| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|
+58tanjakn Milos Makyca ~Sneza~ J0wana_95 Tamara--- angela_jordanovska melinda_hari JoWaNa_92 ~Aleksandra_92~ taca-joca ILMA-DARIO ImrA xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 zaKiih Jovana_92 cica95 Veka:) Moni:) Milena! Tijana706 cupka93 Elena^ wanja sandraaa.* MaKy* Tijana Jovanov fan music is in the air Gaga NiiiNa anna *Marija94*Maki* suza. Jovana **tijana** Mina-Admin ReD StAr LiOn *-*Slavica*-* Mimmie KaTkaa* *Amel* _*LoLiPoP*_ sanela Princessa Natasa93 ^.^JeCkA^.^Krasiva uste Mica93 alleksandraa_93 Roberta najarealista Sashka *Irena94* Simona *Maky* Emotivno-luda IVANNA94 62 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
IVANNA94 Pocetnik
Broj poruka : 33 Godina : 30 Lokacija : u snovima Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Okt 09, 2008 9:37 pm | |
| Ovde mozete napisati sthove koji su vam obelezili dan. | |
|
| |
Emotivno-luda Pocetnik
Broj poruka : 52 Godina : 31 Lokacija : Soba =P Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 05.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Okt 09, 2008 10:09 pm | |
| ... Jos su ti usne umorne i sve sto kazes znam da nije jos su ti suve cipele napolju znam da kisa lije jos su ti vreli obrazi u oku sjaj ne prolazi jos ti na licu pise cija siiiiiiiiiii (samo moja nisiiiiiii) jaooooo ceo dan pevam ovu pesmuuu | |
|
| |
IVANNA94 Pocetnik
Broj poruka : 33 Godina : 30 Lokacija : u snovima Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Okt 09, 2008 10:59 pm | |
| Nije isto lelo kad se budis sam. I kad imas nekog ti usnama oci otvori, dve sa tobom progovori... Nije isto lelo, ja najbolje znam.
Ne skidaj taj krstic oko vrata, ni sa ruke prsten moj od zlata, ne skidaj, nikad nek' se zna. Bog te cuva lelo, a volim te ja.
Nije isto lelo, kad se budis sam. I kad imas nekog da ga pogledas. Da oci odmoris, da mu dusu otvoris. Nije isto lelo ja najbolje znam.
Ne skidaj taj krstic oko vrata, ni sa ruke prsten moj od zlata, ne skidaj, nikad nek' se zna. Bog te cuva lelo, a volim te ja. | |
|
| |
*Maky* Pocetnik
Broj poruka : 53 Godina : 34 Lokacija : Pozarevac Koliko volite Jovana : Datum upisa : 05.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 1:33 am | |
| "...Krajnje vreme je da nekog drugog zavolim, krajnje vreme je da da mi svane, krajnje vreme je da stari kompas promjenim, krajnje vreme je da krenem dalje u novo svitanje..." | |
|
| |
Simona Pocetnik
Broj poruka : 154 Godina : 35 Lokacija : Sveti Nikole,Makedonija Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 2:47 am | |
| My little one Don't you cry There was no time For me to say goodbye A force beyond my choice Was callin' me It was my destiny | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
Broj poruka : 1401 Godina : 30 Lokacija : Makedonija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 1:41 pm | |
| HAJDE WODI ME SA SOBOM, HAJDE WODI ME LEPOTO SWAKI DODIR TVOJ KO DA ME DELI SA ZIVOTOM HAJDE WODI ME SA SOBOM, HAJDE WODI ME LEPOTO TAMO GDE JE DUSA MOJA DAVNO OSTALA SA TOBOM... | |
|
| |
IVANNA94 Pocetnik
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 2:00 pm | |
| Prozor sam otvorila dusu sam otvorila, zato opet sebi kazem danas je moj dan | |
|
| |
Sashka Pocetnik
Broj poruka : 83 Godina : 30 Lokacija : BG- Wrachar! Najjaci kraj!!!! Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 2:00 pm | |
| Išla sam da se pronađem u tvom pogledu I osetim se zaljubljenom Bila sam manje krhka pored tebe Ali sve je bila laž Otišao si iz mog života I izgubila sam... I dalje je živo sećanje na tebe Boli me da mislim na tebe Tužna sam ali se držim Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela
Jednog dana iznenada Polako ću ti nedostajati Jednog dana,jednog jutra Osetićeš da ti falim I u sebi ćeš osetiti ljubav Niko ne zna šta ima,dok na kraju to ne izgubi
I svaki put kad te vidim Ne poričem,još me boli Ali znam da ću jednog dana biti dobro Iako si me zaboravio Znam da ćeš pre ili kasnije Shvatiti koliko sam te volela | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 3:15 pm | |
| Nije isto lelo kad se budis sam. I kad imas nekog ti usnama oci otvori, dve sa tobom progovori... Nije isto lelo, ja najbolje znam.
Ne skidaj taj krstic oko vrata, ni sa ruke prsten moj od zlata, ne skidaj, nikad nek' se zna. Bog te cuva lelo, a volim te ja.
Nije isto lelo, kad se budis sam. I kad imas nekog da ga pogledas. Da oci odmoris, da mu dusu otvoris. Nije isto lelo ja najbolje znam.
Ne skidaj taj krstic oko vrata, ni sa ruke prsten moj od zlata, ne skidaj, nikad nek' se zna. Bog te cuva lelo, a volim te ja. | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 4:30 pm | |
| Ne pitaj me nocas nista pusti me da sutim ja nocas trebam mir stare rane opet peku moje bitke dalje teku duso, ti nemas nista s tim
Sa tvojeg izvora moja se dusa napila zedna tvojih godina i sada mamurna pita gdje je utjeha gdje je mladost nestala
Idu dani, ja ih pratim ponekad do tebe svratim duso, trazim zaborav molim sate da se vrate tragovima njenim hodam tiho, kao da je tu
Sve jos mirise na nju i dan i jutro sto ce doci nakon ove noci, noci bez sna i dvjesta godina da ih brojim u samoci otkako je otisla
U mojim venama jos je njenog otrova jos je doza prejaka a tebe ljubim i da ne poludim da zaboravim | |
|
| |
IVANNA94 Pocetnik
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 4:58 pm | |
| Da cesto izlazis sa njim znam to vec odavno a kad se srce na tebe navuce sve ono od juce brzo zaboravim
Neverstvo mi za ljubav prodajes znam to vec odavno al' kad ti otrovne usne poljubim spreman sam sve da izgubim i zaboravim
Ref. 2x Mozes me varati i da te ljubim mi zabraniti al' bi srce s' tobom ponovo jer ja te volim neizlecivo
Ti zelis da me ostavis ma znam to vec odavno al' ipak necu da ti prkosim sve to muski podnosim zbog tebe ljubavi
Neverstvo mi za ljubav prodajes znam to vec odavno al' kad ti otrovne usne poljubim spreman sam sve da izgubim i zaboravim | |
|
| |
IVANNA94 Pocetnik
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 4:58 pm | |
| 'Mesto duge suknja kratka i leprsava 'mesto kratke kosa duga i kovrdzava 'mesto vode dupli viski ispicu do dna svaka je slicnost sa mnom slucajna
Ref. 2x Ne vara te oko, ne varaju dva ovo pored tebe jesam, nisam ja pamet da ti stane, kakva promena tvoja sam nova stara devojka
Dosta mi je da me ti zbog drugih ne gledas da me svako drugo vece kuci ostavljas picnucu se, licnucu se, kakva promena tvoja sam nova stara devojka | |
|
| |
alleksandraa_93 Pocetnik
Broj poruka : 243 Godina : 31 Lokacija : Leskovac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 10.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Okt 10, 2008 5:01 pm | |
| nepopravljivo sam lud lud za tvojim telom tvojim usnama... | |
|
| |
IVANNA94 Pocetnik
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 12:16 am | |
| ......kada su nam u srcu tresnje rodile.......... ..........i cele godine jedu mi se tresnje svaki dan......... | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
Broj poruka : 1401 Godina : 30 Lokacija : Makedonija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 12.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 12:24 am | |
| Bolje ona nego ja, Da u suzama ode, Bolje ona nego ja, Da ludilo ubode. Bolje ona nego ja, Da neverstvo razume, Bolje ona nego ja, Da te ruzi i kune, Kada s tobom ne ume... | |
|
| |
Mica93 Pripravnik
Broj poruka : 548 Godina : 31 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 2:04 am | |
| Slavica Cukteras - Ekskluziva | |
|
| |
uste Pripravnik
Broj poruka : 296 Godina : 36 Lokacija : Skopje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 07.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 2:57 am | |
| miki-hajde vodi me sa sobom | |
|
| |
^.^JeCkA^.^Krasiva Pripravnik
Broj poruka : 371 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 3:11 am | |
| mambole - cobe...ahahaha... | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 10:17 am | |
| definitivno lela... | |
|
| |
IVANNA94 Pocetnik
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 3:07 pm | |
| Lela,Tresnje i Ekskluziva,ali nema dana bez Neizlecivo,jutros i nemoj u mene da se kunes | |
|
| |
*Irena94* Mega fan
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 4:45 pm | |
| | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 5:14 pm | |
| | |
|
| |
Princessa Pocetnik
Broj poruka : 166 Godina : 30 Lokacija : novi beograd Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 5:15 pm | |
| | |
|
| |
sanela Pocetnik
Broj poruka : 231 Godina : 31 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 08.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 5:55 pm | |
| | |
|
| |
Mica93 Pripravnik
Broj poruka : 548 Godina : 31 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Okt 11, 2008 6:27 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
| |
|
| |
| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|