|
|
| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters | |
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Apr 01, 2009 9:10 pm | |
| EWO JEDNA PESMICA ZA JOCUUU... Dok me gledas tako ko da mi se volja lomi po telu mi klize tvoji ljubavni demoni
Jos ti ne znam ime ali znam sta bi hteo jos ti ne dam sve uzmi deo, po deo
Malo, malo pomalo zamalo sam pala za tebe i mene svoju bi mladost dala
Ref. A ti si lep, lep, lep, kao Bogom dan dodji u moj stan tako doteran i bicu opasna, malo zanosna za tebe stvorena, za greh
Dok me gledas tako ko da mi se ljubav vodi sama sam na brodu sto ka tvome srcu brodi
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se
Ref. 2x | |
| | | JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Apr 01, 2009 9:13 pm | |
| - wanja ::
- EWO JEDNA PESMICA ZA JOCUUU...
Dok me gledas tako ko da mi se volja lomi po telu mi klize tvoji ljubavni demoni
Ref. A ti si lep, lep, lep, kao Bogom dan dodji u moj stan tako doteran i bicu opasna, malo zanosna za tebe stvorena, za greh
Dok me gledas tako ko da mi se ljubav vodi sama sam na brodu sto ka tvome srcu brodi
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se
Ref. 2x hehe super | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Apr 01, 2009 9:16 pm | |
| evo i ova Hej, stani malo hej, gde se zuris hej, k'o da djavola te trista juri Ima nesto da ti kazem otkuda ti ta ideja da te lazem da je toplo u mom domu da na sluticu ti nocas ljubav novu Nek' dusmani od muke puknu i u zemlju propadnu kada nam se prsti spoje a usne nam se dotaknu Nek' dusmani od muke puknu i glavom zid razbijaju nek' od besa pozelene neka se nerviraju Zato nemoj da te stid i nemoj da te sram i sve sa sebe skini kad ti kazem da i ljubi me k'o lud ljubi, ljubi celu noc tako normalno je to i to sto prirodno je to Lep si, boli glava s tobom bih da spavam jer si ti moje cudo, cudo malo Lep si, boli glava s tobom bih da spavam jer mi do tebe samo bas je stalo Hej, stani malo hej, gde se zuris hej, k'o da djavola te trista juri Hej, stani malo hej, gde to gori hej, opusti se i odmori Ima nesto da ti kazem otkuda ti ta ideja da te lazem sve su druge beg od tuge mracak svetla posle kise, posle duge Nek' dusmani od muke puknu i u zemlju propadnu kada nam se prsti spoje a usne nam se dotaknu Nek' dusmani od muke puknu i glavom zid razbijaju nek' od besa pozelene neka se nerviraju Zato nemoj da te stid i nemoj da te sram i sve sa sebe skini kad ti kazem da i ljubi me k'o lud ljubi, ljubi celu noc tako normalno je to i to sto prirodno je to | |
| | | wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Apr 01, 2009 9:20 pm | |
| ewo jos jedne... Pameti je mojoj zdravo uvek kada si mi blizu jer ti tako dobro ljubis htela bih reprizu Zato hajde, sto si stao kuci me povedi osmehom me razoruzaj a usnama zavedi Ref. 2x Hajde malo, malo, malo ti meni dodji da me mazis, da me pazis o, mili moj Hajde malo, malo, malo prstima prodji gore, dole, levo, desno po telu mom Ti si moje malo cudo i ljubavnik iz snova pored tebe ja se uvek osecam k'o nova Kao cvet si nezno pao na prag moje duse i zato negde me povedi a usnama zavedi Ref. 2x | |
| | | zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Apr 01, 2009 10:10 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- evo i ova
Hej, stani malo hej, gde se zuris hej, k'o da djavola te trista juri
Ima nesto da ti kazem otkuda ti ta ideja da te lazem da je toplo u mom domu da na sluticu ti nocas ljubav novu
Nek' dusmani od muke puknu i u zemlju propadnu kada nam se prsti spoje a usne nam se dotaknu
Nek' dusmani od muke puknu i glavom zid razbijaju nek' od besa pozelene neka se nerviraju
Zato nemoj da te stid i nemoj da te sram i sve sa sebe skini kad ti kazem da i ljubi me k'o lud ljubi, ljubi celu noc tako normalno je to i to sto prirodno je to
Lep si, boli glava s tobom bih da spavam jer si ti moje cudo, cudo malo
Lep si, boli glava s tobom bih da spavam jer mi do tebe samo bas je stalo
Hej, stani malo hej, gde se zuris hej, k'o da djavola te trista juri
Hej, stani malo hej, gde to gori hej, opusti se i odmori
Ima nesto da ti kazem otkuda ti ta ideja da te lazem sve su druge beg od tuge mracak svetla posle kise, posle duge
Nek' dusmani od muke puknu i u zemlju propadnu kada nam se prsti spoje a usne nam se dotaknu
Nek' dusmani od muke puknu i glavom zid razbijaju nek' od besa pozelene neka se nerviraju
Zato nemoj da te stid i nemoj da te sram i sve sa sebe skini kad ti kazem da i ljubi me k'o lud ljubi, ljubi celu noc tako normalno je to i to sto prirodno je to | |
| | | taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Apr 01, 2009 11:38 pm | |
| Moje maleno, ti si zivot moj
Tuzno gledas me nisi srecna s njim nikad niko s pola srca nece voljeti da budes sa mnom ti, nije dao Bog sada i on zali sto nismo zajedno
Moje maleno, ti si zivot moj sve dok zemljom hodam bicu samo tvoj moje maleno, znas ti to do posljednje kapi krvi bicu samo tvoj
Za mnom je i Bog suzu pustio medju ljude s tobom srece nisam imao zivot ne zalim, sad bih umro kad bi s tobom ja u raju bio ponovo
Hej, maleno
Dragi, sad ne mogu da pricam rijeci vise nemaju smisla ne mogu da budem sa tobom a nisam srecna s njim kunem se nikada ga necu voljeti | |
| | | ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 1:03 am | |
- wanja ::
Dok me gledas tako ko da mi se volja lomi po telu mi klize tvoji ljubavni demoni
Ref.
Ref. 2x hehe super | |
| | | taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 1:07 am | |
Ref.
Ref. 2x stvorena za naseg andjelka | |
| | | ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 1:12 am | |
| Vec je podne,a ti spavas Zalud zvone telefoni Moje srce sumnja,progoni... Gde si sinoc s drustvom bio Ludovao trecu smenu Mozda nasao mi zamenu...
Ref: Ljubomorna sam na sve sve Sto me deli od tebe Hajde dodji smiri te moje zenske bubice...x2
Prodje podne,i popodne A u glavi ruzna slika Sve me vise hvata panika Dal si dobar decko bio Il si drugu zavodio Mozda je zbog mene odbio...
Ref: x2
Vec je ponoc,a ti gde si Dal te muce nesanice Il te mame ptice selice... Da li sam ti jos po volji Il si nekoj drugoj bolji Mozda trebam ti u nevolj | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 12:08 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- Vec je podne,a ti spavas
Zalud zvone telefoni Moje srce sumnja,progoni... Gde si sinoc s drustvom bio Ludovao trecu smenu Mozda nasao mi zamenu...
Ref: Ljubomorna sam na sve sve Sto me deli od tebe Hajde dodji smiri te moje zenske bubice...x2
Prodje podne,i popodne A u glavi ruzna slika Sve me vise hvata panika Dal si dobar decko bio Il si drugu zavodio Mozda je zbog mene odbio...
Vec je ponoc,a ti gde si Dal te muce nesanice Il te mame ptice selice... Da li sam ti jos po volji Il si nekoj drugoj bolji Mozda trebam ti u nevolj | |
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 1:56 pm | |
- AnaMaria_94 ::
- Vec je podne,a ti spavas
Zalud zvone telefoni Moje srce sumnja,progoni... Gde si sinoc s drustvom bio Ludovao trecu smenu Mozda nasao mi zamenu...
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 6:57 pm | |
| Htio bih da te upoznam negdje u cetiri oka da saznam kako se zoves i uzmem broj telefona
Htio bih da te upoznam nesto u tebi me mami hajdemo iz ove guzve hocu da budemo sami
Sta radis, koga foliras gdje izlazis, s kim se vidjas sve otkazi, mene potrazi mnogo mi se svidjas
Sta radis, koga foliras gdje izlazis s kim se druzis sve otkazi, mene potrazi nemoj da vrijeme gubis pozuri da me ljubis
Htio bih da te upoznam da probam da te zavedem da za mnom prosto poludis kad s tobom noc provedem
Ma, ima sve da ti kupim samo prepusti se meni padni u sigurne ruke sa mnom u zivot kreni
Sta mi radis, sta mi radis sta mi radis, sta mi radis pozuri da me ljubis
Sta mi radis, sta mi radis
Sta mi radis, sta mi radis | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 6:58 pm | |
- Htio bih da te upoznam
negdje u cetiri oka da saznam kako se zoves i uzmem broj telefona
Htio bih da te upoznam nesto u tebi me mami hajdemo iz ove guzve hocu da budemo sami
Sta radis, koga foliras gdje izlazis, s kim se vidjas sve otkazi, mene potrazi mnogo mi se svidjas
Sta radis, koga foliras gdje izlazis s kim se druzis sve otkazi, mene potrazi nemoj da vrijeme gubis pozuri da me ljubis
Htio bih da te upoznam da probam da te zavedem da za mnom prosto poludis kad s tobom noc provedem
Ma, ima sve da ti kupim samo prepusti se meni padni u sigurne ruke sa mnom u zivot kreni
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:05 pm | |
| - zaKiih ::
- JoWaNa_92 ::
- Htio bih da te upoznam
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:08 pm | |
- zaKiih ::
- Htio bih da te upoznam
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:17 pm | |
| Volim jednu malu ceznjivo me gleda ja bih da je ljubim njena mama ne da Gospodjo, gospodjo pa to nije fer gospodjo, gospodjo volim vasu cer Iz kuce je bogate to je svrsen cin a sta cu joj ja sirotinjski sin Ima ova mala oci boje meda ja bih pod kosulju njena mama ne da Gospodjo, gospodjo pa to nije fer gospodjo, gospodjo volim vasu cer Gospodjo, gospodjo pa to nije fer gospodjo, gospodjo pala ti je cer | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:18 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:20 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:21 pm | |
| Ajdemo svi da pevamo veselo, kome je srce crveno i belo, moja adresa Marakana sever, Delija uvek i Red Star forever. Zvezda je ime sampiona, ima nas dvesta milijona, zvezda je da se pamti dugo pobeda, ili nista drugo.
Ref:2x Zvezda, zvezda, zvezda peva Marakana
Na moje nebo jedna zvezda sela, ona je brate crvena i bela. Ajdemo Bogu da se pomolimo, da pevamo i da vas pobedimo. Zvezda je ime sampiona, ima nas dvesta milijona, Zvezda je da se pamti dugo, Pobeda, ili nista drugo.
Ref:2x Zvezda, zvezda, zvezda peva Marakana
Svi znaju gde je Topcidersko brdo, Delije, sever, tamo gde je tvrdo, na moje nebo jedna zvezda sela, ona je brate.......
Ref:2x | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:24 pm | |
| Drhte ruke, oko moje plavo oj, rakijo, odnio te djavo mlad sam momak, velika je steta sto po mozgu rakija mi seta
Duni, vjetre, malo preko jetre duni, vjetre, malo preko jetre umrijecu od bola, umrijecu od bola izgorjelo sve od alkohola
Trosio sam cajeve od nane ali nisam zalijecio rane rakija se priblizila dusi crna mi se dzigerica susi
Nekako bih mog'o bez duvana bez rakije ne mogu ni dana rakija me uzela pod svoje sad mi pare konobari broje | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:24 pm | |
- Drhte ruke, oko moje plavo
oj, rakijo, odnio te djavo mlad sam momak, velika je steta sto po mozgu rakija mi seta
Duni, vjetre, malo preko jetre duni, vjetre, malo preko jetre umrijecu od bola, umrijecu od bola izgorjelo sve od alkohola
Trosio sam cajeve od nane ali nisam zalijecio rane rakija se priblizila dusi crna mi se dzigerica susi
Nekako bih mog'o bez duvana bez rakije ne mogu ni dana rakija me uzela pod svoje sad mi pare konobari broje | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:30 pm | |
| Ti nikad neces biti kao moja mati sto je bila, ocu mom, kraljica, sluskinja sve, al' nikada po svom
Ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom
Ne vjerujem ja u kipove ni takve k'o ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome
Ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 7:31 pm | |
- Ti nikad neces biti kao moja mati
sto je bila, ocu mom, kraljica, sluskinja sve, al' nikada po svom
Ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom
Ne vjerujem ja u kipove ni takve k'o ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome
Ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 8:22 pm | |
| - zaKiih ::
- Ti nikad neces biti kao moja mati
sto je bila, ocu mom, kraljica, sluskinja sve, al' nikada po svom
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Apr 02, 2009 8:25 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
| | | | Ae da pewamo | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |