| Obratite se Joci | |
|
+38Kaya mateiia Sandra91 cupka93 Makyca Krisstina __Harysa__ tanjakn ANDJA Choko-Girl AleksandraAaA <3maja<3 maky Tamara--- Majce Nada-Cokolada Jelena Poznic JoWaNa_92 sanja_nebo_ch Kristina NiiiNa ZmAjChE_94 Roberta MaaLenaa Angie<3Jowana Nikolija...95..! zaKiih wanja music is in the air Dijan4etoo Jowanitza... amra Jovana_92 ILMA-DARIO taca-joca Mina-Admin BeLmA najarealista 42 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Ned Jul 05, 2009 1:34 pm | |
| - mateiia ::
- Danas sam bas raspolozena pa evo da se ovde raspisem...
Kao prvo Jovane, da ti kazem, da si stvarno najbolji od najboljih, i da ti nema para! Za mene i za ogromno njih, koji znaju sta je najbolje ti si pobednik!...
Ponekad nam u zivot dodje tuga, mislimo da nemamo vise izlaza, da je sve oko nas pustinja i tama...Kad se osecamo tako, samo je pesma lek....Meni je bilo tako i jos gore... Dok nisam cula kako pevas "igru bez granica" i "ako odes"... Tvoj glas u tim pesmama mi je pomogao da sam ustala i hrabro krenula da nastavljam zivotni put. HVALA TI DO NEBA, JER SI ODLUCIO DA SA NAMA PODELIS DEO SEBE!... I ako znam da te necu nikada upoznati, znam da imam tvoje pesme, koje pevas sa svim srcem, tvoje slike, na kojima si savrsen...
Sa jednom recenicom: TI SI SMISAO MOG ZIVOTA, TI SI ONAJ NA KOG POMISLIM PRE NEGO STO ZASPIM I KAD SE PROBUDIM!
Moze biti srecna tvoja devojka, a i tvoji roditelji mogu da su stvarno ponosni na tebe!
OBOZAVAM TE I TO SE NECE NIKADA PROMENITI. | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Obratite se Joci Ned Jul 05, 2009 6:50 pm | |
| - zaKiih ::
- mateiia ::
Kao prvo Jovane, da ti kazem, da si stvarno najbolji od najboljih, i da ti nema para! Za mene i za ogromno njih, koji znaju sta je najbolje ti si pobednik!...
Ponekad nam u zivot dodje tuga, mislimo da nemamo vise izlaza, da je sve oko nas pustinja i tama...Kad se osecamo tako, samo je pesma lek....Meni je bilo tako i jos gore... Dok nisam cula kako pevas "igru bez granica" i "ako odes"... Tvoj glas u tim pesmama mi je pomogao da sam ustala i hrabro krenula da nastavljam zivotni put. HVALA TI DO NEBA, JER SI ODLUCIO DA SA NAMA PODELIS DEO SEBE!... I ako znam da te necu nikada upoznati, znam da imam tvoje pesme, koje pevas sa svim srcem, tvoje slike, na kojima si savrsen...
Sa jednom recenicom: TI SI SMISAO MOG ZIVOTA, TI SI ONAJ NA KOG POMISLIM PRE NEGO STO ZASPIM I KAD SE PROBUDIM!
Moze biti srecna tvoja devojka, a i tvoji roditelji mogu da su stvarno ponosni na tebe!
|
| |
NiiiNa Pripravnik
Broj poruka : 352 Godina : 29 Lokacija : ljubljana Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Obratite se Joci Ned Jul 05, 2009 7:42 pm | |
| - taca-joca ::
- zaKiih ::
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pon Jul 06, 2009 11:04 am | |
| - NiiiNa ::
- taca-joca ::
- zaKiih ::
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pon Jul 06, 2009 5:44 pm | |
| joco najbolji si samo tako nastavi,i ne obracaj paznju na ljude koji te ne vole.ti si za nas najbolji i najlepsi.obozavaju te tvoje neznanke. | |
|
| |
mateiia Pripravnik
Broj poruka : 320 Godina : 31 Lokacija : Kod Jovana u krilu :P Koliko volite Jovana : Datum upisa : 28.06.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pon Jul 06, 2009 7:22 pm | |
- joco najbolji si samo tako nastavi,i ne obracaj paznju na ljude koji te ne vole.ti si za nas najbolji i najlepsi.obozavaju te tvoje neznanke.
| |
|
| |
ANDJA Pocetnik
Broj poruka : 47 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 31.05.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pon Jul 06, 2009 9:44 pm | |
| | |
|
| |
mateiia Pripravnik
Broj poruka : 320 Godina : 31 Lokacija : Kod Jovana u krilu :P Koliko volite Jovana : Datum upisa : 28.06.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pon Jul 06, 2009 10:03 pm | |
| | |
|
| |
Kaya Pocetnik
Broj poruka : 2 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.07.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Čet Jul 09, 2009 1:53 pm | |
| 1.-Zelim da ti kazem da mi je uzasno krivo sto nisi pobedio,(plakala sam)... 2.-Naj-najbolji si,najlepsi i najboje pevas... 3.Tebi ne trebaju "Zvezde granda",da bi bio zvezda,jer ti to vec jesi..... Toliko od mene swatkisu.........I,pozz Spasoja.............. Wtppppppppppppppppppppppppppp | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Čet Jul 09, 2009 1:54 pm | |
| - Kaya ::
- 1.-Zelim da ti kazem da mi je uzasno krivo sto nisi pobedio,(plakala sam)...
2.-Naj-najbolji si,najlepsi i najboje pevas... 3.Tebi ne trebaju "Zvezde granda",da bi bio zvezda,jer ti to vec jesi..... Toliko od mene swatkisu.........I,pozz Spasoja.............. Wtppppppppppppppppppppppppppp | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pet Jul 10, 2009 2:05 am | |
| - Tamara--- ::
- Kaya ::
2.-Naj-najbolji si,najlepsi i najboje pevas... 3.Tebi ne trebaju "Zvezde granda",da bi bio zvezda,jer ti to vec jesi..... Toliko od mene swatkisu.........I,pozz Spasoja.............. Wtppppppppppppppppppppppppppp | |
|
| |
NiiiNa Pripravnik
Broj poruka : 352 Godina : 29 Lokacija : ljubljana Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pet Jul 10, 2009 7:35 pm | |
- Tamara--- ::
|
| |
natasha Pocetnik
Broj poruka : 2 Godina : 45 Lokacija : odmah tu iza ćoška Koliko volite Jovana : Datum upisa : 16.07.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Čet Jul 16, 2009 12:28 am | |
| Veliki pozdrav Joci,sve čestitke za koncert u Lazarevcu.Bio si sjajan,oduševljena sam tvojom energijom i harizmom.pooooooooooooozdrav | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pet Jul 17, 2009 1:59 am | |
| - NiiiNa ::
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: Obratite se Joci Sub Jul 18, 2009 3:12 pm | |
| - ZmAjChE_94 ::
- NiiiNa ::
|
| |
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Sub Jul 18, 2009 10:10 pm | |
| | |
|
| |
tanjakn Pripravnik
Broj poruka : 370 Godina : 28 Lokacija : BOGATIC Koliko volite Jovana : Ikonica : JOCA IS THE BEST Datum upisa : 15.06.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Čet Jul 23, 2009 7:41 pm | |
| | |
|
| |
ZmAjChE_94 Zvezda granda
Broj poruka : 4676 Godina : 30 Lokacija : U Zambeziji kod Alise u zemlji cudesa Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 16.01.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Čet Jul 23, 2009 11:21 pm | |
| | |
|
| |
rancika Zvezda granda
Broj poruka : 8144 Godina : 34 Lokacija : Zenica,Bosna i Hercegovina Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 03.04.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pet Jul 24, 2009 12:50 am | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Obratite se Joci Pet Jul 24, 2009 11:51 pm | |
| | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Obratite se Joci Sub Jul 25, 2009 12:03 am | |
| | |
|
| |
Andrijana-Ana Pocetnik
Broj poruka : 143 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 16.07.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Uto Avg 18, 2009 11:12 am | |
| Jocu nemoj toliko da se nerviras oni toliko pricaju o tebi zato sto si ti najbolji,najlepsi i iako nisi pobedio ti si najpupolarniji.Svi te volimo a ja te obozavam samo tako nastavi i ne slusaj sta drugi misle o tebi jer ja i mnogo drugi mislimo o tebi sve najlepse.Ljubim te srce. | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Obratite se Joci Uto Avg 18, 2009 1:47 pm | |
| - Andrijana-Ana ::
- Jocu nemoj toliko da se nerviras oni toliko pricaju o tebi zato sto si ti najbolji,najlepsi i iako nisi pobedio ti si najpupolarniji.Svi te volimo a ja te obozavam samo tako nastavi i ne slusaj sta drugi misle o tebi jer ja i mnogo drugi mislimo o tebi sve najlepse.Ljubim te srce.
| |
|
| |
tanjakn Pripravnik
Broj poruka : 370 Godina : 28 Lokacija : BOGATIC Koliko volite Jovana : Ikonica : JOCA IS THE BEST Datum upisa : 15.06.2009
| Naslov: Re: Obratite se Joci Uto Avg 18, 2009 2:02 pm | |
| | |
|
| |
rancika Zvezda granda
| Naslov: Re: Obratite se Joci Uto Avg 18, 2009 2:09 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Obratite se Joci | |
| |
|
| |
| Obratite se Joci | |
|