| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 02, 2009 1:07 am | |
| poludela za jedan dan | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 02, 2009 3:59 pm | |
| kad ti je dobro kad te pogleda bog i kad se molis za nekoga svog seti se mene seti se mene pomeni me.... kad legnes snjom i kad ugasis dan kad prvi najsladji te uhvati san seti se mene seti se mene pomeni me....
u godini dan sto ode na izvoru gutljaj vode jedan zlatnik na oltaru nameni za ljubav staru... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 02, 2009 7:07 pm | |
| ti si zmija a ja zaba zaba | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 02, 2009 9:01 pm | |
| Samo tuzne noci znaju da je volim jedna zena odnela je sve samo srce moje ne znam da l' ce moci ove noci da izdrzi sve
Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema
Nemam, nemam srece nigde nista ostao sam sam ostao sam sam suzo vrela, tugo golema
Samo tiho, tiho ciganine stari neka jeca violina sad neka setni zvuci moju dusu lece nek me pesma podseti na nju
Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 02, 2009 9:25 pm | |
| maLii je ovo qrad..u njemu sveeeeeee se zna!! | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 02, 2009 9:39 pm | |
| Kao car, Boz'ji dar sa izvora bistra voda ona je boginja andjeo sto zemljom hoda Jovana, ljubav moja Jovana, radost moja Ona je zvezdica sto u noci meni sija ona je boginja moja pesma najmilija Ona je kao san kao basta puna cveca ona je suncan dan moja nada, moja sreca ... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 03, 2009 1:41 am | |
| nikome ni rec kad potonem u bol da voleo sam te a nisam bio tvoj | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 03, 2009 1:54 pm | |
| - taca-joca ::
- nikome ni rec kad potonem u bol
da voleo sam te a nisam bio tvoj | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 03, 2009 5:33 pm | |
| - zaKiih ::
- taca-joca ::
- nikome ni rec kad potonem u bol
da voleo sam te a nisam bio tvoj | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Mar 04, 2009 12:04 am | |
| i nije mi neka mnogo mi se femka tvoja malena samo je dobra riba iz daleka,a iz bliza blam neko ce rode tu morati da ode,jasno je ko dan stalno se buni andjela ti glumi,a dobro je znam
gde svetlo je tamno je,vruce je hladno je tiho je,glasno je,i vrapcima jasno je
bolje ona nego ja,da u suzama ode bolje ona nego ja da ludilo ubode bolje ona nego ja da neverstvo razume bolje ona nego ja,da te ruzi i kune kada s tobom ne ume
nije da nije morala da brine sto sam blizu ja oseti zena po mirisu parfema,ko je nevolja neko ce rode tu morati da ode jasno je ko dan stalno se buni andjela ti glumi a dobro je znam gde svelo je namno je,vruce je hladno je tiho je glasno je,i vrapcima jasno je | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Mar 04, 2009 12:22 pm | |
| Vraticu se u onu kafanu pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat
Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu
Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Mar 04, 2009 9:31 pm | |
- i nije mi neka mnogo mi se femka tvoja malena
samo je dobra riba iz daleka,a iz bliza blam neko ce rode tu morati da ode,jasno je ko dan stalno se buni andjela ti glumi,a dobro je znam
gde svetlo je tamno je,vruce je hladno je tiho je,glasno je,i vrapcima jasno je
bolje ona nego ja,da u suzama ode bolje ona nego ja da ludilo ubode bolje ona nego ja da neverstvo razume bolje ona nego ja,da te ruzi i kune kada s tobom ne ume
nije da nije morala da brine sto sam blizu ja oseti zena po mirisu parfema,ko je nevolja neko ce rode tu morati da ode jasno je ko dan stalno se buni andjela ti glumi a dobro je znam gde svelo je namno je,vruce je hladno je tiho je glasno je,i vrapcima jasno je | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Mar 04, 2009 9:32 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Vraticu se u onu kafanu
pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat
Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu
Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Mar 04, 2009 10:36 pm | |
| Samo tuzne noci znaju da je volim jedna zena odnela je sve samo srce moje ne znam da l' ce moci ove noci da izdrzi sve
Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema
Nemam, nemam srece nigde nista ostao sam sam ostao sam sam suzo vrela, tugo golema
Samo tiho, tiho ciganine stari neka jeca violina sad neka setni zvuci moju dusu lece nek me pesma podseti na nju
Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 1:01 pm | |
| znam da ipak mislis da sam kriva ja za sve i da moja sreca tvoju uzela je kako zbog mene nemas sve sto imam ja i kako je tuzna samo tvoja sudbina. al ne znas da nisam ni ja sretna s njim i kako se svako jutro sjetna probudim pa mi dodje da te jos jednom pitam ja ima li nade za nas... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 4:17 pm | |
| - wanja ::
- znam da ipak mislis da sam kriva ja za sve
i da moja sreca tvoju uzela je kako zbog mene nemas sve sto imam ja i kako je tuzna samo tvoja sudbina. al ne znas da nisam ni ja sretna s njim i kako se svako jutro sjetna probudim pa mi dodje da te jos jednom pitam ja ima li nade za nas... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 4:28 pm | |
| tamne su noci ko tvoje oci volim te volim znaj tesko je srcu u samoci kad shvati da je kraj
jos juce za tebe dala bih sve al danas ljubav lagano mre ne reci nista idi sto pre davno je receno sve
ne trazim nista idi bez zbogom oci govore sve nikada vise ljubiti necu ko sto sam ljubila pre | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 9:11 pm | |
| Vraticu se u onu kafanu pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 9:23 pm | |
| danima vec se nismo videli a tvoje prijatelje ne pitam ne zelim priznati da ne znam sto se s nama to zbilo za tren svake se noci tixo pomolim sa zeljom da te sutra ugledam i sve bix dala da si samnom da te dotaknem samo na tren ref. da znas da znas kako pogled me tvoj jos boli da znas kako srce te moje voli da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvek bio bi kraj mene da znas kolko suza sam isplakala da znas i da nisam se pokajala da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvek bio bi tuuuuuu u mome secanju pocinje sve od ovog proljeca i ova tuga koju osecam slomice srce na pola za tren svake se noci tixo pomolim sa zeljom da te sutra ugledam i sve bix dala da si samnom da te dotaknem samo na tren ref. da znas da znas kako pogled me tvoj jos boli da znas kako srce te moje voli da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvek bio bi kraj mene u mom zivotu barem kratko duso bio si sve i kako vreme ide vidim da mi ne ide jer kud kod krenem kud god podjem samo za tebe znam priznajem od tog dana sebi ja ne pripadam kao u nekom filmu celi moj se srusio svet i cekam da se nesto desi cekam preokret jer kud kod krenem kud god podjem samo za tebe znam ne zelim biti sama zelim samo tebi ja da pripadam ko sto se pripada po prvi put reci da nije bilo uzalud da tvoja ljubav jos traje bar tren... ref. da znas da znas kako pogled me tvoj jos boli da znas kako srce te moje voli da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvek bio bi kraj mene da znas kolko suza sam isplakala da znas i da nisam se pokajala da znas kako tuzna sam bez tebe da znas uvek bio bi tuuuuuu 2x kad god slusam ovu pesmu rasplacem se (((((((((((((( | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 9:38 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:00 pm | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:06 pm | |
| evo neshto veselije Da li ti je mama rekla goli pupak s dijamantom kad se vidi poziva na seks reci Da li sam ja jedini na ovom mestu ko te ne bi istog trena popio na eks reci.... Nos i usta probuseni nokti crno namazani pile moje, to se zove pank reci... Ne treba to sada meni i obrni, i okreni svidja mi se vise ovaj sank reci, reci, reci... I ovaj stok sto pijem ja od tebe je, znaj, stariji i ovaj sat sto nosim ja od tebe mi je stoput vazniji Ja mogu sad da lazem te i obecam nesto veliko al' tebi tek sedamnaest je a meni dva puta je toliko Da li biti zapazena kobajagi opustena tebi u zivotu znaci sve reci... Da li hoces pice jedno a i to mi je svejedno za ostalo, hvala lepo, ne reci, reci, reci | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:18 pm | |
- evo neshto veselije
Da li ti je mama rekla goli pupak s dijamantom kad se vidi poziva na seks reci
Da li sam ja jedini na ovom mestu ko te ne bi istog trena popio na eks reci....
Nos i usta probuseni nokti crno namazani pile moje, to se zove pank reci...
Ne treba to sada meni i obrni, i okreni svidja mi se vise ovaj sank reci, reci, reci...
I ovaj stok sto pijem ja od tebe je, znaj, stariji i ovaj sat sto nosim ja od tebe mi je stoput vazniji
Ja mogu sad da lazem te i obecam nesto veliko al' tebi tek sedamnaest je a meni dva puta je toliko
Da li biti zapazena kobajagi opustena tebi u zivotu znaci sve reci...
Da li hoces pice jedno a i to mi je svejedno za ostalo, hvala lepo, ne reci, reci, reci aaa obozavam tu pesmu.zamisli da je joca peva | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:24 pm | |
- JoWaNa_92 ::
- evo neshto veselije
Ne treba to sada meni i obrni, i okreni svidja mi se vise ovaj sank reci, reci, reci...
I ovaj stok sto pijem ja od tebe je, znaj, stariji i ovaj sat sto nosim ja od tebe mi je stoput vazniji
Ja mogu sad da lazem te i obecam nesto veliko al' tebi tek sedamnaest je a meni dva puta je toliko
Da li hoces pice jedno a i to mi je svejedno za ostalo, hvala lepo, ne reci, reci, reci aaa obozavam tu pesmu.zamisli da je joca peva ja isto volim ovu pesmu, kao i sve ostale joj bash bi volela da chujem kako bi je otpevao | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:28 pm | |
- taca-joca ::
- JoWaNa_92 ::
- evo neshto veselije
Da li hoces pice jedno a i to mi je svejedno za ostalo, hvala lepo, ne reci, reci, reci aaa obozavam tu pesmu.zamisli da je joca peva ja isto volim ovu pesmu, kao i sve ostale joj bash bi volela da chujem kako bi je otpevao ma razvalio bi je sigurno.kako bi to slatko bilo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|