| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|
+58tanjakn Milos Makyca ~Sneza~ J0wana_95 Tamara--- angela_jordanovska melinda_hari JoWaNa_92 ~Aleksandra_92~ taca-joca ILMA-DARIO ImrA xLoveMEorHateMEx ZmAjChE_94 zaKiih Jovana_92 cica95 Veka:) Moni:) Milena! Tijana706 cupka93 Elena^ wanja sandraaa.* MaKy* Tijana Jovanov fan music is in the air Gaga NiiiNa anna *Marija94*Maki* suza. Jovana **tijana** Mina-Admin ReD StAr LiOn *-*Slavica*-* Mimmie KaTkaa* *Amel* _*LoLiPoP*_ sanela Princessa Natasa93 ^.^JeCkA^.^Krasiva uste Mica93 alleksandraa_93 Roberta najarealista Sashka *Irena94* Simona *Maky* Emotivno-luda IVANNA94 62 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pet Jun 26, 2009 11:00 pm | |
| | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jun 27, 2009 10:57 am | |
| - taca-joca ::
- joca-drugovi
| |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jun 27, 2009 4:20 pm | |
| | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
Broj poruka : 1985 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Ikonica : Jocaaaa Datum upisa : 28.02.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jun 27, 2009 4:47 pm | |
- jole-drugovi
| |
|
| |
tanjakn Pripravnik
Broj poruka : 370 Godina : 28 Lokacija : BOGATIC Koliko volite Jovana : Ikonica : JOCA IS THE BEST Datum upisa : 15.06.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jun 27, 2009 5:26 pm | |
- jole-drugovi
| |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jun 27, 2009 6:03 pm | |
| ljubomoran ja ljubomoran on | |
|
| |
Makyca Jocin fan
Broj poruka : 626 Godina : 30 Lokacija : Nedodjija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.05.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jun 27, 2009 8:48 pm | |
| sergej cetkovic - kad bi htjela ti | |
|
| |
Sandra91 Pripravnik
Broj poruka : 511 Godina : 33 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jun 27, 2009 9:55 pm | |
| - tanjakn ::
- taca-joca ::
- jole-drugovi
| |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Sub Jun 27, 2009 9:59 pm | |
| | |
|
| |
Makyca Jocin fan
Broj poruka : 626 Godina : 30 Lokacija : Nedodjija Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.05.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Ned Jun 28, 2009 1:49 pm | |
- drugovi ne postoje
| |
|
| |
Sandra91 Pripravnik
Broj poruka : 511 Godina : 33 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.11.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Ned Jun 28, 2009 1:54 pm | |
| - Makyca ::
- drugovi ne postoje
| |
|
| |
cupka93 Pripravnik
Broj poruka : 306 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 09.12.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Ned Jun 28, 2009 3:57 pm | |
| Glawa mi puca dal da werujem ili ljubomoru da sakrijem znas ti swe samo ludim prawis me mozda ti tako lako werujes mozda se stwarno ne uzbudjujes ali jaaa,ja sam ko besan pas widim da zeli te kazes mi pusti price drug mi je pada mi mrak na oci gubim se pogledaj kako gleda topi se bolje da samar popije Ljubomoran ja ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmehe ti krao uuuu drugowi ne postoje...... Pogled me njegow bas iritira smirujem strasti swe me nerwira prestacu,kad on odustane jer njemu kao da to prija swe on mojim mukama ko da xrani se i da znas mogu da trpim swe al nikom ne dam te kazes mi pusti price drug ti je pada mi mrak na oci gubim se pogledaj kako gleda topi se bolje da samar popije.... Ljubomoran ja,ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmexe ti krao uuu DRUGOWI NE POSTOJEEE!!! | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| |
| |
Natasa93 Moderator
Broj poruka : 1789 Godina : 31 Lokacija : Kikinda Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Ned Jun 28, 2009 5:08 pm | |
| Milan Stankovic-Nepristojna ponuda | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Ned Jun 28, 2009 7:33 pm | |
| - cupka93 ::
- Glawa mi puca dal da werujem
ili ljubomoru da sakrijem znas ti swe samo ludim prawis me mozda ti tako lako werujes mozda se stwarno ne uzbudjujes ali jaaa,ja sam ko besan pas widim da zeli te kazes mi pusti price drug mi je pada mi mrak na oci gubim se pogledaj kako gleda topi se bolje da samar popije Ljubomoran ja ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmehe ti krao uuuu drugowi ne postoje...... Pogled me njegow bas iritira smirujem strasti swe me nerwira prestacu,kad on odustane jer njemu kao da to prija swe on mojim mukama ko da xrani se i da znas mogu da trpim swe al nikom ne dam te kazes mi pusti price drug ti je pada mi mrak na oci gubim se pogledaj kako gleda topi se bolje da samar popije.... Ljubomoran ja,ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmexe ti krao uuu DRUGOWI NE POSTOJEEE!!! | |
|
| |
tanjakn Pripravnik
Broj poruka : 370 Godina : 28 Lokacija : BOGATIC Koliko volite Jovana : Ikonica : JOCA IS THE BEST Datum upisa : 15.06.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Ned Jun 28, 2009 8:06 pm | |
- cupka93 ::
ili ljubomoru da sakrijem znas ti swe samo ludim prawis me mozda ti tako lako werujes mozda se stwarno ne uzbudjujes ali jaaa,ja sam ko besan pas widim da zeli te kazes mi pusti price drug mi je pada mi mrak na oci gubim se pogledaj kako gleda topi se bolje da samar popije Ljubomoran ja ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmehe ti krao uuuu drugowi ne postoje...... Pogled me njegow bas iritira smirujem strasti swe me nerwira prestacu,kad on odustane jer njemu kao da to prija swe on mojim mukama ko da xrani se i da znas mogu da trpim swe al nikom ne dam te kazes mi pusti price drug ti je pada mi mrak na oci gubim se pogledaj kako gleda topi se bolje da samar popije.... Ljubomoran ja,ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmexe ti krao uuu DRUGOWI NE POSTOJEEE!!! | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Ned Jun 28, 2009 8:08 pm | |
| - tanjakn ::
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Ned Jun 28, 2009 11:45 pm | |
| - Tamara--- ::
- tanjakn ::
|
| |
tanjakn Pripravnik
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Jun 29, 2009 12:31 pm | |
- Tamara--- ::
- tanjakn ::
ili ljubomoru da sakrijem znas ti swe samo ludim prawis me mozda ti tako lako werujes mozda se stwarno ne uzbudjujes ali jaaa,ja sam ko besan pas widim da zeli te kazes mi pusti price drug mi je pada mi mrak na oci gubim se pogledaj kako gleda topi se bolje da samar popije Ljubomoran ja ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmehe ti krao uuuu drugowi ne postoje...... Pogled me njegow bas iritira smirujem strasti swe me nerwira prestacu,kad on odustane jer njemu kao da to prija swe on mojim mukama ko da xrani se i da znas mogu da trpim swe al nikom ne dam te kazes mi pusti price drug ti je pada mi mrak na oci gubim se pogledaj kako gleda topi se bolje da samar popije.... Ljubomoran ja,ljubomoran on uwek lazes me da je bezazlen zar bi pisao tebi nocu poruke bezbroj puta zwao osmexe ti krao uuu DRUGOWI NE POSTOJEEE!!! LEP JE KAO SAN IME MU JE JOVANNNNNNNNNNNNNNNNNNN | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| |
| |
mateiia Pripravnik
Broj poruka : 320 Godina : 31 Lokacija : Kod Jovana u krilu :P Koliko volite Jovana : Datum upisa : 28.06.2009
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Jun 29, 2009 7:43 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Jun 29, 2009 7:48 pm | |
| | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Pon Jun 29, 2009 11:58 pm | |
| a ko drugi nego joca-drugovi ne postoje | |
|
| |
Tamara--- Giga fan
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Jun 30, 2009 11:26 am | |
| Joca-drugovi ne postoje | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN Uto Jun 30, 2009 6:05 pm | |
| joca i jelena durkovic-zmija zaba | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
| |
|
| |
| PESMA KOJA VAM JE OBELEZILA DAN | |
|