| Pricajte sa Jowanom | |
|
+124tanjakn ANDJA LoZiCkA <3maja<3 maky JoWaNa_92 ZmAjChE_94 angela_jordanovska Nada-Cokolada Kristina zaKiih Tamara--- melinda_hari jovanica96 Dijan4etoo neko Adrijana Negativna :) anjcyyy tanjasavic03 ajLa cica95 Veka:) anti_virus *Kiki4ka* Tijana706 Jocin_Fan-Aleksandra jovanakostic Dajana jelena Milena! Dukica94 wanja bliznakinje MalaFatalnaPlawa tica91 Jovana_92 Tachketty an4i4ka nejraa_ DzoXana nikola djuknic Rada94 cupka93 *-*Slavica*-* Jocin Fan_Aleksandra94 cinderella tacaaa Ana Marija akilo Sandrica93 amra Anchy 91 taca-joca suza. brancicak anna sandraaa.* ILMA-DARIO Iwana94bg slovenka sandr0lince s*e*r*e*n*a music is in the air matea Tijana Jovanov fan Vlada933 gaga... makicaaa NiiiNa Akica Sanchy *Marina* alexandraaa90 Rada sTeLa_09 *LiDiJa*91* jonsy Mimmie xristy Ludica Xxx_maki_xxX Ninćica Jecka91 ~Aleksandra_92~ ReD StAr LiOn Sashka jelena_je MonI GirliciouS Roberta Monika Ana011 IVANA89 Princessa *Maky* jovana92 *KRASIVA*MILICA '94* *Marta*93* Gaga <3Xenchi<3 boca anica_91 Dasha Anchy_KG aleksandra93 jovanabursac* Jovana JECA '92 KaTkaa* ^.^JeCkA^.^Krasiva . tamara . Mica93 Soni _*LoLiPoP*_ Sandra* Jasmina_dg sweetsofija Simona Jovan Stefanovic Elena^ Natasa93 Rita najarealista Mina-Admin 128 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
*Marta*93* Pripravnik
Broj poruka : 443 Godina : 31 Lokacija : Nish Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pon Okt 06, 2008 9:53 pm | |
| - Mina-Admin ::
- Jovan Stefanovic ::
- Hvala svima koji su me podrzali u subotu i stvarno ste divni.Nemojte da mi zamerite ako vam na neku poruku ne odgovorim jer stvarno nemam vremena.Nemojte da mi zamerite jer stvarno kad stignem odgovorim na svaku poruku.I nemojte da mislite da sam se ja sada uobrazio kao sto vecina ljudi misli.Ja sam isti onaj Joca samo sa malo manje vremena.Puno vas volim i ljubim i nista ne bi mogao da budem a da niste vi pored mene.
Ma ok..Hwala tebi sto si nam se javio... Znamo da se nisi uobrazio....Kiss | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pon Okt 06, 2008 10:15 pm | |
| | |
|
| |
^.^JeCkA^.^Krasiva Pripravnik
Broj poruka : 371 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pon Okt 06, 2008 10:46 pm | |
| pa oni koji misle da se uobrazio su oni koji mu definitivno zavide, pa ne mogu da smisle druge argumente da ga blate pa izmisljaju:) | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| |
| |
*Maky* Pocetnik
Broj poruka : 53 Godina : 34 Lokacija : Pozarevac Koliko volite Jovana : Datum upisa : 05.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pon Okt 06, 2008 11:22 pm | |
| - Jovan Stefanovic ::
- Hvala svima koji su me podrzali u subotu i stvarno ste divni.Nemojte da mi zamerite ako vam na neku poruku ne odgovorim jer stvarno nemam vremena.Nemojte da mi zamerite jer stvarno kad stignem odgovorim na svaku poruku.I nemojte da mislite da sam se ja sada uobrazio kao sto vecina ljudi misli.Ja sam isti onaj Joca samo sa malo manje vremena.Puno vas volim i ljubim i nista ne bi mogao da budem a da niste vi pored mene.
hehehe dobar si...ma ok je bre,razumemo te... P.S.Volimo i mi tebe...:* | |
|
| |
MonI GirliciouS Pocetnik
Broj poruka : 18 Godina : 31 Lokacija : Mk-Skopje.... Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 08.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Čet Okt 09, 2008 12:37 am | |
| - ^.^JeCkA^.^Krasiva ::
- pa oni koji misle da se uobrazio su oni koji mu definitivno zavide, pa ne mogu da smisle druge argumente da ga blate pa izmisljaju:)
yap | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Čet Okt 09, 2008 10:28 am | |
Ma nista ti ne brini...Tvoji fanovi su uz tebe...A ostali koji misle da si se uobrazio mogu da ti pljunu pod prozor... | |
|
| |
KaTkaa* Pripravnik
Broj poruka : 372 Godina : 29 Lokacija : Leskovac kuca AiK Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Čet Okt 09, 2008 3:33 pm | |
| - Natasa93 ::
- Jovan Stefanovic ::
Ma nista ti ne brini...Tvoji fanovi su uz tebe...A ostali koji misle da si se uobrazio mogu da ti pljunu pod prozor... | |
|
| |
jelena_je Pocetnik
Broj poruka : 94 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Čet Okt 09, 2008 3:42 pm | |
| Pozdrav Jovane! Ja sam tip osobe koja prvo uoci necije nedostatke, pa tek onda kvalitete. O nedostacima sam ti napisala u topicu O Jovanu. (mada moram priznati da sam to pisala gledajuci i slusajuci snimak tvog nastupa na you tube, jer nisam gledala subotnju emisiju). Posto sam odgledala reprizu subotnje emisije mogu ti reci sledece: Tvoj najveci kvalitet je tvoja interpretacija. Ti si pevajuci Igre bez granica bio svoj, ja sam osetila tvoju emociju. Najezila sam se. Sustina pevanja i jeste u tome. Jednostavno Jovane - FANTASTICAN SI! Siguran si za finale, a ja nikad ne gresim. Medjutim, nemoj da te to opusti. Poslusaj me, idi kod logopeda. Radi na sebi. Uvek moze bolje!
Veliki pozdrav! | |
|
| |
Sashka Pocetnik
Broj poruka : 83 Godina : 30 Lokacija : BG- Wrachar! Najjaci kraj!!!! Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Čet Okt 09, 2008 10:27 pm | |
Joco nikada necemo misliti da si se uobrazio... Mi verujemo u tebe, i verujemo da ces da pobedis! Jer si stvarno najboli!!! Ti si moj najveci Andjeo!!!! I bila bih najsrecnija kad bi mi odgovorio )))) Ljubim te puno, punoooooo!!!!
Poslednji izmenio Sashka dana Čet Okt 09, 2008 11:54 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
ReD StAr LiOn Pripravnik
Broj poruka : 414 Godina : 31 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Čet Okt 09, 2008 11:54 pm | |
| [b] prvo da pozz sve ovde i ljubim vas punooo....nova sam ...ali se nadam da cete me zavoleti ...ovako jovana bi pitala kako se oseca posle svih naglih promena u zivotu?da li mislis da se nesto promenilo ili ne???veliki poljubac za tebe... i od moje ortakinje anne koja te obozava ...jubac... | |
|
| |
anica_91 Pocetnik
Broj poruka : 8 Godina : 33 Lokacija : Cacak Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 05.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pet Okt 10, 2008 11:59 pm | |
| znamo da se nisi uobrazio ti si nasa dusa odg samo kad imas vremena shvatamo te najbolji si to je suvisno ponoviti volimo te jub mwa kiss najlepsi si:) | |
|
| |
~Aleksandra_92~ Pocetnik
Broj poruka : 43 Godina : 32 Lokacija : Uh...pa swugde po malo... Koliko volite Jovana : Datum upisa : 04.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Okt 11, 2008 7:06 pm | |
| Ma opusteno brate!!! Samo nemoj da zaborawis da te mi owde podrzawamo!!! Nego nisi odg. na pitanje...za koga nawijas Partizan ili Zwezda?? | |
|
| |
Jecka91 Pocetnik
Broj poruka : 14 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 2:06 pm | |
| jao ......................................BAS MI JE DRAGO STO ODGOVARAS I CITAS STA SVE PISEMO...........................TO JE JOS JEDAN OD NACINA NA KOJI POKAZUJES DA SI PREDOBAR.....................................
MOJE NAJISKRENIJE MISLJENJE....POSTO IMAM DOBAR SLUH I OSECAJ ZA FALSIRANJE BLA BLA ZAVRSILA SAM MUZICKU I OSTALO......PEVAS CISTO I ZA SAD TI JE SVE SUPER.....................................I IZGLED I SVE................DOBRO SAD SVI TI PRICAJU ISTO XEXE..............
ALI OVAKO MISLIM DA SI DOBAR COVEK ,NISI NITI CES SE UOBRAZITI TAKO BAR JA MISLIM.....
ali mislim da sam primetila nesto sto mozes da ispravis u pevanju samo nisam sigurna videcu na sledecem nastupu i reci cu ti...............nadam se da ti ne smeta to ja samo hocu da ti pomognem????inace ubedjena sam da ides u finale...................SRECNO GLASAM ZA TEBE.....I CEKAM ODGOVOR... | |
|
| |
KaTkaa* Pripravnik
Broj poruka : 372 Godina : 29 Lokacija : Leskovac kuca AiK Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 3:04 pm | |
|
Poslednji izmenio KaTkaa* dana Ned Okt 12, 2008 3:11 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
*KRASIVA*MILICA '94* Pripravnik
Broj poruka : 331 Godina : 29 Lokacija : Svajcarska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 05.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 3:05 pm | |
| poozz joco | |
|
| |
Mica93 Pripravnik
Broj poruka : 548 Godina : 31 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 3:08 pm | |
| | |
|
| |
ReD StAr LiOn Pripravnik
Broj poruka : 414 Godina : 31 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 4:30 pm | |
| Joco,ne znam sta da ti kazem a da se ne ponavljam.Za tebe imam samo reci hvale.Znaj da si najbolji i da te puno VVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIMMMMMMMMMM....KISSCINA.P.S.POZZ za Lolitu:) | |
|
| |
ReD StAr LiOn Pripravnik
| |
| |
Ninćica Pocetnik
Broj poruka : 1 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 5:45 pm | |
| JOVANEE !!! Prvo mi izvini na mom srbskom jeziku zato sto sam iz Slovenije Najbolji si evo ja te stalno pratim po TVju.Vrlo dobro pevas imas dobar stas a i glas..Sto pree dodji u Sloveniju pjevati da dodjem na tvoj koncert...Dobra ti je intonacija,skoro da nepraviš grešaka...Samo je problem zato što si malo stariji od mene haha...A ja sam inace tvoj največji fan iz SLOVENIJE !!! SAMO TAKO NAPRED A imam jedno pitanje: Koji ti je omiljeni pjevac i sta bi vise volijo biti pjevac ili glumac,zato sto vrlo dobro interpretiras POZZ | |
|
| |
Xxx_maki_xxX Pocetnik
Broj poruka : 172 Godina : 29 Lokacija : ~{Svajcarska}~ Koliko volite Jovana : Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 8:09 pm | |
- E cao svima...Prvo tebi Mina da se zahvalim sto si napravila ovaj divan forum o meni.Najprijatnije si me iznenadila .Zelim svima da se zahvalim koji su se registrovali na ovaj forum i time pokazali da su uz mene.Iako nisam uradio nista specijalno u svom zivotu evo sad ja vas da pitam "STO BRE VI MENE TOLIKO GOTIVITE" .Ajde najiskrenije da mi svi odgovorite...
e pa Joco kao sto reko upakovana prava BOMBONICA!!! kao drugo jer zaista lepo pewas i mislim da si dobar i simpatican, mnogo je vazno da se ne leti brzo jer to stvarno moze da skodi u nastup zato ti samo misli kako lepo ces da doguras do finale ako ostanes onaj isti stari Joca bombonica, to je moj odgovor (iskren narawno) a imam i pitanje... ako j snimanje uraden bio petkom zasto onda ja sam ga widela u subotu kako to onda da glasam kad to se radi petkom ne razumem, jer ja sam glasala za tebe pa sad me cudi da li mozda nisam trebala u petak da glasam?? mozes da mi obiasnis Joco??? | |
|
| |
Ludica Pocetnik
Broj poruka : 3 Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 9:03 pm | |
| Tako je. Obozavamo te Jovane zato sto si najbolji. I zato sto imas nesto u sebi sto mi se svidja. I ma ko sta reko svi znamo da je Joca THE BEST. ------------- | |
|
| |
^.^JeCkA^.^Krasiva Pripravnik
Broj poruka : 371 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 23.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 9:43 pm | |
| | |
|
| |
xristy Pocetnik
Broj poruka : 17 Godina : 32 Lokacija : nbg Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 10:47 pm | |
| hmmm...Da ti kazhem najb0lji si........ljtp...:* | |
|
| |
ReD StAr LiOn Pripravnik
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Okt 12, 2008 11:06 pm | |
| - ReD StAr LiOn ::
- Joco,ne znam sta da ti kazem a da se ne ponavljam.Za tebe imam samo reci hvale.Znaj da si najbolji i da te puno VVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIMMMMMMMMMM....KISSCINA.P.S.POZZ za Lolitu:)
anna??????????????ubicu teee...koristis moj nick i moj pasvord... :Dsamo ti kazem gotova si... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom | |
| |
|
| |
| Pricajte sa Jowanom | |
|