| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 3:56 pm | |
| - music is in the air ::
- kad mi kazes zdravo
ja razbolim se i u oci pravo ne gledam te ne.. jer peska u tvom glasu mi pali stopala u tom bi peskom stobom danima lezala zasto me u obraz ljubis necu da mi budes drug promasi bar milimetar i poljubac ce biti dug zasto me u obraz ljubis takvih mi e spisak dug sto me ljube prijateljski ja necu da mi budes drug.. joco ja necu da mi budes drug | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 4:25 pm | |
| Ne woli se neko sto se mora nego sto je ljubaw sudbina! | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 4:33 pm | |
| Bol boluje lijepa Anka pojila je vodom majka bistrom vodom sa izvora sa korita Ivanova
Lijecili je svi ljekari i vracare i travari ali Anka cezne, vene zbog ljubavi izgubljene
Ne pomaze voda, majko sa korita Ivanova ni ljekari ni travari ne pomaze voda, majko sa korita Ivanova lijek su mi, stara moja medna usta Jovanova
Zaplakala stara majka ozdraviti nece Anka uvenuce zumbul plavi umrijece od ljubavi
Ti ne placi, majko stara lijepa Anka progovara u snu mi se Jova javi ozdravicu od ljubavi | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 4:36 pm | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 4:39 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 6:18 pm | |
| isuse daj mi lavlje srce da prezivi dane buduce lako ce xrabriji od mene al moja dusa nznm kako ce... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 6:20 pm | |
| znam nema nade znam idu zime samo nocas da sam tvoja pa zauvek ostavi me znam sve ce proci znam nikad vise jer te tvoje crne oci nose meni vecne kise... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 6:53 pm | |
| - wanja ::
- isuse daj mi lavlje srce
da prezivi dane buduce lako ce xrabriji od mene al moja dusa nznm kako ce... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 7:26 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- wanja ::
- isuse daj mi lavlje srce
da prezivi dane buduce lako ce xrabriji od mene al moja dusa nznm kako ce... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 7:31 pm | |
| zar i Bog sto nebom xoda vladar carstva nebeskog zar i on je muskog roda okrutnog, okrutnog... | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 7:33 pm | |
| Nije lako to, sto si mi prvi pa me neces, moje rodjeno, uvek kad krenes znam ja gde ces, nije pametno, sto se na svaki poziv javljam, dok te svaku noc, lazno ostavljam.
Lepa a sama kazu ne ide pod ruku, lepa a sama kazu tek da me dotuku, oblacno s tugom svakog dana je prognoza, lepa i luda to je moja dijagnoza.
Nije lako to, ime joj zoves dok me ljubis, boli prokleto, kada se njen kraj mene budis, nije pametno, srce ti jos na dlanu dajem, znam to odavno, al se ne kajem. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 7:44 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Nije lako to, sto si mi prvi pa me neces,
moje rodjeno, uvek kad krenes znam ja gde ces, nije pametno, sto se na svaki poziv javljam, dok te svaku noc, lazno ostavljam.
Lepa a sama kazu ne ide pod ruku, lepa a sama kazu tek da me dotuku, oblacno s tugom svakog dana je prognoza, lepa i luda to je moja dijagnoza.
Nije lako to, ime joj zoves dok me ljubis, boli prokleto, kada se njen kraj mene budis, nije pametno, srce ti jos na dlanu dajem, znam to odavno, al se ne kajem. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 7:46 pm | |
| ne budes li dosla u najkrace vreme slobodno posalji ludake po mene neka me odvedu s njima da poludim nmg bez tebe uzalud se trudim... | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 7:47 pm | |
| Bol boluje lijepa Anka pojila je vodom majka bistrom vodom sa izvora sa korita Ivanova Lijecili je svi ljekari i vracare i travari ali Anka cezne, vene zbog ljubavi izgubljene Ne pomaze voda, majko sa korita Ivanova ni ljekari ni travari ne pomaze voda, majko sa korita Ivanova lijek su mi, stara moja medna usta Jovanova Zaplakala stara majka ozdraviti nece Anka uvenuce zumbul plavi umrijece od ljubavi Ti ne placi, majko stara lijepa Anka progovara u snu mi se Jova javi ozdravicu od ljubavi | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 7:58 pm | |
| ostao je bele zore trag odlazis a tako si mi drag mirim se sa tim s tobom gubim sve jos me bole zadnje reci te zagrli me ti i oprosti mi stegni srce nemoj plakati jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je proslo sve jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je sxvati molim te u tvom srcu umrlo je sve nema vise mesta za mene ljubavi ce znam biti i bez nas nisi tu a jos ti cujem glas zagrli me ti i oprosti mi stegni srce nemoj plakati jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je proslo sve jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je sxvati molim te | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 8:24 pm | |
- ostao je bele zore trag
odlazis a tako si mi drag mirim se sa tim s tobom gubim sve jos me bole zadnje reci te zagrli me ti i oprosti mi stegni srce nemoj plakati jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je proslo sve jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je sxvati molim te u tvom srcu umrlo je sve nema vise mesta za mene ljubavi ce znam biti i bez nas nisi tu a jos ti cujem glas zagrli me ti i oprosti mi stegni srce nemoj plakati jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je proslo sve jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je sxvati molim te | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 10:38 pm | |
odlazis a tako si mi drag mirim se sa tim s tobom gubim sve jos me bole zadnje reci te zagrli me ti i oprosti mi stegni srce nemoj plakati jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je proslo sve jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je sxvati molim te u tvom srcu umrlo je sve nema vise mesta za mene ljubavi ce znam biti i bez nas nisi tu a jos ti cujem glas zagrli me ti i oprosti mi stegni srce nemoj plakati jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je proslo sve jedno drugom smo bili sve prva ljubav sreca i prolece sada proslo je sxvati molim te | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 10:49 pm | |
| Vraticu se u onu kafanu pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat
Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu
Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 10:51 pm | |
| Vec dugo se znamo skoro od detinstva i sve si mi lepsa a u dusi ista
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva
Ref. 2x Svidjas mi se svidjas to ne mogu kriti lepoj zeni ne znam prijatelj ja biti
Vec dugo se znamo skoro od rodjenja ti ostajes ista sve se drugo menja
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva
Ref. 2x
Vec dugo se znamo jos od malih nogu a ja bih zbog tebe u vatru i vodu
Vec dugo se znamo dosta je drugarstva jer ja bih te zvao zenom svoga carstva | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 10:53 pm | |
| Kome treba neka dobra neka fina devojka kome treba ona sto je uvek slobodna da u 4 zida sedi i da nema zivot svoj da u pola dana prati korak tvoj ma nisam ni ja ta vidis i sam nikad u sebi i ne pomislim da desi se greh kad sve imam sa nji m i sta me to tera da sa tobom ga prevarim kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skini voli me ljubi me pa obuci se i idi nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj.. oooo.
kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skrivi voli me ljubi me pa obuci se i idi ma nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj. ma kome treba sva na note a bez duse devojka sto je cak i sebi dosadna da u 4 zida sedi i da nema zivoj svoj i da na svakix 5 min okrene tvoj broj.ma nisam ni ja ta sve imam s nji i sta me to tera da ga sa tobom ga prevarim. kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skini voli me ljubi me pa obuci se i idi nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj.. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 10:54 pm | |
| - zaKiih ::
- JoWaNa_92 ::
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 10:58 pm | |
| Nocas nek' mi dah odnesu hladni vetrovi Dusa mi se razbolela zato kriva si Tebe nikad nema kad je najbolnije
Slutim da me ne volis Slutim kako noci provodis Slutim sve zaboravljas Odlazis i zauvek me ostavljas
Voleo sam slepo pa se nisam stedeo Uz tebe sam ostario i osedeo Hladna soba nemir budi tera me na zlo Zar te moj bol cini srecnom zar si htela to | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 11:06 pm | |
- Vraticu se u onu kafanu
pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat
Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu
Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 11:16 pm | |
- Kome treba neka dobra neka fina devojka kome treba ona sto je uvek slobodna
da u 4 zida sedi i da nema zivot svoj da u pola dana prati korak tvoj ma nisam ni ja ta vidis i sam nikad u sebi i ne pomislim da desi se greh kad sve imam sa nji m i sta me to tera da sa tobom ga prevarim kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skini voli me ljubi me pa obuci se i idi nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj.. oooo.
kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skrivi voli me ljubi me pa obuci se i idi ma nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj. ma kome treba sva na note a bez duse devojka sto je cak i sebi dosadna da u 4 zida sedi i da nema zivoj svoj i da na svakix 5 min okrene tvoj broj.ma nisam ni ja ta sve imam s nji i sta me to tera da ga sa tobom ga prevarim. kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skini voli me ljubi me pa obuci se i idi nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj.. | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 11:50 pm | |
- JoWaNa_92 ::
- Kome treba neka dobra neka fina devojka kome treba ona sto je uvek slobodna
da u 4 zida sedi i da nema zivot svoj da u pola dana prati korak tvoj ma nisam ni ja ta vidis i sam nikad u sebi i ne pomislim da desi se greh kad sve imam sa nji m i sta me to tera da sa tobom ga prevarim kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skini voli me ljubi me pa obuci se i idi nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj.. oooo.
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|