| Pricajte sa Jowanom | |
|
+124tanjakn ANDJA LoZiCkA <3maja<3 maky JoWaNa_92 ZmAjChE_94 angela_jordanovska Nada-Cokolada Kristina zaKiih Tamara--- melinda_hari jovanica96 Dijan4etoo neko Adrijana Negativna :) anjcyyy tanjasavic03 ajLa cica95 Veka:) anti_virus *Kiki4ka* Tijana706 Jocin_Fan-Aleksandra jovanakostic Dajana jelena Milena! Dukica94 wanja bliznakinje MalaFatalnaPlawa tica91 Jovana_92 Tachketty an4i4ka nejraa_ DzoXana nikola djuknic Rada94 cupka93 *-*Slavica*-* Jocin Fan_Aleksandra94 cinderella tacaaa Ana Marija akilo Sandrica93 amra Anchy 91 taca-joca suza. brancicak anna sandraaa.* ILMA-DARIO Iwana94bg slovenka sandr0lince s*e*r*e*n*a music is in the air matea Tijana Jovanov fan Vlada933 gaga... makicaaa NiiiNa Akica Sanchy *Marina* alexandraaa90 Rada sTeLa_09 *LiDiJa*91* jonsy Mimmie xristy Ludica Xxx_maki_xxX Ninćica Jecka91 ~Aleksandra_92~ ReD StAr LiOn Sashka jelena_je MonI GirliciouS Roberta Monika Ana011 IVANA89 Princessa *Maky* jovana92 *KRASIVA*MILICA '94* *Marta*93* Gaga <3Xenchi<3 boca anica_91 Dasha Anchy_KG aleksandra93 jovanabursac* Jovana JECA '92 KaTkaa* ^.^JeCkA^.^Krasiva . tamara . Mica93 Soni _*LoLiPoP*_ Sandra* Jasmina_dg sweetsofija Simona Jovan Stefanovic Elena^ Natasa93 Rita najarealista Mina-Admin 128 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
sandraaa.* Pocetnik
Broj poruka : 83 Lokacija : idi tražii,pa me nađii =) Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pet Dec 05, 2008 10:23 pm | |
| - Jocin Fan_Aleksandra94 ::
- pozzz svima... i ja sam jedana od fanova Jovanovih... nadam se da cete me prihvatiti jer sam nowa i da ce te me obavjestavati sve o Joci...pozzz
DOBRODOSLAA!!! pa naravno da te prihvacamoo kiss | |
|
| |
Jocin Fan_Aleksandra94 Pocetnik
Broj poruka : 29 Godina : 30 Lokacija : Bijeljina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 05.12.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pet Dec 05, 2008 10:25 pm | |
| Hvala.... | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pet Dec 05, 2008 10:31 pm | |
| Prihvatamo te,ali ti kazem da se predstavis u temu Dobrodosli novi forumasi! | |
|
| |
Broj poruka : 29 Godina : 30 Lokacija : Bijeljina Koliko volite Jovana : Datum upisa : 05.12.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pet Dec 05, 2008 10:33 pm | |
| | |
|
| |
Gaga Giga fan
Broj poruka : 1722 Godina : 34 Lokacija : Mirkovci-Hrvatska Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pet Dec 05, 2008 10:50 pm | |
| Imas odmah na pocetku! Cim udjes na forum prvo gore ti je Dobrodosli novi forumasi! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pet Dec 05, 2008 10:56 pm | |
| kako je bio sladak danas u emisiji idemo dalje.jos se izviniosto ne moze da stigne na forumu da se javi.srce moje,obozavam ga | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pet Dec 05, 2008 11:32 pm | |
| Ja stvarno ne mogu skontati da vam je tesko utuviti da ne pisete ovde kad on nije tu! Kad njega nema svi u chat! | |
|
| |
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 4:49 pm | |
| | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 5:05 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 9:07 pm | |
| caooos... sta radite... jeste tu..??? | |
|
| |
Jovan Stefanovic Jowan Stefanowic
Broj poruka : 51 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 17.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 9:09 pm | |
| LJUDI SAMO DA VAM SE IZVINIM STO NE DOLAZIM TAKO CESTO NA SVOJ FORUM ALI SAMO DA VAM SE ZAHVALIM STO STE I DALJE UZ MENE I TO MI JAKO PUNO ZNACI...IMAM JEDAN PREDLOG ZA MINU ADMINA...SUVISE IMA BEZPOTREBNIH TEMA NA OVOM FORUMU NPR IGRE...TO JE MOJ PREDLOG A VAMA JOS JEDNOM HVALA STO STE UZ MENE I STO GLASATE ZA MENE...MORACU MALO VISE VREMENA DA IZDVOJIM ZA VAS I OBEAVAM DA CU TO URADITI.LJUBIM VAS I VOLIM SVE... | |
|
| |
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 9:10 pm | |
| Jocooooooooo... VOLIM TE I UVJEK CU BITI UZ TEBE... LJUBIM TE... | |
|
| |
music is in the air Zvezda granda
Broj poruka : 2785 Godina : 32 Lokacija : makedonija-skoplje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 18.11.2008
| |
| |
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 9:13 pm | |
| i da zaboravila sam od srece da ti kazem PRELIJEP SI JOCO I EXTRA PJESVAS I SAMO TAKO NASTAVI...KISS | |
|
| |
Gaga Giga fan
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 9:32 pm | |
| - Jovan Stefanovic ::
- LJUDI SAMO DA VAM SE IZVINIM STO NE DOLAZIM TAKO CESTO NA SVOJ FORUM ALI SAMO DA VAM SE ZAHVALIM STO STE I DALJE UZ MENE I TO MI JAKO PUNO ZNACI...IMAM JEDAN PREDLOG ZA MINU ADMINA...SUVISE IMA BEZPOTREBNIH TEMA NA OVOM FORUMU NPR IGRE...TO JE MOJ PREDLOG A VAMA JOS JEDNOM HVALA STO STE UZ MENE I STO GLASATE ZA MENE...MORACU MALO VISE VREMENA DA IZDVOJIM ZA VAS I OBEAVAM DA CU TO URADITI.LJUBIM VAS I VOLIM SVE...
Joco hvala sto si nam se javio! veliki pozdrav i poljubac za tebe! | |
|
| |
akilo Pocetnik
Broj poruka : 18 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 30.11.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 9:50 pm | |
| ne potrebe da nam se izvinjavas..jer,mi te razumemo u potpunosti<3 ..volimo i mi tebe:*...i uvek cemo biti uz tebe!!!!!i hvala ti puno sto si nam se javio!! | |
|
| |
*-*Slavica*-* Pocetnik
Broj poruka : 113 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 22.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 10:46 pm | |
- LJUDI SAMO DA VAM SE IZVINIM STO NE DOLAZIM TAKO CESTO NA SVOJ FORUM ALI SAMO DA VAM SE ZAHVALIM STO STE I DALJE UZ MENE I TO MI JAKO PUNO ZNACI...IMAM JEDAN PREDLOG ZA MINU ADMINA...SUVISE IMA BEZPOTREBNIH TEMA NA OVOM FORUMU NPR IGRE...TO JE MOJ PREDLOG A VAMA JOS JEDNOM HVALA STO STE UZ MENE I STO GLASATE ZA MENE...MORACU MALO VISE VREMENA DA IZDVOJIM ZA VAS I OBEAVAM DA CU TO URADITI.LJUBIM VAS I VOLIM SVE...
Lepo od tebe sto si se javio! Poz i puno srece u daljem takmicenju! | |
|
| |
ILMA-DARIO Zvezda granda
Broj poruka : 2579 Godina : 30 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 29.11.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 10:47 pm | |
| nama je dowoljno i owo malo wremena sto uspijewas da izdwojis za nas... mi te razumijemo u potpunosti i shwatamo da ne mozes stalno da budes owde...VELIKI KISSS... VOLIMO I MI TEBE | |
|
| |
Mica93 Pripravnik
Broj poruka : 548 Godina : 31 Lokacija : Beograd Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 10.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Sub Dec 06, 2008 11:18 pm | |
Volimo i mi tebe, i naravno glasacemo i dallje | |
|
| |
Monika Pocetnik
Broj poruka : 228 Godina : 32 Lokacija : Macedonia Skopje Koliko volite Jovana : Datum upisa : 08.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Dec 07, 2008 1:46 am | |
| Jovane mi smo tu da te bodrimo bez razlike da li ti dolazis ovde ili ne Hvala ti sto odvajas bar po 5 min za nas =) A ja sam Mini rekla za to i sugerirala jos neke stvari, nadam se da ce srediti to Jer ne bi trebalo veci akcenat da se stavlja na igre, vec na neke bitnije stvari, na osobu zbog koje smo ovde... VTP | |
|
| |
Roberta Zvezda granda
Broj poruka : 2234 Lokacija : Vrsac Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 09.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Dec 07, 2008 3:37 am | |
joooooooooj....Joco,nemoj da se izwinjawasx,razumemo te mi.....ma uz tebe smo zauwek...wolimo te punooooo....xwala sxto ponekada dodjesx i napisxesx nam po nesxto.... | |
|
| |
Mina-Admin Admin
Broj poruka : 2182 Godina : 32 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 06.09.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Dec 07, 2008 3:54 pm | |
Hwala tebi sto si dosao, narawno da smo uz tebe i bicemo uwek narawno ....Znam da ima puno bezpotrebnih tema sredicu to kad budem imala wremena....WOLIMO I MI TEBE....KISS | |
|
| |
NiiiNa Pripravnik
Broj poruka : 352 Godina : 29 Lokacija : ljubljana Koliko volite Jovana : Datum upisa : 03.11.2008
| |
| |
s*e*r*e*n*a Pocetnik
Broj poruka : 27 Koliko volite Jovana : Datum upisa : 20.11.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Ned Dec 07, 2008 7:25 pm | |
| .....ma da nismo mi ljuti na tebe.....bas mi je drago sto si odvojio malo vremena i za nas!!! | |
|
| |
taca-joca Zvezda granda
Broj poruka : 15212 Lokacija : jole obozavam te Koliko volite Jovana : Ikonica : Datum upisa : 14.10.2008
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom Pon Dec 08, 2008 6:04 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Pricajte sa Jowanom | |
| |
|
| |
| Pricajte sa Jowanom | |
|