Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Pricajte sa Jowanom

Ići dole 
+124
tanjakn
ANDJA
LoZiCkA
<3maja<3
maky
JoWaNa_92
ZmAjChE_94
angela_jordanovska
Nada-Cokolada
Kristina
zaKiih
Tamara---
melinda_hari
jovanica96
Dijan4etoo
neko
Adrijana
Negativna :)
anjcyyy
tanjasavic03
ajLa
cica95
Veka:)
anti_virus
*Kiki4ka*
Tijana706
Jocin_Fan-Aleksandra
jovanakostic
Dajana
jelena
Milena!
Dukica94
wanja
bliznakinje
MalaFatalnaPlawa
tica91
Jovana_92
Tachketty
an4i4ka
nejraa_
DzoXana
nikola djuknic
Rada94
cupka93
*-*Slavica*-*
Jocin Fan_Aleksandra94
cinderella
tacaaa
Ana Marija
akilo
Sandrica93
amra
Anchy 91
taca-joca
suza.
brancicak
anna
sandraaa.*
ILMA-DARIO
Iwana94bg
slovenka
sandr0lince
s*e*r*e*n*a
music is in the air
matea
Tijana Jovanov fan
Vlada933
gaga...
makicaaa
NiiiNa
Akica
Sanchy
*Marina*
alexandraaa90
Rada
sTeLa_09
*LiDiJa*91*
jonsy
Mimmie
xristy
Ludica
Xxx_maki_xxX
Ninćica
Jecka91
~Aleksandra_92~
ReD StAr LiOn
Sashka
jelena_je
MonI GirliciouS
Roberta
Monika
Ana011
IVANA89
Princessa
*Maky*
jovana92
*KRASIVA*MILICA '94*
*Marta*93*
Gaga
<3Xenchi<3
boca
anica_91
Dasha
Anchy_KG
aleksandra93
jovanabursac*
Jovana
JECA '92
KaTkaa*
^.^JeCkA^.^Krasiva
. tamara .
Mica93
Soni
_*LoLiPoP*_
Sandra*
Jasmina_dg
sweetsofija
Simona
Jovan Stefanovic
Elena^
Natasa93
Rita
najarealista
Mina-Admin
128 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 15 ... 28  Sledeći
AutorPoruka
Jasmina_dg
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 9
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 2 Right_bar_bleue

Ikonica : Pricajte sa Jowanom - Page 2 Ikonica
Datum upisa : 21.09.2008

Pricajte sa Jowanom - Page 2 Empty
PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 2:13 am

ETO ....vidis...pa ti si vec poznat......sad ces jos i da propevas.i gde ces bolje......samo ostani dosledan sebi ..... Wink
Nazad na vrh Ići dole
Elena^
Jocin fan
Jocin fan
Elena^

Broj poruka : 993
Godina : 34
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 11.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 2:14 am

da da nemoj da letis u nebo ko neki Rolling Eyes al neces ti znamo mi to Razz
Nazad na vrh Ići dole
_*LoLiPoP*_
Moderator
Moderator
_*LoLiPoP*_

Broj poruka : 439
Godina : 31
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 2 Left_bar_bleue99 / 10099 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 09.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 12:31 pm

e da te pitam.....kakaw je Marko Kostic,jesi dobar s njim??
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Godina : 32
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 06.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 3:16 pm

Jovan Stefanovic ::
Pa evo ovako...Ja sam radio aranzman za pesmu "Imati pa nemati" i dok smo sedeli u studiju raspravljali smo o tome kako bi trebao da izgleda scenski nastup.I eto tako smo dosli na ideju da sviram gitaru dok on peva....

E widis tu su te i mnogi primetili : Very Happy ....A pesma je extra
Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Godina : 29
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 10.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 3:27 pm

Admin ::
Pa evo ovako...Ja sam radio aranzman za pesmu "Imati pa nemati" i dok smo sedeli u studiju raspravljali smo o tome kako bi trebao da izgleda scenski nastup.I eto tako smo dosli na ideju da sviram gitaru dok on peva....

E widis tu su te i mnogi primetili : Very Happy ....A pesma je extra

Da pesma je fantasticna...I ja sam rekla dok je Dzej pevao:"Ko je ovaj slatkis sto svira".... Embarassed Embarassed Embarassed
Nazad na vrh Ići dole
sweetsofija
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 12
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 4:23 pm

Hvala Jovane sto si odgovorio na moje pitanje.Bas mi je drago jer nikada nisam ni pomisljala da cu se dopisujem sa tobom ali eto...moje drugarice i ja smo stalno pricale o tebi dok si svirao.meni si savrsen decko,nemas mane...jedva cekam da te vidim na tv-u i naravno da glasam! Pozz Wink
Nazad na vrh Ići dole
http://www.jovanstevanovic.com
Soni
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 20
Koliko volite Jovana :
Pricajte sa Jowanom - Page 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pricajte sa Jowanom - Page 2 Right_bar_bleue

Datum upisa : 12.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 5:10 pm

Ekstra si.Hvala sto dolazis na forum.Pozz
Nazad na vrh Ići dole
Mica93
Pripravnik
Pripravnik
Mica93

Broj poruka : 548
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Pricajte sa Jowanom - Page 2 28slwn6

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 5:19 pm

Pa zato sto predivno pevas, fantasticno sviras i mnogo si sladak, odma na pocetku si se izdvojio od ostalih jednostavno ti si najbolji Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
. tamara .
Pocetnik
Pocetnik
. tamara .

Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 23.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 5:23 pm

Veliki pozdrav svima na ovom forumu. Da jos jedan novi clan ali iz Australije Wink

Bas na festivalu sam te prvi put primetila. Eto zelim ti sve najbolje jedino zao mi je sto nemogu glasati ali pobedices ti i bez mojih glasova Smile

. Pozz svima .
Nazad na vrh Ići dole
sweetsofija
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 12
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeUto Sep 23, 2008 8:18 pm

Pitanje za jovana: Da li inace sviras gitaru ili neki instrument?sta vise volis da pevas balede ili pesme brzeg ritma?i da li imas neke svoje pesme?toliko za sad. ljubac
Nazad na vrh Ići dole
http://www.jovanstevanovic.com
^.^JeCkA^.^Krasiva
Pripravnik
Pripravnik
^.^JeCkA^.^Krasiva

Broj poruka : 371
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 23.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 12:13 am

eeej pozz ljudii...evo ja samo da pozdravim jednog od glavnih favorita ovogodisnje sezone Zvezda Granda i da mu kazem da je vecina krasiva uz njega:)
Nadam se da te one veceri na snimanju nismo mnogo istraumirale i smorile...I imam pitanje: da li su potrebne karte za snimanja?
Pozz:)
Nazad na vrh Ići dole
KaTkaa*
Pripravnik
Pripravnik
KaTkaa*

Broj poruka : 372
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeSre Sep 24, 2008 4:53 pm

E cao svima...Prvo tebi Mina da se zahvalim sto si napravila ovaj divan forum o meni.Najprijatnije si me iznenadila Very Happy .Zelim svima da se zahvalim koji su se registrovali na ovaj forum i time pokazali da su uz mene.Iako nisam uradio nista specijalno u svom zivotu evo sad ja vas da pitam "STO BRE VI MENE TOLIKO GOTIVITE" Very Happy .Ajde najiskrenije da mi svi odgovorite...

pozz jovane...evo..sto te ja tako volim..zato sto si sladak..i ono izgledas..od svih najbolji...Very Happy
sve najbolje o tebi.....uz tebe sam...
zelim ti sve najbolje na takmicenju..Very Happy:D Smile
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeČet Sep 25, 2008 2:54 pm

Ni ja ne mogu da glasam,nazalost,ali imam ja svoje ljude u Srbiji koji ce da glasaju...Ja sam im vec rekla... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
JECA '92
Pocetnik
Pocetnik
JECA '92

Broj poruka : 49
Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeČet Sep 25, 2008 5:20 pm

Joca je najbolji u ovoj sezoni...moj favorit...
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeČet Sep 25, 2008 7:34 pm

JOWANU JE NA FORUMU NICK JOWAN STEFANOVIC SAMO DA ZNATE, DA SE NEKO NE ZEZNE... Very Happy POZZZ
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeČet Sep 25, 2008 7:41 pm

JOWANU JE NA FORUMU NICK JOWAN STEFANOVIC SAMO DA ZNATE, DA SE NEKO NE ZEZNE... Very Happy POZZZ

Aha znaci nije bekrija ovaj drugi... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeČet Sep 25, 2008 7:43 pm

najarealista ::

nije, sad cu mu ja posalati poruku na myspace da ga pitam da nije slucajno napravio drugi nck bekrija mada nije ne verujem...Kad mi odg javljam vam...Znaci Jovan se potpisuje kao Jovan Stefanovic...pozzz
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimeČet Sep 25, 2008 7:45 pm

najarealista ::

nije, sad cu mu ja posalati poruku na myspace da ga pitam da nije slucajno napravio drugi nck bekrija mada nije ne verujem...Kad mi odg javljam vam...Znaci Jovan se potpisuje kao Jovan Stefanovic...pozzz

Da dobro prover heh... lol!
Nazad na vrh Ići dole
JECA '92
Pocetnik
Pocetnik
JECA '92

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 1:01 pm

par nas ga je juce videlo na snimanju zg...i pitali smo ga jel to on kaze da jeste... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Jasmina_dg
Pocetnik
Pocetnik

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 1:22 pm

JECA '92 ::
par nas ga je juce videlo na snimanju zg...i pitali smo ga jel to on kaze da jeste... Very Happy

zar se ne snimaju emisije...petkom? Rolling Eyes
Nazad na vrh Ići dole
JECA '92
Pocetnik
Pocetnik
JECA '92

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 1:27 pm

jok...juce se snimala...
Nazad na vrh Ići dole
JECA '92
Pocetnik
Pocetnik
JECA '92

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 2:22 pm

axaaa...znam...nego smo cisto bezveze pitali,da nas neko ne zeza...
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Koliko volite Jovana :

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 5:10 pm

ma ok. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Jovana
Pocetnik
Pocetnik
Jovana

Broj poruka : 198
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 24.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimePet Sep 26, 2008 9:12 pm

jel se zna pod kojim ce brojem da peva?
Nazad na vrh Ići dole
Elena^
Jocin fan
Jocin fan
Elena^

Broj poruka : 993
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 11.09.2008

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitimePon Sep 29, 2008 1:27 am

Jovan pa kako si Very Happy ?
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Pricajte sa Jowanom   Pricajte sa Jowanom - Page 2 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Pricajte sa Jowanom
Nazad na vrh 
Strana 2 od 28Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3 ... 15 ... 28  Sledeći

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Jowan Stefanovic :: Pitajte Jowana, pricajte sa njim...-
Skoči na: