| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|
+58tanjakn Milos Makyca ~Sneza~ J0wana_95 Tamara--- angela_jordanovska melinda_hari JoWaNa_92 ~Aleksandra_92~ taca-joca ILMA-DARIO ImrA xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 zaKiih Jovana_92 cica95 Veka:) Moni:) Milena! Tijana706 cupka93 Elena^ wanja sandraaa.* MaKy* Tijana Jovanov fan music is in the air Gaga NiiiNa anna *Marija94*Maki* suza. Jovana **tijana** Mina-Admin ReD StAr LiOn *-*Slavica*-* Mimmie KaTkaa* *Amel* _*LoLiPoP*_ sanela Princessa Natasa93 ^.^JeCkA^.^Krasiva uste Mica93 alleksandraa_93 Roberta najarealista Sashka *Irena94* Simona *Maky* Emotivno-luda IVANNA94 62 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Jan 14, 2009 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Veka:) Zvezda granda
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Jan 15, 2009 7:37 am | |
| Nikome ni rec | |
|
| |
cica95 Pocetnik
Broj poruka : 150 Godina : 29 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 15.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Jan 15, 2009 6:35 pm | |
| sasa kovacevic,ruka za spas! | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 17, 2009 12:32 am | |
| | |
|
| |
Jovana_92 Jocin fan
Broj poruka : 660 Godina : 32 Lokacija : Subotica Koliko volite Jovana : Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 17, 2009 2:51 am | |
| milica-savrsheni par | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 17, 2009 3:08 am | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Jan 20, 2009 2:10 am | |
| Nikome ni rec | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Jan 20, 2009 9:01 pm | |
| - Moni:) ::
- Koliko želim te, toliko nemam te,
i svaki korak s njom, ka tebi vrati me.
Nikome ni reč, kad potonem u bol,
da voleo sam te, a nisam bio tvoj.
I šta nam ostaje od ove ljubavi,
kad ono najlepše nismo doživeli.
Da izdržim ovaj mrak, da preživim ovu noć,
ne bi mi osvanulo, bez tebe osvanulo.
Nikome kad znaš da nisam bio jak,
i samo laku noć poželi mi za kraj.
Nikome kad znaš da nisam bio jak,
i samo laku noć poželi mi za kraj.
Hvala ti što postojiš,
i što si život moj. | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Jan 21, 2009 7:23 pm | |
| | |
|
| |
xLoveMEorHateMEx Jocin fan
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Jan 21, 2009 7:44 pm | |
| Jutro je, ti pored neke druge budis se sta bih dala da si kraj mene zeljno cekam noc da opet negde sretnem te i ukradem ti bas sve osmehe
Dala bih sve sto zelis ti za jednu mrvu tvoje ljubavi ali to malo je jer ti moj nikad neces postati...
FUNKY G - Dala bih sve | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Jan 21, 2009 11:03 pm | |
| Nisam te se nagledao, nisam te se naljubi, sve je tako brzo, proslo ja sam tebe izgubi. | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Jan 22, 2009 3:41 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Jan 22, 2009 11:41 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Jan 23, 2009 12:16 am | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Jan 23, 2009 12:59 am | |
| Armin Muzaferija - Boli me
Boli me, svako jutro, sto me budi bez tebe... Ja vise ne disem, trazim te al' svaka druga ista je... Ja jos sam tvoj... Na jastuk ti suzom ime napisem... | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Jan 23, 2009 7:57 pm | |
| Jovan Stefanovic - Kopriva | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Jan 23, 2009 10:00 pm | |
| | |
|
| |
Jovana_92 Jocin fan
Broj poruka : 660 Godina : 32 Lokacija : Subotica Koliko volite Jovana : Datum upisa : 05.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 24, 2009 1:15 am | |
| Mi smo savrseni par,to svako dobro zna,mi ljubimo se strasno,i svima je jasno... Jer,mi smo savrseni par kao Romeo i Julia,zavidi nam drustvo celo,dve smo duse,jedno telo... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis,ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Da odmah predjemo na stvar,mi smo savrseni par,svuda jasni su znaci,vole me tvoji ortaci...Sa mojom kevom pijes kafu,to tako prija starom lafu,sa mojim caletom si drug,ma bas me briga kad si lud... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis, ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Znam docice dan,kada ces shvatiti i sam,da jedno sam ja drugo si ti,zato molim te nestani... Ja ne volim kako se oblacis ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis,ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... | |
|
| |
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 24, 2009 4:10 pm | |
| Ti odlazis i nema vishe vremena jer on je tu i daje sve shto nisam ja kad oprostis sjeti me se ponekad vishe ti nishta ne trazim samo jedno reci mi
Reci mi dal bi opet bila ona ista ti moja i nasmijana da te vrijeme vrati i da te opet pogledam onako kako znam dal bi pozeljela isto shto i nekada isto shto i ja sada kad te vishe nema...
Bojan Marovic - Vishe te nema | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jan 24, 2009 10:48 pm | |
| - Jovana_92 ::
- Mi smo savrseni par,to svako dobro zna,mi ljubimo se strasno,i svima je jasno... Jer,mi smo savrseni par kao Romeo i Julia,zavidi nam drustvo celo,dve smo duse,jedno telo... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis,ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Da odmah predjemo na stvar,mi smo savrseni par,svuda jasni su znaci,vole me tvoji ortaci...Sa mojom kevom pijes kafu,to tako prija starom lafu,sa mojim caletom si drug,ma bas me briga kad si lud... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis, ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Znam docice dan,kada ces shvatiti i sam,da jedno sam ja drugo si ti,zato molim te nestani... Ja ne volim kako se oblacis ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis,ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz...
| |
|
| |
ImrA Pocetnik
Broj poruka : 65 Godina : 31 Lokacija : bihac/bih Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Jan 26, 2009 11:45 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Jan 27, 2009 12:58 am | |
| Ja nisam taj nisam taj sto ti treba al mogu bar da ti ostawim mojbroj bicu ti saw led i zar ako treba al ne mogu biti samo twoj.... | |
|
| |
Jovana_92 Jocin fan
| |
| |
Roberta Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Jan 27, 2009 2:18 pm | |
| - zaKiih ::
- Jovana_92 ::
- Mi smo savrseni par,to svako dobro zna,mi ljubimo se strasno,i svima je jasno... Jer,mi smo savrseni par kao Romeo i Julia,zavidi nam drustvo celo,dve smo duse,jedno telo... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis,ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Da odmah predjemo na stvar,mi smo savrseni par,svuda jasni su znaci,vole me tvoji ortaci...Sa mojom kevom pijes kafu,to tako prija starom lafu,sa mojim caletom si drug,ma bas me briga kad si lud... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis, ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Znam docice dan,kada ces shvatiti i sam,da jedno sam ja drugo si ti,zato molim te nestani... Ja ne volim kako se oblacis ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz... Ali ja ne volim te,ni ti ne volis me,mi ne volimo se,ma gotovo je... Ja ne volim kako se oblacis,ni kako izgledas,ne volim to kako govoris,sve je laz,sve je laz...
| |
|
| |
Jovana_92 Jocin fan
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Jan 27, 2009 9:37 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
| |
|
| |
| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|