| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
melinda_hari Pocetnik
Broj poruka : 29 Godina : 31 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 27.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:59 pm | |
| 'PO TEBE' (Lyrics by Antonija Šola / Recast by Vlado Janevski)
Frli pogled preku ramo ako odiš Sakam da ti bidam patot koj te vodi Kako suvo lisje zgazi me pod sebe Ništo ne grubo ako e od tebe
Pušti nasmev megju prameni od zlato Eden pogled megju trepki, ama dlabok Božem sluèajno zabaveno i filmski Samo raka podaj mi i tajno stisni
Po tebe Kaj što gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde
Po tebe Kaj sto gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde Po tebe...
So tebe pod eden èador da se stisnam Da sum sreæen iako na pola kisnam Kako suvo lisje zgazi me pod sebe Ništo ne grubo ako e od tebe
Po tebe Kaj sto gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde
Po tebe Kaj sto gaziš mojot pogled baknuva Mojto srce stapki ti odbrojuva Gori nadež den da dojde Tvojot èekor kon mene da pojde
Krvta mi se branuva Tvojot dopir udira Kako struja telo mi oživuva
Po tebe... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 8:02 pm | |
| volim majko jednog decka niko nezna tajnu tu ja ni jednog drugog necu srce zeli samo jocu | |
|
| |
melinda_hari Pocetnik
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 8:03 pm | |
| | |
|
| |
melinda_hari Pocetnik
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 8:10 pm | |
| Često mojot pogled leta Preku tugji ramena do tebe Noga preku noga sediš I ne poglednuvaš vo mene Iljada lica i ti Sonce vo nokj megju niv Begajkji cel život Ko za inat se me navrakja na tebe Jas sum samo patnik koj što Nema ništo svoe osven sebe Možam da prifatam se Tolku sum slab na tebe refren': Jas ne sum vinoven Ti mi trebaš kako dobar den I posle se da sme sami pod zvezdite Na čekor od tebe a nikako do tebe Jas ne sum vinoven što ti si mi se Često mojot pogled leta Preku tugi ramena do tebe Noga preku noga sediš I ne poglednuvaš vo mene Možam da prifatam se Tolku sum slab na tebe ale-HH is offline
Pusti noćas loše vrijeme i zemaljske sve probleme, zaboravi na gužve glasne i letove što kasne.
Stišaj noćas telefone, nek nam samo srca zvone, ugasićemo svijetla sva, samo mjesec nek nam sja.
Nije mjesečina to što sja u noći, to su tvoje oči pune ljubavi. Nije mjesečina kriva nego okus vina i tvoje usne vrele što me zavele.
Nema nepozvanog gosta da pokuca po so i šećer, za moju sreću biće dosta tvoje usne ovu večer.
(3x) Nije mjesečina to što sja u noći, to su tvoje oči pune ljubavi. Nije mjesečina kriva nego okus vina i tvoje usne vrele što me zavele. , | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 8:12 pm | |
| Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise
Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane | |
|
| |
melinda_hari Pocetnik
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 8:15 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 1:44 am | |
| ti si zmija a ja zaba zaba neznam dalje | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 1:53 am | |
| ne pomaze voda majko sa korita ivanova lek su mi stara moja med na usta JOVANOVAAAAAAAAA | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 2:05 am | |
| - ILMA-DARIO ::
- ne pomaze voda majko sa korita ivanova
lek su mi stara moja med na usta JOVANOVAAAAAAAAA ma ova je pesma najbolja,posebno zadnji stih med na usta JOVANOVA aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 1:49 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 6:08 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 6:13 pm | |
| ta ista ja sto je blistala do samix zvezda se dizala sad tu puzi pred tobom i njom ta ista ja... slomljenix dugix noktiju i pocepanix carapa u taj se prizor ne uklapa ista jaaaaaaa........... | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 8:29 pm | |
| jer ja sam zmija a ti si zaba zaba mozes da bezis ali dzaba dzaba i kada upadnes u zamku tu siprazju u jednom zalogaju tebe ja progutacu... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 9:34 pm | |
| | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 9:46 pm | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 10:34 pm | |
| Sva moja pesma je od bola a ta je pesma zivot moj i ove case oko stola drugovi moji dajte njoj
Kada sam joj reko idi mislio sam na dan, dva sad se iz daleka vidi gde je ona a gde sam ja
Posle kise dodje duga rekli su mi drugovi kad bih duga bila pruga da l' bih njome dosla ti | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 10:34 pm | |
| s'namerom dodjoh u veliki qraaaad..ostade zamnom moje RODNO MESTO | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 10:35 pm | |
| Volela si svece,da palis po stanu Navuces roletne cak i po danu Beznadezna romanticna dusa Tek sada te slike u secanju hvatam I bojim se onog sto lagano shvatam Ne vidim ti oci dok te slusam Zvala si me nocas ,kazes vazno je za nas Samo jedna sveca treperi,kao i tvoj glas
Upali svetlo da se gledamo u oci Kao u staroj decijoj igri ko ce duze moci Sudbinu niko ne moze da spreci Sta ce nam reci oci ce nam reci... | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 10:37 pm | |
| Kao dobrog glasa ptica,oko ruke brojanica jedno davno obecanje,nek ti kazu ko te voli i ko se za tebe moli,milo moje pre spavanje | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 10:53 pm | |
| Al okrece se kolo ljubavi zivi bili pa videli.
Zivi bili videli ko ce pre da zazali, ko me ce ko da zafali.
Ko ce za kim patiti ko ce koga pozvati, tebe ja ili mene ti zivi bili pa videli. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 11:05 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Volela si svece,da palis po stanu
Navuces roletne cak i po danu Beznadezna romanticna dusa Tek sada te slike u secanju hvatam I bojim se onog sto lagano shvatam Ne vidim ti oci dok te slusam Zvala si me nocas ,kazes vazno je za nas Samo jedna sveca treperi,kao i tvoj glas
Upali svetlo da se gledamo u oci Kao u staroj decijoj igri ko ce duze moci Sudbinu niko ne moze da spreci Sta ce nam reci oci ce nam reci... | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 11:07 pm | |
| Nocas nek' mi dah odnesu hladni vetrovi Dusa mi se razbolela zato kriva si Tebe nikad nema kad je najbolnije A sad sam sa suzom osta, eto to mi je
Slutim da me ne volis Slutim kako noci provodis Slutim sve zaboravljas Odlazis i zauvek me ostavljas
Voleo sam slepo pa se nisam stedeo Uz tebe sam ostario i osedeo Hladna soba nemir budi tera me na zlo Zar te moj bol cini srecnom zar si htela to | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 11:23 pm | |
| i opet si pobedio,opet me povredio u glavi isti pritisak,na desnom dlanu rdjav znak
da li to ljubav pravi od nas slabice ili ja to samo tako izgledam ali kad te sretnem meni treba pice u oci da te pogledam
i opet si me slomio,i ranu mi otvorio ali mislila sam dobro je i nista se ne poznaje | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Mar 01, 2009 11:33 pm | |
| Hej, stani malo hej, gde se zuris hej, k'o da djavola te trista juri
Ima nesto da ti kazem otkuda ti ta ideja da te lazem da je toplo u mom domu da na sluticu ti nocas ljubav novu
Nek' dusmani od muke puknu i u zemlju propadnu kada nam se prsti spoje a usne nam se dotaknu
Nek' dusmani od muke puknu i glavom zid razbijaju nek' od besa pozelene neka se nerviraju
Zato nemoj da te stid i nemoj da te sram i sve sa sebe skini kad ti kazem da i ljubi me k'o lud ljubi, ljubi celu noc tako normalno je to i to sto prirodno je to
Lep si, boli glava s tobom bih da spavam jer si ti moje cudo, cudo malo
Lep si, boli glava s tobom bih da spavam jer mi do tebe samo bas je stalo
Hej, stani malo hej, gde se zuris hej, k'o da djavola te trista juri
Hej, stani malo hej, gde to gori hej, opusti se i odmori
Ima nesto da ti kazem otkuda ti ta ideja da te lazem sve su druge beg od tuge mracak svetla posle kise, posle duge
Nek' dusmani od muke puknu i u zemlju propadnu kada nam se prsti spoje a usne nam se dotaknu
Nek' dusmani od muke puknu i glavom zid razbijaju nek' od besa pozelene neka se nerviraju
Zato nemoj da te stid i nemoj da te sram i sve sa sebe skini kad ti kazem da i ljubi me k'o lud ljubi, ljubi celu noc tako normalno je to i to sto prirodno je to | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Mar 02, 2009 1:05 am | |
| htela bih neqde da te vidim kao slucajno.. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|