| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 8:55 pm | |
| U meni 300 stepeni, gorim, nisam pri sebi kad na JOLETA pomislim. Pa kao ludak po danu nosim tvoju pidzamu, kad me tuga pobedi. Taman kad lazi precutim i hrabrosti skupim da ti ime precrtam, radim sto najbolje umem, pustam ljubav da umre neki drugi dan. U minus fazi budem ja, uglavnom kad me ljubav napravi budalom, ne izlazim preko simsa, sebi jer sam kriva. Da oprostim to znas da nikom ne bi, greske oprastamo samo sebi, zbog tvoje greske sam ostala poluziva. Jer jos te volim, a ti ne znas to ljubavi... U meni 300 stepeni, gorim, nisam pri sebi kad na JOLETA pomislim. Pa kao ludak po danu nosim tvoju pidzamu, kad me tuga pobedi. Taman kad lazi precutim i hrabrosti skupim da ti ime precrtam, radim sto najbolje umem, pustam ljubav da umre neki drugi dan. Da sam tvoja, to sam uvek znala, za tvoje dobro zivot ja bih dala. Ludim skroz, gledam kroz zatvorena vrata. Tesim se da sutra bice bolje, da za nas jos uvek imas volje, da ljubis me kao pre svima iz inata. Jer jos te volim, a ti ne znas to ljubavi... U meni 300 stepeni, gorim, nisam pri sebi kad na JOLETA pomislim. Pa kao ludak po danu nosim tvoju pidzamu, kad me tuga pobedi. Taman kad lazi precutim i hrabrosti skupim da ti ime precrtam, radim sto najbolje umem, pustam ljubav da umre neki drugi dan.. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:02 pm | |
| pola dva svi su u extazi samo ja u depresivnoj fazi kazu mi macko glavu gore sa drugim bice ti bolje pola dva pice sad mi treba trezna ja nikome se ne dam mamurnoj lakse ce mi pasti kad probudim se bez casti... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:06 pm | |
| - wanja ::
- pola dva svi su u extazi samo ja u depresivnoj fazi
kazu mi macko glavu gore sa drugim bice ti bolje pola dva pice sad mi treba trezna ja nikome se ne dam mamurnoj lakse ce mi pasti kad probudim se bez casti... | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:07 pm | |
| Nisam od onih sto ce da precute a da se nedeljama ljute placu i nista ne govore za inat ja nocas spavacu sa tvojim najboljim drugom iz detinjstva i cekacemo te do zore
Da te prizor onesvesti ja ljubicu ga do besvesti i jos reci cu da sam ja samo njemu sudjena
I da je bolji u krevetu i da je dobro kad nisi tu i sto mozes mi kad sam ja takva, namerno za inat rodjena
Nisam od onih sto ce da te ceka a s tobom tamo druga neka sto nepristojno ti se udvara za inat ja nocas spavacu sa tvojim najboljim drugom iz detinjstva to nece biti cak ni prevara
Da te prizor onesvesti ja ljubicu ga do besvesti i jos reci cu da sam ja samo njemu sudjena
I da je bolji u krevetu i da je dobro kad nisi tu i sto mozes mi kad sam ja takva, namerno za inat rodjena, | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:28 pm | |
| volim te i dalje volim te sve ludje i to necu kriti volim te volim te volim te sve ludje | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:29 pm | |
| Poludela, za jedan dan sada zivot dajem ako me se seti poludela, al' dobro sam jer to sto srcu prija ne moze da steti Poludela, za jedan dan pa ga od tada nocu sanjam vrlo cesto poludela, al' dobro sam i u grudima mu cuvam jedno mesto | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:39 pm | |
| mislis li na mene nekad kako mi je dobro sam, kad ne mislim na nas kad se ljubis s njom dal pomislis da jednu davnu ljubav ubijas mislis li ponekad koliko te volim svake noci mi dolazis u san vise nemam te al secanje mi daje da te imam svaki dan | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:44 pm | |
| Samo ja nisam hteo da cujem a ceo grad vec prica da si bila s njim samo ja, ma, kao da ti nesto dugujem uvek duplo dam kad ljubav zatrazis
Zivi sam svedok svake tvoje lazi a dobro mi pokazi kolika je cena sto sam tvoj
S kim si me nocas varala lazes da nisi po celom gradu pricala da sam ti bivsi
Za kol'ko si me prodala dobro proceni a sad si lepo slobodna pa me zameni
Slep sam ja bio za prevare tvoje to mi se lepo sad o glavu obilo nisi, znam, mislila nikad udvoje i sve sto dotakla si sad se slomilo | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:44 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Samo ja nisam hteo da cujem
a ceo grad vec prica da si bila s njim samo ja, ma, kao da ti nesto dugujem uvek duplo dam kad ljubav zatrazis
Zivi sam svedok svake tvoje lazi a dobro mi pokazi kolika je cena sto sam tvoj
S kim si me nocas varala lazes da nisi po celom gradu pricala da sam ti bivsi
Za kol'ko si me prodala dobro proceni a sad si lepo slobodna pa me zameni
Slep sam ja bio za prevare tvoje to mi se lepo sad o glavu obilo nisi, znam, mislila nikad udvoje i sve sto dotakla si sad se slomilo | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:45 pm | |
| Ti sanjas duge veze,ljubav,romansu Sve tatine princeze to sanjaju Bas je bezveze da ti ne dam bar sansu Dok zvezde padaju Imaj me dok sam tu...
Ja nisam taj,nisam taj sto ti treba Al mogu barem da ti ostavim moj broj Bicu ti stvar,led i zar ako treba Ali ne mogu biti samo tvoj
Ti pitas da li mi je do tebe stalo A nisam ti ni usne jos probao Ja samo zelim da prozivim jos malo Najboljih godina sto mi je ostalo. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:50 pm | |
| Sreo sam te posle dugo dana, Tebe sto si znacila mi sve Lepsa nego ikada i sama, A taman mi rane zarasle
Dijamanti novi oko vrata A samnom ni bros od hartije Nisi zeljna darova i zlata Sto si onda tuzna,sta ti je
Sada kada imas ono sto si htela Sad ti moje sve nedostaje Moje vrele usne,dodir moga tela Da ti hladne ruke ugreje
Dobar sam ti ja Onda kad nemas kome, Dobar sam ti ja Kad te samoce slome Dobar sam ti ja Dobar na dan il dva Dobar sam ti ja Da gledas me s visine Dobar sam ti ja Tek da te zelja mine Dobar sam ti ja Dobar na dan il dva | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:53 pm | |
| on je savrsenstvo bez mane jole je san devojackih snova lutka sa naslovne strane treba nam jovan | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:54 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:58 pm | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 9:59 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 10:01 pm | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 10:25 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 10:49 pm | |
|
Poslednji izmenio taca-joca dana Ned Mar 08, 2009 10:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 10:49 pm | |
| kad ti jednom srce slome, ne verujes nikome!! | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 11:04 pm | |
| Utorkom i petkom i ponedeljkom ne krijes, ne krijes da spavas s njom sredom i cetvrtkom spavas kod mene a vikenda svakog sa obadve
Ona zna za mene i ja znam za nju nema tu, nema tu sujeti mesta jer da boljeg nema na celom svetu svaka od nas je bas toga svesna
Vreo ko Afrika, jak ko Amerika koja ne bi pristala da te sa drugom deli kad s tobom ima sve sto pozeli
Pun kao Svajcarska, sirok ko Aljaska to nije interes, dragi, daleko bilo a to je ljubav ma sto to znacilo
Znam da izgled vara, ali njegov ne nema tu prevare, nema lazi lep na prvi pogled, na drugi jos bolji na treci das mu sve sto zasluzi | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 11:25 pm | |
| pred tebe razlicu svoju bol ko crno vino na bjeli stol jos nosim onaj trag sto boli al je drag a tebe nema i nema te prolazi jos jedan utorak sve ide znam moram biti jak al cuvam jastuk nas tek ako zalutas a tebe nema i nema te!!! i sve dok zivim i dok imam glas ja plakacu za nas to me zivot okuje i sve dok zivim i dok imam glas ja plakacu za nas Boze daj da budem jak da mi prodje utorak zivim ko vuk ponosan i sam nznm za bol ljubav niti san al cuvam jastuk nas tek ako zalutas a tebe nema i nema te... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 08, 2009 11:37 pm | |
| - wanja ::
- pred tebe razlicu svoju bol
ko crno vino na bjeli stol jos nosim onaj trag sto boli al je drag a tebe nema i nema te prolazi jos jedan utorak sve ide znam moram biti jak al cuvam jastuk nas tek ako zalutas a tebe nema i nema te!!! i sve dok zivim i dok imam glas ja plakacu za nas to me zivot okuje i sve dok zivim i dok imam glas ja plakacu za nas Boze daj da budem jak da mi prodje utorak zivim ko vuk ponosan i sam nznm za bol ljubav niti san al cuvam jastuk nas tek ako zalutas a tebe nema i nema te... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 09, 2009 2:13 am | |
| - JoWaNa_92 ::
- Utorkom i petkom i ponedeljkom
ne krijes, ne krijes da spavas s njom sredom i cetvrtkom spavas kod mene a vikenda svakog sa obadve
Ona zna za mene i ja znam za nju nema tu, nema tu sujeti mesta jer da boljeg nema na celom svetu svaka od nas je bas toga svesna
Vreo ko Afrika, jak ko Amerika koja ne bi pristala da te sa drugom deli kad s tobom ima sve sto pozeli
Pun kao Svajcarska, sirok ko Aljaska to nije interes, dragi, daleko bilo a to je ljubav ma sto to znacilo
Znam da izgled vara, ali njegov ne nema tu prevare, nema lazi lep na prvi pogled, na drugi jos bolji na treci das mu sve sto zasluzi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|