Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Obratite se Joci

Ići dole 
+38
Kaya
mateiia
Sandra91
cupka93
Makyca
Krisstina
__Harysa__
tanjakn
ANDJA
Choko-Girl
AleksandraAaA
<3maja<3
maky
Tamara---
Majce
Nada-Cokolada
Jelena Poznic
JoWaNa_92
sanja_nebo_ch
Kristina
NiiiNa
ZmAjChE_94
Roberta
MaaLenaa
Angie<3Jowana
Nikolija...95..!
zaKiih
wanja
music is in the air
Dijan4etoo
Jowanitza...
amra
Jovana_92
ILMA-DARIO
taca-joca
Mina-Admin
BeLmA
najarealista
42 posters
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći
AutorPoruka
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Godina : 29
Koliko volite Jovana :
Obratite se Joci Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Obratite se Joci Right_bar_bleue

Datum upisa : 10.09.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 1:03 pm

Ovako... Ovdje ce te da se obracate Jovanu, da mu kazete sve sto mislite, posto vidim da pretjerujete sa off topicima....
Prva ja....

Joco svi smo se juce uplasili!!!Ne mogu da vjerujem da je don Srale tebe ostavio ko po navici zadnjeg....Pih bas sam se iznervirala, a jos kad si poceo da places....Nemoj nikad vise, molim te, nemas potrebe jer si najbolji medju svima njima, a mi cemo uvijek glasati za tebe necemo te ostaviti na cjedilu!!!Jer si najbolji i najjjaci.....Ljubim te puno!!!!Legendo.... Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
BeLmA
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 25
Godina : 30
Koliko volite Jovana :
Obratite se Joci Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Obratite se Joci Right_bar_bleue

Datum upisa : 21.02.2009

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 2:29 pm

Jao i ja sam se bila uplasila,mogu mislit kako je tek tebi bilo Joca!!Ali sam ipak znala da ces proci jer si najbolji i tu smo mi uvek uz tebe tvoji fanovi,necemo te izneverit.Ti si prava zvezda,extra pevas i extra izgledas..Med si Joca...Volim te...Ljubim te..Velika pusa za tebe.. Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Mina-Admin
Admin
Admin
Mina-Admin

Broj poruka : 2182
Godina : 32
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 06.09.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 4:05 pm

owde komentarisite nastupe i ostalo.. A u temi pricajte sa Jovanom ne komentarisite ta tema sluzi samo za dopisiwanje sa Jovanom... A tema sta bi set ga pitali sluzi za postavljanje pitanja Jovanu...Tako da dosta sa OFF TOPICOM...Owde kom...
Nazad na vrh Ići dole
https://jovanstefanoviczg.serbianforum.info
taca-joca
Zvezda granda
Zvezda granda
taca-joca

Broj poruka : 15212
Koliko volite Jovana :

Ikonica : http://www4.slikomat.com/09/0622/x22-jole-g.gif
Datum upisa : 14.10.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 6:42 pm

joco pa ti si najbolji,znas kako mi je bilo sinoc i meni i svima nama koji te volimo.ne treba da imas tremu, jer si najbolji i zasluzujes pobedu.imas nas ,tvoje fanove i uvek ce mo glasati za tebe.nikada te necemo ostaviti na cedilu.svim srcem sam uz tebe i tesko mi je kad te vidim da places,srce mi se kida.glavu gore jole najbolji si.ti pobedjujes cheers
Nazad na vrh Ići dole
ILMA-DARIO
Zvezda granda
Zvezda granda
ILMA-DARIO

Broj poruka : 2579
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 29.11.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Feb 22, 2009 6:43 pm

taca-joca ::
joco pa ti si najbolji,znas kako mi je bilo sinoc i meni i svima nama koji te volimo.ne treba da imas tremu, jer si najbolji i zasluzujes pobedu.imas nas ,tvoje fanove i uvek ce mo glasati za tebe.nikada te necemo ostaviti na cedilu.svim srcem sam uz tebe i tesko mi je kad te vidim da places,srce mi se kida.glavu gore jole najbolji si.ti pobedjujes cheers
tako je
Nazad na vrh Ići dole
BeLmA
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 25
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 21.02.2009

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimePon Feb 23, 2009 4:19 pm

Zasto to nema Joce odavno?.............nemoj Joca da mislis da sam se naljutila na tebe samo sam te pozelila kao i svi tvoji fanovi,ti sigurno imas puno obaveza i zauzet si.....saljem ti veliku pusu..cmok Obratite se Joci 960444 cmok cmok
Nazad na vrh Ići dole
Jovana_92
Jocin fan
Jocin fan
Jovana_92

Broj poruka : 660
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 05.11.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimePon Feb 23, 2009 11:56 pm

jao jovo haha Very Happy nemoj nikad vishe da plachesh, jer smo se svi prestravili... slazem se sa svima da nema potrebe za takvim reakcijama, jer mozesh biti siguran da cesh prolaziti i naravno pobediti sve dok smo mi uz tebe, zato te molim nemoj vishe plakati Sad najbolji si, najlepshe izgledash i sve naj naj i pobedjujesh sigurno Very Happy Very Happy veliki kiss oi oi oi oi da0121
Nazad na vrh Ići dole
amra
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 16
Godina : 33
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 01.12.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 12:42 am

Jaoo Jocoo nemoj vise da places .jer nema potrebe da se plasiss da li ces ispasti ili nee ili zbog neceg drugog ...ti si najbolji i nema potrebe da se plasis da li ces da prodjes ili nee ..kad svi znamo da si najbolji i da ides daljee do kraja ...JOCOOO NAJBOLJI SI SAMO TAKO NASTAVII ...Stobo do pobedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nazad na vrh Ići dole
ILMA-DARIO
Zvezda granda
Zvezda granda
ILMA-DARIO

Koliko volite Jovana :

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 2:14 am

Jovana_92 ::
jao jovo haha Very Happy nemoj nikad vishe da plachesh, jer smo se svi prestravili... slazem se sa svima da nema potrebe za takvim reakcijama, jer mozesh biti siguran da cesh prolaziti i naravno pobediti sve dok smo mi uz tebe, zato te molim nemoj vishe plakati Sad najbolji si, najlepshe izgledash i sve naj naj i pobedjujesh sigurno Very Happy Very Happy veliki kiss oi oi oi oi da0121
tako jeeeeeeeeee
Nazad na vrh Ići dole
taca-joca
Zvezda granda
Zvezda granda
taca-joca

Koliko volite Jovana :

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 2:40 am

bas tako,ma jole je stvarno najlepsi i najbolji
Nazad na vrh Ići dole
Jowanitza...
Pocetnik
Pocetnik

Broj poruka : 2
Godina : 31
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 23.02.2009

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeUto Feb 24, 2009 2:05 pm

Joco...verujem u tebe...Kada si zaplakao....Osecala sam se kao da mi neko cepa srce na komadice......Svi na ovom foumu verujemo u tebe i znamo da ces pobediti...Najbolji si medju svima ...Ljubim te.....!!!
Nazad na vrh Ići dole
Dijan4etoo
Pocetnik
Pocetnik
Dijan4etoo

Broj poruka : 15
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 17.02.2009

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeSre Feb 25, 2009 12:59 am

JOCO je najbolji,najljepsi samo sto nas uvek plasi sasa tome sto stava jocu na crvenoj stolici on je bio vec nekoliko puta a neke nisu bile ni jednom kao topalko to nije fer Mad
Nazad na vrh Ići dole
music is in the air
Zvezda granda
Zvezda granda
music is in the air

Broj poruka : 2785
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 18.11.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeSre Feb 25, 2009 1:25 am

joco preplasio si ..me strasno nemoj plakati vise onako tuzno..jer ja nemogu da te vidim takav..srce mi se para i ja jos uvek palcem ni tablete ni nista mi ne pomaze mada znam da to i nije tako moguce kad je veliki pritisak ja odavde kako placem a ne da se nadjem tamo....znas da si najbolji ...znas da pobedjujes...imas nas..mi cemo biti uvek uz tebe....ti si najsjajna zvezda sto se pojavila.....volimo te i obozavamo samo napred............ja verujem da pobeda je tvoja.....ljubim te andjele......kad ima nada i vera i ljubav sve se postigne i sve se moze oi
Nazad na vrh Ići dole
taca-joca
Zvezda granda
Zvezda granda
taca-joca

Koliko volite Jovana :

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeSre Feb 25, 2009 1:33 am

jole najbolji si.ti si vec zvezda.najsladji si najbolji i najlepse pevas ubedljivo.svi te puno volimo i glasamo za tebe.samo tako nastavi andjele
Nazad na vrh Ići dole
wanja
Zvezda granda
Zvezda granda
wanja

Broj poruka : 8996
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Obratite se Joci Gwb-anigif
Datum upisa : 13.11.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeSre Feb 25, 2009 6:13 pm

jole najbolji si.ti si vec zvezda.najsladji si najbolji i najlepse pevas ubedljivo.svi te puno volimo i glasamo za tebe.samo tako nastavi andjele
jedini andjeo na zemlji...jedini andjeo u nasem srcu... n n n n n
Nazad na vrh Ići dole
http://nikolasaric.forumotion.com/forum.htm
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Broj poruka : 7693
Koliko volite Jovana :

Ikonica : na dan kad si rOdjen, rOdilO se sve na svetu stO vOlim jOvane.&lt;33
Datum upisa : 12.01.2009

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 10:03 pm

Nazad na vrh Ići dole
taca-joca
Zvezda granda
Zvezda granda
taca-joca

Koliko volite Jovana :

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Mar 01, 2009 11:14 pm

wanja ::

bas tako ljub ljub ljub
Nazad na vrh Ići dole
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Koliko volite Jovana :

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimePon Mar 02, 2009 1:03 am

bas tako ljub ljub ljub
Nazad na vrh Ići dole
Nikolija...95..!
Pocetnik
Pocetnik
Nikolija...95..!

Broj poruka : 23
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 26.02.2009

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 10:45 pm

zaKiih ::

bas tako ljub ljub ljub
Nazad na vrh Ići dole
http://www.muzika.in-goo.net
ILMA-DARIO
Zvezda granda
Zvezda granda
ILMA-DARIO

Koliko volite Jovana :

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeSub Mar 07, 2009 11:00 pm

Nikolija...95..! ::

bas tako ljub ljub ljub
Nazad na vrh Ići dole
najarealista
Moderator
Moderator
najarealista

Broj poruka : 2093
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 10.09.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 2:13 pm

Joco legendo, care...Stvarno si zasluzio ovo, svim sto si pokazao do sada, mislim da si pogotovo onim sinosnjim nastupom zapusio usta svim zavidnim i iskopleksiranim ljudima!Hvala ti na tome!Bio si izvanredan, fantastican kao i uvijek, srecan ti prolazak Joco, srecan ti mikrofon, srecna ti nova pjesmica!
Ti si nasa zvezda, ti si nas pobjednik!Volimo te!!! fghf
Nazad na vrh Ići dole
Angie<3Jowana
Pocetnik
Pocetnik
Angie<3Jowana

Broj poruka : 168
Godina : 28
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 03.02.2009

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 4:04 pm

n0 c0mment(p0zitiwn0).....the best....Wink... oi
Nazad na vrh Ići dole
MaaLenaa
Pocetnik
Pocetnik
MaaLenaa

Broj poruka : 3
Godina : 33
Koliko volite Jovana :

Datum upisa : 02.03.2009

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 6:36 pm

najarealista ::
Ovako... Ovdje ce te da se obracate Jovanu, da mu kazete sve sto mislite, posto vidim da pretjerujete sa off topicima....
Prva ja....

Joco svi smo se juce uplasili!!!Ne mogu da vjerujem da je don Srale tebe ostavio ko po navici zadnjeg....Pih bas sam se iznervirala, a jos kad si poceo da places....Nemoj nikad vise, molim te, nemas potrebe jer si najbolji medju svima njima, a mi cemo uvijek glasati za tebe necemo te ostaviti na cjedilu!!!Jer si najbolji i najjjaci.....Ljubim te puno!!!!Legendo.... Very Happy

Evo i ja se sLažem sa svim što je tu napisano..Very Happy
Joco stvarno ti si najsLadji dečko u zvezdama,najboLje pevaš tako da samo tako nastavi..bez brige..Budi mi dobar.. yy **cmokic za tebe***
Nazad na vrh Ići dole
zaKiih
Zvezda granda
Zvezda granda
zaKiih

Koliko volite Jovana :

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 7:04 pm

Joco legendo, care...Stvarno si zasluzio ovo, svim sto si pokazao do sada, mislim da si pogotovo onim sinosnjim nastupom zapusio usta svim zavidnim i iskopleksiranim ljudima!Hvala ti na tome!Bio si izvanredan, fantastican kao i uvijek, srecan ti prolazak Joco, srecan ti mikrofon, srecna ti nova pjesmica!

slazem seee...suze su mi krenule dok je pevao..ma ODLICAN JE..joooooooj jole sve ti se vise i vise divin..SVAKA TI CAST!!!uvek extra pesme izaberes i najbolje ih OTPEVAS!!a nastupe i da ne spominjem..FENOMENALNO, PRELEPO MA SVE POHVALE ZA TEBE!!!

VOLIM TEEEEEEE ANDJELEEEEEEEEEEE ljub ljub
Nazad na vrh Ići dole
wanja
Zvezda granda
Zvezda granda
wanja

Broj poruka : 8996
Koliko volite Jovana :

Ikonica : Obratite se Joci Gwb-anigif
Datum upisa : 13.11.2008

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitimeNed Mar 08, 2009 7:25 pm

slazem seee...suze su mi krenule dok je pevao..ma ODLICAN JE..joooooooj jole sve ti se vise i vise divin..SVAKA TI CAST!!!uvek extra pesme izaberes i najbolje ih OTPEVAS!!a nastupe i da ne spominjem..FENOMENALNO, PRELEPO MA SVE POHVALE ZA TEBE!!!

VOLIM TEEEEEEE ANDJELEEEEEEEEEEE ljub ljub
n oi yy oi yy oi n
Nazad na vrh Ići dole
http://nikolasaric.forumotion.com/forum.htm
Sponsored content

Obratite se Joci Empty
PočaljiNaslov: Re: Obratite se Joci   Obratite se Joci Icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

Obratite se Joci
Nazad na vrh 
Strana 1 od 10Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sledeći
 Similar topics