| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|
+58tanjakn Milos Makyca ~Sneza~ J0wana_95 Tamara--- angela_jordanovska melinda_hari JoWaNa_92 ~Aleksandra_92~ taca-joca ILMA-DARIO ImrA xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 zaKiih Jovana_92 cica95 Veka:) Moni:) Milena! Tijana706 cupka93 Elena^ wanja sandraaa.* MaKy* Tijana Jovanov fan music is in the air Gaga NiiiNa anna *Marija94*Maki* suza. Jovana **tijana** Mina-Admin ReD StAr LiOn *-*Slavica*-* Mimmie KaTkaa* *Amel* _*LoLiPoP*_ sanela Princessa Natasa93 ^.^JeCkA^.^Krasiva uste Mica93 alleksandraa_93 Roberta najarealista Sashka *Irena94* Simona *Maky* Emotivno-luda IVANNA94 62 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
JoWaNa_92 Zvezda granda
Broj poruka : 3834 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.02.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Mar 31, 2009 11:37 pm | |
| - taca-joca ::
- mali je ovo grad-jole
| |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Apr 01, 2009 1:48 pm | |
| - JoWaNa_92 ::
- taca-joca ::
- mali je ovo grad-jole
| |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Apr 01, 2009 7:59 pm | |
| Moje maleno, ti si zivot moj Tuzno gledas me nisi srecna s njim nikad niko s pola srca nece voljeti da budes sa mnom ti, nije dao Bog sada i on zali sto nismo zajedno Moje maleno, ti si zivot moj sve dok zemljom hodam bicu samo tvoj moje maleno, znas ti to do posljednje kapi krvi bicu samo tvoj Za mnom je i Bog suzu pustio medju ljude s tobom srece nisam imao zivot ne zalim, sad bih umro kad bi s tobom ja u raju bio ponovo Hej, maleno Dragi, sad ne mogu da pricam rijeci vise nemaju smisla ne mogu da budem sa tobom a nisam srecna s njim kunem se nikada ga necu voljeti | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Apr 01, 2009 10:22 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sre Apr 01, 2009 11:30 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 1:08 am | |
| Vec je podne,a ti spavas Zalud zvone telefoni Moje srce sumnja,progoni... Gde si sinoc s drustvom bio Ludovao trecu smenu Mozda nasao mi zamenu...
Ref: Ljubomorna sam na sve sve Sto me deli od tebe Hajde dodji smiri te moje zenske bubice...x2
Prodje podne,i popodne A u glavi ruzna slika Sve me vise hvata panika Dal si dobar decko bio Il si drugu zavodio Mozda je zbog mene odbio...
Ref: x2
Vec je ponoc,a ti gde si Dal te muce nesanice Il te mame ptice selice... Da li sam ti jos po volji Il si nekoj drugoj bolji Mozda trebam ti u nevolj | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 12:15 pm | |
| | |
|
| |
angela_jordanovska Pocetnik
Broj poruka : 26 Lokacija : kumanovo MK Koliko volite Jovana : Datum upisa : 30.03.2009
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 5:26 pm | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 7:01 pm | |
| Moje maleno, ti si zivot moj
Tuzno gledas me nisi srecna s njim nikad niko s pola srca nece voljeti da budes sa mnom ti, nije dao Bog sada i on zali sto nismo zajedno
Moje maleno, ti si zivot moj sve dok zemljom hodam bicu samo tvoj moje maleno, znas ti to do posljednje kapi krvi bicu samo tvoj
Za mnom je i Bog suzu pustio medju ljude s tobom srece nisam imao zivot ne zalim, sad bih umro kad bi s tobom ja u raju bio ponovo
Hej, maleno
Dragi, sad ne mogu da pricam rijeci vise nemaju smisla ne mogu da budem sa tobom a nisam srecna s njim kunem se nikada ga necu voljeti | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 7:51 pm | |
| dao sam ti dusu, srce sam ti dao, nista vise nemam al mi nije zao.... | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 7:53 pm | |
| Ti nikad neces biti kao moja mati sto je bila, ocu mom, kraljica, sluskinja sve, al' nikada po svom
Ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom
Ne vjerujem ja u kipove ni takve k'o ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome
Ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 10:51 pm | |
- Ti nikad neces biti kao moja mati
sto je bila, ocu mom, kraljica, sluskinja sve, al' nikada po svom
Ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom
Ne vjerujem ja u kipove ni takve k'o ti tipove kad ti jednom srce slome ne vjerujes nikome
Ti nikad neces znati ljubav dati kao sto je ona ocu mom dala sve sto imala je sve da sacuva dom | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 10:56 pm | |
- Moje maleno, ti si zivot moj
Tuzno gledas me nisi srecna s njim nikad niko s pola srca nece voljeti da budes sa mnom ti, nije dao Bog sada i on zali sto nismo zajedno
Moje maleno, ti si zivot moj sve dok zemljom hodam bicu samo tvoj moje maleno, znas ti to do posljednje kapi krvi bicu samo tvoj
Za mnom je i Bog suzu pustio medju ljude s tobom srece nisam imao zivot ne zalim, sad bih umro kad bi s tobom ja u raju bio ponovo
Hej, maleno
Dragi, sad ne mogu da pricam rijeci vise nemaju smisla ne mogu da budem sa tobom a nisam srecna s njim kunem se nikada ga necu voljeti | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Čet Apr 02, 2009 10:56 pm | |
| - najarealista ::
- dao sam ti dusu, srce sam ti dao, nista vise nemam al mi nije zao....
| |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Apr 03, 2009 12:09 am | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Apr 03, 2009 1:37 pm | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Apr 03, 2009 7:08 pm | |
Hej, maleno
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Apr 03, 2009 9:20 pm | |
Hej, maleno
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Apr 03, 2009 11:56 pm | |
| - taca-joca ::
- JoWaNa_92 ::
Hej, maleno
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Apr 04, 2009 1:33 am | |
| Mnogo imas, da, da, da sta sve imas, ko to zna jos ti samo falim ja ozenjen si nesrecno kazes, ljubav nije to bas si mene cekao
Ma, ne boli mene sto si ozenjen ja to mogu podneti mene boli samo sto znam da me ti neces voleti
Ref. Mladji, treba mi neko malo mladji ma, nemas ti sto ima mladji poljubac sladji mladji, treba mi neko malo mladji ma, nemas ti sto ima mladji zato izadji, stariji si pa se snadji
Necu s tobom, ne, ne, ne sve sto imas malo je da se prodam rano je da se s tobom vidjam ja po hotelskim sobama da pricaju o nama | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Apr 04, 2009 1:52 am | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Apr 04, 2009 2:04 am | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Apr 04, 2009 11:27 am | |
| | |
|
| |
JoWaNa_92 Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Apr 04, 2009 1:51 pm | |
Hej, maleno
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
| |
|
| |
| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|