Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

*Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I*

Ići dole 
+8
Roberta
music is in the air
wanja
Natasa93
taca-joca
Gaga
zaKiih
Angie<3Jowana
12 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3
AutorPoruka
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Broj poruka : 7693
Godina : 32
Koliko volite Jovana :
*Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100*Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Right_bar_bleue

Ikonica : na dan kad si rOdjen, rOdilO se sve na svetu stO vOlim jOvane.&lt;33
Datum upisa : 12.01.2009

*Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Empty
PočaljiNaslov: Re: *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I*   *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Icon_minitimeNed Maj 17, 2009 2:39 pm

J0wana_95 ::
zaKiih ::
da je ot iso na evroviziju bili bi 2 ili 1 ne znaju ljudi sta je talenat ljut ljut ljut
strasno onaj kon otiso da nas predstavlja umesto ot...ima da mu tu cipelu natrljam na nos pa ce da vidi ljut ljut
Nazad na vrh Ići dole
J0wana_95
Zvezda granda
Zvezda granda
J0wana_95

Broj poruka : 2261
Godina : 29
Koliko volite Jovana :
*Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100*Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Right_bar_bleue

Datum upisa : 18.04.2009

PočaljiNaslov: Re: *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I*   *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Icon_minitimePon Maj 18, 2009 2:50 pm

da je ot iso na evroviziju bili bi 2 ili 1 ne znaju ljudi sta je talenat ljut ljut ljut
strasno onaj kon otiso da nas predstavlja umesto ot...ima da mu tu cipelu natrljam na nos pa ce da vidi ljut ljut
Nazad na vrh Ići dole
wanja
Zvezda granda
Zvezda granda
wanja

Broj poruka : 8996
Godina : 30
Koliko volite Jovana :

Ikonica : *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Gwb-anigif
Datum upisa : 13.11.2008

PočaljiNaslov: Re: *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I*   *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Icon_minitimeČet Maj 28, 2009 11:55 am

jaooo uzas sta cu jos doziveti..pesma je odvratka kon je odvratan onaj afro friz je odvratan...sve mi je odvratno Rolling Eyes afro
Nazad na vrh Ići dole
http://nikolasaric.forumotion.com/forum.htm
J0wana_95
Zvezda granda
Zvezda granda
J0wana_95

Broj poruka : 2261
Godina : 29
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 18.04.2009

PočaljiNaslov: Re: *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I*   *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Icon_minitimeNed Maj 31, 2009 6:16 pm

wanja ::
jaooo uzas sta cu jos doziveti..pesma je odvratka kon je odvratan onaj afro friz je odvratan...sve mi je odvratno Rolling Eyes afro
Nazad na vrh Ići dole
rancika
Zvezda granda
Zvezda granda
rancika

Broj poruka : 8144
Godina : 34
Koliko volite Jovana :

Ikonica : *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Bea-Joca--
Datum upisa : 03.04.2009

PočaljiNaslov: Re: *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I*   *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Icon_minitimeSub Jul 18, 2009 11:34 pm

Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I*   *Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I* - Page 3 Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

*Pesma k0ja nas predstawlja na E W R O W I Z I J I*
Nazad na vrh 
Strana 3 od 3Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Potrebna vam je neke pesma?!
» PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: OFF topic :: Muzika-
Skoči na: