| Svetlana Tanasic | |
|
+32Xxx_maki_xxX Tamara--- J0wana_95 BEAGLE JoWaNa_92 velida* Jovana_92 ILMA-DARIO Angie<3Jowana ZmAjChE_94 taca-joca xLoveMEorHateMEx zaKiih Natasa93 ^^TIN@^^ tanjasavic03 Jovana ajLa cupka93 wanja DRAGANA nikola djuknic *Marija94*Maki* Gaga music is in the air ^^^S@nDr@^^^ Roberta Mica93 anna Maki 93 najarealista Mina-Admin 36 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
wanja Zvezda granda
Broj poruka : 8996 Godina : 30 Lokacija : Negis City :) Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 13.11.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 5:52 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 5:55 pm | |
| - Gaga ::
- zaKiih ::
- Gaga ::
- Ne vredjaj Cecu bices banovana! Ne znas koliko si blizu od toga!
daj bre qaqo qledaj realno!!zar ce CECA DEVOJKA??pa sta ako je nazivamo babom?zar nije to??ne mozes nikoq podmladiti..i sto da bude banovana?sto istinu prica ili??mi smo ipak jociine neznanke i ne daj te da se ovaj foruum obrise zboq qluposti..ustvari ima neke koje se pretvaraju da vole jocu..!!
Ne pretvaram se da volim Jocu,i dalje ga volim ali ne onoliko koliko sam ga volela! Forum se nece obrisati,ali ce osobe koje vredjaju biti banovane na nekoliko dana! Ceca jeste starija ali nije baba covece! Ne morate je zvati babom! Zovite je big mama iako je ne volite! pa ne kazem ja za TEBE da se pretvaras ali ako si se pronasla u tim textu OK. ipak i opet tvoj problem..ja nikoq nisam niti mi je namera da vredjam neqo samo misljenja pricam kao i sve druqe verne neznanke od jocee..nadam se da se forum nece obrisati jer ipak mislim da je mini tesko takodje zboq ovoq jer je ona ovaj forum napravila..a mi joj tako vracamo??aaa??znaci katastrofa!!niste vise deca niti bilo sta druqo..ako kazemo da je BIG MAMA BABA, pa sta?ona je svesna toqa da jeste baaba pa sta??ne moze ponovo biti devojka..a tebi posto je ona mama ili baba..sta vec izvini ali ne moras citati onda ovo!!a poqotovo ako jocu ne volis, sta ces onda ovde kad je ovo za sve VERNE NEZNANKE FORUM?? | |
|
| |
Veka:) Zvezda granda
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 5:56 pm | |
|
Poslednji izmenio Veka:) dana Ned Maj 17, 2009 5:57 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
Broj poruka : 7693 Godina : 32 Lokacija : Svajcarska - [..Kragujevac..] Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 12.01.2009
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 5:57 pm | |
| | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 5:58 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 2165 Godina : 30 Lokacija : Makednoija-Strumica Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 31.10.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 5:58 pm | |
| wow...ajde stvarno je bilo dosta vise ispadicete svi fanova jel to ocete?....i bez vredjana bez ban svako ima pravo na svoje misljenje | |
|
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 6:00 pm | |
| - Veka:) ::
- wow...ajde stvarno je bilo dosta vise ispadicete svi fanova jel to ocete?....i bez vredjana bez ban svako ima pravo na svoje misljenje
slazem se vekooo s'tobom <3!! | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 6:00 pm | |
| - zaKiih ::
daj bre qaqo qledaj realno!!zar ce CECA DEVOJKA??pa sta ako je nazivamo babom?zar nije to??ne mozes nikoq podmladiti..i sto da bude banovana?sto istinu prica ili??mi smo ipak jociine neznanke i ne daj te da se ovaj foruum obrise zboq qluposti..ustvari ima neke koje se pretvaraju da vole jocu..!!
Ne pretvaram se da volim Jocu,i dalje ga volim ali ne onoliko koliko sam ga volela! Forum se nece obrisati,ali ce osobe koje vredjaju biti banovane na nekoliko dana! Ceca jeste starija ali nije baba covece! Ne morate je zvati babom! Zovite je big mama iako je ne volite! pa ne kazem ja za TEBE da se pretvaras ali ako si se pronasla u tim textu OK. ipak i opet tvoj problem..ja nikoq nisam niti mi je namera da vredjam neqo samo misljenja pricam kao i sve druqe verne neznanke od jocee..nadam se da se forum nece obrisati jer ipak mislim da je mini tesko takodje zboq ovoq jer je ona ovaj forum napravila..a mi joj tako vracamo??aaa??znaci katastrofa!!niste vise deca niti bilo sta druqo..ako kazemo da je BIG MAMA BABA, pa sta?ona je svesna toqa da jeste baaba pa sta??ne moze ponovo biti devojka..a tebi posto je ona mama ili baba..sta vec izvini ali ne moras citati onda ovo!!a poqotovo ako jocu ne volis, sta ces onda ovde kad je ovo za sve VERNE NEZNANKE FORUM?? Volim Jocu,ali ne onoliko koliko sam ga volela! Ajd jos to nekako kad napisete da je baba al ono baba-krava e za to nece biti oprostaj! Jos danas javljam Mini da dodje na forum i da resi ovo jer ce ovde biti svasta! Saska je regovana na ovaj forum,ali ne dolazi jer je cula da je ovde vredjaju! Jecu sam zvala da dodje ali ne zeli! Znaci ovaj forum je bio jedan od najboljih i ovde su mogle da dodju mnoge ZG,ali nece doci jer neke osobe ih vredjaju! A one koje ne vredjaju nece da dodju jer ne zele da citaju vredjanje njihovih kolega! Mina vise ni ne dolazi na forum,sta mislite zasto? | |
|
| |
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 6:03 pm | |
| - Gaga ::
Ne pretvaram se da volim Jocu,i dalje ga volim ali ne onoliko koliko sam ga volela! Forum se nece obrisati,ali ce osobe koje vredjaju biti banovane na nekoliko dana! Ceca jeste starija ali nije baba covece! Ne morate je zvati babom! Zovite je big mama iako je ne volite! pa ne kazem ja za TEBE da se pretvaras ali ako si se pronasla u tim textu OK. ipak i opet tvoj problem..ja nikoq nisam niti mi je namera da vredjam neqo samo misljenja pricam kao i sve druqe verne neznanke od jocee..nadam se da se forum nece obrisati jer ipak mislim da je mini tesko takodje zboq ovoq jer je ona ovaj forum napravila..a mi joj tako vracamo??aaa??znaci katastrofa!!niste vise deca niti bilo sta druqo..ako kazemo da je BIG MAMA BABA, pa sta?ona je svesna toqa da jeste baaba pa sta??ne moze ponovo biti devojka..a tebi posto je ona mama ili baba..sta vec izvini ali ne moras citati onda ovo!!a poqotovo ako jocu ne volis, sta ces onda ovde kad je ovo za sve VERNE NEZNANKE FORUM??
Volim Jocu,ali ne onoliko koliko sam ga volela! Ajd jos to nekako kad napisete da je baba al ono baba-krava e za to nece biti oprostaj! Jos danas javljam Mini da dodje na forum i da resi ovo jer ce ovde biti svasta! Saska je regovana na ovaj forum,ali ne dolazi jer je cula da je ovde vredjaju! Jecu sam zvala da dodje ali ne zeli! Znaci ovaj forum je bio jedan od najboljih i ovde su mogle da dodju mnoge ZG,ali nece doci jer neke osobe ih vredjaju! A one koje ne vredjaju nece da dodju jer ne zele da citaju vredjanje njihovih kolega! Mina vise ni ne dolazi na forum,sta mislite zasto? cek qaqoo..ko je napisao baba-krava??to i jeste vec vredjanje..ali ja to niqde nisam napisala!!saska..ko je nju vredjaoo?zasto ne zeli jeca doci?jer smo mozda i nju vredjale??pa ko zna sta joj je ko pricao :S..pa to i kazem..vala' stvarno je ovo ispalo katastrofa..urazumimo se malo SVI!! | |
|
| |
| |
| |
zaKiih Zvezda granda
| |
| |
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 17, 2009 6:11 pm | |
- Veka:) ::
Ne pretvaram se da volim Jocu,i dalje ga volim ali ne onoliko koliko sam ga volela! Forum se nece obrisati,ali ce osobe koje vredjaju biti banovane na nekoliko dana! Ceca jeste starija ali nije baba covece! Ne morate je zvati babom! Zovite je big mama iako je ne volite! pa ne kazem ja za TEBE da se pretvaras ali ako si se pronasla u tim textu OK. ipak i opet tvoj problem..ja nikoq nisam niti mi je namera da vredjam neqo samo misljenja pricam kao i sve druqe verne neznanke od jocee..nadam se da se forum nece obrisati jer ipak mislim da je mini tesko takodje zboq ovoq jer je ona ovaj forum napravila..a mi joj tako vracamo??aaa??znaci katastrofa!!niste vise deca niti bilo sta druqo..ako kazemo da je BIG MAMA BABA, pa sta?ona je svesna toqa da jeste baaba pa sta??ne moze ponovo biti devojka..a tebi posto je ona mama ili baba..sta vec izvini ali ne moras citati onda ovo!!a poqotovo ako jocu ne volis, sta ces onda ovde kad je ovo za sve VERNE NEZNANKE FORUM??
Volim Jocu,ali ne onoliko koliko sam ga volela! Ajd jos to nekako kad napisete da je baba al ono baba-krava e za to nece biti oprostaj! Jos danas javljam Mini da dodje na forum i da resi ovo jer ce ovde biti svasta! Saska je regovana na ovaj forum,ali ne dolazi jer je cula da je ovde vredjaju! Jecu sam zvala da dodje ali ne zeli! Znaci ovaj forum je bio jedan od najboljih i ovde su mogle da dodju mnoge ZG,ali nece doci jer neke osobe ih vredjaju! A one koje ne vredjaju nece da dodju jer ne zele da citaju vredjanje njihovih kolega! Mina vise ni ne dolazi na forum,sta mislite zasto? cek qaqoo..ko je napisao baba-krava??to i jeste vec vredjanje..ali ja to niqde nisam napisala!!saska..ko je nju vredjaoo?zasto ne zeli jeca doci?jer smo mozda i nju vredjale??pa ko zna sta joj je ko pricao :S..pa to i kazem..vala' stvarno je ovo ispalo katastrofa..urazumimo se malo SVI!! NIKO NECE DOLAZITI AKO NASTAVITE TAKO evo neko razuman HWALA BOGU | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Uto Maj 19, 2009 11:23 pm | |
| Ceca se odlucila za kompoziciju Snezane Djurisic "Sve je proslo medju nama" | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 12:48 am | |
| pihhhhhhhhh...prodje ona krawa..owo nije fer...da ona prodje a joca ne | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 1:25 am | |
| baba krava jeste najgora od svih.nije iimala vodu da radja dewcu krava maloumna debilka a sasa popovic nek se stidi.njegova svetlana je bila najgora.ja joj zelim sve najgore jer je preziram kao i svi.a popovic skupio jocine glasove da bi najslabiju ubacio sramota bruka za srbiju.ja vise ne glasam jer je ovo namestaljka cista | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 1:27 am | |
| - taca-joca ::
- baba krava jeste najgora od svih.nije iimala vodu da radja dewcu krava maloumna debilka a sasa popovic nek se stidi.njegova svetlana je bila najgora.ja joj zelim sve najgore jer je preziram kao i svi.a popovic skupio jocine glasove da bi najslabiju ubacio sramota bruka za srbiju.ja vise ne glasam jer je ovo namestaljka cista
nadams e da ce ziri vratiti jocu sledece subote....bio bi greh ako ga ne vrate...xaaaxaxa | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 1:29 am | |
| - ILMA-DARIO ::
- taca-joca ::
- baba krava jeste najgora od svih.nije iimala vodu da radja dewcu krava maloumna debilka a sasa popovic nek se stidi.njegova svetlana je bila najgora.ja joj zelim sve najgore jer je preziram kao i svi.a popovic skupio jocine glasove da bi najslabiju ubacio sramota bruka za srbiju.ja vise ne glasam jer je ovo namestaljka cista
nadams e da ce ziri vratiti jocu sledece subote....bio bi greh ako ga ne vrate...xaaaxaxa e moja lima zar nisi shvatila.sasda popovic pusta onog kog on hoce.glasali mi ili ne ovo je NAMESTALJKA.kad je mogla ona retardirana da upadne sta ocekujemo vise | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 1:31 am | |
| - taca-joca ::
- ILMA-DARIO ::
nadams e da ce ziri vratiti jocu sledece subote....bio bi greh ako ga ne vrate...xaaaxaxa e moja lima zar nisi shvatila.sasda popovic pusta onog kog on hoce.glasali mi ili ne ovo je NAMESTALJKA.kad je mogla ona retardirana da upadne sta ocekujemo vise ja sam taco odawno shwatila ali uzdam se u ziri...samo su oni prepoznali njegov talenat...ma vratice ga u sleedecu subotu... | |
|
| |
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 1:32 am | |
| - ILMA-DARIO ::
nadams e da ce ziri vratiti jocu sledece subote....bio bi greh ako ga ne vrate...xaaaxaxa e moja lima zar nisi shvatila.sasda popovic pusta onog kog on hoce.glasali mi ili ne ovo je NAMESTALJKA.kad je mogla ona retardirana da upadne sta ocekujemo vise ja sam taco odawno shwatila ali uzdam se u ziri...samo su oni prepoznali njegov talenat...ma vratice ga u sleedecu subotu... vratice ga 100% | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 1:37 am | |
| - Veka:) ::
nadams e da ce ziri vratiti jocu sledece subote....bio bi greh ako ga ne vrate...xaaaxaxa e moja lima zar nisi shvatila.sasda popovic pusta onog kog on hoce.glasali mi ili ne ovo je NAMESTALJKA.kad je mogla ona retardirana da upadne sta ocekujemo vise ja sam taco odawno shwatila ali uzdam se u ziri...samo su oni prepoznali njegov talenat...ma vratice ga u sleedecu subotu... vratice ga 100% VRATICE GA SAMO AKO TO POPOVIC HOCE.ALI POSTO ON VOLI MATORCE VRACA NJEGOVU BILJU I NEMOJ SE CUDITI AKO TAKO BUDE | |
|
| |
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 3:04 am | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 4:51 am | |
daj bre qaqo qledaj realno!!zar ce CECA DEVOJKA??pa sta ako je nazivamo babom?zar nije to??ne mozes nikoq podmladiti..i sto da bude banovana?sto istinu prica ili??mi smo ipak jociine neznanke i ne daj te da se ovaj foruum obrise zboq qluposti..ustvari ima neke koje se pretvaraju da vole jocu..!! a ko si bre ti gago da nekog banujes ti ne pripadas ovde jer je ovo forum za jocine fanove.ti si ovde uljez a jos i pretis.sramota.umesto sto se pretvaras da si jocin fan bolje napravi forum za tvoju babu cecu pa je tamo hvali do mile volje.tamo nas sigurno nece biti | |
|
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 11:29 am | |
| Prekinite da vredjate Cecu...Jer vam ja kao moderator pretim banom... | |
|
| |
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic Ned Maj 24, 2009 11:59 am | |
| - Natasa93 ::
- Prekinite da vredjate Cecu...Jer vam ja kao moderator pretim banom...
ne vredjamo je samo kazem istinu sta mislim svako ima pravo na svoje misljenje... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Svetlana Tanasic | |
| |
|
| |
| Svetlana Tanasic | |
|