je slatka osveta!!! moja omiljena pesmica...cesto je naruce na radiju za mene...xexe | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 8:55 pm | |
| blesava blesava si mala u kog si se to zaljubila...u JOCU | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 8:56 pm | |
| Utorkom i petkom i ponedeljkom ne krijes, ne krijes da spavas s njom sredom i cetvrtkom spavas kod mene a vikenda svakog sa obadve
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 9:05 pm | |
| ne ide ne ide ceo svet je jedan srusila ne ide neide volim onu sto me izdala... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 9:07 pm | |
| ti si bobo djavo ti si bobo med cas si kao vatra cas si kao med bobo bobo bobo bobo bobo bobo skupo bi te platio ko te nije probo ti si bobo djavo ti si bobo san cas si crni oblak cas si vedar dan bobo bobo bobo bobo bobo bobo skupo bi te platio ko te nije probo ti si bobo djavo ti si bobo dzek cas si cvrs i jak cas si nezan mek bobo bobo bobo bobo bobo bobo skupo bi te platio ko te nije probo | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 9:35 pm | |
| Zaljubljena, zaljubljena u tvoje usne, u pogled tvoj mada znam da nade nema ti nikad neces biti moj
Zaljubljena, zaljubljena daleko si mi k'o zemlja od sunca sama u velikom gradu jos jedna devojka ukradenog srca | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 9:38 pm | |
| ti si bobo djavo ti si bobo med cas si kao vatra cas si kao med
bobo bobo bobo bobo bobo bobo skupo bi te platio ko te nije probo
ti si bobo djavo ti si bobo san cas si crni oblak cas si vedar dan
ti si bobo djavo ti si bobo dzek cas si cvrs i jak cas si nezan mek
bobo bobo bobo bobo bobo bobo skupo bi te platio ko te nije probo | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 9:41 pm | |
| pola dva swi su u ekstazi samo ja u depresivnoj fazi kazu mi macko glavu gore sa drugim bice ti bolje pola dva pice sad mi treba trezna ja nikome se ne dam mamurnoj lakse ce mi pasti kad probudim se bez casti | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 9:46 pm | |
| ti si bobo djavo ti si bobo med cas si kao vatra cas si kao med
ti si bobo djavo ti si bobo san cas si crni oblak cas si vedar dan
ti si bobo djavo ti si bobo dzek cas si cvrs i jak cas si nezan mek
bobo bobo bobo bobo bobo bobo skupo bi te platio ko te nije probo | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 11:29 pm | |
| Nije lako to, sto si mi prvi pa me neces, moje rodjeno, uvek kad krenes znam ja gde ces, nije pametno, sto se na svaki poziv javljam, dok te svaku noc, lazno ostavljam.
Lepa a sama kazu ne ide pod ruku, lepa a sama kazu tek da me dotuku, oblacno s tugom svakog dana je prognoza, lepa i luda to je moja dijagnoza.
Nije lako to, ime joj zoves dok me ljubis, boli prokleto, kada se njen kraj mene budis, nije pametno, srce ti jos na dlanu dajem, znam to odavno, al se ne kajem. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 11:46 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Nije lako to, sto si mi prvi pa me neces,
moje rodjeno, uvek kad krenes znam ja gde ces, nije pametno, sto se na svaki poziv javljam, dok te svaku noc, lazno ostavljam.
Lepa a sama kazu ne ide pod ruku, lepa a sama kazu tek da me dotuku, oblacno s tugom svakog dana je prognoza, lepa i luda to je moja dijagnoza.
Nije lako to, ime joj zoves dok me ljubis, boli prokleto, kada se njen kraj mene budis, nije pametno, srce ti jos na dlanu dajem, znam to odavno, al se ne kajem. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 11:50 pm | |
| nisam kao druga deca ja sam pala sa meseca ceo svet za mene brine bake ujne tetke strine svi zele da budem dama a ja xodam na rukama mama mi se tuzno smeska tata kaze to je greska trebala sam musko biti da se otac sinom dici gledano sa njine tacke ja sve radim naopacke xocu disko necu skolu pijem samo coca-colu volim klompe mrzim stikle ne silazim sa bicikle mama mi se tuzno smeska tata kaze to je greska trebala sam musko biti da se otac sinom dici SMETAJU MI SVI PO KUCI POSTALI SU NEMOGUCIVEZBAM DZUDO I KARATE I ZATO ME NE DIRAJTESVI JOS MISLE DA SAM MALA A JA SAM SE ZACOPALA mama mi se tuzno smeska tata kaze to je greska i sta im drugo preostaje kad na meni svet ostaje | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| |
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 10, 2009 12:07 am | |
| sluzite li ovde duplu votku s utexom kad nestane mi para platicu vam osmexom jer kosta me ljubav ta ni tuga nije besplatna pola sam pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cu plakati pola sam pijana on je u srcu mom koliko kostaju suze s ledom na sanku pored mene on se nezno mazi snjom sluzite li ovde viski s duplim uzdaxom jer kosta me ljubav ta ni tuga nije besplatna pola sam pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cu plakati pola sam pijana on je u srcu mom koliko kostaju suze s ledom | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 10, 2009 12:09 am | |
| - wanja ::
- sluzite li ovde duplu votku s utexom
kad nestane mi para platicu vam osmexom jer kosta me ljubav ta ni tuga nije besplatna pola sam pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cu plakati pola sam pijana on je u srcu mom koliko kostaju suze s ledom na sanku pored mene on se nezno mazi snjom sluzite li ovde viski s duplim uzdaxom jer kosta me ljubav ta ni tuga nije besplatna pola sam pijana a tek je pola dva tu oko pola tri naglas cu plakati pola sam pijana on je u srcu mom koliko kostaju suze s ledom moja jedna od omiljenih pesama | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 10, 2009 12:11 am | |
| idi dok si mlad dok imas vremena za more promena za let i za pad za sutra ili sad ma idi dok si mlad nocas kada gosti odu odlazi pustam te dajem ti blagoslov i slobodu jer pukli smo zar ne idi gde xoces ljubi sve zivo al ipak drzi bar neki nivo ne igraj zmurke ma nismo deca ja vise nemam ni jednog keca u rukavu tako ti je to od klinca napravis princa za kajanje iz voza ispadnes ostanes cak i bez mesta za stajanje poljubimo se ko odrasli jer jasno nam je sve pokidaj lance dok nismo srasli jer pukli smo zar ne idi gde xoces ljubi sve zivo al ipak drzi bar neki nivo ne igraj zmurke ma nismo deca ja vise nemam ni jednog keca u rukavu | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 10, 2009 12:16 am | |
| i vino i pesmu i ljubav i sve napustila sve bih zbog tebe i mladost i srecu i sav zivot svoj sve bih dala da si moj
ja te ne bih dala ni za carstva sva ni za trista kula ni gradova zbog tebe bih sreco napustila sve samo da si kraj mene | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|