| Ae da pewamo | |
|
+18tanjakn Natasa93 Milos cupka93 ZmAjChE Makyca ZmAjChE_94 ~Sneza~ Princessa Veka:) Mina-Admin ILMA-DARIO music is in the air J0wana_95 Tamara--- wanja taca-joca zaKiih 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Maj 16, 2009 10:37 pm | |
| - zaKiih ::
- wanja ::
- Ona ima oci koje znaju moje tajne sve
moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla
Ona ima usne i na njima okus tresanja koje niko ne zna ljubit' kao ja
Ref.
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja Boze
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla Boze, brani je od zla | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 5:16 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 5:31 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 5:37 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 5:44 pm | |
| | |
|
| |
Veka:) Zvezda granda
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 6:16 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 6:23 pm | |
| | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 9:23 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 11:42 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Ned Maj 17, 2009 11:46 pm | |
| | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
Broj poruka : 2261 Godina : 29 Lokacija : Sa Jocom na pusto ostrvo Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.04.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Maj 18, 2009 1:38 pm | |
| | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
Broj poruka : 364 Godina : 29 Lokacija : Srbija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Maj 18, 2009 3:23 pm | |
| Sama u velikom gradu sama, raspolozenje u padu mislim na tebe, u srcu lom znam da si s njom
A ja sam tako sama, a ti pred ocima mojim sate do naseg susreta brojim na virus ljubavi nisam imuna u to sam sigurna
Ref. Zaljubljena, zaljubljena u tvoje usne, u pogled tvoj mada znam da nade nema ti nikad neces biti moj
Zaljubljena, zaljubljena daleko si mi ko zemlja od sunca sama u velikom gradu jos jedna devojka ukradenog srca
Sama, ne zelim nikog da vidjam sama mada mnogima se svidjam cuvam ti mesto u srcu svom znam da si s njom | |
|
| |
~Sneza~ Pripravnik
Broj poruka : 364 Godina : 29 Lokacija : Srbija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 26.04.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pon Maj 18, 2009 3:36 pm | |
| Želim ti zabavan dan, Najuzbudljiviji san Nikad da ne budeš sam Druge da šetaš Meni da smetaš
Želim ti uspeh i moc Najludji provod kroz noc Ceo svet neka je tvoj Druge da imaš, naravno Mene da nemaš Ne, Ne, Ne, Ne
Hej, mladicu moj Hej, problem je tvoj Što si mi tako sladak Hej, mladicu moj Hej, problem je tvoj Tako si mek i gladak
Hej, mladicu moj Hej, problem je tvoj Luduju sve za tobom Hej, mladicu moj Hej, problem je tvoj Moram ti reci zbogom Zbogom, zbogom... | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Uto Maj 19, 2009 1:06 am | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Maj 21, 2009 3:45 pm | |
| Doslo vreme, u oku suza sja rastaje se moja generacija 2x Ref. 2x Svima nam je zao, zao oci govore ziveli smo svi za jednog a jedan za sve Stisak ruke jasno kazuje prijateljstvo vecno da nas vezuje 2x Ref. 2x Nek se cuje nase pesme glas niko nece moci da zavadi nas 2x Ref. 2x Razvilo se kolo od momaka od momaka i od djevojaka 2x | |
|
| |
J0wana_95 Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Maj 21, 2009 4:14 pm | |
| i nije ti neka mnogo mi se penka tvoja malena samo je dobra riba iz daleka a iz bliza blam neko ce rode morati da ode jasno je ko dan stalno se buni andjela ti glumi a dobro je znam gde svetlo je tamno je vruce je hladno je tiho je glasno je i vrapcima jasno je
ref:
bolje ona nego ja da u suzama ode bolje ona nego ja da ludilo ubode bolje ona nego ja da neverstvo razume bolje ona nego ja da te ruznim kune kada stobom ne ume
nije da nije morala da brine sto sam blizu ja oseti zena po mirisu parfema koja je nevolja neko ce rode morati da ode jasno je ko dan stalno se buni andjela ti glumi a dobro je znam gde svetlo je tamno je vruce je hladno je tiho je glasno je i vrapcima jasno je
ref 2X | |
|
| |
Veka:) Zvezda granda
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Maj 21, 2009 10:53 pm | |
| - J0wana_95 ::
- i nije ti neka
mnogo mi se penka tvoja malena samo je dobra riba iz daleka a iz bliza blam neko ce rode morati da ode jasno je ko dan stalno se buni andjela ti glumi a dobro je znam gde svetlo je tamno je vruce je hladno je tiho je glasno je i vrapcima jasno je
ref:
bolje ona nego ja da u suzama ode bolje ona nego ja da ludilo ubode bolje ona nego ja da neverstvo razume bolje ona nego ja da te ruznim kune kada stobom ne ume
nije da nije morala da brine sto sam blizu ja oseti zena po mirisu parfema koja je nevolja neko ce rode morati da ode jasno je ko dan stalno se buni andjela ti glumi a dobro je znam gde svetlo je tamno je vruce je hladno je tiho je glasno je i vrapcima jasno je
ref 2X | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| |
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Čet Maj 21, 2009 11:37 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Maj 22, 2009 3:29 am | |
| Ona ima oci koje znaju moje tajne sve moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Ref. Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla
Ref.
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njena oka dva
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja Boze
Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani je od zla Boze, kad ne mogu ja kad ne mogu ja Boze, brani je od zla Boze, brani je od zla | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Maj 22, 2009 6:27 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Maj 22, 2009 6:57 pm | |
moje tuge sve i moje nemire ona ima ruke i u njima svemir citavi u tom zagrljaju mogu umrijeti
Ref.
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Maj 23, 2009 3:00 am | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Maj 23, 2009 3:00 am | |
- zaKiih ::
Ref.
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|