Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pricajte sa Jowanom

Ići dole 
+124
tanjakn
ANDJA
LoZiCkA
<3maja<3
maky
JoWaNa_92
ZmAjChE_94
angela_jordanovska
Nada-Cokolada
Kristina
zaKiih
Tamara---
melinda_hari
jovanica96
Dijan4etoo
neko
Adrijana
Negativna :)
anjcyyy
tanjasavic03
ajLa
cica95
Veka:)
anti_virus
*Kiki4ka*
Tijana706
Jocin_Fan-Aleksandra
jovanakostic
Dajana
jelena
Milena!
Dukica94
wanja
bliznakinje
MalaFatalnaPlawa
tica91
Jovana_92
Tachketty
an4i4ka
nejraa_
DzoXana
nikola djuknic
Rada94
cupka93
*-*Slavica*-*
Jocin Fan_Aleksandra94
cinderella
tacaaa
Ana Marija
akilo
Sandrica93
amra
Anchy 91
taca-joca
suza.
brancicak
anna
sandraaa.*
ILMA-DARIO
Iwana94bg
slovenka
sandr0lince
s*e*r*e*n*a
music is in the air
matea
Tijana Jovanov fan
Vlada933
gaga...
makicaaa
NiiiNa
Akica
Sanchy
*Marina*
alexandraaa90
Rada
sTeLa_09
*LiDiJa*91*
jonsy
Mimmie
xristy
Ludica
Xxx_maki_xxX
Ninćica
Jecka91
~Aleksandra_92~
ReD StAr LiOn
Sashka
jelena_je
MonI GirliciouS
Roberta
Monika
Ana011
IVANA89
Princessa
*Maky*
jovana92
*KRASIVA*MILICA '94*
*Marta*93*
Gaga
<3Xenchi<3
boca
anica_91
Dasha
Anchy_KG
aleksandra93
jovanabursac*
Jovana
JECA '92
KaTkaa*
^.^JeCkA^.^Krasiva
. tamara .
Mica93
Soni
_*LoLiPoP*_
Sandra*
Jasmina_dg
sweetsofija
Simona
Jovan Stefanovic
Elena^
Natasa93
Rita
najarealista
Mina-Admin
128 posters
Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Sledeći
AutorPoruka
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Broj poruka : 414
Godina : 31
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 6 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 6 Right_bar_bleue

Datum upisa : 09.10.2008

Pricajte sa Jowanom - Page 6 Empty
PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 11:08 pm

^.^JeCkA^.^Krasiva ::
Xxx_maki_xxX ::
Jovan Stefanovic ::
E cao svima...Prvo tebi Mina da se zahvalim sto si napravila ovaj divan forum o meni.Najprijatnije si me iznenadila Very Happy .Zelim svima da se zahvalim koji su se registrovali na ovaj forum i time pokazali da su uz mene.Iako nisam uradio nista specijalno u svom zivotu evo sad ja vas da pitam "STO BRE VI MENE TOLIKO GOTIVITE" Very Happy .Ajde najiskrenije da mi svi odgovorite...

e pa Joco kao sto reko upakovana prava BOMBONICA!!! kao drugo jer zaista lepo pewas
i mislim da si dobar i simpatican, mnogo je vazno da se ne leti brzo jer to stvarno moze da skodi u nastup zato ti samo misli kako lepo ces da doguras do finale ako ostanes onaj isti stari Joca bombonica, to je moj odgovor (iskren narawno)
a imam i pitanje... ako j snimanje uraden bio petkom zasto onda ja sam ga widela u subotu kako to onda da glasam kad to se radi petkom ne razumem, jer ja sam glasala za tebe pa sad me cudi da li mozda nisam trebala u petak da glasam?? mozes da mi obiasnis Joco??? Rolling Eyes Embarassed

oni deo snime u petak(ono sto pevaju i sve do komentara zirija)...proglasenja idu uzivo..nemoj da se brines, i trebala si da glasas u subotu;)
evo ja cisto da se Joca ne muci:)

nije imala potrebe da glasa tad u subotu,jer smo bili sigurni da joca prolazi.... Very Happy....
Nazad na vrh Ići dole
*Marta*93*
Pripravnik
Pripravnik
*Marta*93*

Broj poruka : 443
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 6 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 6 Right_bar_bleue

Datum upisa : 29.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 11:29 pm

Bolje da se glasa...Za svaki slucaj..Od viska glasova glava ne boli... Smile
Nazad na vrh Ići dole
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 6 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 6 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 11:32 pm

*Marta*93* ::
Bolje da se glasa...Za svaki slucaj..Od viska glasova glava ne boli... Smile

pa dobro...jeste... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
^.^JeCkA^.^Krasiva
Pripravnik
Pripravnik
^.^JeCkA^.^Krasiva

Broj poruka : 371
Godina : 32
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 6 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 6 Right_bar_bleue

Datum upisa : 23.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 12, 2008 11:49 pm

ReD StAr LiOn ::
^.^JeCkA^.^Krasiva ::
Xxx_maki_xxX ::
E cao svima...Prvo tebi Mina da se zahvalim sto si napravila ovaj divan forum o meni.Najprijatnije si me iznenadila Very Happy .Zelim svima da se zahvalim koji su se registrovali na ovaj forum i time pokazali da su uz mene.Iako nisam uradio nista specijalno u svom zivotu evo sad ja vas da pitam "STO BRE VI MENE TOLIKO GOTIVITE" Very Happy .Ajde najiskrenije da mi svi odgovorite...

e pa Joco kao sto reko upakovana prava BOMBONICA!!! kao drugo jer zaista lepo pewas
i mislim da si dobar i simpatican, mnogo je vazno da se ne leti brzo jer to stvarno moze da skodi u nastup zato ti samo misli kako lepo ces da doguras do finale ako ostanes onaj isti stari Joca bombonica, to je moj odgovor (iskren narawno)
a imam i pitanje... ako j snimanje uraden bio petkom zasto onda ja sam ga widela u subotu kako to onda da glasam kad to se radi petkom ne razumem, jer ja sam glasala za tebe pa sad me cudi da li mozda nisam trebala u petak da glasam?? mozes da mi obiasnis Joco??? Rolling Eyes Embarassed

oni deo snime u petak(ono sto pevaju i sve do komentara zirija)...proglasenja idu uzivo..nemoj da se brines, i trebala si da glasas u subotu;)
evo ja cisto da se Joca ne muci:)

nije imala potrebe da glasa tad u subotu,jer smo bili sigurni da joca prolazi.... Very Happy....

mora da se glasa, jer bez glasova Joca bi mogao da ispadnee...tako da, bolje da se glasa:)))
Nazad na vrh Ići dole
Mimmie
Pocetnik
Pocetnik
Mimmie

Broj poruka : 186
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Pricajte sa Jowanom - Page 6 Ikonica
Datum upisa : 06.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimePon Okt 13, 2008 12:05 am

Pa ovako: Ja te gotivim zato sto si mnoogo simpatican i nasmejan decko...
Svaki put kada te vidim ti si nasmejan...Bilo da je na TV-u,ili recimo prosli petak, uvek si nasmejan...Dalje, mnogo lepo pevas, kada sam te cula kako pevas odusevila sam se, a mene je inace, jako tesko oduseviti. Very Happy Imas tu neku harizmu u sebi, sarmantan si jako,a i sladak...Hehe...Odusevio si me u petak koliko si dugo pevao a nisi ni jednu pauzu napravio...Najbolji si bre...Samo nemoj da se uobrazis, ostani takav kakav jesi...;)Ljubac... ljub
Nazad na vrh Ići dole
xristy
Pocetnik
Pocetnik
xristy

Broj poruka : 17
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 12.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimePon Okt 13, 2008 12:18 am

najb0lji siiiiiii.......shta drug0 retji....SEM SWE NAJJJJJ NAJJJJJJJJJJJ>>.ljtp.:*
Nazad na vrh Ići dole
http://www.kriss23blok.piczo.com
jonsy
Pocetnik
Pocetnik
jonsy

Broj poruka : 9
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 05.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimePon Okt 13, 2008 2:41 am

PRELIJEPA BOJA GLASA.. KULTURAN I VASPITAN MOMAK!

POBJEDNIK! STO POSTOOOOOOOOOOOOOO !
Nazad na vrh Ići dole
Princessa
Pocetnik
Pocetnik
Princessa

Broj poruka : 166
Godina : 30
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimePon Okt 13, 2008 2:06 pm

zasto te gotivi.....dobro pitanje lol!
jednostavno NAJBOLJI SIIII!!!!!!
prelepo pevas a jos lepse izgledas Laughing oi n
Nazad na vrh Ići dole
*LiDiJa*91*
Pocetnik
Pocetnik
*LiDiJa*91*

Broj poruka : 72
Godina : 33
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 08.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeUto Okt 14, 2008 8:28 pm

e pa ewo i jos jedne krasiwe da se jawi tj mene =)))))
sto je rekla Jecka WECINA KRASIWA JE UZ TEBE.........iz owe sezone,nas si faworit,to wec znas,pretpostawljam =))))) poZzZzZz swima I love you
Nazad na vrh Ići dole
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeUto Okt 14, 2008 11:13 pm

gotivimo te jer si ti nas joca...jedan jedini...najjaci u svemu...definitvno...najlepsi,najbolji najlepse pevas...itd...necu te hvalim mnogo,uobrazices se Razz Razz Razz ....p.s.u prvoj emisiji nije omao sanse da ispadne jer ljudi nidu glupi znaju ko peva lose a ko ne...a joca nije pevao lose zar ne??? Very Happy.......Ljubac...

Poslednji izmenio ReD StAr LiOn dana Uto Okt 21, 2008 11:22 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Nazad na vrh Ići dole
sTeLa_09
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 2
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 15.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 15, 2008 11:09 pm

evo i ja sam se registrovala
ma Joca je najbolji,najlepsi,najswadji
najbolje za najboljeg
Nazad na vrh Ići dole
Rada
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 11
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 13.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 3:05 am

Imas fenomenalan glas, zato te svi vole, zato te ja volim. Very Happy
a jos super izgledas, sta reci, mali smeker n
Prosto ne mogu da spavam dok ne odslusam tvoju pesmu tj. pesmu koju si pevao.
Jedva cekam da slusam tvoje prave pesme. Upravo je i moja sestra slusala kako pevas, posto te nije cula, jer se i ona bavi pevanjem, pa je radila taj vikend. Jako joj se svidja kako pevas, a ja njoj uvek verujem, jer i ona ima talenta, ali nazalost silom prilika ne moze da se prijavi u zvezde granda.
Nazad na vrh Ići dole
xristy
Pocetnik
Pocetnik
xristy

Broj poruka : 17
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 12.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeČet Okt 16, 2008 10:49 pm

ja0j/..danas saam ga widela...kak0 sam happpyy....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nazad na vrh Ići dole
http://www.kriss23blok.piczo.com
_*LoLiPoP*_
Moderator
Moderator
_*LoLiPoP*_

Broj poruka : 439
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 6 Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 6 Right_bar_bleue

Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimePet Okt 17, 2008 1:49 pm

a blago tebi...
Nazad na vrh Ići dole
ReD StAr LiOn
Pripravnik
Pripravnik
ReD StAr LiOn

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 19, 2008 3:08 am

i ja sammmmmm..............i annnnnnnnnnnaaaaaaaaaa........pevao je u klubu FAMA. . . .ima svasta... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Godina : 29
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 10.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 19, 2008 2:27 pm

Kad ces ponovo da dodjes na forum... Crying or Very sad
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeNed Okt 19, 2008 3:13 pm

OFF TOPIC!!Owde pisete samo kad je Jowan online
Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
alexandraaa90
Pocetnik
Pocetnik
alexandraaa90

Broj poruka : 11
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 21.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeUto Okt 21, 2008 5:31 pm

Evo posto sam se ja tek sad registrovala(nisam znala za ovaj forum ranije) i da kazem da nema na cemu da se zahvaljujes Razz
i da odgovorim na pitanje...hm pa gotivim te zato sto si jako simpatican decko i imas preeeeeeedivan glas,sada uglavnom zbog toga, ali ako te jednom upoznam (a nadam se da hocu yy ) sigurna sam da cu uociti jos neke tvoje vrednosti oi
Nazad na vrh Ići dole
*Marina*
Pocetnik
Pocetnik
*Marina*

Broj poruka : 89
Godina : 30
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 19.10.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeUto Okt 21, 2008 5:49 pm

Posto sam novija ovdje..ja cu tek sad da odg. Wink

Gotivim te zbog tog sta si NAJBOLJI!
Predivno izgledas a jos ljepse pjevas..mnogo si mi simpatican i drag!
Potpuno si opusten i nisi popout ostalih, POSEBAN SI Very Happy..Nadam se da ces zauvijek ostat NAJBOLJI! Ja vjerujem u to..Velika mi je zelja da te jednom upoznam..al ne nadam se previse Crying or Very sad ..SAMO NASTAVI DALJE DO POBJEDE..MI SMO UZ TEBE!! Volimo te puuuno! yy

Btw. Imas dosta fanova i iz Hrvatske, nemoj zaboravit na njih! Smile
Nazad na vrh Ići dole
http://forum.grand.co.yu/
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 10.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeUto Okt 21, 2008 11:29 pm

Opet offtopic...Ovdje se prica sa Jocom kad je online, tako je Mina odlucila... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeSre Okt 22, 2008 12:00 pm

Imate temu vase misljenje o Jowanu tamo pisite komentare...A pitanja mu postavljajte u temi pitajte Jowana....
Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
Sanchy
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 3
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 04.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeUto Nov 04, 2008 10:52 pm

Veliki pozdrav za Jovana od njegove zemljakinje(iz Valjeva sam) Smile
mogu ti reci da si fenomenalan, a osvojio si me zato sto si otpevao moju omiljenu pesmu od mog omiljenog pevaca Toseta...a sav si meden.... Rolling Eyes
i pozz svima na forumu od Sanje
Nazad na vrh Ići dole
Akica
Pocetnik
Pocetnik
Akica

Broj poruka : 9
Godina : 37
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 03.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimeČet Nov 06, 2008 8:33 pm

Jovane , ja te gotivim jer :
--ne mogu da odolim sjaju tvojih ociju
--pevas iz dubine duse
--kad pevas meni suze podju
--me podsecas na Toseta tvojim osmehom
--si kulturan i presladak
--imas pozitivnu energiju
--si ORIGINAL i ne kopiras nikog
--me pevanjem diras u srce...
JEL DOSTAAA Very Happy?

Ljubim te

Pozdrav iz Nemacke/Frankfurta.

Ajde javi nam seee
Nazad na vrh Ići dole
NiiiNa
Pripravnik
Pripravnik
NiiiNa

Broj poruka : 352
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 03.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimePet Nov 07, 2008 6:56 pm

jovan :
-je jedina osoba koja zna da oseti pesmu dok je peva
-zna da odabere pesmu koja mu leži i zna da je odpeva kako treba
-ima najlepši osmeh
-najlepši je
-pobednik
-... ima toga još za najmanje 1000 stranica ali da ne dosađujem NAJBOLJI SI
mwaaa volim te najviše
pozz iz slovenije
niinaaaa n
Nazad na vrh Ići dole
makicaaa
Pocetnik
Pocetnik
makicaaa

Broj poruka : 1
Godina : 36
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 05.11.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitimePet Nov 07, 2008 7:29 pm

hocu samo da kazem da ja i drugarica kada ga gledamo ne progovaramo... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 6 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pricajte sa Jowanom
Nazad na vrh 
Strana 6 od 28Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5, 6, 7 ... 17 ... 28  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Jowan Stefanovic :: Pitajte Jowana, pricajte sa njim...-
Skoči na: