| Ae da pewamo | |
|
+11melinda_hari JoWaNa_92 Jovana_92 Mina-Admin Roberta wanja ILMA-DARIO zaKiih taca-joca music is in the air ZmAjChE_94 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Feb 26, 2009 2:24 am | |
| - music is in the air ::
- nemogu ja vise nemogu
ni suzu pustiti o sta mi to radis boze snage mi daj da te bar mogu mrziti... a glumim glumim da da mi kisa ne smeta glumim da dobro mi je a ko santa leda sam.. | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Feb 26, 2009 10:52 pm | |
| S kim si me nocas varala lazes da nisi po celom gradu pricala da sam ti bivsi
Za kol'ko si me prodala dobro proceni a sad si lepo slobodna pa me zameni | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Feb 26, 2009 11:02 pm | |
| od kad te sretoh,ja nemam mira lepota tvoja mene opija a ti ne zelis da vidis to jer imas ljubavi sto
zbog takvog zivota tvog moji se snovi ruse mrzim lepotu tvoju jer nemas srca,jer nemas duse | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 12:20 am | |
| Verovao nisam nikada da ces mene tako prodati... Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati...
Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati...
Od mene si njemu otisla, da ti zlatom nedra okuje, a on nije hteo zenu, stavio je na tebe cenu, navikao sve da kupuje...
a on nije hteo zenu, stavio je na tebe cenu, navikao sve da kupuje...
Mali je ovo grad u njemu sve se zna, cujem kako suze nizes mesto bisera... Mali je ovo grad, lazi ne krije, kad si takvu srecu htela vala nek ti je...
Mali je ovo grad, lazi ne krije, kad si takvu srecu htela vala nek ti je...
I pre tebe mnoge bile su... posle tebe druge dolaze... Sad mu vise nisi mila, a meni si zivot bila, jos zbog tebe brojim poraze...
Sad mu vise nisi mila, a meni si zivot bila, jos zbog tebe brojim poraze | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 12:44 am | |
| zapisano je u vremenu da se secam da se secas kad si rekla volecu te doveka a jatebi nemoj da me cekas.... | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 1:00 am | |
| ja nisam taj nisam taj sto ti treba al mogu bar da ti ostavim moj broj bicu ti svarled i zar ako treba ali ne mogu biti samo tvoj | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 1:31 am | |
| hajmo sada do kafica da pijemo muska pica a on case neka broji dok sa drustvom pijan stoji | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 2:50 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- Verovao nisam nikada
da ces mene tako prodati... Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati...
Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati...
Od mene si njemu otisla, da ti zlatom nedra okuje, a on nije hteo zenu, stavio je na tebe cenu, navikao sve da kupuje...
Mali je ovo grad u njemu sve se zna, cujem kako suze nizes mesto bisera... Mali je ovo grad, lazi ne krije, kad si takvu srecu htela vala nek ti je...
I pre tebe mnoge bile su... posle tebe druge dolaze... Sad mu vise nisi mila, a meni si zivot bila, jos zbog tebe brojim poraze...
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 10:10 pm | |
| - ILMA-DARIO ::
- JoWaNa_92 ::
- Verovao nisam nikada
da ces mene tako prodati... Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati...
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 10:34 pm | |
| Verovao nisam nikada da ces mene tako prodati... Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati...
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 11:26 pm | |
| moje su oci plakale moje su usne drhtale a tebe nije bilo a tebe nije bilo 2x ref. zabranicu srcu da te voli zabranicu dusi da ti prasta i u susret novoj zori poletecu drugome ko lasta moje su grudi ceznule moje su ruze venule a tebe nije bilo a tebe nije bilo 2x ref. 2x moje su suze padale moje su ruke trazile a tebe nije bilo a tebe nije bilo 2x ref. 2x | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Feb 27, 2009 11:44 pm | |
| Baci pogled preko ramena kad podjes kad po meni ko po suhom liscu prodjes pa me makar laktom u grudi pogodi makar grub tvoj dodir bio jos mi godi
Baci osmjeh ispod uvojaka barem da u tvoje misli bar na kratko stanem ko u usporenom filmu se spotakni preko mojih nogu ruku mi dotakni
Pratim te, sve u korak svaku stopu poljubim svaku suzu, svaki uzdah osjetim tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim
Pratim te, i kad ne gledam po koraku te znam svaki drhtaj tvoga tijela osjecam tu sam da ti nadu vratim ako padnes da te uhvatim
Pratim te
Kad se ispod tvoga kisobrana stisnem ja sam sretan iako na pola kisnem pa me makar laktom u grudi pogodi makar grub tvoj dodir bio jos mi godi
Krv u glavu udari i ko struja ozivi ovo tijelo bar na kratko ozdravi | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 12:51 am | |
| daj mi okom znak hajdemo u mrak da priznam ti sve,nemoj reci ne eh sto nisi sam usne das ti dam volim te i dalje volim te sve ludje al to moram kriti isto kao i ti volim te volim te volim te sve ludje | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 1:00 am | |
| Na mome jastuku heroji bebe postaju, na mojim grudima heroji zemlju izdaju, a ti heroj nikad nisi bio, oprastam ti to, jer izdajice vole sebe jedino. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 1:02 am | |
| mali je ovo grad u njemu sve se zna | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 1:07 am | |
| Srpkinja je mene majka rodila sve da volim ona me ucila sa verom u Boga majka radjala pa mi dusa kao nebo velika | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:31 pm | |
| Samo tuzne noci znaju da je volim jedna zena odnela je sve samo srce moje ne znam da l' ce moci ove noci da izdrzi sve
Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema
Nemam, nemam srece nigde nista ostao sam sam ostao sam sam suzo vrela, tugo golema
Samo tiho, tiho ciganine stari neka jeca violina sad neka setni zvuci moju dusu lece nek me pesma podseti na nju
Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:42 pm | |
| Vraticu se u onu kafanu pa neka mi zadnje pare tamo ostanu tu sam nas'o ludom srcu zicu tu Bog stvori kafansku pevacicu
Da mi peva, da mi mesa nocima u krug da je musko bila bi mi ko najbolji drug urezacu njeno ime, dacu zlatan sat da je musko bila bi mi ko rodeni brat
Vraticu se tamo gde mi milo pa makar me njeno oko ubilo pa da smirim ovu nocnu pticu sto pogleda kafansku pevacicu
Divna, divna usta ona ima eh, kad bi me poljubila sa njima pa da slavim zivot ko vrbicu i ozenim kafansku pevacicu | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:42 pm | |
| manta manta manta sve mi se manta kad vidim te manta manta manta da li tebi manta se
obavezno dodji sam dodji mi na san dodji mi na dan | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:47 pm | |
| Kao car, Boz'ji dar sa izvora bistra voda ona je boginja andjeo sto zemljom hoda Jovana, ljubav moja Jovana, radost moja Ona je zvezdica sto u noci meni sija ona je boginja moja pesma najmilija Ona je kao san kao basta puna cveca ona je suncan dan moja nada, moja sreca | |
|
| |
melinda_hari Pocetnik
Broj poruka : 29 Godina : 31 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 27.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:54 pm | |
| CIJA SI
Ponovo si nocas mila Lagala da ni si bila s njim Ja to osetim... Ponovo su usne tvoje Drhtale ko da se boje Da ti ne oprostim
Zasto ti je to Trebalo zar ni si mogla ti Priznati
Chorus: Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si Samo moja ni si Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si
Dojdov pak, tajno moja, zvezda prakam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:55 pm | |
| - melinda_hari ::
- CIJA SI
Ponovo si nocas mila Lagala da ni si bila s njim Ja to osetim... Ponovo su usne tvoje Drhtale ko da se boje Da ti ne oprostim
Zasto ti je to Trebalo zar ni si mogla ti Priznati
Chorus: Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si Samo moja ni si Jos su ti usne umorne I sve sto kazes znam da nije Jos su ti suve cipele Napolju znam da kisa lije Jos su ti vreli obrazi U oku sjaj ne prolazi Jos ti na licu pise cija si
Dojdov pak, tajno moja, zvezda prakam da te povika. Nisto ne e smeneto suska molika. Temno e , tajno moja, a vo dusa svetat feneri. Se sto imav zaloziv da ti peam pod pendzeri. | |
|
| |
melinda_hari Pocetnik
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:56 pm | |
| Temnina vo mene i znam Te nema poveke Praznina vo dusa ostavi
Nesakam da sonam Deka odis daleku zasekogas Rekite od solzi nezapiraat
Angeli ke peat za tebe Noseni vo oblaci od snista I dzezdite vo mrakot sto tonat Ko tvojta nasmevka ke zracat
I neboto ke pee so tebe Ljubov da im podari Na site srce raneti
Ke peeme za tebe.. Za tvoite snista neispolnati Zasekogas so nas ke bides ti
Angeli ke peat za tebe Noseni vo oblaci od snista I dzezdite vo mrakot sto tonat Kako tvojta nasmevka ke zracat
Angeli ke peat Od tvojta dusa spokoj da ni donesat Ti vo nas si zasekogas
Ti ostavi bolka O zosto te nema Rasiri krilja I odletaj I odletaaaaaj
Angeli ke peat za tebe Noseni vo oblaci od snista I dzezdite vo mrakot sto tonat Kako tvojta nasmevka ke zracat
Angeli ke peat Od tvojta dusa spokoj da ni donesat Ti vo nas si zasekogas | |
|
| |
melinda_hari Pocetnik
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:57 pm | |
| "Igri Bez Granici" Da mozam bar da se razbudam Vo svet na ljubovta Bez stari dolgovi i tie senista Vo cekor sto me demnea Da mozam bar da te pregrnam Da ne se sekavam na studoi esenski Onie patila, sto tokmu nas ne sledea A mojot zivot igri bez granici Umorna prikazna, skinati stranici Prazni neispisani A mojot zivot e vecno paganje Se da se sobere poraz ke ostane Naviki stari vo mene Da mozam bar da te razbudam So kafe utrinsko vo krevet zaedno Find More lyrics at www.sweetslyrics.comPa da te baknuvam Toa go nemam odamna Da mozam bar da se zaljubam vo mala selanka Na rosna ledina, nebesno visoka Nadolu da ne dogleduvam A mojot zivot igri bez granici Umorna prikazna, skinati stranici Prazni neispisani A mojot zivot e vecno paganje Se da se sobere poraz ke ostane Naviki stari vo mene Toa i ke ostane WE LOVE YOU TOSE FOREVER AND EVER! NEVER GOING TO FORGET YOU... [b] | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Feb 28, 2009 7:58 pm | |
| hej hej hej danas sam ok ucinicu sve da tako ostane | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|