| Ae da pewamo | |
|
+18tanjakn Natasa93 Milos cupka93 ZmAjChE Makyca ZmAjChE_94 ~Sneza~ Princessa Veka:) Mina-Admin ILMA-DARIO music is in the air J0wana_95 Tamara--- wanja taca-joca zaKiih 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Sep 15, 2009 12:12 am | |
| - taca-joca ::
- rancika ::
- taca-joca ::
- Dugo te dugo ocekujem
dugo te dugo ne milujem dugo te nema u zagrljaj moj dugo te dugo ocekujem dugo te dugo ne milujem uzalud cekam da cujem korak tvoj
Ref. Noc je ostala za nama ti si ostavio mene u suzama noc je ostala za nama ja sam kao i ti ja sam kao i ti, sama
Znas da sam sama kao prije znas da sad sa mnom drugi nije misli te nose meni to dobro znaj znas da sam sama kao prije znas da sad sa mnom drugi nije volim te, volim a ti si ipak sam
Ref.
Dodji dok srce tebe trazi dodji ne slusaj tudje lazi stvoreni mi smo jedno za drugo znam dodji dok srce tebe trazi dodji ne slusaj tudje lazi dodji sto pre jer ja ne zelim kraj
Ref. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Sep 15, 2009 5:50 pm | |
| Nocas moje molbe nebo ne cuje dusa mi je prazna k'o da umire nocas drugi spava na tvom ramenu a na mome dlanu zvezde umiru
Reci koga ljubis, koga opijas kome zivot nudis usnama od otrova prokleto ti bilo sto si lagala zivot sam ti dao, sve si uzela
Ref. Mislio sam, ako odes da ce manje biti boli al' uzalud, sto si dalje tebe srce vise voli | |
|
| |
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Sep 15, 2009 7:36 pm | |
- Nocas moje molbe nebo ne cuje
dusa mi je prazna k'o da umire nocas drugi spava na tvom ramenu a na mome dlanu zvezde umiru
Reci koga ljubis, koga opijas kome zivot nudis usnama od otrova prokleto ti bilo sto si lagala zivot sam ti dao, sve si uzela
Ref. Mislio sam, ako odes da ce manje biti boli al' uzalud, sto si dalje tebe srce vise voli | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Sep 16, 2009 12:04 am | |
| - rancika ::
dusa mi je prazna k'o da umire nocas drugi spava na tvom ramenu a na mome dlanu zvezde umiru
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Sep 16, 2009 12:33 pm | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Sep 16, 2009 8:27 pm | |
| - rancika ::
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sre Sep 16, 2009 9:33 pm | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Sep 18, 2009 12:45 am | |
| Tamo negde iza duge gde su vecna proleca ova nasa ljubav stanuje
Tamo gde su bistre reke neba plavetna zivecemo u pesmi ti i ja
Ref. I pod sjajem ruzicastih zvezda zelim vecno da te ljubim ja ko toplina sokolovog gnezda moja dusa da ti bude spas
Moje srce zaljubljeno tajni zamak ljubavi sakrice te za vremena sva
Od oluja i od kise od snegova i od zime jer te duso volim najvise | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Sep 18, 2009 12:19 pm | |
- Tamo negde iza duge
gde su vecna proleca ova nasa ljubav stanuje
Tamo gde su bistre reke neba plavetna zivecemo u pesmi ti i ja
Ref. I pod sjajem ruzicastih zvezda zelim vecno da te ljubim ja ko toplina sokolovog gnezda moja dusa da ti bude spas
Moje srce zaljubljeno tajni zamak ljubavi sakrice te za vremena sva
Od oluja i od kise od snegova i od zime jer te duso volim najvise | |
|
| |
Andrijana-Ana Pocetnik
Broj poruka : 143 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 16.07.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Sep 24, 2009 6:05 pm | |
| Glava mi puca, da l' da verujem ili ljubomoru da sakrijem znas ti sve, samo ludim pravis me
Mozda ti tako lako verujes mozda se stvarno ne uzbudjujes ali ja, ja sam k'o besan pas vidim da zeli te
Kazes mi - pusti price, drug mi je pada mi mrak na oci, gubim se pogledaj kako gleda, topi se bolje da samar popijem
REF. Ljubomoran ja, ljubomoran on uvek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj zvao, osmehe ti krao drugovi ne postoje
Pogled me njegov bas iritira smirujem strasti, sve me nervira prestacu kad on odustane
Jer njemu kao da to prija sve od moje muke k'o da hrani se i da znas, mogu da trpim sve al' nikom ne dam te
Kazes mi - pusti price, drug mi je pada mi mrak na oci, gubim se pogledaj kako gleda, topi se bolje da samar popijem
REF. Ljubomoran ja, ljubomoran on uvek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj zvao, osmehe ti krao drugovi ne postoje | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Sep 24, 2009 8:44 pm | |
| - Andrijana-Ana ::
- Glava mi puca, da l' da verujem
ili ljubomoru da sakrijem znas ti sve, samo ludim pravis me
Mozda ti tako lako verujes mozda se stvarno ne uzbudjujes ali ja, ja sam k'o besan pas vidim da zeli te
REF. Ljubomoran ja, ljubomoran on uvek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj zvao, osmehe ti krao drugovi ne postoje
Pogled me njegov bas iritira smirujem strasti, sve me nervira prestacu kad on odustane
Jer njemu kao da to prija sve od moje muke k'o da hrani se i da znas, mogu da trpim sve al' nikom ne dam te
REF. Ljubomoran ja, ljubomoran on uvek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj zvao, osmehe ti krao drugovi ne postoje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|