| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:29 pm | |
| Hej Jole, Jole moj imas lepo telo super ti je stas zbog tebe cu Joco izgubiti glas Kosa ti je crna okice zelene a ramena snazna ko sto vole zene Joj, joj Jole, Jole joj sve bih duso dala kad bi bio moj Joj, joj Jole, Jole joj ma prevaricu, namignucu al' ces biti moj Prevaricu duso, prevaricu sve samo da me ljube usne medene skinucu sa neba sjajne zvezdice samo da me grlis moja srecice Hej Joco, Joco moj Joco, Joco, Joco dajem ti na znanje sve bih duso dala za jedno milovanje Po selu se prica majstor si za zene zasto onda Jole ne svratis do mene Prevaricu duso, prevaricu sve samo da me ljube usne neverne skinucu sa neba sjajne zvezdice samo da me grlis moja srecice
Poslednji put izmenio JoWaNa_92 dana Čet Mar 05, 2009 10:46 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:31 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Hej Joki, Joki moj
imas lepo telo super ti je stas zbog tebe cu Joco izgubiti glas
Kosa ti je crna okice zelene a ramena snazna ko sto vole zene
Joj, joj Joki, Joki joj sve bih duso dala kad bi bio moj
Joj, joj Joki, Joki joj ma prevaricu, namignucu al' ces biti moj
Prevaricu duso, prevaricu sve samo da me ljube usne medene skinucu sa neba sjajne zvezdice samo da me grlis moja srecice
Hej Joki, Joki moj Joki, Joki, Joco dajem ti na znanje sve bih duso dala za jedno milovanje
Po selu se prica majstor si za zene zasto onda Mico ne svratis do mene
Prevaricu duso, prevaricu sve samo da me ljube usne neverne skinucu sa neba sjajne zvezdice samo da me grlis moja srecice extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| |
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:37 pm | |
| da nisi izmenila ne bi bilo extra zar ne kosica ti je smedja okice kafene a ramena snazna ko sto vole zene | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:46 pm | |
| pa jeste i to shto kazesh, ali mozda je josh bolje da stavim Jole | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 10:47 pm | |
| evo pogledaj sad gore kako izgleda | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Mar 05, 2009 11:19 pm | |
| on je bio ljubav moja prva taj sam osmeh na dnu duse za sav zivot zakljucala
pustite me da ga vidim,da ga vidim na tren samo jer nas dvoje jos imamo jedno drugom sta da damo
on je bio moja sreca,prvi uzdah sto se ote sad na njega sve podseca,o nesrecni moj zivote
otiso je neznam kuda,cija li ga ljubav zvala al znam samo da sam njemu cvet mladosti svoje dala
pustite me da ga vidim,da ga vidim na tren samo jer nas dvoje jos imamo,jedno drugom sta da damo | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 06, 2009 12:46 am | |
| - taca-joca ::
- on je bio ljubav moja prva
taj sam osmeh na dnu duse za sav zivot zakljucala
pustite me da ga vidim,da ga vidim na tren samo jer nas dvoje jos imamo jedno drugom sta da damo
on je bio moja sreca,prvi uzdah sto se ote sad na njega sve podseca,o nesrecni moj zivote
otiso je neznam kuda,cija li ga ljubav zvala al znam samo da sam njemu cvet mladosti svoje dala
pustite me da ga vidim,da ga vidim na tren samo jer nas dvoje jos imamo,jedno drugom sta da damo | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Mar 06, 2009 1:33 pm | |
| izlazim iz tvoga stana uplakana uplakana a znam da je sinoc tamo opet druga milovana. 2x ref. sto sto sto sto sta je to u tvojim venama sto te tera tudjim zenama sta je to u muskoj cudi sto me tera da poludim. 2x kad te zovem telefonom zauzeto sve do zore pa mi srce moje kaze vodis tajne razgovore. 2x ref. sto sto sto sto sta je to u tvojim venama sto te tera tudjim zenama sta je to u muskoj cudi sto me tera da poludim. 2x oko tebe cura puno pa mi suze kvase lice a ti kazes bas si luda to su moje drugarice. 2x ref. sto sto sto sto sta je to u tvojim venama sto te tera tudjim zenama sta je to u muskoj cudi sto me tera da poludim. 2x | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 1:03 am | |
| Vraticu se u onu kafanu pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat
Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu
Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 1:43 am | |
| lako je tebi da odes ko da i nisi bio tu ti si mi samo smetao u mom najlepsem snu
sve ono sto sam gradila srusio si u jednom potezu al nisi znao da sam najaca kad zablistam u svom porazu
sada se kajes nema potrebe jer dovoljno vec zalim ja sto posle tebe svaki drugi je tu pored zlata bizuterija i nemoj da mi saljes poruke svaka mi zvuci kao izdaja u srcu mom sada hladno je tu gde si bio sada je promaja | |
|
| |
suzana_nk Pocetnik
Broj poruka : 22 Godina : 28 Lokacija : Niksic Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 25.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 5:01 am | |
| svaki decko zgodan, lep il' je zauzet il' gay... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 2:26 pm | |
| zar da verujem u mir tamo gde je bio rat ljubav posle ljubavi tu se vise ne moze tu se srce ostavi tu jos gore snegovi!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 4:18 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Vraticu se u onu kafanu
pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat
Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu
Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 4:19 pm | |
| - taca-joca ::
- lako je tebi da odes
ko da i nisi bio tu ti si mi samo smetao u mom najlepsem snu
sve ono sto sam gradila srusio si u jednom potezu al nisi znao da sam najaca kad zablistam u svom porazu
sada se kajes nema potrebe jer dovoljno vec zalim ja sto posle tebe svaki drugi je tu pored zlata bizuterija i nemoj da mi saljes poruke svaka mi zvuci kao izdaja u srcu mom sada hladno je tu gde si bio sada je promaja | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 4:28 pm | |
| pevam a dusa mi place patim a volim te sve jace zivim a zivot mi se rusi nosices me ti na dusi!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 4:46 pm | |
| ti nikad neces biti kao moja mati sto je bila ocu mom kraljica sluskinja sve al nikada po svom ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom ne vjerujem ja u kipove ni takve ko ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom ne vjerujem ja u kipove ni takve ko ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome kad ti jednom srce slome ne vjerujem ja u kipove ni takve ko ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome JOLE | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 5:19 pm | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 10:09 pm | |
| | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 10:55 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 11:00 pm | |
| ostavi me nece boleti nekako cu vec preboleti kasno je da se menja sve idi sad bilo gde tako je najbolje!!!!!!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 11:07 pm | |
| - wanja ::
- ostavi me nece boleti
nekako cu vec preboleti kasno je da se menja sve idi sad bilo gde tako je najbolje!!!!!!!! | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 11:11 pm | |
| zvezde granda nove nade zvezde grande lepe mlade zvezde granda pevaju za vas za JOVANA daj svoj glas!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Mar 07, 2009 11:13 pm | |
| - wanja ::
- zvezde granda nove nade
zvezde grande lepe mlade zvezde granda pevaju za vas za JOVANA daj svoj glas!!! JOLEEEEEEEEEEEEEEEE | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|