| Ae da pewamo | |
|
+18tanjakn Natasa93 Milos cupka93 ZmAjChE Makyca ZmAjChE_94 ~Sneza~ Princessa Veka:) Mina-Admin ILMA-DARIO music is in the air J0wana_95 Tamara--- wanja taca-joca zaKiih 22 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 2:45 am | |
| Da li znas, da sam sam da svaki dan, mislim na tebe trebam te, oh da li znas da dao bih sve za tebe bejbe
Ref. 2x Dao bih ti sve sve sto imam, sve sto zelis da si kraj mene ovu noc da samnom djelis
Nema potrebe sam da budem milo moje kada bolje je u dvoje
Da li znas, nikad nisam trebao nekog kao tebe pogledaj, zar ne vidis i sama da pristajem na sve zbog tebe bejbe
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 2:46 am | |
| Da budes sretna, da budes voljena oduvijek samo to sam htio da nekog volis i taj neko da budem ja ali to nikad nisam bio
Od mene ostace znam samo sjena kad jednom kazes mu da za sva vremena
Ref. Kako cu zivjeti s tim ako ti srecu pozelim s njim, a volim te do bola kojim cu putem do dna to samo moja dusa zna ranjena, napukla na pola
Kako cu zivjeti s tim ako ti srecu pozelim s njim, a ja te volim vise al' vidim da nemam kud da na mom' srcu uzalud tvoje ime pise
Budi mi sretna i ja cu usnama osmijeh nakratko da vratim vremena imam, zivot je predamnom cijeli da za tobom patim
Od mene ostace znam samo sjena kad jednom kazes mu da za sva vremena
Ref. 3x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 2:51 am | |
| Mislis tek tako uci ces u zivot moj zguzvati ovo srce kao da je od papira i pravis se da veca si barem za broj od svega sto ti mogu dati
Sjeti se toga kad se budes pitala dal' me to miluje il' pjesme mi po kosi svira kad jednom budes u mom oku citala nenapisane stihove samo za nas
Ref. Ko da se nebo otvori kad kazes da smo isti svi hej ti, vjeruj mi bar malo znam bice sve drugacije jer meni niste iste sve ne, ne, do tebe mi je stalo
Sjeti se toga kad se budes pitala dal' me to miluje il' pjesme mi po kosi svira kad jednom budes u mom oku citala nenapisane stihove samo za nas
Ref.
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Sad kad sam jedan od bivsih znam da nije ti stalo glasom od sapata tisi sam sebi kazem budalo
Jer znam da trebao ne bi al' ja jos mislim o tebi u meni nada rodi se i umre svaki dan
Necu da te krivim al' ovo moram ti reci jos uvijek zbog tebe zivim s tugom, al' nadam se sreci
I prije nego se snadjem ona se kraj mene nadje da me na tebe podsjeti a ja joj kazem
Ref. Dobrodosla u moj dom, tugo mirises na usne njene hajde reci drugu svom ko ih ljubi mjesto mene | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Znam past ce teske rijeci ne mogu da ih sprijecim a jos si moje nebo mog sunca sjaj
Strah mi grudi steze jer ide nam sve teze pukla je nit sto duse veze to je kraj
Ref. Idi i ne, ne brini za mene kad sve, zar ne sad niz brdo mi krene
Idi, jer znam kasno je za nas dvoje bit ce ti puno bolje bez mene, pile moje
Neke sretne dane neke nase tajne na obecanja necu da te podsjecam
Nece bit lako al' sudjeno je tako nocas da svojim putem svako podje sam
Ref. 3x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Da opet stanem na tvoj prag tri dana cu ispostiti jer, pogazicu zakletvu da nikad vise ja i ti
Da sam ti nekad bio drag sad vidim, shvatah olako al' ipak, sve ti oprastam nisi ti meni bilo ko
Ref. Da ljubav mrznju pobijedi da razum srce ubijedi da oprosti na uvredi ova dusa zna
Jer, kad sve stavim pred sebe saberem i oduzmem jedino sto vrijedno je to smo ti i ja
Da opet stanem na tvoj prag tri dana cu ispostiti jer, pogazicu zakletvu da nikad vise ja i ti
Da sam ti nekad bio drag sad vidim, shvatah olako al' ipak, sve ti oprastam nisi ti meni bilo ko
Ref. 2x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 2:52 am | |
| Mili rode znas li sta je pravi raj zaviri u moju dusu pogledaj sva na smilje i bosilje mirise tebe zeli tebe voli najvise
Ref. Srpkinja je mene majka rodila sve da volim ona me ucila sa verom u Boga majka radjala pa mi dusa kao nebo velika
Dodji rode pesme nek te doprate ti drumovi neka ti se pozlate ovo srce sto na smilje mirise tebe zeli tebe voli najvise
Ref.
Hvala goga | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 2:52 am | |
| Usao je nonsalantno, prepotentno i pun sebe potrosan je materijal on za mene i za mene, i za mene, i za mene jer on je dobar, on je jak on je pravi manijak
Valjda necemo zbog njega mi oci da vadimo hajde, nesto pametnije nocas da radimo
Neka misli da je faca da nas vara obadve i na kraju tek da sazna da je zrtva zavere jer on misli da moze sve ma, zasto da ne
Ref. 2x Hajde, sestro, daj ga nocas meni da ga lomim samo ovu noc a vec sutra, sutra ti navali pa nek zove hitnu u pomoc
Bas je dobro osvezenje bas je dobar trip nek se igra zove nek se ova igra zove moj je tip, i tvoj tip moj je tip, i tvoj tip jer on je dobar, on je jak on je pravi manijak
Ref. 4x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 12:47 pm | |
| Jos se nisam skrasio jos po svetu lutam sam u svakoj sam tebe trazio ali ti si jedna, znam
Jos se nisam resio gde i s kim da stvorim dom i jos placam sto sam gresio pa nisam u srcu tvom
Ljubavi, da ti se izvinem ne umem jos jedna zelja osta mi da te vidim pa da umrem
Ref. 2x Umrecu s osmehom na tvojim rukama umrecu s osmehom necu u suzama ne zalim zivot svoj sta cu na svetu tom kad nisam sa tobom, nek me nema
Jos se nisam skrasio nigde trag ne ostavljam gde samog sam sebe kaznio da bez tebe starim sam
I jos nisam nestao jos u oku cuvam sjaj da te volim nisam prestao zivim za tvoj zagrljaj
Ljubavi, da ti se izvinem ne umem jos jedna zelja osta mi da te vidim pa da umrem
Ref. 2x | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 1:26 pm | |
| - zaKiih ::
- Znam past ce teske rijeci
ne mogu da ih sprijecim a jos si moje nebo mog sunca sjaj
Strah mi grudi steze jer ide nam sve teze pukla je nit sto duse veze to je kraj
Ref. Idi i ne, ne brini za mene kad sve, zar ne sad niz brdo mi krene
Idi, jer znam kasno je za nas dvoje bit ce ti puno bolje bez mene, pile moje
Neke sretne dane neke nase tajne na obecanja necu da te podsjecam
Nece bit lako al' sudjeno je tako nocas da svojim putem svako podje sam
Ref. 3x | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 1:38 pm | |
| - zaKiih ::
- Jos se nisam skrasio
jos po svetu lutam sam u svakoj sam tebe trazio ali ti si jedna, znam
Jos se nisam resio gde i s kim da stvorim dom i jos placam sto sam gresio pa nisam u srcu tvom
Ref. 2x Umrecu s osmehom na tvojim rukama umrecu s osmehom necu u suzama ne zalim zivot svoj sta cu na svetu tom kad nisam sa tobom, nek me nema
Jos se nisam skrasio nigde trag ne ostavljam gde samog sam sebe kaznio da bez tebe starim sam
I jos nisam nestao jos u oku cuvam sjaj da te volim nisam prestao zivim za tvoj zagrljaj
Ref. 2x | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 4:44 pm | |
| [quote="zaKiih"]Mili rode znas li sta je pravi raj zaviri u moju dusu pogledaj sva na smilje i bosilje mirise tebe zeli tebe voli najvise Ref. Srpkinja je mene majka rodila sve da volim ona me ucila sa verom u Boga majka radjala pa mi dusa kao nebo velika Dodji rode pesme nek te doprate ti drumovi neka ti se pozlate ovo srce sto na smilje mirise tebe zeli tebe voli najvise Ref. | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 10:13 pm | |
| I'm holding on your rope, Got me ten feet off the ground I'm hearin' what you say but I just can't make a sound You tell me that you need me Then you go and cut me down, but wait... You tell me that you're sorry Didn't think I'd turn around, and say...
(Refren) It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late
I'd take another chance, take a fall Take a shot for you And I need you like a heart needs a beat But it's nothin' new - yeah yeah
I loved you with a fire red - Now it's turning blue, and you say... "Sorry" like the angel Heaven let me think was you But I'm afraid...
(Refren)
It's too late to apologize, it's too late I said it's too late to apologize, it's too late It's too late to apologize, yeah... I said it's too late to apologize, yeah... I'm holding on your rope, got me ten feet off the ground... | |
|
| |
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 10:17 pm | |
| Superstar Where you from, how's it going? I know you Gotta clue, what youre doing? You can play brand new to all the other chicks out here But I know what you are, what you are, baby
Look at you Gettin' more than just a re-up Baby, you Got all the puppets with their strings up Fakin' like a good one, but I call 'em like I see 'em I know what you are, what you are, baby
Womanizer Woman-Womanizer You're a womanizer Oh Womanizer Oh You're a Womanizer Baby You, You You Are You, You You Are Womanizer, Womanizer, Womanizer (Womanizer)
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
(You) You Got Me Goin' (You) You're Oh-So Charmin' (You) But I can't do it (You) U Womanizer
Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are) Boy don't try to front I (I) know just (just) what you are (are are)
(You) You Say I'm Crazy (You) I got Your Crazy (You) You're nothing but a (You) Womanizer
Daddy-O You got the swagger of a champion Too bad for you You just can't find the right companion I guess when you have one too many, makes it hard It could be easy Who you are, that's just who you are, baby
Lollipop Must mistake me as a sucker To think that I Would be a victim not another Say it, play it how you wanna But no way I'm never gonna fall for you, never you, baby
Womanizer Woman-Womanizer You're a womanizer Oh Womanizer Oh You're a Womanizer Baby You, You You Are You, You You Are Womanizer, Womanizer, Womanizer (Womanizer)
(You) You Got Me Goin' (You) You're Oh-So Charmin' (You) But I can't do it (You) U Womanizer
(You) You Say I'm Crazy (You) I got Your Crazy (You) You're nothing but a (You) Womanizer
Maybe if we both lived in a different world (Womanizer, Womanizer, Womanizer, Womanizer) It would be all good, and maybe I could be ya girl But I can't 'cause we don't (You)
Woman-Womanizer You're a womanizer Oh Womanizer Oh You're a Womanizer Baby You, You You Are You, You You Are Womanizer, Womanizer, Womanizer (Womanizer)
Womanizer Woman-Womanizer You're a womanizer Oh Womanizer Oh You're a Womanizer Baby | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 10:24 pm | |
| Sto se mora, znam, mora se sto je lako tebi lako je sto je tesko meni teze je sto je tako tako je
Lepo se obuci i odlazi nek svi vide ko im dolazi ne misli na nas i na kraj budi uvek kao zmaj
Ref. Budi lep, budi jak za sve druge mrak nemoj da me brukas i da umrem ti ja ni to nije znak da treba da kukas
Samo napravi krug za minut si tu do naseg starog kraja tu te cekaju jos dve karte za nas do izgubljenog raja
Da je vreme, znam, vreme je sto je bilo uvek bilo je sto ce biti tebi pripada meni vise nikada
Lepo se obuci i odlazi nek ti sve za rukom polazi ne misli na nas i na kraj budi uvek kao zmaj | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 10:41 pm | |
| Umrecu s osmehom
Jos se nisam skrasio jos po svetu lutam sam u svakoj sam tebe trazio ali ti si jedna, znam
Ref. 2x | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 10:41 pm | |
| - taca-joca ::
- Umrecu s osmehom
Jos se nisam skrasio jos po svetu lutam sam u svakoj sam tebe trazio ali ti si jedna, znam
Ref. 2x | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 11:00 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Pet Apr 17, 2009 11:08 pm | |
| | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Apr 18, 2009 12:20 am | |
| U gluvo doba noci kao da trazim vraga taman da sklopim oci kad moja bivsa draga
Okicena, nasmejana sva mi sija k'o reklama s polja greske nema firmirana preterano vidim svega ima samo ljubavi je zeljna
Ref. 2x Ne voli te on, ne voli k'o ja okicena jesi, ali nisi voljena ne voli te on, pomiri se s tim kitim i ja svaku, al' ni jednu ne volim (kao tebe, malena)
Samo joj rekoh udji ruke mi pruzi sama kao da nismo tudji godina ima dana
Okicena, nasmejana sva mi sija k'o reklama s polja greske nema firmirana preterano vidim svega ima samo ljubavi je zeljna | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Apr 18, 2009 12:27 am | |
| - wanja ::
- U gluvo doba noci
kao da trazim vraga taman da sklopim oci kad moja bivsa draga
Okicena, nasmejana sva mi sija k'o reklama s polja greske nema firmirana preterano vidim svega ima samo ljubavi je zeljna
Ref. 2x Ne voli te on, ne voli k'o ja okicena jesi, ali nisi voljena ne voli te on, pomiri se s tim kitim i ja svaku, al' ni jednu ne volim (kao tebe, malena)
Okicena, nasmejana sva mi sija k'o reklama s polja greske nema firmirana preterano vidim svega ima samo ljubavi je zeljna | |
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Apr 18, 2009 12:30 am | |
| - taca-joca ::
- wanja ::
- U gluvo doba noci
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Apr 18, 2009 12:33 am | |
- taca-joca ::
- wanja ::
- U gluvo doba noci
|
| |
wanja Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Apr 18, 2009 12:36 am | |
| Posle tebe ja na noge dugo nisam ustala usne grizu tvoje ime kao krik ipak nisam te pozvala ne daj Boze cuces me ne dam ti da zalis me
Posle tebe sto za dvoje cesto tugo postavim crno vino, nase case dve u besu tvoju polomim moja mladost ne prasta ono sto ti prastam ja
Ref. U ocima suze i ljubav kuju zaver u zene znam neces proci mnogo bolje od mene jer proklece te nase noci sve kad sutra budes legao kraj nje
Suze i ljubav uvek se vide cujem korake to neko mi ide eh kad bi bar bio kao ti ne bih ga pustila, nikada
Posle tebe neka se sunce ugasi ako nekog probam ja da volim neka me odbaci a ti idi, nek ti je svako sutra srecnije
Ovo secanje u zao cas me miluje ostavi mi barem ovo malo ponosa za kasnije znam da ce mi trebati kad kraj mene prodjes ti
Ref.
U ocima suze i ljubav kuju zaver u zene znam neces proci mnogo bolje od mene jer proklece te nase noci sve kad sutra budes legao kraj nje
Suze i ljubav uvek se vide cujem korake to neko mi ide eh kad bi bar bio kao ti ne bih ga pustila
Posle tebe ja na noge dugo nisam ustala | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Ae da pewamo Sub Apr 18, 2009 12:41 am | |
- Posle tebe ja na noge
dugo nisam ustala usne grizu tvoje ime kao krik ipak nisam te pozvala ne daj Boze cuces me ne dam ti da zalis me
Posle tebe sto za dvoje cesto tugo postavim crno vino, nase case dve u besu tvoju polomim moja mladost ne prasta ono sto ti prastam ja
Ref. U ocima suze i ljubav kuju zaver u zene znam neces proci mnogo bolje od mene jer proklece te nase noci sve kad sutra budes legao kraj nje
Suze i ljubav uvek se vide cujem korake to neko mi ide eh kad bi bar bio kao ti ne bih ga pustila, nikada
Posle tebe neka se sunce ugasi ako nekog probam ja da volim neka me odbaci a ti idi, nek ti je svako sutra srecnije
Ovo secanje u zao cas me miluje ostavi mi barem ovo malo ponosa za kasnije znam da ce mi trebati kad kraj mene prodjes ti
Ref.
U ocima suze i ljubav kuju zaver u zene znam neces proci mnogo bolje od mene jer proklece te nase noci sve kad sutra budes legao kraj nje
Suze i ljubav uvek se vide cujem korake to neko mi ide eh kad bi bar bio kao ti ne bih ga pustila
Posle tebe ja na noge dugo nisam ustala | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ae da pewamo | |
| |
|
| |
| Ae da pewamo | |
|