Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pricajte sa Jowanom

Ići dole 
+124
tanjakn
ANDJA
LoZiCkA
<3maja<3
maky
JoWaNa_92
ZmAjChE_94
angela_jordanovska
Nada-Cokolada
Kristina
zaKiih
Tamara---
melinda_hari
jovanica96
Dijan4etoo
neko
Adrijana
Negativna :)
anjcyyy
tanjasavic03
ajLa
cica95
Veka:)
anti_virus
*Kiki4ka*
Tijana706
Jocin_Fan-Aleksandra
jovanakostic
Dajana
jelena
Milena!
Dukica94
wanja
bliznakinje
MalaFatalnaPlawa
tica91
Jovana_92
Tachketty
an4i4ka
nejraa_
DzoXana
nikola djuknic
Rada94
cupka93
*-*Slavica*-*
Jocin Fan_Aleksandra94
cinderella
tacaaa
Ana Marija
akilo
Sandrica93
amra
Anchy 91
taca-joca
suza.
brancicak
anna
sandraaa.*
ILMA-DARIO
Iwana94bg
slovenka
sandr0lince
s*e*r*e*n*a
music is in the air
matea
Tijana Jovanov fan
Vlada933
gaga...
makicaaa
NiiiNa
Akica
Sanchy
*Marina*
alexandraaa90
Rada
sTeLa_09
*LiDiJa*91*
jonsy
Mimmie
xristy
Ludica
Xxx_maki_xxX
Ninćica
Jecka91
~Aleksandra_92~
ReD StAr LiOn
Sashka
jelena_je
MonI GirliciouS
Roberta
Monika
Ana011
IVANA89
Princessa
*Maky*
jovana92
*KRASIVA*MILICA '94*
*Marta*93*
Gaga
<3Xenchi<3
boca
anica_91
Dasha
Anchy_KG
aleksandra93
jovanabursac*
Jovana
JECA '92
KaTkaa*
^.^JeCkA^.^Krasiva
. tamara .
Mica93
Soni
_*LoLiPoP*_
Sandra*
Jasmina_dg
sweetsofija
Simona
Jovan Stefanovic
Elena^
Natasa93
Rita
najarealista
Mina-Admin
128 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28  Sledeći
AutorPoruka
*Marta*93*
Pripravnik
Pripravnik
*Marta*93*

Broj poruka : 443
Godina : 31
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 5 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 5 Right_bar_bleue

Datum upisa : 29.09.2008

Pricajte sa Jowanom - Page 5 Empty
PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 9:53 pm

Mina-Admin ::
Jovan Stefanovic ::
Hvala svima koji su me podrzali u subotu i stvarno ste divni.Nemojte da mi zamerite ako vam na neku poruku ne odgovorim jer stvarno nemam vremena.Nemojte da mi zamerite jer stvarno kad stignem odgovorim na svaku poruku.I nemojte da mislite da sam se ja sada uobrazio kao sto vecina ljudi misli.Ja sam isti onaj Joca samo sa malo manje vremena.Puno vas volim i ljubim i nista ne bi mogao da budem a da niste vi pored mene.

Ma ok..Hwala tebi sto si nam se javio... Znamo da se nisi uobrazio....Kiss
Nazad na vrh Ići dole
Roberta
Zvezda granda
Zvezda granda
Roberta

Broj poruka : 2234
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 5 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 5 Right_bar_bleue

Ikonica : Pricajte sa Jowanom - Page 5 I1o-6bb-gh
Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 10:15 pm

Hvala svima koji su me podrzali u subotu i stvarno ste divni.Nemojte da mi zamerite ako vam na neku poruku ne odgovorim jer stvarno nemam vremena.Nemojte da mi zamerite jer stvarno kad stignem odgovorim na svaku poruku.I nemojte da mislite da sam se ja sada uobrazio kao sto vecina ljudi misli.Ja sam isti onaj Joca samo sa malo manje vremena.Puno vas volim i ljubim i nista ne bi mogao da budem a da niste vi pored mene.
eeee...ma nisx,zbog cxega smo mi owde,nego da te podrzimoooo...znamo da se nisi uobrazioooooo....ljubimo te Very Happy ljub yy
Nazad na vrh Ići dole
http://www.r-o-b-y.piczo.com
^.^JeCkA^.^Krasiva
Pripravnik
Pripravnik
^.^JeCkA^.^Krasiva

Broj poruka : 371
Godina : 32
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 23.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 10:46 pm

pa oni koji misle da se uobrazio su oni koji mu definitivno zavide, pa ne mogu da smisle druge argumente da ga blate pa izmisljaju:)
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Godina : 29
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 10.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 10:51 pm

^.^JeCkA^.^Krasiva ::
pa oni koji misle da se uobrazio su oni koji mu definitivno zavide, pa ne mogu da smisle druge argumente da ga blate pa izmisljaju:)
da tako je.... Mad Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
*Maky*
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 53
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 05.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimePon Okt 06, 2008 11:22 pm

hehehe dobar si...ma ok je bre,razumemo te...Smile Very Happy
P.S.Volimo i mi tebe...:*
Nazad na vrh Ići dole
MonI GirliciouS
Pocetnik
Pocetnik
MonI GirliciouS

Broj poruka : 18
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 5 Right_bar_bleue

Ikonica : Pricajte sa Jowanom - Page 5 Ikonica
Datum upisa : 08.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 12:37 am

^.^JeCkA^.^Krasiva ::

yap Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
http://moni-th-wentz-lady.hi5.com
Natasa93
Moderator
Moderator
Natasa93

Broj poruka : 1789
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 08.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 10:28 am

Ma nista ti ne brini...Tvoji fanovi su uz tebe...A ostali koji misle da si se uobrazio mogu da ti pljunu pod prozor...
Nazad na vrh Ići dole
KaTkaa*
Pripravnik
Pripravnik
KaTkaa*

Broj poruka : 372
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 3:33 pm

Natasa93 ::

Ma nista ti ne brini...Tvoji fanovi su uz tebe...A ostali koji misle da si se uobrazio mogu da ti pljunu pod prozor...
Nazad na vrh Ići dole
jelena_je
Pocetnik
Pocetnik
jelena_je

Broj poruka : 94
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 5 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 5 Right_bar_bleue

Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 3:42 pm

Pozdrav Jovane!
Ja sam tip osobe koja prvo uoci necije nedostatke, pa tek onda kvalitete.
O nedostacima sam ti napisala u topicu O Jovanu.
(mada moram priznati da sam to pisala gledajuci i slusajuci snimak tvog nastupa na you tube, jer nisam gledala subotnju emisiju).
Posto sam odgledala reprizu subotnje emisije mogu ti reci sledece:
Tvoj najveci kvalitet je tvoja interpretacija.
Ti si pevajuci Igre bez granica bio svoj, ja sam osetila tvoju emociju.
Najezila sam se.
Sustina pevanja i jeste u tome.
Jednostavno Jovane - FANTASTICAN SI!
Siguran si za finale, a ja nikad ne gresim.
Medjutim, nemoj da te to opusti.
Poslusaj me, idi kod logopeda. Radi na sebi.
Uvek moze bolje!

Veliki pozdrav!
Nazad na vrh Ići dole
Sashka
Pocetnik
Pocetnik
Sashka

Broj poruka : 83
Godina : 30
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 09.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 10:27 pm

Joco nikada necemo misliti da si se uobrazio... Mi verujemo u tebe, i verujemo da ces da pobedis! Jer si stvarno najboli!!! Ti si moj najveci Andjeo!!!! I bila bih najsrecnija kad bi mi odgovorio Smile)))) Ljubim te puno, punoooooo!!!!

Poslednji izmenio Sashka dana Čet Okt 09, 2008 11:54 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Broj poruka : 414
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeČet Okt 09, 2008 11:54 pm

[b] prvo da pozz sve ovde i ljubim vas punooo....nova sam Very Happy ...ali se nadam da cete me zavoleti Smile...ovako jovana bi pitala kako se oseca posle svih naglih promena u zivotu?da li mislis da se nesto promenilo ili ne???veliki poljubac za tebe... Wink i od moje ortakinje anne koja te obozava ...jubac...
Nazad na vrh Ići dole
anica_91
Pocetnik
Pocetnik
anica_91

Broj poruka : 8
Godina : 33
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimePet Okt 10, 2008 11:59 pm

znamo da se nisi uobrazio
ti si nasa dusa
odg samo kad imas vremena
shvatamo te
najbolji si to je suvisno ponoviti
volimo te
jub
mwa
kiss
najlepsi si:)
Nazad na vrh Ići dole
~Aleksandra_92~
Pocetnik
Pocetnik
~Aleksandra_92~

Broj poruka : 43
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 04.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeSub Okt 11, 2008 7:06 pm

Ma opusteno brate!!!
Samo nemoj da zaborawis da te mi owde podrzawamo!!!
Nego nisi odg. na pitanje...za koga nawijas Partizan ili Zwezda??
Nazad na vrh Ići dole
Jecka91
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 14
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 13.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 2:06 pm

jao ......................................BAS MI JE DRAGO STO ODGOVARAS I CITAS STA SVE PISEMO...........................TO JE JOS JEDAN OD NACINA NA KOJI POKAZUJES DA SI PREDOBAR.....................................

MOJE NAJISKRENIJE MISLJENJE....POSTO IMAM DOBAR SLUH I OSECAJ ZA FALSIRANJE BLA BLA ZAVRSILA SAM MUZICKU I OSTALO......PEVAS CISTO I ZA SAD TI JE SVE SUPER.....................................I IZGLED I SVE................DOBRO SAD SVI TI PRICAJU ISTO XEXE..............

ALI OVAKO MISLIM DA SI DOBAR COVEK ,NISI NITI CES SE UOBRAZITI TAKO BAR JA MISLIM.....

ali mislim da sam primetila nesto sto mozes da ispravis u pevanju samo nisam sigurna videcu na sledecem nastupu i reci cu ti...............nadam se da ti ne smeta to ja samo hocu da ti pomognem????inace ubedjena sam da ides u finale...................SRECNO GLASAM ZA TEBE.....I CEKAM ODGOVOR...
Nazad na vrh Ići dole
KaTkaa*
Pripravnik
Pripravnik
KaTkaa*

Broj poruka : 372
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 3:04 pm

joco pozzz

Poslednji izmenio KaTkaa* dana Ned Okt 12, 2008 3:11 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
*KRASIVA*MILICA '94*
Pripravnik
Pripravnik
*KRASIVA*MILICA '94*

Broj poruka : 331
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 3:05 pm

poozz joco Smile
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Broj poruka : 548
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Pricajte sa Jowanom - Page 5 28slwn6

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 3:08 pm

Joco pozzz
Nazad na vrh Ići dole
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 4:30 pm

Joco,ne znam sta da ti kazem a da se ne ponavljam.Za tebe imam samo reci hvale.Znaj da si najbolji i da te puno VVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIMMMMMMMMMM....KISSCINA.P.S.POZZ za Lolitu:)
Nazad na vrh Ići dole
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 4:33 pm

daki SORRY sto sam poslala sa tvog.LJUB I POZZ ZA SVE,A POGOTOVO JOCU:)SmileSmile
Nazad na vrh Ići dole
Ninćica
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 1
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 12.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 5:45 pm

JOVANEE !!! Prvo mi izvini na mom srbskom jeziku zato sto sam iz Slovenije Very Happy Very Happy
Najbolji si evo ja te stalno pratim po TVju.Vrlo dobro pevas imas dobar stas a i glas..Sto pree dodji u Sloveniju pjevati da dodjem na tvoj koncert...Dobra ti je intonacija,skoro da nepraviš grešaka...Samo je problem zato što si malo stariji od mene haha...A ja sam inace tvoj največji fan iz SLOVENIJE !!! Very Happy
SAMO TAKO NAPRED I love you

A imam jedno pitanje:
Koji ti je omiljeni pjevac i sta bi vise volijo biti pjevac ili glumac,zato sto vrlo dobro interpretiras Very Happy POZZ
Nazad na vrh Ići dole
Xxx_maki_xxX
Pocetnik
Pocetnik
Xxx_maki_xxX

Broj poruka : 172
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 5 Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 5 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 8:09 pm

E cao svima...Prvo tebi Mina da se zahvalim sto si napravila ovaj divan forum o meni.Najprijatnije si me iznenadila Very Happy .Zelim svima da se zahvalim koji su se registrovali na ovaj forum i time pokazali da su uz mene.Iako nisam uradio nista specijalno u svom zivotu evo sad ja vas da pitam "STO BRE VI MENE TOLIKO GOTIVITE" Very Happy .Ajde najiskrenije da mi svi odgovorite...

e pa Joco kao sto reko upakovana prava BOMBONICA!!! kao drugo jer zaista lepo pewas
i mislim da si dobar i simpatican, mnogo je vazno da se ne leti brzo jer to stvarno moze da skodi u nastup zato ti samo misli kako lepo ces da doguras do finale ako ostanes onaj isti stari Joca bombonica, to je moj odgovor (iskren narawno)
a imam i pitanje... ako j snimanje uraden bio petkom zasto onda ja sam ga widela u subotu kako to onda da glasam kad to se radi petkom ne razumem, jer ja sam glasala za tebe pa sad me cudi da li mozda nisam trebala u petak da glasam?? mozes da mi obiasnis Joco??? Rolling Eyes Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
Ludica
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 3
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 9:03 pm

Tako je. Obozavamo te Jovane zato sto si najbolji. I zato sto imas nesto u sebi sto mi se svidja. I ma ko sta reko svi znamo da je Joca THE BEST.
-------------
Nazad na vrh Ići dole
^.^JeCkA^.^Krasiva
Pripravnik
Pripravnik
^.^JeCkA^.^Krasiva

Broj poruka : 371
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 23.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 9:43 pm

Xxx_maki_xxX ::
E cao svima...Prvo tebi Mina da se zahvalim sto si napravila ovaj divan forum o meni.Najprijatnije si me iznenadila Very Happy .Zelim svima da se zahvalim koji su se registrovali na ovaj forum i time pokazali da su uz mene.Iako nisam uradio nista specijalno u svom zivotu evo sad ja vas da pitam "STO BRE VI MENE TOLIKO GOTIVITE" Very Happy .Ajde najiskrenije da mi svi odgovorite...

e pa Joco kao sto reko upakovana prava BOMBONICA!!! kao drugo jer zaista lepo pewas
i mislim da si dobar i simpatican, mnogo je vazno da se ne leti brzo jer to stvarno moze da skodi u nastup zato ti samo misli kako lepo ces da doguras do finale ako ostanes onaj isti stari Joca bombonica, to je moj odgovor (iskren narawno)
a imam i pitanje... ako j snimanje uraden bio petkom zasto onda ja sam ga widela u subotu kako to onda da glasam kad to se radi petkom ne razumem, jer ja sam glasala za tebe pa sad me cudi da li mozda nisam trebala u petak da glasam?? mozes da mi obiasnis Joco??? Rolling Eyes Embarassed

oni deo snime u petak(ono sto pevaju i sve do komentara zirija)...proglasenja idu uzivo..nemoj da se brines, i trebala si da glasas u subotu;)
evo ja cisto da se Joca ne muci:)
Nazad na vrh Ići dole
xristy
Pocetnik
Pocetnik
xristy

Broj poruka : 17
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 10:47 pm

hmmm...Da ti kazhem najb0lji si........ljtp...:*
Nazad na vrh Ići dole
http://www.kriss23blok.piczo.com
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 11:06 pm

ReD StAr LiOn ::
Joco,ne znam sta da ti kazem a da se ne ponavljam.Za tebe imam samo reci hvale.Znaj da si najbolji i da te puno VVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIMMMMMMMMMM....KISSCINA.P.S.POZZ za Lolitu:)

anna??????????????ubicu teee...koristis moj nick i moj pasvord... :Dsamo ti kazem gotova si...
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 5 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pricajte sa Jowanom
Nazad na vrh 
Strana 5 od 28Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16 ... 28  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Jowan Stefanovic :: Pitajte Jowana, pricajte sa njim...-
Skoči na: