| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 6:02 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- On je bio tako lep
jos u meni zivi san da ga volim beskrajno makar samo jedan dan | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 6:21 pm | |
| - taca-joca ::
- AnaMaria_94 ::
- On je bio tako lep
jos u meni zivi san da ga volim beskrajno makar samo jedan dan | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 6:28 pm | |
| nije nije znao on za tu tajnu srca mog nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja dok sam nocu plakala vrtelo se sve u krug nista nije znao on,bio mi je dobar drug | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 7:19 pm | |
| Dok sam nocu plakala vrtelo se sve u krug nista nije znao on bio mi je dobar drug | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 8:09 pm | |
- Dok sam nocu plakala
vrtelo se sve u krug nista nije znao on bio mi je dobar drug | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 8:34 pm | |
- Dok sam nocu plakala
vrtelo se sve u krug nista nije znao on bio mi je dobar drug | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 8:37 pm | |
- nije nije znao on za tu tajnu srca mog
nije mogo ni da sanja moja nezna osecanja dok sam nocu plakala vrtelo se sve u krug nista nije znao on,bio mi je dobar drug | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 9:49 pm | |
| ti si jovo djavo ti si jovo med cas si kao vatra cas si kao med
jovo jovo jovo jovo skupo bi te platio ko te nije probo
ti si joco djavo ti si joco san cas si crni oblak cas si vedar dan
joco jovo joco jovo skupo bi te platio ko te nije probo
ti si joco djavo ti si jovo dzek cas si cvrs i jak cas si nezan mek
joco joco joco jovo skupo bi te platio ko te nije probo ___ | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 12, 2009 10:32 pm | |
| Kome treba neka dobra neka fina devojka kome treba ona sto je uvek slobodna da u 4 zida sedi i da nema zivot svoj da u pola dana prati korak tvoj ma nisam ni ja ta vidis i sam nikad u sebi i ne pomislim da desi se greh kad sve imam sa nji m i sta me to tera da sa tobom ga prevarim kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skini voli me ljubi me pa obuci se i idi nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj.. oooo.
kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skrivi voli me ljubi me pa obuci se i idi ma nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj. ma kome treba sva na note a bez duse devojka sto je cak i sebi dosadna da u 4 zida sedi i da nema zivoj svoj i da na svakix 5 min okrene tvoj broj.ma nisam ni ja ta sve imam s nji i sta me to tera da ga sa tobom ga prevarim. kad je bal nek je bal nocas sve sa mene skini voli me ljubi me pa obuci se i idi nisam ja ni tvoj mrak ni tvoj sjaj ni tvoj obecani raj.. | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 13, 2009 12:00 am | |
| Zelim te, tako te silno zelim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle usne kad bi te ljubile (2x)
Ref. 2x Volim te, tako te ludo volim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle ruke kad bi te grlile
Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo (2x)
Ref. 2x
Veruj mi, tebi cu dati sve dodji sto pre, srce mi umire noci su moje hladne dodji i uzmi me | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 13, 2009 12:02 am | |
- Zelim te, tako te silno zelim
al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle usne kad bi te ljubile (2x)
Ref. 2x Volim te, tako te ludo volim al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi rekle ruke kad bi te grlile
Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo (2x)
Ref. 2x
Veruj mi, tebi cu dati sve dodji sto pre, srce mi umire noci su moje hladne dodji i uzmi me | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 13, 2009 12:29 am | |
| - JoWaNa_92 ::
- evo neshto veselije
Da li ti je mama rekla goli pupak s dijamantom kad se vidi poziva na seks reci
Da li sam ja jedini na ovom mestu ko te ne bi istog trena popio na eks reci....
Nos i usta probuseni nokti crno namazani pile moje, to se zove pank reci...
Ne treba to sada meni i obrni, i okreni svidja mi se vise ovaj sank reci, reci, reci...
I ovaj stok sto pijem ja od tebe je, znaj, stariji i ovaj sat sto nosim ja od tebe mi je stoput vazniji
Ja mogu sad da lazem te i obecam nesto veliko al' tebi tek sedamnaest je a meni dva puta je toliko
Da li biti zapazena kobajagi opustena tebi u zivotu znaci sve reci...
Da li hoces pice jedno a i to mi je svejedno za ostalo, hvala lepo, ne reci, reci, reci | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 13, 2009 3:32 pm | |
Ref. 2x
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 13, 2009 5:13 pm | |
Ref. 2x
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| |
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 13, 2009 6:26 pm | |
| bolje ona nego ja da neverstvo razume bolje ona nego ja da te ruzi i kune kada s tobom ne ume | |
|
| |
Princessa Pocetnik
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : novi beograd Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 13, 2009 10:57 pm | |
| na minus pet,ljubim te ja na minus pet u kolima topi se led,a sa njim i ja kraj dunava... | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 13, 2009 11:15 pm | |
| oooooooooooooo bato sve su mi moje uzeliiiii..ooooooooo...bato htela sam leteti,ooooo bato krila mi slomili... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 2:35 am | |
- bolje ona nego ja da neverstvo razume
bolje ona nego ja da te ruzi i kune kada s tobom ne ume | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 2:38 am | |
- taca-joca ::
- bolje ona nego ja da neverstvo razume
bolje ona nego ja da te ruzi i kune kada s tobom ne ume | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 2:40 am | |
| Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 2:42 am | |
Ref. 2x
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 2:44 am | |
| - JoWaNa_92 ::
- Vraticu se u onu kafanu
pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat
Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu
Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 14, 2009 3:34 pm | |
| kad mi kazes zdravo ja razbolim se i u oci pravo ne gledam te ne.. jer peska u tvom glasu mi pali stopala u tom bi peskom stobom danima lezala zasto me u obraz ljubis necu da mi budes drug promasi bar milimetar i poljubac ce biti dug zasto me u obraz ljubis takvih mi e spisak dug sto me ljube prijateljski ja necu da mi budes drug.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|