|
|
| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters | |
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 30, 2009 11:35 pm | |
| Ej, sto volim miris kamiona soferskih gostiona, hormona do plafona muskaraca tona, turbo je sezona
Ej, sto volim miris od benzina ej, magistrala Dalmatina hop, hop, malo, malo pa krivina ljulja se kabina, turbo je masina
Mali, mali, meni toga fali latinice, atmosferice mali, mali, meni toga fali gas do daske, bebice
Ref. 2x Gas, gas, gas, gas gas, gas, gas, gas
Kelneri ko seceri, a pjevaju soferi nek se zivi, pa ko prezivi
Soferi, soferi ej, da vas je vise volim, volim, volim, volim volim, volim, volim, volim, volim kad na musko mirise
Ref. 2x
Ajde, ajde, nije to od vina ej, nije ni od serpentina uhvatila me milina sest mjeseci mi vrucina turbo je godina | |
| | | ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| | | | taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 30, 2009 11:39 pm | |
| - wanja ::
- Ej, sto volim miris kamiona
soferskih gostiona, hormona do plafona muskaraca tona, turbo je sezona
Ej, sto volim miris od benzina ej, magistrala Dalmatina hop, hop, malo, malo pa krivina ljulja se kabina, turbo je masina
Mali, mali, meni toga fali latinice, atmosferice mali, mali, meni toga fali gas do daske, bebice
Ref. 2x Gas, gas, gas, gas gas, gas, gas, gas
Soferi, soferi ej, da vas je vise volim, volim, volim, volim volim, volim, volim, volim, volim kad na musko mirise
Ref. 2x
Ajde, ajde, nije to od vina ej, nije ni od serpentina uhvatila me milina sest mjeseci mi vrucina turbo je godina | |
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 30, 2009 11:41 pm | |
| Gas, gas, gas, gas gas, gas, gas, gas
Soferi, soferi ej, da vas je vise volim, volim, volim, volim volim, volim, volim, volim, volim kad na musko mirise | |
| | | wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 30, 2009 11:42 pm | |
| Ti mi vise nisi ljubavnik ni gost ti si meni zadnji pregazeni most jedini bio si mi sve a razocarao si me
Ako te pozelim ja te necu zvat' nama nitko nece biti kum ni svat o jedini, bio si mi sve a razocarao si me
Ref. 2x Kakav je to krivi spoj da si njen a da si moj
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ti razocarao si me
Ref. 2x
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ti razocarao si me
Ako te pozelim ja te necu zvat' nama nitko nece biti kum ni svat jedini, bio si mi sve a razocarao si me
Ref. 2x
Ref. 2x
Ne, ne, ne, ne, ne, ne ne, ne, ne, ne ne zovi me ne, ne, ne, ne, ne, ne razocarao si me | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 30, 2009 11:59 pm | |
| Kad sam s tobom ja na plazi mislis da sam malo drazi kazes da sam kao slika u cemu je tu razlika 2x
Ref. Sunce greje, a tebi se smeje bas na plazi mnogo si mi drazi sunce greje, a tebi se bas na plazi mnogo si mi drazi
Hej okreni se pa pogledaj u mene ti koja ti je ova sto misli da bedan si a sta cu sada ja sta cu sada ja
Ref.
Kad po meni maze kremu ja osetim njenu tremu pa na kraju sama kaze posle plaze sve je draze | |
| | | taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:02 am | |
- Kad sam s tobom ja na plazi
mislis da sam malo drazi kazes da sam kao slika u cemu je tu razlika 2x
Ref. Sunce greje, a tebi se smeje bas na plazi mnogo si mi drazi sunce greje, a tebi se bas na plazi mnogo si mi drazi
Hej okreni se pa pogledaj u mene ti koja ti je ova sto misli da bedan si a sta cu sada ja sta cu sada ja
Ref.
Kad po meni maze kremu ja osetim njenu tremu pa na kraju sama kaze posle plaze sve je draze | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:07 am | |
| En un andén de la estación bajo el sol abrasador tú hablabas de un rascacielos del cielo de Nueva York.
Vente pronto a ver el mar y tú envía una postal, yo ya sabía que aquel día era el final.
Ahora tengo mucho más rojo, negro, par o impar por fin la suerte trae un as y un cristal para mirar y una pared para colgar siete caras sonriendo en una foto de carnet | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:10 am | |
| Jedno je mesto na svetu nase kafic u predgradju bliski ste pije iz tvoje case i ne sluti da sam tu
Na metar dva od vas u soku da ne srucim bes na nju ona te ljubi uzivo gledam odmuklu prevaru
Ref. Snimam sve nas mali separe kao reklama sijas pored nje mlada je dama maloletnica a ti bez blama krijes godine
Snimam sve nas mali separe kao reklama sijas pored nje ispred mi nosa slike prolaze a ja budala trazim dokaze
Jedno je mesto na svetu nase kafic u predgradju bliski ste pije iz tvoje case i ne sluti da sam tu
DJ vam pusta nasu pesmu smrt je za sujetu njene te ruke javno pred svima grle, dodiruju | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:11 am | |
| Nocas sam sanjao plavog slona od hiljadu tona i dvesta miliona dolara u kesu i belu smesu
Nocas sam sanjao mene i Madonu u staklenom kondomu i Bila kako svira pesmu mira na saksofonu
Nocas sam sanjao ja i Divac Vlade Amerima iz snova lupamo blokade i da sam visok tri nula tri i jebo te vole me svi
Ref. I necu da se probudim jer mogu da poludim kad vidim ko sam kad vidim gde sam | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:14 am | |
- Nocas sam sanjao plavog slona
od hiljadu tona i dvesta miliona dolara u kesu i belu smesu
Nocas sam sanjao mene i Madonu u staklenom kondomu i Bila kako svira pesmu mira na saksofonu
Nocas sam sanjao ja i Divac Vlade Amerima iz snova lupamo blokade i da sam visok tri nula tri i jebo te vole me svi
Ref. I necu da se probudim jer mogu da poludim kad vidim ko sam kad vidim gde sam | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:15 am | |
| Godina dve hiljade neka pamticu je dok sam ziv tada mi je tvoja ljubav postala daleka kaznjen sam, a nisam kriv
Godina dve hiljade neka svima leto, meni zima dok drugima zivot cveta i hoce ih sreca mene prati nesreca
Ref. 2x Prolece je, prolece je svima samo meni ne sve dok zivim bolece me ovo srce sto bez tebe vene
Godina dve hiljade neka bese najgora za mene shvatio sam da je tesko kad se ljubav ceka a jos bole uspomene
Godina dve hiljade neka svima leto, meni zima dok drugima zivot cveta i hoce ih sreca mene prati nesreca | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:18 am | |
| Sa momcima kada setam zbijem salu, zanovetam a to njima nije pravo pa mi kazu da sam djavo (2x)
Ref. 2x Ja sam cvetak, cudan cvetak ja sam cvetak zanovetak neka znade momce svako ubrati me nece lako
Ja sam cvetak, cudan cvetak ja sam cvetak zanovetak (2x)
Znam da mnogi za mnom zude neka, neka, nek' se trude onaj ko me begenise neka cezne i uzdise (2x)
Ref. 2x
Neka bude sta ce biti ja se necu promeniti ko jos moze da se nadje sa mnom na kraj da izadje (2x)
Ref. 2x | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:23 am | |
- Sa momcima kada setam
zbijem salu, zanovetam a to njima nije pravo pa mi kazu da sam djavo (2x)
Ref. 2x Ja sam cvetak, cudan cvetak ja sam cvetak zanovetak neka znade momce svako ubrati me nece lako
Znam da mnogi za mnom zude neka, neka, nek' se trude onaj ko me begenise neka cezne i uzdise (2x)
Ref. 2x
Neka bude sta ce biti ja se necu promeniti ko jos moze da se nadje sa mnom na kraj da izadje (2x)
Ref. 2x ala si danas raspolozna za pisanje pesmica | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:27 am | |
| - taca-joca ::
- wanja ::
- Sa momcima kada setam
zbijem salu, zanovetam a to njima nije pravo pa mi kazu da sam djavo (2x)
Ref. 2x
Ref. 2x ala si danas raspolozna za pisanje pesmica xexe ja sam uwek raspolozena za pesmice...xexe | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:28 am | |
| Nocas mi se ne spava i za zivot ne mari tri sam case popio i krila sam dobio nocas bi te ljubio
Ref. Ne budes li dosla u najkrace vreme slobodno posalji ludake po mene neka me odvedu s njima da poludim ne mogu bez tebe uzalud se trudim
Nocas mi se ne skita to me strasno nervira obraz sam izgubio dobro sam se ubio nocas bi te ljubio | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:31 am | |
- Nocas mi se ne spava
i za zivot ne mari tri sam case popio i krila sam dobio nocas bi te ljubio
Ref. Ne budes li dosla u najkrace vreme slobodno posalji ludake po mene neka me odvedu s njima da poludim ne mogu bez tebe uzalud se trudim
Nocas mi se ne skita to me strasno nervira obraz sam izgubio dobro sam se ubio nocas bi te ljubio | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:32 am | |
| Ne okreci se, eno je nocima ne spavam zbog nje tek sada provjereno znam kojoj cu prezime da dam
Ma, ko se to zaljubio sad bi od srece popio osjecaj mene ne laze ma, ona je samo za tebe
Ref. Ona je ljepsa od noci njen miris u kosi do neba me nosi i zanosi rodjena samo za tebe ljepota od zene bez nje mi se kuci ne ide
Pogledom puca u mene u lijevu stranu kosulje na srce se potpisuje a nigdje mrlje crvene
Samo joj reci istinu da cijeli zivot cekas nju pridji joj, kad ti kazem ja kreni, ma, vrijeme je da zna | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 12:33 am | |
- Ne okreci se, eno je
nocima ne spavam zbog nje tek sada provjereno znam kojoj cu prezime da dam
Ma, ko se to zaljubio sad bi od srece popio osjecaj mene ne laze ma, ona je samo za tebe
Ref. Ona je ljepsa od noci njen miris u kosi do neba me nosi i zanosi rodjena samo za tebe ljepota od zene bez nje mi se kuci ne ide
Pogledom puca u mene u lijevu stranu kosulje na srce se potpisuje a nigdje mrlje crvene
Samo joj reci istinu da cijeli zivot cekas nju pridji joj, kad ti kazem ja kreni, ma, vrijeme je da zna | |
| | | zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 11:42 am | |
| - taca-joca ::
- wanja ::
- Ne okreci se, eno je
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 1:27 pm | |
- Ne okreci se, eno je
| | | JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 10:06 pm | |
| Ona ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja
Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit kao ja
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla, Boze, kad ne mogu ja | |
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 10:11 pm | |
| | |
| | | JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 10:15 pm | |
| | |
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Mar 31, 2009 10:16 pm | |
| | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
| | | | Ae da pewamo | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|