| Pesme posvecene Jowanu | |
|
+36J0wana_95 Jeca Tamara--- Sandra91 Gaga Jasmina_girl_ JoWaNa_92 wanja BeLmA Angie<3Jowana suzana_nk taca-joca xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 ImrA zaKiih Tijana706 bliznakinje Jocin Fan_Aleksandra94 Tijana Jovanov fan cupka93 NiiiNa ILMA-DARIO Roberta akilo T*a*M*a*R*a i love jovan music is in the air *-*Slavica*-* Natasa93 *Amel* Jecka91 Princessa Sashka najarealista Mina-Admin 40 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
cupka93 Pripravnik
Broj poruka : 306 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.12.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Dec 13, 2008 5:30 pm | |
| zowem da ti kazem medeno moje sanjala sam sinoc srecne nas dwoje dodji budi moja mrwica mala JER JA TE WOLIM NA KWADRAT!!!! | |
|
| |
najarealista Moderator
Broj poruka : 2093 Godina : 29 Lokacija : Nikisc Koliko volite Jovana : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Dec 13, 2008 6:30 pm | |
| Pa cupka kakve su ove pjesme, jesi li ih ti pisala??? | |
|
| |
cupka93 Pripravnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Dec 18, 2008 4:59 pm | |
| - najarealista ::
- Pa cupka kakve su ove pjesme, jesi li ih ti pisala???
AXA....JAAA | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Dec 29, 2008 3:44 pm | |
| jesen u meni tuguje zasto sanjam cemprese moje ceste ne vode nikuda bez tebe..... | |
|
| |
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Dec 29, 2008 8:35 pm | |
| you are simply the best better than all the rest better than anyone anyone i've ever met.. | |
|
| |
bliznakinje Pocetnik
Broj poruka : 87 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 23.12.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Jan 01, 2009 7:12 pm | |
| ZAGRLI NAS TI....JOCO....... | |
|
| |
cupka93 Pripravnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Jan 07, 2009 12:29 am | |
| TI SI ZELJA MOG ZIWOTA,TI SI ZELJA MOGA SNA.... AKO XOCES TI JOS MOZES DA MI SWOJU RUKU DAS UZMI MOJE DANE NOCI UZMI SWE TO RADI NAS!!! JER SI ZELJA MOG ZIWOTA,JER SI MOJOJ DUSII SPAAS!!!! | |
|
| |
cupka93 Pripravnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Jan 07, 2009 12:42 am | |
| | |
|
| |
cupka93 Pripravnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sre Jan 07, 2009 12:43 am | |
| JOJ JOJ JOCO JOCO JOJ.. SWE BIX DUSO DALA KAD BI BIO MOJ!!!!!xD | |
|
| |
Tijana706 Pocetnik
Broj poruka : 101 Godina : 29 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 28.12.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jan 09, 2009 3:34 pm | |
| Ma ko se to zaljubio sad bi od srece popio osecaj mene ne laze ma JAA sam samo za tebe..... On je ljepsi od noci...... JOCO VOLIM TEEEE!!! | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jan 19, 2009 1:59 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jan 19, 2009 2:48 pm | |
| NA DAN KAD Sii RODJEN, RODiiLO SE SVE NA SVETU STO VOLiiM
12.11.89
VooooooooooooooooooooooooooLiiiim Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jOcOooooooooo.<33 | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pon Jan 19, 2009 4:42 pm | |
| | |
|
| |
ImrA Pocetnik
Broj poruka : 65 Godina : 31 Lokacija : bihac/bih Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jan 24, 2009 8:26 pm | |
| Andjele, jesi li sam tko mi te krade da znam bez tebe ja propadam propadam dan po dan
Andjele, nocas su sve zvijezde mi predaleke i boli me, boli sve andjele, bez tebe, andjele | |
|
| |
ImrA Pocetnik
Broj poruka : 65 Godina : 31 Lokacija : bihac/bih Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jan 24, 2009 8:35 pm | |
| Trebas mi, tako mi jako trebas al' reci dve ne mogu reci sve kol'ko bi reklo telo kad bi te volelo volim te | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Jan 25, 2009 1:14 am | |
| Dok me gledas tako ko da mi se volja lomi po telu mi klize tvoji ljubavni demoni
Jos ti ne znam ime ali znam sta bi hteo jos ti ne dam sve uzmi deo, po deo
Malo, malo pomalo zamalo sam pala za tebe i mene svoju bi mladost dala
Ref. A ti si lep, lep, lep, kao Bogom dan dodji u moj stan tako doteran i bicu opasna, malo zanosna za tebe stvorena, za greh
Dok me gledas tako ko da mi se ljubav vodi sama sam na brodu sto ka tvome srcu brodi
Ref.
Stalno gledam na sat, cujem koraka bat stizes tacno u pet, mirise vazduh na med sladi poljupce sve dok srce budi mi se htedoh da kazem ne, ali zaljubih se
Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, svaki dodit tvoj, k'o da me deli sa zivotom. Hajde vodi me sa sobom, hajde vodi me lepoto, tamo gde je dusa moja davno ostala sa tobom.
Neki moji lazni drugovi, glavu su mi punili, da od tvojih tudje usne vise gode, u crno me zavili, nisu mi ni javili, kada je samoca izasla iz mode.
I zato sada kad si opet tu, necu novu priliku, samo da pustim dak'o niz vetar ode. | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Čet Jan 29, 2009 10:33 pm | |
| Kako finale polako dolazi, Sve manje kandidata u sledeci krug prolazi. Opstaju najjaci, oni sto se maksimalno trude, Kako vreme odmice, sve gore ce da bude. Mnogi pricaju kako Jovan pojma nema, A ne shvataju da njega ustvari strasno drma trema. Od kad je otpevao Igra bez granica, Pocela je da se povecava njegova fan-stranica. Neki ga podrzavaju, a neki ga i muce, Ali mogu ponesto i od njega da nauce. Lipe cvatu, sve je isto k’o i lani, Ali da li se zaista svidelo Ani? Nikome ni rec, kad potonem u bol, Pitaju ga a zasto nije G-MOL? A Koprivu zasto pevas iz jednog daha? Od tolikih pitanja, svako bi umro od straha. Ali nas je Joca cvrst, junacki se drzi, Uvek je ispred njih jedan korak brzi. Podrsku mu sada najvecu moramo dati, Sad kad krece najteze, ne smemo odustati. Jednako je vazan svaki fan, Pomozimo Joci da mu pobeda ne bude samo san! | |
|
| |
ImrA Pocetnik
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jan 30, 2009 12:38 am | |
| natoo ja sam se sva najezila kad sam citala, fakat je super | |
|
| |
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jan 30, 2009 1:16 am | |
| bravo nale...svaka cast ...za ovo ...prelepa pesmica....bravo.. | |
|
| |
xLoveMEorHateMEx Jocin fan
Broj poruka : 750 Godina : 31 Lokacija : Somewhere over the rainbow...xD Bosna & Hercegovina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 21.01.2009
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jan 30, 2009 1:27 am | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jan 30, 2009 2:56 pm | |
| | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jan 30, 2009 3:15 pm | |
| Heheh to nisam ja pisala...skinula sam sa nekog sajta...Ali u svakom slucaju,hvala! | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Pet Jan 30, 2009 5:12 pm | |
| - Natasa93 ::
- Kako finale polako dolazi,
Sve manje kandidata u sledeci krug prolazi. Opstaju najjaci, oni sto se maksimalno trude, Kako vreme odmice, sve gore ce da bude. Mnogi pricaju kako Jovan pojma nema, A ne shvataju da njega ustvari strasno drma trema. Od kad je otpevao Igra bez granica, Pocela je da se povecava njegova fan-stranica. Neki ga podrzavaju, a neki ga i muce, Ali mogu ponesto i od njega da nauce. Lipe cvatu, sve je isto k’o i lani, Ali da li se zaista svidelo Ani? Nikome ni rec, kad potonem u bol, Pitaju ga a zasto nije G-MOL? A Koprivu zasto pevas iz jednog daha? Od tolikih pitanja, svako bi umro od straha. Ali nas je Joca cvrst, junacki se drzi, Uvek je ispred njih jedan korak brzi. Podrsku mu sada najvecu moramo dati, Sad kad krece najteze, ne smemo odustati. Jednako je vazan svaki fan, Pomozimo Joci da mu pobeda ne bude samo san! extraaa jeee...bravo.. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Sub Jan 31, 2009 9:31 pm | |
| pesmica je extra.svaka cast. lep je ko san ime mu je jovan | |
|
| |
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu Ned Feb 01, 2009 1:52 pm | |
| - Roberta ::
- Natasa93 ::
- Kako finale polako dolazi,
Sve manje kandidata u sledeci krug prolazi. Opstaju najjaci, oni sto se maksimalno trude, Kako vreme odmice, sve gore ce da bude. Mnogi pricaju kako Jovan pojma nema, A ne shvataju da njega ustvari strasno drma trema. Od kad je otpevao Igra bez granica, Pocela je da se povecava njegova fan-stranica. Neki ga podrzavaju, a neki ga i muce, Ali mogu ponesto i od njega da nauce. Lipe cvatu, sve je isto k’o i lani, Ali da li se zaista svidelo Ani? Nikome ni rec, kad potonem u bol, Pitaju ga a zasto nije G-MOL? A Koprivu zasto pevas iz jednog daha? Od tolikih pitanja, svako bi umro od straha. Ali nas je Joca cvrst, junacki se drzi, Uvek je ispred njih jedan korak brzi. Podrsku mu sada najvecu moramo dati, Sad kad krece najteze, ne smemo odustati. Jednako je vazan svaki fan, Pomozimo Joci da mu pobeda ne bude samo san! extraaa jeee...bravo.. extra jee | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pesme posvecene Jowanu | |
| |
|
| |
| Pesme posvecene Jowanu | |
|