| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|
+58tanjakn Milos Makyca ~Sneza~ J0wana_95 Tamara--- angela_jordanovska melinda_hari JoWaNa_92 ~Aleksandra_92~ taca-joca ILMA-DARIO ImrA xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 zaKiih Jovana_92 cica95 Veka:) Moni:) Milena! Tijana706 cupka93 Elena^ wanja sandraaa.* MaKy* Tijana Jovanov fan music is in the air Gaga NiiiNa anna *Marija94*Maki* suza. Jovana **tijana** Mina-Admin ReD StAr LiOn *-*Slavica*-* Mimmie KaTkaa* *Amel* _*LoLiPoP*_ sanela Princessa Natasa93 ^.^JeCkA^.^Krasiva uste Mica93 alleksandraa_93 Roberta najarealista Sashka *Irena94* Simona *Maky* Emotivno-luda IVANNA94 62 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
xLoveMEorHateMEx Jocin fan
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Jan 27, 2009 10:16 pm | |
| I cesto pitam se, ma dokle ova cet'ri oka da se vidjaju u prolazu al' ocigledno je svi snovi sto sam sanjala ce ostati u snu zauvek u snu
Jednom nedeljno ti mi dolazis samo jednom nedeljno pa me vratis u zive a ja zelim te jos zelim te tu svakog dana... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Jan 28, 2009 12:17 am | |
| Viki Miljkovic - Zenske Bubice | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Jan 28, 2009 1:33 pm | |
| lipe cvatu...sve je isto ko i lani .. normalno kad je joca peva... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| |
| |
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Jan 28, 2009 5:40 pm | |
| Nikada me nisi pred svetom nazvao svojom, kad bi znao kako boli to cak i kada zbog nje pijes ja se osjecam bolje valjda mi je tako sudzeno
Da ne vidi ona da ne vide drugi opet pristajem na sve jos samo veceras me iskreno ljubi mozda sutra mi ne osvane... | |
|
| |
Jovana_92 Jocin fan
Broj poruka : 660 Godina : 32 Lokacija : Subotica Koliko volite Jovana : Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Jan 28, 2009 9:12 pm | |
| ana nikolic i aca lukas-shizofrenija | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Jan 29, 2009 5:47 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Jan 29, 2009 7:59 pm | |
| - Roberta ::
- katy perry-hot n cold
| |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Jan 30, 2009 5:37 pm | |
| savrseni par | |
|
| |
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Jan 30, 2009 6:19 pm | |
| Uspomene, uspomene ubise me uspomene i ma gdje da srce krene sustignu ga uspomene...
Uspomene, uspomene sve su vise deo mene svrate s vremena na vrijeme dusu da mi ozelene...
Uspomene - MaYa | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 31, 2009 12:49 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 31, 2009 5:08 pm | |
| Hiljadu razloga je dovoljno dobrih da bih mrzela te u ovim nocima bez duse koja place za nama
Hiljadu razloga je ja trazim jedan da bih volela te pa makar bila andjeo sama na stubu srama...
Ceca - Gore od ljubavi | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 31, 2009 5:09 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 31, 2009 6:34 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Feb 02, 2009 3:16 am | |
| Ja stalno pijem i tugu krijem trazim te al nzm gde ti negde ziwis swojim ziwotom zawede me i nestade.... | |
|
| |
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Feb 02, 2009 8:44 pm | |
| - xLoveMEorHateMEx ::
- Uspomene, uspomene
ubise me uspomene i ma gdje da srce krene sustignu ga uspomene...
Uspomene, uspomene sve su vise deo mene svrate s vremena na vrijeme dusu da mi ozelene...
Uspomene - MaYa | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Feb 02, 2009 9:13 pm | |
| ceca gore od ljubavi...lalalala | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Feb 02, 2009 9:26 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Feb 02, 2009 9:44 pm | |
| Tose Proeski - Dal si Sretnija | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Feb 04, 2009 11:48 pm | |
| Hiljadu razloga je dovoljno dobrih da bih mrzela te u ovim nocima bez duse koja place za nama
Hiljadu razloga je ja trazim jedan da bih volela te pa makar bila andjeo sama na stubu srama... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Feb 05, 2009 12:27 am | |
| - AnaMaria_94 ::
- Hiljadu razloga je
dovoljno dobrih da bih mrzela te u ovim nocima bez duse koja place za nama
Hiljadu razloga je ja trazim jedan da bih volela te pa makar bila andjeo sama na stubu srama... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Feb 06, 2009 1:27 am | |
| idi dok si mlad, dok imas vremena za more promena, za noc i za dan, za sutra ili sad, ma idi dok si mlad!!! nocas kada gosti odu, odlazi pustam te, dajem ti blagoslov i sobodu jer pukli smo zar ne idi gde hoces, ljubi sve zivo, al ipk drzi bar neki nivo, ne igraj zmurke, ma nismo deca, ja vise nemam ni jednog keca...u rukavuuu... rekao je samo nosi se, ma briga me i ubij se, na glavu si se meni popela, o boze tesko sam to podnela. htela sam prvo da se obesim, da secem vene, da se otrujem, umesto toga sedam na voz, promenicu zivot skroz na skroz. od nervoze strasno mi se pusi, cigareta bila bi resenje, palim vatru a kad tamo pise zabranjeno pusenje. nervoza mi izlazi na usi, cigareta lek je za smirenje, palim vatru ko ce da izdrzi zabranjeno pusenje... | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Feb 06, 2009 1:46 pm | |
| funky g-kafana na balkanu...
Groznica subotnje veceri udara, Saterday night fever hits drma, ljulja, obara sa nogu Shakes, swings, overturns skoro ce nedelja ujutru Sunday morning is comming soon pravo vreme za ples i za ljubav novu It's the right time for dancing and for a new love
Ref. Banku za pijanku, banku za igranku Ten bucks for a drinking party, ten bucks for a dancing party još kuci nije nikome u planu To go home still isn't anyone's plan tu gde se luduje, tu gde se tuguje, Here where there is crazyness, here where there is sadness tu Bog stvori kafanu na Balkanu Here God created a cafe on the Balkans
Vatra za dlanove, sentiš za parove Fire for the handpalms, a slow song for the couples pod ovim nebom ptice smo u letu Under this sky we are birds while flying i kad se luduje, i kad se tuguje And when there is crazyness, and when there is sadness ma ovo nema na ovom belom svetu Well there isn't something like this in the wide world
Groznica subotnje veceri udara Saterday night fever hits drma, ljulja, širi se po gradu Shakes, swings, spreads around town skoro ce nedelja ujutru Sunday morning is comming soon pravo vreme za ples i za novu nadu It's the right time for dancing and for new hope
Ref.
Pevaj kafano na Balkanu Sing cafe on the Balkans nek' lete caše po plafonu, po plafonu i betonu Let the glasses fly on the ceiling, on the ceiling and on concrete pevaju u inat svakom bolu Sing out of spite of every pain sipaj viski, dodaj coca colu Pour whiskey, add coca cola
Ref.
Banku za pijanku... | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Feb 06, 2009 1:49 pm | |
| - wanja ::
- idi dok si mlad, dok imas vremena za more promena,
za noc i za dan, za sutra ili sad, ma idi dok si mlad!!! nocas kada gosti odu, odlazi pustam te, dajem ti blagoslov i sobodu jer pukli smo zar ne idi gde hoces, ljubi sve zivo, al ipk drzi bar neki nivo, ne igraj zmurke, ma nismo deca, ja vise nemam ni jednog keca...u rukavuuu... rekao je samo nosi se, ma briga me i ubij se, na glavu si se meni popela, o boze tesko sam to podnela. htela sam prvo da se obesim, da secem vene, da se otrujem, umesto toga sedam na voz, promenicu zivot skroz na skroz. od nervoze strasno mi se pusi, cigareta bila bi resenje, palim vatru a kad tamo pise zabranjeno pusenje. nervoza mi izlazi na usi, cigareta lek je za smirenje, palim vatru ko ce da izdrzi zabranjeno pusenje... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Feb 06, 2009 3:20 pm | |
| - AnaMaria_94 ::
- wanja ::
- idi dok si mlad, dok imas vremena za more promena,
za noc i za dan, za sutra ili sad, ma idi dok si mlad!!! nocas kada gosti odu, odlazi pustam te, dajem ti blagoslov i sobodu jer pukli smo zar ne idi gde hoces, ljubi sve zivo, al ipk drzi bar neki nivo, ne igraj zmurke, ma nismo deca, ja vise nemam ni jednog keca...u rukavuuu... rekao je samo nosi se, ma briga me i ubij se, na glavu si se meni popela, o boze tesko sam to podnela. htela sam prvo da se obesim, da secem vene, da se otrujem, umesto toga sedam na voz, promenicu zivot skroz na skroz. od nervoze strasno mi se pusi, cigareta bila bi resenje, palim vatru a kad tamo pise zabranjeno pusenje. nervoza mi izlazi na usi, cigareta lek je za smirenje, palim vatru ko ce da izdrzi zabranjeno pusenje... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
| |
|
| |
| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|