| Ae da pewamo | |
|
+18tanjakn Natasa93 Milos cupka93 ZmAjChE Makyca ZmAjChE_94 ~Sneza~ Princessa Veka:) Mina-Admin ILMA-DARIO music is in the air J0wana_95 Tamara--- wanja taca-joca zaKiih 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| |
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| |
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| |
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| |
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
Makyca Jocin fan
Broj poruka : 626 Godina : 30 Lokacija : Nedodjija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.05.2009
| |
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| |
| |
cupka93 Pripravnik
Broj poruka : 306 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.12.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Jun 25, 2009 5:44 pm | |
| Ona je moja danashnja zelja Za wezu s' njom imam ozbiljan plan A ona mi, drugu ponudu daje Da imam je za sebe Samo dok ne swane dan Owaj ziwot samo jedan je I neka kwalitetno potraje Jer nema wremena za cekanje Tu nema mnogo filozofije Owa glawa mozda luda je Al' ipak pristajem...
Ona zowe me zowe me zowe Da mi pokloni sebe do jutra A ja ne mogu samo do sutra s'njom Malo sutra Ona nudi mi nudi mi nudi Budjenje koje mora da prija A takwa ponuda se ne odbija
Ona je moja danashnja zelja Za wezu s' njom imam ozbiljan plan A ona mi drugu ponudu daje Da imam je za sebe Samo dok ne swane dan Owaj ziwot samo jedan je I neka kwalitetno potraje Jer nema wremena za cekanje Tu nema mnogo filozofije Owa glawa mozda luda je
Ona zowe me zowe me zowe Da mi pokloni sebe do jutra A ja ne mogu samo do sutra s'njom Malo sutra Ona nudi mi nudi mi nudi Budjenje koje mora da prija A takwa ponuda se ne odbija
SWE MOJE SLABE TACKE ZNA... A TO JE NEPRISTOJNA PONUDA
Ona zowe me zowe me zowe Da mi pokloni sebe do jutra A ja ne mogu samo do sutra s'njom Malo sutra Ona nudi mi nudi mi nudi Budjenje koje mora da prija A takwa ponuda se ne odbija | |
|
| |
cupka93 Pripravnik
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Jun 25, 2009 5:46 pm | |
| Ljubomoran ja,ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen,zar bix pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmexe zi krao..uuuu DRUGOWI NE POSTOJEE!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Jun 25, 2009 6:18 pm | |
| - cupka93 ::
- Ona je moja danashnja zelja
Za wezu s' njom imam ozbiljan plan A ona mi, drugu ponudu daje Da imam je za sebe Samo dok ne swane dan Owaj ziwot samo jedan je I neka kwalitetno potraje Jer nema wremena za cekanje Tu nema mnogo filozofije Owa glawa mozda luda je Al' ipak pristajem...
Ona je moja danashnja zelja Za wezu s' njom imam ozbiljan plan A ona mi drugu ponudu daje Da imam je za sebe Samo dok ne swane dan Owaj ziwot samo jedan je I neka kwalitetno potraje Jer nema wremena za cekanje Tu nema mnogo filozofije Owa glawa mozda luda je
Ona zowe me zowe me zowe Da mi pokloni sebe do jutra A ja ne mogu samo do sutra s'njom Malo sutra Ona nudi mi nudi mi nudi Budjenje koje mora da prija A takwa ponuda se ne odbija | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Jun 25, 2009 11:48 pm | |
| - taca-joca ::
- cupka93 ::
- Ona je moja danashnja zelja
Za wezu s' njom imam ozbiljan plan A ona mi, drugu ponudu daje Da imam je za sebe Samo dok ne swane dan Owaj ziwot samo jedan je I neka kwalitetno potraje Jer nema wremena za cekanje Tu nema mnogo filozofije Owa glawa mozda luda je Al' ipak pristajem...
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 12:00 am | |
| radije cu sedeti u kuci, Da sakrijem tuzan zivot svoj. Necu da me pitaju za tebe, I zasto nisi vise moj.
tesko mi je kada gledam one, Sto s' osmehom dele svaki dan. Jos teze mi pada sto ja gubim, I tebe i najlepsi san.
radije cu plakati u sobi, Da ne vidis ti i bilo ko. Vreme ce mi obrisati suze, I doneti sasvim zivot nov.
molim te, pusti me da nadjem srcu lek. Shvati me, necu vise da ti budem druga. A tako zelim cvrsto da te zagrlim. I bar jos jednom oci da ti poljubim.
| |
|
| |
cupka93 Pripravnik
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 1:37 pm | |
| Kuckas mi poljubce danima crtas mi osmexe saljes mi klipowe nocima nudis mi linkowe pa preko kamere nazirem namere swe je to bezweze kad nisi kraj mene pa preko kamere nazirem namere swe je to bezweze nisi kraj mene Diskonektuj se sa neta odjawi se sa ceta zar nije lepsi stwarni od nestwarnog sweta daj skini se sa fejsa okani se majspejsa jer weza preko weze mi opasno smeta do mene prosetaj UZIWO UZIWAJ!!!2x Pratis swe trndowe na profil dodajes frendowe swakakakwe likowe swe same sumnjiwe tipowe pa neka zamere sto kwarim namere nek nadju zamene jer ti si za mene 2x Diskonektuj se sa neta odjawi se sa ceta zar nije lepsi stwarni od nestwarnog sweta daj skini se sa fejsa okani se majspejsa jer weza preko weze mi opasno smeta do mene prosetaj UZIWO UZIWAJJ!!!! | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 2:43 pm | |
| - cupka93 ::
- Kuckas mi poljubce
danima crtas mi osmexe saljes mi klipowe nocima nudis mi linkowe pa preko kamere nazirem namere swe je to bezweze kad nisi kraj mene pa preko kamere nazirem namere swe je to bezweze nisi kraj mene Diskonektuj se sa neta odjawi se sa ceta zar nije lepsi stwarni od nestwarnog sweta daj skini se sa fejsa okani se majspejsa jer weza preko weze mi opasno smeta do mene prosetaj UZIWO UZIWAJ!!!2x Pratis swe trndowe na profil dodajes frendowe swakakakwe likowe swe same sumnjiwe tipowe pa neka zamere sto kwarim namere nek nadju zamene jer ti si za mene 2x Diskonektuj se sa neta odjawi se sa ceta zar nije lepsi stwarni od nestwarnog sweta daj skini se sa fejsa okani se majspejsa jer weza preko weze mi opasno smeta do mene prosetaj UZIWO UZIWAJJ!!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 3:26 pm | |
| Ljubomoran ja... Ljubomoran on... Uvek lazes me da je bezazlen Zar bi pisao tebi nocu poruke?! Bezbroj puta zvao... Osmehe ti krao Uuuuu... DRUGOVI NE POSTOJE!!! | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 4:30 pm | |
| - Tamara--- ::
- cupka93 ::
- Kuckas mi poljubce
danima crtas mi osmexe saljes mi klipowe nocima nudis mi linkowe pa preko kamere nazirem namere swe je to bezweze kad nisi kraj mene pa preko kamere nazirem namere swe je to bezweze nisi kraj mene Diskonektuj se sa neta odjawi se sa ceta zar nije lepsi stwarni od nestwarnog sweta daj skini se sa fejsa okani se majspejsa jer weza preko weze mi opasno smeta do mene prosetaj UZIWO UZIWAJ!!!2x Pratis swe trndowe na profil dodajes frendowe swakakakwe likowe swe same sumnjiwe tipowe pa neka zamere sto kwarim namere nek nadju zamene jer ti si za mene 2x Diskonektuj se sa neta odjawi se sa ceta zar nije lepsi stwarni od nestwarnog sweta daj skini se sa fejsa okani se majspejsa jer weza preko weze mi opasno smeta do mene prosetaj UZIWO UZIWAJJ!!!! | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Milos Pocetnik
Broj poruka : 84 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 25.06.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 8:51 pm | |
| "Budim se sama,oci nikog ne traze,i sta je taj odsaj u mom pogledu,na stolu pored muski sat ko da mi kaze,da izgleda da neko jos pored mene zivi tu.
I dve tri kapi krvi posle brijanja,otuzan miris sto po sobama se siri,otkad to duhovi mi dolaze po mraku,ma gde je taj muskarac sto, sto pored mene ovde ziviii!
I zovem zovem 92 neka traze neka nadju ga nek kaze gde je ljubav nestala,nek puste sirene nek uzbuna krene,a kad ga stignu nek mu kazu stoj,nek bar na silu prizna da je moj moj covek bez glasa,bez duse bez lica,moj natezi porok moj tihi ubica " | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 8:57 pm | |
| Ovaj zivot samo jedan je, neka kvalitetno potraje jer nema vremena za cekanje tu nema mnogo filozofije... :d | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 10:20 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Jun 26, 2009 10:58 pm | |
| | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Jun 27, 2009 10:58 am | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Jun 27, 2009 4:19 pm | |
| Ljubomoran ja... Ljubomoran on... Uvek lazes me da je bezazlen Zar bi pisao tebi nocu poruke?! Bezbroj puta zvao... Osmehe ti krao Uuuuu... DRUGOVI NE POSTOJE!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|